2009 Aralık Anneleri

Dunurrr ekledim Eylul klasorunde..

dünüüüür bunlar aynı gün doğacak ben sana söyliyim kaydirigubbakcemile5 ultrason görüntülerinin üzerinte 23w5d yazıyor yerimseniben dün benim de tam olarak 23 hafta 5gündü kaydirigubbakcemile3

yuhhhhhhh nası sıyırdım ben yahu ne 23 haftasıııııııı kaydirigubbakcemile3 21 haftaydı benim :kedi: haftamdan haberim yok nasıl kafasız bir kadın oldum bennnnnnnnn mafoldumben:roflol:

Son düzenleme:
Sabah çapaktanan açamadım düzelmedi daha arkadaşım nasıl iyileştireceğim bilmiyorum kenarlar bi çapakki sorma mahvoldu

çay banyosu.. senin ilacın o arkadaşım başka türlü zor.. bir de doktorun verdiği damla varsa işte ikisi bir arada... mümkün olduğunca güneş ışığına çıplak gözle bakma, hatta aydınlık bir odan varsa orada bile güneş gözlüğü tak... tv seyretmemeye, pcye çok bakmamaya çalış başka türlü çok zor :1no2:

dünüüüür bunlar aynı gün doğacak ben sana söyliyim kaydirigubbakcemile5 ultrason görüntülerinin üzerinte 23w5d yazıyor yerimseniben dün benim de tam olarak 23 hafta 5gündü kaydirigubbakcemile3

:) Evet benim bir hafta gec dollenmem var . Sat normalde 28 Subat ama 3-4 Mart filan diyelim demisti doktor .

evet fatmacım bende duymuştum onu. ne varsa bebişin hepsi yıkanıp ütülenecek giymeden önce
zaten ben şimdiden kirlettim hepsini bakmaktan kaydirigubbakcemile3

evet cnm sorma bende çok şaşrıdım insan aldıklarını yıkamadan bebeğe giydirir mi ya

:) Evet benim bir hafta gec dollenmem var . Sat normalde 28 Subat ama 3-4 Mart filan diyelim demisti doktor .

benim de geç anlama sorunum var dünüüüür :roflol: bir yandan yazdım gönderdim sonradan aydım tamam +5'ti dün ama 21+5'ti ne 23'ü???? :roflol: allahım iyiden şuursuz oldum ben yaaaaaaaa :kedi:mafoldumbenkaydirigubbakcemile3 gülsem mi ağlasam mı naaapsam allahımmmmmmm beynimi geri istiyorummmmmmmm kafamçokkarıştı

evet cnm sorma bende çok şaşrıdım insan aldıklarını yıkamadan bebeğe giydirir mi ya

biz mi fazla titizleniyoruz insanlar mı çok geniş anlamak mümkün değil :umursamaz: bunlar biraz fazla geniş herhalde arkadaşım yaaa

onlar genişn cnm bnm normal olan biziz.

ben şimdi onun planını yapmaya çalışıyorum... dolabına çekmecesine yerleşecek kıyafetler ne zaman yıkanmalı ki yeniden toz olmasın CADIARZU
bir de 7 aydan itibaren hazır bir hastane çantası tutmaya niyetim var onu da 2-3 haftada bir tekrar döküp yıkamalı mı acaba :1rolleyes:

Dogru dusunmusun dunur . Bende 7 ayda filan hazir etmeyi dusunuyorum .Aklima carsafa filan sarip oyle koymak geldi ne bilim toz filan olur . Biraz eski mantik ama boyle dolap ici ortuleri var ya ondan yapcam ki toz olmasin diye .

Dogru dusunmusun dunur . Bende 7 ayda filan hazir etmeyi dusunuyorum .Aklima carsafa filan sarip oyle koymak geldi ne bilim toz filan olur . Biraz eski mantik ama boyle dolap ici ortuleri var ya ondan yapcam ki toz olmasin diye .

