2009 Aralık Anneleri

havuzluhan cumartesi açık pazar günleri kapalı canım,nakit ve tek çekim çalışıyolar.
bende taksitle herşeyimi ordan alırım demiştim ama ufak tefek bişiler alıp çıktım..

slm kızlar,herkes iyi dimi..maşallah hepimize.
benimde 10gün önceki kontrolümde oğlum 700 grmdı.bende 9 kilo almışım yaa doktor artık dikkat et dedi.ama nerdeee,canım hergün tatlı istiyoo,ki ben normalde tatlı sevmezdim.ama olsun diyorum yeterki oğlum sağlıklı olsun..
bu arada yazmışmıydım bilmiyorum ama bende ufak tegfek eksikler dışında herşeyimşi aldım.2 haftaya kadarda karyolasını alıcaz.ramazan geliyo ve ben artyık ağırlaşıyorum diye şimdiden herşeytimi aldım.
sizlerde almışsınız sanırım pelininkilere baktım maşallah çok güzel.hepimizde sağlıklı günlerde kullanırız inşallah..
istanbuldaki arkadaşlar doğpum için hastytaneye karar verdiniz mi? benim doktorum avcılar hospital dedi ama pek iyi bahsetmiyolar o hastaneden.kararsız kaldık yaa..
bide oğluma ÇAĞAN ismini düşündük nasıl sizce?
kayınvaldem beğenmedi,umurumdada değil zaten şimdiye dek üzdü beni halada devam ediyo onun fikri önemli değil o yüzden..
ee sizlerde ne var ne yok tatlişkolar?

yok yok korkma bnm arkadaşlarım vr 100 gr oldular ama öle kötü deilmiş sadece suyu içmek problemkafamçokkarıştı

merhaba cnm inş sende hayırlısıyla kızına kavuşursun inş hepimiz kavuşuruz :Saruboceq:

yok yok korkma bnm arkadaşlarım vr 100 gr oldular ama öle kötü deilmiş sadece suyu içmek problemkafamçokkarıştı

ayy bende haftaya cuma yaptırıcam şeker yüklemesi ama kesin 50lik yüksek çıkıp 100lük yaptırmak zorunda kalıcam.çünkü karbonhidrat ve şekerli şeyleri çok tüketiyorum şu aralar..
bu şekerli suyu kaç bardak veriyolar cnm?

bilmiyorumki cnm bnde yaptırmadım daha haftaya yaptırcam arkadaşlar öğrenişyorum işte ama şu yarım litre sular varya onlar kadarmış işte 50lik 100lükte 2 katı çok tatlı olduğu için içmek zor oluyonmş bi de aç karnına erken gdin kızlar sabah yoksa vay halimizee:bbo:

çok haklısın birtanem buradan iyi haberleri alınca kendim iyiymiş gibi mutlu hissediyorum etrafımızda ki herkes bizi düşünüyor ama yararlı bir bilgi alamıyoruz şu sıkıntım var diyorum hamilesin ondandır diyorlar ama burada normal bir durum mu değil mi anlıyoruz opuyorumnanaktan iyi ki varsınız Şeniz

evet yaa aç karnına olunca kötü oluyodur insan.allah bi kolaylığını verir inşallahh...

benim ki de boy ölçemiyor ama ilk beş ay ayın karesi 5. aydan itibaren ayx5 kadar boyu olur demişti belki ona göre hesaplıyordur

sağol bilge yaa ne kadar güzel yorumladın herşeyi.. tıpkı annem gibi konuştun vallahi:1hug::tomatosikolojim allak bullak bide hamilelik.. ondan oldu.. haklısın keyfini sürmeliyim..

