2009 Aralık Anneleri

doğru diyorsun ısısına dikkat etmek lazım ozaman

Son zamanlar daha hizli alcaklarmis :) Limonu alcam yanima :)

gözün aydın canım benim
çok şükür güzel haberlerinide aldık.
yüzünü kapayıp anne babasına naz yapmış amanda amanyerimsenibensağlıklı olsun en önemlisi bu canm.

burcu canım;
çok şükür sendende güzel haberler aldık arkadaşım.
bebeişler kilo aldıkça ağırlıkları kasılarımıza baskı yapıyor yapacakta.
sende fırsatını buldukça bol bol dinlen annesi:1hug:

kızlar benimde 1 hafta geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyoruz.
olsun be bacılar sağlıklı olsunlarda:dance:

Dogru dusunmusun dunur . Bende 7 ayda filan hazir etmeyi dusunuyorum .Aklima carsafa filan sarip oyle koymak geldi ne bilim toz filan olur . Biraz eski mantik ama boyle dolap ici ortuleri var ya ondan yapcam ki toz olmasin diye .

çorap hurçlarından al burcu cnm.
en ideali onlar zatena.s
oy oy sağlıklı doğsunlarda memelerim feda olsun öykümeeeeeeeeeee:roflol:

Son zamanlar daha hizli alcaklarmis :) Limonu alcam yanima :)

biz de onlarla birlikte biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:
bu sabah okudum şeker riski olmayanlara 50 gramlık, riski bulunanlara 100 gramlık yükleme yapılıyormuş... 50 gramlıkta bir kez, 100 gramlıkta 4 kez kan alınıyormuş ve benim riskim var delik deşik edecekler beni :1shok:

oooooooooo meral hanımcım çıstak çıstak sustunuz sustunuz toptan konuşmuşsunuz alkisalkisalkis
naber şekerim Öykü hanım nasıllar inşallah? buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

8 Kg almisim ben :) Bunun 700 gr Eylulse gerisini sen dusun

valla Umut henüz 700 gram bile değil :sinifsinif: ve ben de 10 kilo aldım üstelik de zaten şişkoydum mafoldumben
son iki ay zepline dönüşmekten korkuyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3

sağol bilge yaa ne kadar güzel yorumladın herşeyi.. tıpkı annem gibi konuştun vallahi:1hug::tomatosikolojim allak bullak bide hamilelik.. ondan oldu.. haklısın keyfini sürmeliyim..

valla Umut henüz 700 gram bile değil :sinifsinif: ve ben de 10 kilo aldım üstelik de zaten şişkoydum mafoldumben
son iki ay zepline dönüşmekten korkuyorum :kedi:kaydirigubbakcemile3

Bana esim hucum botu gibi oldun diyo :) Simdi haksiz da degil hani heheh delikafadulden . Bende oyle az bi kiloda hamile almadim tabi o yuzden dobis oldum :CüvCüv:
Koltuktan kalkarken filan ahhh offfff ayy diye kalkiyorum komik oluyorum .Gece donerken filanda yatakta inliyormusum ay anam filan diye . Gerci inkar ediyorum ben simdilik ama kesin yapiyorumdur

oooooooooo meral hanımcım çıstak çıstak sustunuz sustunuz toptan konuşmuşsunuz alkisalkisalkis
naber şekerim Öykü hanım nasıllar inşallah? buyrunnnnnnnnn
işler anacım işler
öykü tepmeye devam ediyor teyzesi
çok şükür iyiyiz
imdi karı-nımız açıktı yemeğe gidicez
Iyyy simdiden icim hos oldu :çok üzgünüm:

olmasın limonla içtiğine limonata gibi harika oluyor

merhaba anne adayları...

uzun suredir takip etmeme ragmen aranıza yeni katıldım. kısmet olursa dogum tarihi 29 aralık gözüken bir kızım olacak.:lepi: cumartesi detaylı da yuzunu gösterip bide bize fotograf için poz bile verdi:dance: yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur insallah...

Aynen bende 8 kilo aldım bebekte 700 gr dı en son daha 3 ayımız var vay halimize:roflol:

Kızlar bişey sorucam cumartesi günü havuzluhana gitmeyi düşünüyoruz acaba hafta sonu açık mıdır bilen varmı?

KIZLAR NE ZAMANIDR TAKIP EDEMIYORUM VALLA HEPINIZI OZLEMISIM,NE DEGISIKLIKLER OLMUS BU ARADA BEN YOKKEN...
AYRICA BI KAC SEY DISANINDA DAHA HIC BISEY ALMADIM BEBEGIME,SıZ ALDIKLARINI NEREYE EKLIYOSANIZ SOYLEYINDE BENDE BAKIYIM FIKIR EDINMEK MAKSADIYLA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…