ben de çekmecelere de çantaya da çorap hurcuyla koysam diye düşündüm dünürcüm ya yerimseniben biz hastaneden gelmeden anneannesi çıkarıverir onları hurçlarından opuyorumnanaktan çantadakileri yine de arada yıkarım ama ben kaydirigubbakcemile3

ağustos annelerini bir okusanıza hepsi uykusuzluktan, meme ucu acısından perperişan olmuş durumda ben resmen korktum yaa..mafoldumben nasıl altından kalkıcaaazzz... minicik şeyler duman etmiş vallahi ortalığı.. o bölüme girdiğime pişman oldum.. stres oldum yavuuu

evet cnm en mantıklısı o .öyle yapmak lazımm

stress olmadan önce bir soru sorsaydın onlara yerimseniben o tüm çektiklerine rağmen içlerinde bir (1) tane bile "pişman olan", "artık dayanamayan" var mıymış? yerimseniben
"analık köpeklik" diye boşuna dememiş atalar mutlaka çok zorluklar çekeceğiz ama bir "agu" bir "gülüş" hepsini unutacağız inan ki... aksi takdirde hadi bir "hata" edip birinciyi doğurdular, insanlar ikinciyi üçüncüyü doğurur muydu??? yerimseniben hiiiiiiiç stress yapma o çektiklerimizi bile zevkle anacağız sonrasında :teselli:

evet cnm en mantıklısı o .öyle yapmak lazımm

içim rahatladı bak şimdi a.s

evet tabi haklısın pişman olunmaz onlar herşeye değecek kadar mutluluk verecekler de.. işte insan yine de tırsıyor.. Allah sabrını verir tabiki

evet tabi haklısın pişman olunmaz onlar herşeye değecek kadar mutluluk verecekler de.. işte insan yine de tırsıyor.. Allah sabrını verir tabiki

ay ben seni yeriiiiiiimmmmmmmmmmm Şeniz sen tırsıcak yer mi arıyosun bakiiiiim :teselli: dün ayrıntılıdan tırsıyodun bugün de bunu mu buldunnnnnnn :1hug: yapma arkadaşım rahat bırak artık kendini a.s. biliyorum tırsacak malzemeden bol bir şey yok şu an yaşadığımız süreçte, ama tırstıkça terslikler üst üste geliyor bunlar yerine bebeğine bir şeyler al, ör, yap ama başka bir şeylerle kafanı meşgul et ne olur :1no2: bak ben "şöyle mi olacak böyle mi olacak" diye tırsa tırsa tansiyonumu fırlattım doktor bile panikledi gidişattan... ne zaman ki kendimi rahat bıraktım her şey yoluna girdi gözünü seveyim rahat bırak biraz kendini daha doğrusu bırakmaya çalış, bırak demekle olmuyor çok iyi biliyorum ama bak ayrıntılı ultrason muhteşem çıktı, artık hareketlerini de hissediyorsun yani sana "anneciğim ben iyiyim" de diyor... daha ne? sür keyfini...

lohusalık, emzirme, bebek bakma sıkıntılarını da zamanı gelince düşünürüz bugünümüzün tadını çıkaralım canım benim :1hug: çok özliycez karnımızdaki bu kıpırtıları :CüvCüv:

ggözün aydın cnm maşallah bebişimizede büyüyor bak annesi:CüvCüv:yüzünü göstermemiş sürpriz yapcak size demekki yaramaz opuyorumnanaktan

ben birazdan tickerımı değiştirip puzzle yapıcam görürsün yerimseniben
o hesap sistemi ne kadar kafa karıştırır ki yaaa CADIARZU neyse görücez bakalım
gördüm cnm şimdi ama takibi biras ilginç dediğiniz gbi akıl karıştırcak gibi ama düşünce şekli çk hoş ne güzel puzzle tammalnınca bebişe az kalıokaydirigubbakcemile3

ohh maşallah ne çbk büyüyo bnlar bnm 22.haftada 430du meybonun 420 1-2 haftada 1 kilomu olcak bnlar:bbo: bizim göbüşler yere sarkacak sanırım son aylarda :roflol::roflol:

ahh sen o rüyaları bana sor yazsam 200 bölümlük dizi olur valla her akşam ayrı serüven-tatlicadiarzu-şeker yüklemesi bnde yaptırıcam çk zor oluyomuş cnm limon al yanına içine sıkıp içince ii oluyomuş bn öle yapıcam:lepi:

Benim arkadaşlarım Omo'nun bebe deterjanı var, onunla yıkadılar. Ben de onu düşünüyorum, bu arada yıkama talimatına bakın arkadaşım bir yıkadı zaten küçücük olan kıyafetler oldu mu nokta gibi. Yazık çok üzülmüştü

bkaban aldıklarına baktım cnm heosi çok şeker bnde park yatak alıcam daha kullanışlı oluyo renk renk badilerine bayıldım cnm allahım ii günlerde gymek nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…