Aynen bende 8 kilo aldım bebekte 700 gr dı en son daha 3 ayımız var vay halimize:roflol:
Kızlar bişey sorucam cumartesi günü havuzluhana gitmeyi düşünüyoruz acaba hafta sonu açık mıdır bilen varmı?
sağol canım cevabın için a.s.havuzluhan cumartesi açık pazar günleri kapalı canım,nakit ve tek çekim çalışıyolar.
bende taksitle herşeyimi ordan alırım demiştim ama ufak tefek bişiler alıp çıktım..
sağol canım cevabın için a.s.
yok yok korkma bnm arkadaşlarım vr 100 gr oldular ama öle kötü deilmiş sadece suyu içmek problemkafamçokkarıştıbiz de onlarla birlikte biliyosun di mi kaydirigubbakcemile3:sinifsinif:
bu sabah okudum şeker riski olmayanlara 50 gramlık, riski bulunanlara 100 gramlık yükleme yapılıyormuş... 50 gramlıkta bir kez, 100 gramlıkta 4 kez kan alınıyormuş ve benim riskim var delik deşik edecekler beni :1shok:
merhaba cnm inş sende hayırlısıyla kızına kavuşursun inş hepimiz kavuşuruz :Saruboceq:merhaba anne adayları...
uzun suredir takip etmeme ragmen aranıza yeni katıldım. kısmet olursa dogum tarihi 29 aralık gözüken bir kızım olacak.:lepi: cumartesi detaylı da yuzunu gösterip bide bize fotograf için poz bile verdi:dance: yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur insallah...
yok yok korkma bnm arkadaşlarım vr 100 gr oldular ama öle kötü deilmiş sadece suyu içmek problemkafamçokkarıştı
bilmiyorumki cnm bnde yaptırmadım daha haftaya yaptırcam arkadaşlar öğrenişyorum işte ama şu yarım litre sular varya onlar kadarmış işte 50lik 100lükte 2 katı çok tatlı olduğu için içmek zor oluyonmş bi de aç karnına erken gdin kızlar sabah yoksa vay halimizee:bbo:ayy bende haftaya cuma yaptırıcam şeker yüklemesi ama kesin 50lik yüksek çıkıp 100lük yaptırmak zorunda kalıcam.çünkü karbonhidrat ve şekerli şeyleri çok tüketiyorum şu aralar..
bu şekerli suyu kaç bardak veriyolar cnm?
a.s. neler yaşadığımızı bu kadar birebir anlayabilen başkası olduğunu düşünmüyorum kardeş... düşünsene yanında akrabadan hamile birileri yoksa (ki çoğumuzun yok) aynı anda aynı şeyleri yaşayan hisseden kimsen yok demektir... annelerimizin kayınvalidelerimizin eşlerimizin bizlerin hissiyatını birebir anlaması mümkün değil ki... onlar farklı yerlerden bakıyor bizim yaşadığımız şeyler biz ancak birbirimizi anlıyoruz o yüzden bu kadar ilgileniyoruz ilgilenmeliyiz de çünkü hepimiz o ilgiyi bekliyoruz birilerinden kaydirigubbakcemile3
bilmiyorumki cnm bnde yaptırmadım daha haftaya yaptırcam arkadaşlar öğrenişyorum işte ama şu yarım litre sular varya onlar kadarmış işte 50lik 100lükte 2 katı çok tatlı olduğu için içmek zor oluyonmş bi de aç karnına erken gdin kızlar sabah yoksa vay halimizee:bbo:
günaydın kızlar .burcucum çok güzel haberlerin maşallah kızına da kocaman olmuş.ya benm doktorum artık boy ölçmüyor net ölçülemezmiş büyüdükçe bacaklarınıcda kıvırıyor ya.sizinki nasıl ölçüyor ya bende artık sırf kilo bacak boyu kafa ölçüsü gibi ölçümler yapıyor
sağol bilge yaa ne kadar güzel yorumladın herşeyi.. tıpkı annem gibi konuştun vallahi:1hug::tomatosikolojim allak bullak bide hamilelik.. ondan oldu.. haklısın keyfini sürmeliyim..
Bana esim hucum botu gibi oldun diyo :) Simdi haksiz da degil hani heheh delikafadulden . Bende oyle az bi kiloda hamile almadim tabi o yuzden dobis oldum :CüvCüv: Koltuktan kalkarken filan ahhh offfff ayy diye kalkiyorum komik oluyorum .Gece donerken filanda yatakta inliyormusum ay anam filan diye . Gerci inkar ediyorum ben simdilik ama kesin yapiyorumdur
işler anacım işler
öykü tepmeye devam ediyor teyzesi
çok şükür iyiyiz
imdi karı-nımız açıktı yemeğe gidicez
olmasın limonla içtiğine limonata gibi harika oluyor
merhaba anne adayları...
uzun suredir takip etmeme ragmen aranıza yeni katıldım. kısmet olursa dogum tarihi 29 aralık gözüken bir kızım olacak.:lepi: cumartesi detaylı da yuzunu gösterip bide bize fotograf için poz bile verdi:dance: yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olur insallah...
