hepsi güzel canım ama sıraç ne demek ki
Öznur'cum beni de irtibat listene ekler misin? Ben de göreyim aldıklarını :)
sıraç anlamı ne olursa olsun bence çok tuhaf bir isim, kendi fikrim bu tabi..
merhabalar arkadaşlar umarım hepinizin keyifler yerindedir....
evet yollarımız süper oldu / oluyorda. çevre yolunda hummalı çalışmalar var. şimdiki halini görme bitince süper olacak çevre yolumuz.biliyorum meralciğim senın iş yerini daha once görmuştum geçmiş senelerde eskışehire geldiğimde
ama biz o yola girmedik hiç kutahya yoluna saptık hemen sagdan yenı bir dönuş vermişler kutahya
antalya tabelasına
bu arada baya bir rahatlamış eskışehir ist arası tuneller yenı yollar falan baya rahat bir yolculuk oldu
bakalım kime benziyecek hıııııııııııııııııııı:kedi:4 boyutlu en ii 26.ve 32. haftalar arası göruntu alınabiliyormuş
daha sonra bebiş buyudugu için net göruntu oluşmuyormuş
bende kızımın suratını merak ettıgımden 30.haftada girecegım inşallah 4 boyutluya
nerelerdesin şekerimÖznur'cum beni de irtibat listene ekler misin? Ben de göreyim aldıklarını :)
iyi akşamlarbende çıkıyorum iyi akşamlar herkese kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
merhabalar arkadaşlar umarım hepinizin keyifler yerindedir....
valla çok özledim hepinizi.. giremiyorum diye deliriyorum... kim bilir neler kaçırdım..biz iyiyiz sen anlat bakalım nasılsın bebişin ve sen
hala bursadamısın
kaç kılo aldın
bebiş tekmeleri hissedilir düzeyde dımı
evet yollarımız süper oldu / oluyorda. çevre yolunda hummalı çalışmalar var. şimdiki halini görme bitince süper olacak çevre yolumuz.
bakalım kime benziyecek hıııııııııııııııııııı:kedi:
nerelerdesin şekerim
iyi akşamlar
süperiz bomba gibiyiiiiiiizzzzzzzzzzz
ya senhihoyyyt
fatmacım öpüyorumm
pelin ağrıya ay sonunda dönüyoruz... =(((((( bu arada foto ekledim.. az önce çekildim =)
ahh canim yiyom ama kilo almıyorum ne keramet anlamadım ben fisfisfisnormalde çabuk kilo alan bi yapım var ama son aylarda alıcam sanırım CADIARZUbol sebze meyve ye o da düzelir inşallah.. ama kilo almamış olman ne güzel ya süper vallahi..
nerde puzzle bn nie goremiom:1shok:bilgeeee bu puzzle ticker çok güzel bende istiyorum
Öznur'cum maşallah hepsi çok şeker, herşey hazır gibi. Biz daha oda alacağız, ondan önce badana ya da duvar kağıdı yapacağız. Çok iş var. Bebek arabası olarak da travel set düşünüyorum içinde port bebe, ana kucağı olan. Jane'in bir modelini gördüm bayıldım, fiyatını görünce de eşim bayıldı :)))))))))))ekledim canım
nerelerdesin şekerim
Meralcim eşim şu sıralar gündüzleri evde, o zaman nete giremiyorum, Bu arada gündüz evde erkek olması belli bir saatten sonra insana fenalık geçirtiyorklava:
Bernacım kilolar bile yakışmış maşallah. Özlettin kendini, öptümfatmacım öpüyorumm
pelin ağrıya ay sonunda dönüyoruz... =(((((( bu arada foto ekledim.. az önce çekildim =)
ahh canim yiyom ama kilo almıyorum ne keramet anlamadım ben fisfisfisnormalde çabuk kilo alan bi yapım var ama son aylarda alıcam sanırım CADIARZU
Canım kilo almak mı istiyorsun. Kahvaltına iki kaşık fıstık ezmesi ekle, hem yararlı hem de kilo aldırıyor. Peyniri, sütü yağlı iç, salatana zeytinyağı ekle. Ben bunlarla 4. aydan sonra kilo aldım. Ama fazla aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?