tulum köpeği olsun gelinimin yahu :teytey:
ucuz atlattık annenin ağırlığınca altından sonra tulum nedir yahu :sm_cool:
Ekledim dunur bi bak bakalim :) Eeee artik gonderirsin simdi bi tulum yuzgorumlugu :)
günaydın kızlar .burcucum çok güzel haberlerin maşallah kızına da kocaman olmuş.ya benm doktorum artık boy ölçmüyor net ölçülemezmiş büyüdükçe bacaklarınıcda kıvırıyor ya.sizinki nasıl ölçüyor ya bende artık sırf kilo bacak boyu kafa ölçüsü gibi ölçümler yapıyor
hey yavrum beaaaaaaaaa çeyize bak beaaaaaaaaaasositososito:lepi:
oğlum hadi yine iyiyiz kaydirigubbakcemile3
yalnız sen de hep yazlık çalışmışsın bana kışlık tulum almak farz oldu üşüttürmem gelinimilmaz:
bu arada kızın resmini göremedim ben fisfisfis
merhabalar arkadaşlar umarım hepinizin keyifler yerindedir....
Onu eklicem birazdan dunur . Bunlar ic badileri . Ustune kadife tulumlardan alcam . Kis bebegi olcak diye icine badi giydirin mutlaka dediler. Ozellikle beli usumesin diye .
burcuuu hepsi çoooook güzel özellikle badilerine bayıldım..
sağlıkla giyer inşallah zilli kızın
günaydın kızlar .burcucum çok güzel haberlerin maşallah kızına da kocaman olmuş.ya benm doktorum artık boy ölçmüyor net ölçülemezmiş büyüdükçe bacaklarınıcda kıvırıyor ya.sizinki nasıl ölçüyor ya bende artık sırf kilo bacak boyu kafa ölçüsü gibi ölçümler yapıyor
kızlar büyüklerimiz n dediği doğru herhalde kız bebği kasıkta erkk sırtta ağrı yaparmış sizin kasıklar ağrıyor ya benm de feci sırtım ağrıyor.
Bilmiyorum ki ama bu doktorun ultrason cihazi ufak olandan degil 3 boyutlu ayrintilinin yapildigi ultrason belki ondan soyluyordur .
kızlar bebklerin eşyalarını hacı şakir sabun tozuyla yıkayacağım ben siz nasıl yapacaksınız.yeni doğan bebk çok hyassa olduğundan bizm komşumuzun biri hastane çıkışlarını yıksamadan götürmüş bebek mikrop kapmış 3 gün küvezde kalmış aman dikkat edin arkadaşlar
kızlar bebklerin eşyalarını hacı şakir sabun tozuyla yıkayacağım ben siz nasıl yapacaksınız.yeni doğan bebk çok hyassa olduğundan bizm komşumuzun biri hastane çıkışlarını yıksamadan götürmüş bebek mikrop kapmış 3 gün küvezde kalmış aman dikkat edin arkadaşlar
benimki de ölçü veriyor ama bunlar birebir değildir sapma olabilir diyor... bacağı, sırtı vs ayrı ayrı ölçüp topluyor çünkü... bir de dedi ki hiçbir ultrasonla tam olarak artık ölçülemez çünkü artık büyüdü ve hiçbir zaman dümdüz uzanmış halde yakalamak mümkün değil çünkü dümdüz uzanacak yeri yok kaydirigubbakcemile3 daha minikken dümdüz yatar o zaman kesin ölçüm yapılır ama artık mutlaka -/+ payı var dedi benim dr
benim sırtım ayakta durduğumda ağrıyor yoksa şimdilik bir sıkıntım yok ama senden 1-2 hafta geriyim ben başlayacak mı acaba fisfisfis
ben de sabun tozuna dönücem fatmacım... hatta kendi çamaşırlarımızı da öyle yıkıycam ki olur a makinada deterjan artığı falan kalır bebeğin eşyalarına da bulaşıp allerji eder miniğimi kıyamam :sinifsinif:
bebeğe yıkamadan kıyafet mi giydirilir yahu :1no2:
inşallah başlamaz cnm.ben biraz ufak tefek olduğumdan doktor ondan kaynaklıda organlar sıkıştırıyor dedi göğüslerde kocaman oldu sırtıma ağrı yapıyor.
siz unutmuşsunuz biz eşek yüküyle para verdik vermiyorlardı resim ya da kayıt mafoldumben kendimiz kameraya çektik ekranı ancak öyle görüntümüz oldu :sinifsinif:
gözler nasıl oldu arkadaşım sengözlerimebaksanab
Sabah çapaktanan açamadım düzelmedi daha arkadaşım nasıl iyileştireceğim bilmiyorum kenarlar bi çapakki sorma mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?