Slm kızlar napıyosunuz
slm kızlar,herkes iyi dimi..maşallah hepimize.
benimde 10gün önceki kontrolümde oğlum 700 grmdı.bende 9 kilo almışım yaadoktor artık dikkat et dedi.ama nerdeee,canım hergün tatlı istiyoo,ki ben normalde tatlı sevmezdim.ama olsun diyorum yeterki oğlum sağlıklı olsun..
bu arada yazmışmıydım bilmiyorum ama bende ufak tegfek eksikler dışında herşeyimşi aldım.2 haftaya kadarda karyolasını alıcaz.ramazan geliyo ve ben artyık ağırlaşıyorum diye şimdiden herşeytimi aldım.
sizlerde almışsınız sanırım pelininkilere baktım maşallah çok güzel.hepimizde sağlıklı günlerde kullanırız inşallah..
istanbuldaki arkadaşlar doğpum için hastytaneye karar verdiniz mi? benim doktorum avcılar hospital dedi ama pek iyi bahsetmiyolar o hastaneden.kararsız kaldık yaa..
bide oğluma ÇAĞAN ismini düşündük nasıl sizce?
kayınvaldem beğenmedi,umurumdada değil zaten şimdiye dek üzdü beni halada devam ediyo onun fikri önemli değil o yüzden..
ee sizlerde ne var ne yok tatlişkolar?
yok yok korkma bnm arkadaşlarım vr 100 gr oldular ama öle kötü deilmiş sadece suyu içmek problemkafamçokkarıştı
kızlar bebklerin eşyalarını hacı şakir sabun tozuyla yıkayacağım ben siz nasıl yapacaksınız.yeni doğan bebk çok hyassa olduğundan bizm komşumuzun biri hastane çıkışlarını yıksamadan götürmüş bebek mikrop kapmış 3 gün küvezde kalmış aman dikkat edin arkadaşlar
Aynen bende 8 kilo aldım bebekte 700 gr dı en son daha 3 ayımız var vay halimize:roflol:
Kızlar bişey sorucam cumartesi günü havuzluhana gitmeyi düşünüyoruz acaba hafta sonu açık mıdır bilen varmı?
benimde 10gün önceki kontrolümde oğlum 700 grmdı.bende 9 kilo almışım yaadoktor artık dikkat et dedi.ama nerdeee,canım hergün tatlı istiyoo,ki ben normalde tatlı sevmezdim.ama olsun diyorum yeterki oğlum sağlıklı olsun..
bu arada yazmışmıydım bilmiyorum ama bende ufak tegfek eksikler dışında herşeyimşi aldım.2 haftaya kadarda karyolasını alıcaz.ramazan geliyo ve ben artyık ağırlaşıyorum diye şimdiden herşeytimi aldım.
sizlerde almışsınız sanırım pelininkilere baktım maşallah çok güzel.hepimizde sağlıklı günlerde kullanırız inşallah..
istanbuldaki arkadaşlar doğpum için hastytaneye karar verdiniz mi? benim doktorum avcılar hospital dedi ama pek iyi bahsetmiyolar o hastaneden.kararsız kaldık yaa..
kayınvaldem beğenmedi,umurumdada değil zaten şimdiye dek üzdü beni halada devam ediyo onun fikri önemli değil o yüzden..
Benimde 10gün önceki kontrolümde oğlum 700 grmdı.bende 9 kilo almışım yaadoktor artık dikkat et dedi.ama nerdeee,canım hergün tatlı istiyoo,ki ben normalde tatlı sevmezdim.ama olsun diyorum yeterki oğlum sağlıklı olsun..
Bu arada yazmışmıydım bilmiyorum ama bende ufak tegfek eksikler dışında herşeyimşi aldım.2 haftaya kadarda karyolasını alıcaz.ramazan geliyo ve ben artyık ağırlaşıyorum diye şimdiden herşeytimi aldım.
Sizlerde almışsınız sanırım pelininkilere baktım maşallah çok güzel.hepimizde sağlıklı günlerde kullanırız inşallah..
Istanbuldaki arkadaşlar doğpum için hastytaneye karar verdiniz mi? Benim doktorum avcılar hospital dedi ama pek iyi bahsetmiyolar o hastaneden.kararsız kaldık yaa..
Bide oğluma çağan ismini düşündük nasıl sizce?
Kayınvaldem beğenmedi,umurumdada değil zaten şimdiye dek üzdü beni halada devam ediyo onun fikri önemli değil o yüzden..
Ee sizlerde ne var ne yok tatlişkolar?
iyiyiz dilek siz ne yapıyoırsunuz gurbet ellerdeSlm kızlar napıyosunuz
hoşgeldin aramızamerhaba anne adayları...
canım kilolar doğumdan sonra elbet gidecek:lepi:slm kızlar,herkes iyi dimi..maşallah hepimize.
ayy bende haftaya cuma yaptırıcam şeker yüklemesi ama kesin 50lik yüksek çıkıp 100lük yaptırmak zorunda kalıcam.çünkü karbonhidrat ve şekerli şeyleri çok tüketiyorum şu aralar..
bu şekerli suyu kaç bardak veriyolar cnm?
Şeniz yok birbirimizden farkımız tatlım be :teselli: hepimiz aynıyız bakma burada birbirimize destek olarak atıyoruz korkularımızı yerimseniben hep destek tam destek :enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile3 bak şimdi benim oğlan da tekmesiyle destek verdi
kaydirigubbakcemile3 bayılıyorlar zaten isim takmaya di mi :kedi: benim de binbir ismim oldu hamilelikten sonra yalnız bazen ağırıma gidiyor ağlıyorum ben o zaman eşim iyiden salaklaşıyor sırnaşık şey
afiyet şeker olsun ilik kemik olsun Öykü hanımkızıma buyrunnnnnnnnn
amin inşallah hoşgeldin
aleyküm selam iyidir sende ne var ne yok?
merhaba.. bence Çağan çok güzel bir isim anne baba hemfikirseniz başka kimin ne düşündüğü heeeeç önemli değil bence yerimseniben
12-13 sene önce içmiştim ben aç olmadığın sürece şekerli su da çok beter olmuyor yerimseniben ama aşırı su tüketiminden sapıtabilirim sanki kafamçokkarıştı o ya da bu şekilde nasılsa yapılacak napalım Umut için çekerim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?