Benim arkadaşlarım Omo'nun bebe deterjanı var, onunla yıkadılar. Ben de onu düşünüyorum, bu arada yıkama talimatına bakın arkadaşım bir yıkadı zaten küçücük olan kıyafetler oldu mu nokta gibi. Yazık çok üzülmüştü
bkaban aldıklarına baktım cnm heosi çok şeker bnde park yatak alıcam daha kullanışlı oluyo renk renk badilerine bayıldım cnm allahım ii günlerde gymek nasip etsin inş
Bkaban ben de bayıldım bebişinin cicilerine, annem gelsin hemen alışverişe çıkıcam ben de.
ggözün aydın cnm maşallah bebişimizede büyüyor bak annesi:CüvCüv:yüzünü göstermemiş sürpriz yapcak size demekki yaramaz opuyorumnanaktan
gördüm cnm şimdi ama takibi biras ilginç dediğiniz gbi akıl karıştırcak gibi ama düşünce şekli çk hoş ne güzel puzzle tammalnınca bebişe az kalıokaydirigubbakcemile3
ohh maşallah ne çbk büyüyo bnlar bnm 22.haftada 430du meybonun 420 1-2 haftada 1 kilomu olcak bnlar:bbo: bizim göbüşler yere sarkacak sanırım son aylarda :roflol::roflol:
ahh sen o rüyaları bana sor yazsam 200 bölümlük dizi olur valla her akşam ayrı serüven-tatlicadiarzu-şeker yüklemesi bnde yaptırıcam çk zor oluyomuş cnm limon al yanına içine sıkıp içince ii oluyomuş bn öle yapıcam:lepi:
gözün aydın canım benimgünaydın arkadaşlar.. dün biliyosunuz akşam ayrıntılıya girdim.. dr. herşeyin mükemmel olduğunu söyledi çok şükür.. sağlıklı gözüküyor miniğim.. 24cm 420 gr olmuş oğluşum..aşkımla beraber duydukça içimizin yağları eridi.. birde resim alalım dedik 3 boyutlu, bizim velet poz vermediği gibi yüzünüde iki eliyle kapadı.. dr. uğraştı uğraştı yoookkk ne mümkün.. bir resim alamadık anasını satayım ya sinir oldum.. hatta bir ara elindeki aletle salladı karnımı:roflol:yine olmadı..
burcu canım;
Sorunumuz yokmus cok sukur icim rahatladi . Buyudugu icin kasik agrilarim normalmis ama olabildigince dinlen dedi . Isyerinde otururken tabure gibi bisey koy ayaklarini uzat dedi. Eve gidince de dinlenme moduna gecmem lazimmis :) Boyu kilosu normalmis bu hafta seker yuklemesinide istedi. Evhamlarim icin de sordum sacma sapan ruyalar goruyorum dedim gormeyen yok ki dedi :) Bu donemlerde anneler boyle ruyalar gorebilirmis :)
kızlar benimde 1 hafta geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyoruz.benim de geç anlama sorunum var dünüüüür :roflol: bir yandan yazdım gönderdim sonradan aydım tamam +5'ti dün ama 21+5'ti ne 23'ü???? :roflol: allahım iyiden şuursuz oldum ben yaaaaaaaa :kedi:mafoldumbenkaydirigubbakcemile3 gülsem mi ağlasam mı naaapsam allahımmmmmmm beynimi geri istiyorummmmmmmm kafamçokkarıştı
Dogru dusunmusun dunur . Bende 7 ayda filan hazir etmeyi dusunuyorum .Aklima carsafa filan sarip oyle koymak geldi ne bilim toz filan olur . Biraz eski mantik ama boyle dolap ici ortuleri var ya ondan yapcam ki toz olmasin diye .
oy oy sağlıklı doğsunlarda memelerim feda olsun öykümeeeeeeeeeee:roflol:ağustos annelerini bir okusanıza hepsi uykusuzluktan, meme ucu acısından perperişan olmuş durumda ben resmen korktum yaa..mafoldumben nasıl altından kalkıcaaazzz... minicik şeyler duman etmiş vallahi ortalığı.. o bölüme girdiğime pişman oldum.. stres oldum yavuuu
Son zamanlar daha hizli alcaklarmis :) Limonu alcam yanima :)
burcu limonsuz gitme içemezsin helede aç karnına bayılırsın vallahikaydirigubbakcemile3
biz de onlarla birlikte biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:
bu sabah okudum şeker riski olmayanlara 50 gramlık, riski bulunanlara 100 gramlık yükleme yapılıyormuş... 50 gramlıkta bir kez, 100 gramlıkta 4 kez kan alınıyormuş ve benim riskim var delik deşik edecekler beni :1shok:
8 Kg almisim ben :) Bunun 700 gr Eylulse gerisini sen dusun
ay ben seni yeriiiiiiimmmmmmmmmmm Şeniz sen tırsıcak yer mi arıyosun bakiiiiim :teselli: dün ayrıntılıdan tırsıyodun bugün de bunu mu buldunnnnnnn :1hug: yapma arkadaşım rahat bırak artık kendini a.s. biliyorum tırsacak malzemeden bol bir şey yok şu an yaşadığımız süreçte, ama tırstıkça terslikler üst üste geliyor bunlar yerine bebeğine bir şeyler al, ör, yap ama başka bir şeylerle kafanı meşgul et ne olur :1no2: bak ben "şöyle mi olacak böyle mi olacak" diye tırsa tırsa tansiyonumu fırlattım doktor bile panikledi gidişattan... ne zaman ki kendimi rahat bıraktım her şey yoluna girdi gözünü seveyim rahat bırak biraz kendini daha doğrusu bırakmaya çalış, bırak demekle olmuyor çok iyi biliyorum ama bak ayrıntılı ultrason muhteşem çıktı, artık hareketlerini de hissediyorsun yani sana "anneciğim ben iyiyim" de diyor... daha ne? sür keyfini...
lohusalık, emzirme, bebek bakma sıkıntılarını da zamanı gelince düşünürüz bugünümüzün tadını çıkaralım canım benim :1hug: çok özliycez karnımızdaki bu kıpırtıları :CüvCüv:
valla Umut henüz 700 gram bile değil :sinifsinif: ve ben de 10 kilo aldım üstelik de zaten şişkoydum mafoldumben
son iki ay zepline dönüşmekten korkuyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3
işler anacım işleroooooooooo meral hanımcım çıstak çıstak sustunuz sustunuz toptan konuşmuşsunuz alkisalkisalkis
naber şekerim Öykü hanım nasıllar inşallah? buyrunnnnnnnnn
Iyyy simdiden icim hos oldu :çok üzgünüm:
Aynen bende 8 kilo aldım bebekte 700 gr dı en son daha 3 ayımız var vay halimize:roflol:8 Kg almisim ben :) Bunun 700 gr Eylulse gerisini sen dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?