Şeniz yok birbirimizden farkımız tatlım be :teselli: hepimiz aynıyız bakma burada birbirimize destek olarak atıyoruz korkularımızı yerimseniben hep destek tam destek :enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3 bak şimdi benim oğlan da tekmesiyle destek verdi

kaydirigubbakcemile3 bayılıyorlar zaten isim takmaya di mi :kedi: benim de binbir ismim oldu hamilelikten sonra yalnız bazen ağırıma gidiyor ağlıyorum ben o zaman eşim iyiden salaklaşıyor sırnaşık şey

işler anacım işler
öykü tepmeye devam ediyor teyzesi
çok şükür iyiyiz
imdi karı-nımız açıktı yemeğe gidicez
olmasın limonla içtiğine limonata gibi harika oluyor

afiyet şeker olsun ilik kemik olsun Öykü hanımkızıma buyrunnnnnnnnn

amin inşallah hoşgeldin

Slm kızlar napıyosunuz

aleyküm selam iyidir sende ne var ne yok?

merhaba.. bence Çağan çok güzel bir isim anne baba hemfikirseniz başka kimin ne düşündüğü heeeeç önemli değil bence yerimseniben

12-13 sene önce içmiştim ben aç olmadığın sürece şekerli su da çok beter olmuyor yerimseniben ama aşırı su tüketiminden sapıtabilirim sanki kafamçokkarıştı o ya da bu şekilde nasılsa yapılacak napalım Umut için çekerim opuyorumnanaktan

bana doktorum 26. haftada gelirsin demiştim. arayıp ona göre randevu alcam.. şekeri de ozaman yükleriz demişti.. geç olur mu acaba.. yani geç olsa dr. o tarihi vermezdi diyorum kendi kendime de işte.. meraklı taze oldum çıktım

canım omo matik baby var ben ondan aldım ayrıca dalin sıvı bebek deterjanı da var makine için hepsi zaten 1 makine eder :))))) ayrıca file aldım aklınızda bulunsun o çoraplar makinenin içine kaçabilirmiş

birde kızlar,

dün akşam ayrıntılıyı yapan dr. bize gekekli açıklamaları (güzel haberler) yaptıktan sonra sormak istediğiniz bişey var mı diye sordu.. bende hayır yok dedim.. eşime baktım o da hayır yok dedi.. ya diyeceğim şu ki bazen öyle ki dr.la aynı anda konuşuyor buluyorum kendimi, yani bana birşeyi anlatırken bende aynı anda ona diyorum.. malum internet elimizin altında herşeyi burdan gerek beraber paylaşarak gerek diğer doğumla ilgili sitelerden öğreniyoruz... dr. a soracak birşey kalmıyor pek fazla.. sadece bebeğimi görmek, test yaptırmak ve tabi iyi haberler almak için gidiyorum resmen.. dr. a da söylüyorum.. kadınlar kulübü forumu duydunuz mu ben sizi oradan tavsiye üzerine buldum diyorum.. gülüşüyoruz..

benim dr da ya medicano yada incirli hastanesi dedi ama incirli çok kalabalık oluyormuş hatta yatak bulmak bile sorun normal doğumda dedi ben medicanoyu düşünüyorum benim kayınvalide de dr yüzünden canımı sıktı oooooooo hazırla en azından 5 milyar dedi sanki parasını ondan istedik daha ilk aydan beri taktı doktoruma amaaaaan çokta tııııııııııınnn

slm. Ben işimin yoğunluğundan dolayı yazamıyorum, ama sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı.. Doktorun kim öncelikle? Avcılar hospital kötü bir hastane değil eşim ameliyat olmuştu doktorlarıda iyi diye biliyorum. Fikir vermek istedim.

Slm kızlar napıyosunuz
iyiyiz dilek siz ne yapıyoırsunuz gurbet ellerde
hoşgeldin aramıza

canım kilolar doğumdan sonra elbet gidecek:lepi:
bebişin sağlığı yerinde çok şükür:Saruboceq:ismide çok güzel ÇAĞAN.

o hiç belli olmaz cnm.

sağol canım,haklısın önemli olan bizim karar vermemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…