2009 Aralık Anneleri

Ekledim dunur bi bak bakalim :) Eeee artik gonderirsin simdi bi tulum yuzgorumlugu :)

hey yavrum beaaaaaaaaa çeyize bak beaaaaaaaaaasositososito:lepi:
oğlum hadi yine iyiyiz kaydirigubbakcemile3
yalnız sen de hep yazlık çalışmışsın bana kışlık tulum almak farz oldu üşüttürmem gelinimi lmaz:
bu arada kızın resmini göremedim ben fisfisfis

Bilmiyorum ki ama bu doktorun ultrason cihazi ufak olandan degil 3 boyutlu ayrintilinin yapildigi ultrason belki ondan soyluyordur .

kızlar büyüklerimiz n dediği doğru herhalde kız bebği kasıkta erkk sırtta ağrı yaparmış sizin kasıklar ağrıyor ya benm de feci sırtım ağrıyor.

Onu eklicem birazdan dunur . Bunlar ic badileri . Ustune kadife tulumlardan alcam . Kis bebegi olcak diye icine badi giydirin mutlaka dediler. Ozellikle beli usumesin diye .

Onu eklicem birazdan dunur . Bunlar ic badileri . Ustune kadife tulumlardan alcam . Kis bebegi olcak diye icine badi giydirin mutlaka dediler. Ozellikle beli usumesin diye .

valla yaz kış bebeği farketmez o badiler kesin şart zaten yerimseniben eskiden atlet kilottu tabii beller böbrekler üşüyordu neyse ki badi çıktı artık sağlıklı olacak minişlerimiz
özelden adres gönder göndereyim gelinimin yüzgörümlüğü tulumunu dünürcüm opuyorumnanaktan

günaydın kızlar :))a.s.

aldıklarınızın hepsi çok güzel, iyi günlerde giysin yavrucuklarınız...
onlara bişeyler almak çok zevkli ben de istanbula alışverişe gitmek istiyorum bayramdan önce ozaman alıcam çoğu şeyini.iple çekiyorum o günü

burcuuu hepsi çoooook güzel özellikle badilerine bayıldım..
sağlıkla giyer inşallah zilli kızın

aaaaaa teyzesi zilli olmıycak benim gelinimmmmmmm lmaz: pamuk olacak pamuk büyürken annesini sonra da oğluşumu hiiiiiiiiiç üzmeyecek opuyorumnanaktan ben de oğluşumu pamuk gibi yetiştircem o da gelinimi üzmeyecek yoksa kırarım kafasını :mymeka:
naniknanik:roflol:

kızlar bebklerin eşyalarını hacı şakir sabun tozuyla yıkayacağım ben siz nasıl yapacaksınız.yeni doğan bebk çok hyassa olduğundan bizm komşumuzun biri hastane çıkışlarını yıksamadan götürmüş bebek mikrop kapmış 3 gün küvezde kalmış aman dikkat edin arkadaşlar

benimki de ölçü veriyor ama bunlar birebir değildir sapma olabilir diyor... bacağı, sırtı vs ayrı ayrı ölçüp topluyor çünkü... bir de dedi ki hiçbir ultrasonla tam olarak artık ölçülemez çünkü artık büyüdü ve hiçbir zaman dümdüz uzanmış halde yakalamak mümkün değil çünkü dümdüz uzanacak yeri yok kaydirigubbakcemile3 daha minikken dümdüz yatar o zaman kesin ölçüm yapılır ama artık mutlaka -/+ payı var dedi benim dr

kızlar büyüklerimiz n dediği doğru herhalde kız bebği kasıkta erkk sırtta ağrı yaparmış sizin kasıklar ağrıyor ya benm de feci sırtım ağrıyor.

benim sırtım ayakta durduğumda ağrıyor yoksa şimdilik bir sıkıntım yok ama senden 1-2 hafta geriyim ben başlayacak mı acaba fisfisfis

Bilmiyorum ki ama bu doktorun ultrason cihazi ufak olandan degil 3 boyutlu ayrintilinin yapildigi ultrason belki ondan soyluyordur .

benmkininkide büyük ama anlamadım neyse pek önemli değil zaten yaklaşık bebkler 50 cm boyunda doğuyorlar zatenn.sağlıklı olsunlarda gerisi boşşş

evet fatmacım bende duymuştum onu. ne varsa bebişin hepsi yıkanıp ütülenecek giymeden önce
zaten ben şimdiden kirlettim hepsini bakmaktan kaydirigubbakcemile3

ben de sabun tozuna dönücem fatmacım... hatta kendi çamaşırlarımızı da öyle yıkıycam ki olur a makinada deterjan artığı falan kalır bebeğin eşyalarına da bulaşıp allerji eder miniğimi kıyamam :sinifsinif:
bebeğe yıkamadan kıyafet mi giydirilir yahu :1no2:

inşallah başlamaz cnm.ben biraz ufak tefek olduğumdan doktor ondan kaynaklıda organlar sıkıştırıyor dedi göğüslerde kocaman oldu sırtıma ağrı yapıyor.

Dunurrr ekledim Eylul klasorunde..

inşallah başlamaz cnm.ben biraz ufak tefek olduğumdan doktor ondan kaynaklıda organlar sıkıştırıyor dedi göğüslerde kocaman oldu sırtıma ağrı yapıyor.

inşallah inşallah
o zaman ben avantajlıyım ben de iri kıyımım çünküm kaydirigubbakcemile3

Sabah çapaktanan açamadım düzelmedi daha arkadaşım nasıl iyileştireceğim bilmiyorum kenarlar bi çapakki sorma mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…