2009 Aralık Anneleri

evet yollarımız süper oldu / oluyorda. çevre yolunda hummalı çalışmalar var. şimdiki halini görme bitince süper olacak çevre yolumuz.

bakalım kime benziyecek hıııııııııııııııııııı:kedi:

Öznur'cum beni de irtibat listene ekler misin? Ben de göreyim aldıklarını :)
nerelerdesin şekerim

bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar
merhabalar arkadaşlar umarım hepinizin keyifler yerindedir....

süperiz bomba gibiyiiiiiiizzzzzzzzzzz
ya senhihoyyyt

biz iyiyiz sen anlat bakalım nasılsın bebişin ve sen
hala bursadamısın
kaç kılo aldın
bebiş tekmeleri hissedilir düzeyde dımı
valla çok özledim hepinizi.. giremiyorum diye deliriyorum... kim bilir neler kaçırdım..

bebişim çok iyi maşallah.. 27 sinde detaylıya gireceğiz inşallah. 10 kilo aldım. tekmeler süper.. kıpır kıpır.. bunlar tabii erken doğumu da tetiklioyrmuş ama =) hissretmrk harika bişey!!! sen nasılsın? bi sorun yok di mi?

canıııımm ben de iyiyim maşallah.. mesaj bekliyorum senden =)))))))) nuno alıcam.. öptm ii akşamlar

Kızlar Çıkıyoruımben Çıkar ayak ıŞ geldı yazdıkalrınızda okuamamdım yne yoĞun bır gÜndÜ.herkese ıı akŞamlar yoruldum Çokkk yahuu

fatmacım öpüyorumm

pelin ağrıya ay sonunda dönüyoruz... =(((((( bu arada foto ekledim.. az önce çekildim =)

canlarım.. hepinizi ayrı ayrı öpüyoruım..

bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun..

az kaldı =)) nete , medeniyete kavuşacağım güne..

hoşçakalıııınnnn =)))))

ben çıkıyorum arkadaşlar, tanı merkezine gidiyoruz.. ayrıntılı için.. umarım herşey yolundadır.. Kendinize iyi bakın.. öptük herkesi oğlumla..

bol sebze meyve ye o da düzelir inşallah.. ama kilo almamış olman ne güzel ya süper vallahi..
ahh canim yiyom ama kilo almıyorum ne keramet anlamadım ben fisfisfisnormalde çabuk kilo alan bi yapım var ama son aylarda alıcam sanırım CADIARZU

Öznur'cum maşallah hepsi çok şeker, herşey hazır gibi. Biz daha oda alacağız, ondan önce badana ya da duvar kağıdı yapacağız. Çok iş var. Bebek arabası olarak da travel set düşünüyorum içinde port bebe, ana kucağı olan. Jane'in bir modelini gördüm bayıldım, fiyatını görünce de eşim bayıldı :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…