Dunurrr ekledim Eylul klasorunde..
Sabah çapaktanan açamadım düzelmedi daha arkadaşım nasıl iyileştireceğim bilmiyorum kenarlar bi çapakki sorma mahvoldu
canım biraz dinlendirmelisinde gözlerini.
çayada devam tabi.. çayla silseydin sabah bari..
dünüüüür bunlar aynı gün doğacak ben sana söyliyim kaydirigubbakcemile5 ultrason görüntülerinin üzerinte 23w5d yazıyor yerimseniben dün benim de tam olarak 23 hafta 5gündü kaydirigubbakcemile3
evet fatmacım bende duymuştum onu. ne varsa bebişin hepsi yıkanıp ütülenecek giymeden önce
zaten ben şimdiden kirlettim hepsini bakmaktan kaydirigubbakcemile3
ben de sabun tozuna dönücem fatmacım... hatta kendi çamaşırlarımızı da öyle yıkıycam ki olur a makinada deterjan artığı falan kalır bebeğin eşyalarına da bulaşıp allerji eder miniğimi kıyamam :sinifsinif:
bebeğe yıkamadan kıyafet mi giydirilir yahu :1no2:
:) Evet benim bir hafta gec dollenmem var . Sat normalde 28 Subat ama 3-4 Mart filan diyelim demisti doktor .
evet cnm sorma bende çok şaşrıdım insan aldıklarını yıkamadan bebeğe giydirir mi ya
biz mi fazla titizleniyoruz insanlar mı çok geniş anlamak mümkün değil :umursamaz: bunlar biraz fazla geniş herhalde arkadaşım yaaa
onlar genişn cnm bnm normal olan biziz.
ben şimdi onun planını yapmaya çalışıyorum... dolabına çekmecesine yerleşecek kıyafetler ne zaman yıkanmalı ki yeniden toz olmasın CADIARZU
bir de 7 aydan itibaren hazır bir hastane çantası tutmaya niyetim var onu da 2-3 haftada bir tekrar döküp yıkamalı mı acaba :1rolleyes:
Dogru dusunmusun dunur . Bende 7 ayda filan hazir etmeyi dusunuyorum .Aklima carsafa filan sarip oyle koymak geldi ne bilim toz filan olur . Biraz eski mantik ama boyle dolap ici ortuleri var ya ondan yapcam ki toz olmasin diye .
ben de çekmecelere de çantaya da çorap hurcuyla koysam diye düşündüm dünürcüm ya yerimseniben biz hastaneden gelmeden anneannesi çıkarıverir onları hurçlarından opuyorumnanaktan çantadakileri yine de arada yıkarım ama ben kaydirigubbakcemile3
ağustos annelerini bir okusanıza hepsi uykusuzluktan, meme ucu acısından perperişan olmuş durumda ben resmen korktum yaa..mafoldumben nasıl altından kalkıcaaazzz... minicik şeyler duman etmiş vallahi ortalığı.. o bölüme girdiğime pişman oldum.. stres oldum yavuuu
evet cnm en mantıklısı o .öyle yapmak lazımm
evet tabi haklısın pişman olunmaz onlar herşeye değecek kadar mutluluk verecekler de.. işte insan yine de tırsıyor.. Allah sabrını verir tabiki
ggözün aydın cnm maşallah bebişimizede büyüyor bak annesi:CüvCüv:yüzünü göstermemiş sürpriz yapcak size demekki yaramaz opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar.. dün biliyosunuz akşam ayrıntılıya girdim.. dr. herşeyin mükemmel olduğunu söyledi çok şükür.. sağlıklı gözüküyor miniğim.. 24cm 420 gr olmuş oğluşum..aşkımla beraber duydukça içimizin yağları eridi.. birde resim alalım dedik 3 boyutlu, bizim velet poz vermediği gibi yüzünüde iki eliyle kapadı.. dr. uğraştı uğraştı yoookkk ne mümkün.. bir resim alamadık anasını satayım ya sinir oldum.. hatta bir ara elindeki aletle salladı karnımı:roflol:yine olmadı..
gördüm cnm şimdi ama takibi biras ilginç dediğiniz gbi akıl karıştırcak gibi ama düşünce şekli çk hoş ne güzel puzzle tammalnınca bebişe az kalıokaydirigubbakcemile3ben birazdan tickerımı değiştirip puzzle yapıcam görürsün yerimseniben
o hesap sistemi ne kadar kafa karıştırır ki yaaa CADIARZU neyse görücez bakalım
ohh maşallah ne çbk büyüyo bnlar bnm 22.haftada 430du meybonun 420 1-2 haftada 1 kilomu olcak bnlar:bbo: bizim göbüşler yere sarkacak sanırım son aylarda :roflol::roflol:Gunaydinllaarrrrr zemuszemus Dun gittik cok sukur sorunumuz yok . 700 Gr olmusuz 30 cm de boyumuz olmus. Kasik agrim icin bol bol dinlen dedi. Birazdan kizimin fotosunu yuklicem super cikti . Cok hareket ettigi icin net olamiyo ama :) Bi de ceyizini yuklicem dunur
ahh sen o rüyaları bana sor yazsam 200 bölümlük dizi olur valla her akşam ayrı serüvenSorunumuz yokmus cok sukur icim rahatladi . Buyudugu icin kasik agrilarim normalmis ama olabildigince dinlen dedi . Isyerinde otururken tabure gibi bisey koy ayaklarini uzat dedi. Eve gidince de dinlenme moduna gecmem lazimmis :) Boyu kilosu normalmis bu hafta seker yuklemesinide istedi. Evhamlarim icin de sordum sacma sapan ruyalar goruyorum dedim gormeyen yok ki dedi :) Bu donemlerde anneler boyle ruyalar gorebilirmis :)
kızlar bebklerin eşyalarını hacı şakir sabun tozuyla yıkayacağım ben siz nasıl yapacaksınız.yeni doğan bebk çok hyassa olduğundan bizm komşumuzun biri hastane çıkışlarını yıksamadan götürmüş bebek mikrop kapmış 3 gün küvezde kalmış aman dikkat edin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?