kızlaaaaaaaaaaaaaar günaydın:teytey:
nasılsınız bugün:sm_cool::dance::sm_cool::dance:
nerde puzzle bn nie goremiom:1shok:
merak ettim amaa:lepi:
meybon ayrıntılıdan geçmiştir gelse de iyi haber verse mirmirmirmir
pşştttttt dünür ne kadar olmuş bizim kız neler yapıyodu bakiiim sengözlerimebaksanab
meybon ayrıntılıdan geçmiştir gelse de iyi haber verse mirmirmirmir
pşştttttt dünür ne kadar olmuş bizim kız neler yapıyodu bakiiim sengözlerimebaksanab
günaydın arkadaşlar.. dün biliyosunuz akşam ayrıntılıya girdim.. dr. herşeyin mükemmel olduğunu söyledi çok şükür.. sağlıklı gözüküyor miniğim.. 24cm 420 gr olmuş oğluşum..aşkımla beraber duydukça içimizin yağları eridi.. birde resim alalım dedik 3 boyutlu, bizim velet poz vermediği gibi yüzünüde iki eliyle kapadı.. dr. uğraştı uğraştı yoookkk ne mümkün.. bir resim alamadık anasını satayım ya sinir oldum.. hatta bir ara elindeki aletle salladı karnımı:roflol:yine olmadı..
ohhhhhhhhh çok şükürrrrrrr :Saruboceq:
demiştik di mi sana :lepi:
maşallah annesi maşallahhhhhhhhhaman eksik olan resmi olsun boşveeeer :teytey:
günaydın bilge, çok talısın çok sağol hepiniz çok sağolun.. ne güzel birbirimizle ilgilenmemiz ya..
günaydıııııın herkeseeee
burcuu ne dedi doktor anlat bakalım
Bizde en son kontrolde resmi unuttuk...
Gunaydinllaarrrrr zemuszemus Dun gittik cok sukur sorunumuz yok . 700 Gr olmusuz 30 cm de boyumuz olmus. Kasik agrim icin bol bol dinlen dedi. Birazdan kizimin fotosunu yuklicem super cikti . Cok hareket ettigi icin net olamiyo ama :) Bi de ceyizini yuklicem dunur
Sorunumuz yokmus cok sukur icim rahatladi . Buyudugu icin kasik agrilarim normalmis ama olabildigince dinlen dedi . Isyerinde otururken tabure gibi bisey koy ayaklarini uzat dedi. Eve gidince de dinlenme moduna gecmem lazimmis :) Boyu kilosu normalmis bu hafta seker yuklemesinide istedi. Evhamlarim icin de sordum sacma sapan ruyalar goruyorum dedim gormeyen yok ki dedi :) Bu donemlerde anneler boyle ruyalar gorebilirmis :)
Gunaydinllaarrrrr zemuszemus Dun gittik cok sukur sorunumuz yok . 700 Gr olmusuz 30 cm de boyumuz olmus. Kasik agrim icin bol bol dinlen dedi. Birazdan kizimin fotosunu yuklicem super cikti . Cok hareket ettigi icin net olamiyo ama :) Bi de ceyizini yuklicem dunur
maşşallahhhh gelinime tütütütü
amanıııııın sen şimdi yüzgörümlüğü de istersin dünür kaydirigubbakcemile3
ne taksak ki yahu fisfisfis
Ekledim dunur bi bak bakalim :) Eeee artik gonderirsin simdi bi tulum yuzgorumlugu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?