2009 Aralık Anneleri

meybon ayrıntılıdan geçmiştir gelse de iyi haber verse mirmirmirmir

pşştttttt dünür ne kadar olmuş bizim kız neler yapıyodu bakiiim sengözlerimebaksanab

günaydın arkadaşlar.. dün biliyosunuz akşam ayrıntılıya girdim.. dr. herşeyin mükemmel olduğunu söyledi çok şükür.. sağlıklı gözüküyor miniğim.. 24cm 420 gr olmuş oğluşum.. aşkımla beraber duydukça içimizin yağları eridi.. birde resim alalım dedik 3 boyutlu, bizim velet poz vermediği gibi yüzünüde iki eliyle kapadı.. dr. uğraştı uğraştı yoookkk ne mümkün.. bir resim alamadık anasını satayım ya sinir oldum.. hatta bir ara elindeki aletle salladı karnımı:roflol:yine olmadı..

pşştttttt dünür ne kadar olmuş bizim kız neler yapıyodu bakiiim sengözlerimebaksanab

Gunaydinllaarrrrr zemuszemus Dun gittik cok sukur sorunumuz yok . 700 Gr olmusuz 30 cm de boyumuz olmus. Kasik agrim icin bol bol dinlen dedi. Birazdan kizimin fotosunu yuklicem super cikti . Cok hareket ettigi icin net olamiyo ama :) Bi de ceyizini yuklicem dunur

günaydın bilge, çok talısın çok sağol hepiniz çok sağolun.. ne güzel birbirimizle ilgilenmemiz ya..

ohhhhhhhhh çok şükürrrrrrr :Saruboceq:
demiştik di mi sana :lepi:
maşallah annesi maşallahhhhhhhhh aman eksik olan resmi olsun boşveeeer :teytey:

Kızlar günaydın maşaallah herşey bebişlerine bişeyler almış ben daha oderece başlamadım izine ayrılayım ozaman diyorum hayırlısı artık...

günaydın bilge, çok talısın çok sağol hepiniz çok sağolun.. ne güzel birbirimizle ilgilenmemiz ya..

a.s. neler yaşadığımızı bu kadar birebir anlayabilen başkası olduğunu düşünmüyorum kardeş... düşünsene yanında akrabadan hamile birileri yoksa (ki çoğumuzun yok) aynı anda aynı şeyleri yaşayan hisseden kimsen yok demektir... annelerimizin kayınvalidelerimizin eşlerimizin bizlerin hissiyatını birebir anlaması mümkün değil ki... onlar farklı yerlerden bakıyor bizim yaşadığımız şeyler biz ancak birbirimizi anlıyoruz o yüzden bu kadar ilgileniyoruz ilgilenmeliyiz de çünkü hepimiz o ilgiyi bekliyoruz birilerinden kaydirigubbakcemile3

günaydıııııın herkeseeee
burcuu ne dedi doktor anlat bakalım

Sorunumuz yokmus cok sukur icim rahatladi . Buyudugu icin kasik agrilarim normalmis ama olabildigince dinlen dedi . Isyerinde otururken tabure gibi bisey koy ayaklarini uzat dedi. Eve gidince de dinlenme moduna gecmem lazimmis :) Boyu kilosu normalmis bu hafta seker yuklemesinide istedi. Evhamlarim icin de sordum sacma sapan ruyalar goruyorum dedim gormeyen yok ki dedi :) Bu donemlerde anneler boyle ruyalar gorebilirmis :)

Bizde en son kontrolde resmi unuttuk...

siz unutmuşsunuz biz eşek yüküyle para verdik vermiyorlardı resim ya da kayıt mafoldumben kendimiz kameraya çektik ekranı ancak öyle görüntümüz oldu :sinifsinif:

gözler nasıl oldu arkadaşım sengözlerimebaksanab

maaşallah minik Eylül' ümüze..

aman maşallah kocaman olmuş kızımız.
rahatlamışsındır artık kaydirigubbakcemile2
benimde kasık ağrılarım fenaydı dün gece yatakta dönemedim c.tesi doktora gidicem bende bakalım ne dicek..

maşşallahhhh gelinime tütütütü
amanıııııın sen şimdi yüzgörümlüğü de istersin dünür kaydirigubbakcemile3
ne taksak ki yahu fisfisfis

günaydın kızlar .burcucum çok güzel haberlerin maşallah kızına da kocaman olmuş.ya benm doktorum artık boy ölçmüyor net ölçülemezmiş büyüdükçe bacaklarınıcda kıvırıyor ya.sizinki nasıl ölçüyor ya bende artık sırf kilo bacak boyu kafa ölçüsü gibi ölçümler yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…