2009 Aralık Anneleri

meybon endişe etmene gerek yok normalde seker yukleme testi 25. ci haftada yapılıyor.

cnm şeker yüklemesi için benim doktorumda 26+0 da yaptır dedi.yani o zamanlar normal.
ethica incirlimi bahsettiğin yer canım,medicana mı diğeri?
benim doktorumda ethica demişti ama avcılar size daha yakın karar sizin dedi.ben ethicayı gezdim gayet temiz,çok ilgili çalışanlar.ama eşim pek beğenmedi.
beylikdüzü medicanayı gezdik orası süper 5 yıldızlı otel resmen.doğum için 3000 tl filan istiyolar ama kendi doktoru yaparsa.

merhaba
anca vakıt oldu geldim
meybon ve burcucugum iyi haberlerinizi okudum masallah bebişlere
burcu iyi gunlerde kullanmak nasip olsun cıcılerini

sağol canım,ben araştırıyorum işte o hastaneyi.benim doktorum acıbademde aylin tatlıadım,doğumumu o yaptırsın istiyorum.çok güveniyor ve seviyorum çünkü doktorumu.o da avcıları önerdi işte.2 haftaya kadar gidip görücem hastaneyi.

Bende beylikduzu medicanaya gidiyorum basindan beri. Rahatsizlandigim icin kaldim da orda. Gercekten cok cok temiz ve cok ilgililer. Allahtan ozel saglik sigortam var diyorum yoksa cidden pahali.

selam kızlar nasılsınız iyi haberlerinizi okuyorum..Dün şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik normal çıktı. yaptırmayan arkadaşlar sakın korkmayın biraz çok tatlı ama limonlu su yani limonata abartılanlar kadar yok...yarım litre su derken 2 tane limon glikoz ve su büyük bardakta... gözünüzü kapatın için :)Bebişler çok seviyor benim erkegim başladı hemen oynamaya onu içince.........Ben daha bebişime çöp bile almadım bazen düşünüyorum oglum anne bana hiç bişey almadın sevmiyormusun der belki ama kararım karar almayacagım...Sizinkilere bakıyorum süper şeyler allah kullanmayı nasip etsin tüm annelere
GHepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun kızlarr

evet canım ethica incirli temizliği tamam ama ssk geçtiği için yer sorun oluyormuş hatta hastasının kürtajını orada yapmış kadın ameliyathanede soyunup giyinmek zorunda kalmış oda yokmuş ben gezmedim medicana yı ( Allah beni ne etsin 2 kere medicano yazmışım:kedi: ) doktorum orada da çalışıyor fiyat normal doğum fiyatı mı tatlım

sağol meralcim haklısın..
sen nasılsın,minişin nasıl?

merhaba
anca vakıt oldu geldim
meybon ve burcucugum iyi haberlerinizi okudum masallah bebişlere
burcu iyi gunlerde kullanmak nasip olsun cıcılerini

ya deminden beri takılmış şekilde tickerları inceliyorum
pelin minik kelebeğe göre bir gün geride olduğu halde minik kelebekin 138, pelinin 108 (ya da 107 hamile hafızası işte kaydirigubbakcemile3) günü var görünüyor doğuma nasıl yani ya:bbo:
benim de 120küsur var görünüyor ki ben en sonlardan biriyim tickerlar doğru hesaplamıyor mu yani kafamçokkarıştı

aman napim meralcim yiyip icip yatiyom ama yatmaktan cok sikildim biraz egzersize baslasam iyi olacak bacaklarim cok kasiliyo

Bende beylikduzu medicanaya gidiyorum basindan beri. Rahatsizlandigim icin kaldim da orda. Gercekten cok cok temiz ve cok ilgililer. Allahtan ozel saglik sigortam var diyorum yoksa cidden pahali.

sk geçiyormuş ben o yüzden orayı düşündüm yoksa ben doğuma eşim yoğun bakıma girer kaydirigubbakcemile3

sk geçiyormuş ben o yüzden orayı düşündüm yoksa ben doğuma eşim yoğun bakıma girer kaydirigubbakcemile3

:) Evet cidden pahali hastane ama guzel cidden. Ben muayeneye gitmistim doktorum hemen yatiyorsun filan dedi . Odaya cikardilar beni gorunce sok olmustum 5 yilldizli otel gibi . Hergun oda servisi gelip 2 kere dezenfekte ediyor .Yemekleri ara ogunleri guzel . Hemsireler cok ilgili . Cok temiz yer. 3 gun boyunca oldukca rahattim cidden. 3-4 kere gorevli ugrayip istedim olmadigini gazete gibi soruyolar.

hay Allah ıyılıgını versin bilge bana saydırdın şimdi gunleri :)
son adet tarıhıme göre benım dogru hesaplıyor tıcker

kaydirigubbakcemile3 sanırım ekibin gerisi de o sayma işleminde kaydirigubbakcemile3 e bu durumda ya minik kelebek 10 aylık doğuracak ya ticker yanlış hesaplıyor kaydirigubbakcemile3

hay Allah ıyılıgını versin bilge bana saydırdın şimdi gunleri :)
son adet tarıhıme göre benım dogru hesaplıyor tıcker

benim ki de doğru hesaplıyor kardeşimin tezkere çizelgesi ile karşılaştırdım aralarında 22 gün var o da doğru tuttu senin sat ve doğum ne zaman ki ben 18 mart doğum 25 aralık ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…