gündüzleri yanıyoruz pelin geceleri de kış burası. bizde hep gece çıkıyoruz yürüyüşe çok rahat oluyor.
artık ortak bir nokta bulucaz bacım.saat kurup onlardan önce kalkacagız artık onlar bızer kıyamaz bız onlara kıyamaz ama
bir şekilde geçirecegız artık ramazanı
ay bu arada antalyaya giderken eskişehir yakınından geçtik tabı geceleri ne kadar serın sızın memleket çok şanslısınız valla
aşı yerim benım geçen seferde 2 gun agrımıştı inşallah senın yıne agrımaz cnm
hımm bu arada 18 şubat ta 3. aşıya çagırdılar benı ayy bebişim 3 aylık olacak neredeyse o zaman
bende kalkıp ona yemek hazırlamayı düşünüyorum ben de kıyamam ona ama arada da alt katta annesi var ona gidebilir ben uyandırırım onu:)
gündüzleri yanıyoruz pelin geceleri de kış burası. bizde hep gece çıkıyoruz yürüyüşe çok rahat oluyor.
saat kurup onlardan önce kalkacagız artık onlar bızer kıyamaz bız onlara kıyamaz ama
bir şekilde geçirecegız artık ramazanı
ay bu arada antalyaya giderken eskişehir yakınından geçtik tabı geceleri ne kadar serın sızın memleket çok şanslısınız valla
aşı yerim benım geçen seferde 2 gun agrımıştı inşallah senın yıne agrımaz cnm
hımm bu arada 18 şubat ta 3. aşıya çagırdılar benı ayy bebişim 3 aylık olacak neredeyse o zaman
hadi bakalım iyi akşamlaaaaaaaaaaaarkızlar eşim geldi ben çıkıyorum ii akşamlar size.
3-4 sene önce yılbasında 222 ye Tanı dinlemeye gelmiştik biz eşimle arkadaşlarla
o zaman kı ocak ayı tabi donmuştum kı benım annem ızmırlı babam hataylı ben sıcak memleket çocuguyum hiç alışık degilim soguga
ama gece yolda şu halımle dedım ne guzel uyunur burada serın serın kulaklarınızı çınlattım yanı
yaa kızlar size bişey sorcam,doktorum geöen ay 24.haftada hastaneye gel 4 boyutluya alalım demişti bugünde aradım daha erken 7 -8inci aylarda girceksin ona dedi bu ay muayenehaneye çağırdı geç kalmaz dimi 4 boyutlum acaba sekreter kız ona sorduğunda beni başkasıylamı karıştırdı bilmiyorum aklıma takıldı.şimdi diceksinizki git sonrada eğer çağırırsa hastaneye gidersin die.bende erbaa dan amasyaya gittiğim için doktora 1 saatlik yol bidaha gitmiyim istiyorum neyse bi fikirlerinizi alım bakalım...:)
3. dozda mı olacakmış cnmmm.onu yeni duydum
ayaz mı??????? soğuk, donuk olsun diye mi CADIARZU sırnaşık şey
sırtım çok ağrıyo zırıl zırıl ağlayasım geliyosenağlama
ya ben de karar veremiyorum isim konusunda aklımdaki isimler sıraç,poyraz,furkan,batuhan,eren ama karar veremiyoruuuuum...
sırtım çok ağrıyo zırıl zırıl ağlayasım geliyosenağlama
hepsi güzel canım ama sıraç ne demek ki
4 boyutlu en ii 26.ve 32. haftalar arası göruntu alınabiliyormuş
daha sonra bebiş buyudugu için net göruntu oluşmuyormuş
bende kızımın suratını merak ettıgımden 30.haftada girecegım inşallah 4 boyutluya
saol cnm içim biraz daha rahatladı gerçi doktor öle dedikten sonra intten biraz araştırdım da ordada en iyi 6-7.haftalar dio saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?