2009 Aralık Anneleri

gündüzleri yanıyoruz pelin geceleri de kış burası. bizde hep gece çıkıyoruz yürüyüşe çok rahat oluyor.

3-4 sene önce yılbasında 222 ye Tanı dinlemeye gelmiştik biz eşimle arkadaşlarla
o zaman kı ocak ayı tabi donmuştum kı benım annem ızmırlı babam hataylı ben sıcak memleket çocuguyum hiç alışık degilim soguga
ama gece yolda şu halımle dedım ne guzel uyunur burada serın serın kulaklarınızı çınlattım yanı

artık ortak bir nokta bulucaz bacım.
benim çalıştğım yer bozüyükten sonra. yanı antalya yolu bizim buradan geçiyorsunuz.
görmedinmi fprd otosan levhasını çeker?

ay daha 3. aşıdamı varmıııııııııııış
ay ay kızlar 3 aylık olucak hı

bende kalkıp ona yemek hazırlamayı düşünüyorum ben de kıyamam ona ama arada da alt katta annesi var ona gidebilir ben uyandırırım onu:)

anne varsa daha ne olsun şekerim.
insin yesin tabi
gündüzleri yanıyoruz pelin geceleri de kış burası. bizde hep gece çıkıyoruz yürüyüşe çok rahat oluyor.

birkaç akşamdır soğuk bile oluyor

3. dozda mı olacakmış cnmmm.onu yeni duydum

kızlar eşim geldi ben çıkıyorum ii akşamlar size.
hadi bakalım iyi akşamlaaaaaaaaaaaar

uykusu süper oluyor evet canım.

akşamları üzerine birşeyler almadan çıkılmaz burada

Bildiğim kadarıyla 4 boyutlu en iyi 7. ayda görüntü veriyo. Sağlık anlamında bir katkısı yok, sadece hatıra olsun merak için çekiliyo..

biliyorum meralciğim senın iş yerini daha once görmuştum geçmiş senelerde eskışehire geldiğimde
ama biz o yola girmedik hiç kutahya yoluna saptık hemen sagdan yenı bir dönuş vermişler kutahya
antalya tabelasına
bu arada baya bir rahatlamış eskışehir ist arası tuneller yenı yollar falan baya rahat bir yolculuk oldu

4 boyutlu en ii 26.ve 32. haftalar arası göruntu alınabiliyormuş
daha sonra bebiş buyudugu için net göruntu oluşmuyormuş
bende kızımın suratını merak ettıgımden 30.haftada girecegım inşallah 4 boyutluya

saol cnm içim biraz daha rahatladı gerçi doktor öle dedikten sonra intten biraz araştırdım da ordada en iyi 6-7.haftalar dio saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…