bana doktorum 26. haftada gelirsin demiştim. arayıp ona göre randevu alcam.. şekeri de ozaman yükleriz demişti.. geç olur mu acaba.. yani geç olsa dr. o tarihi vermezdi diyorum kendi kendime de işte.. meraklı taze oldum çıktım
benim dr da ya medicano yada incirli hastanesi dedi ama incirli çok kalabalık oluyormuş hatta yatak bulmak bile sorun normal doğumda dedi ben medicanoyu düşünüyorum benim kayınvalide de dr yüzünden canımı sıktı oooooooo hazırla en azından 5 milyar dedi sanki parasını ondan istedik daha ilk aydan beri taktı doktoruma amaaaaan çokta tııııııııııınnn
iyiyiz dilek siz ne yapıyoırsunuz gurbet ellerde
hoşgeldin aramıza
canım kilolar doğumdan sonra elbet gidecek:lepi:
bebişin sağlığı yerinde çok şükür:Saruboceq:ismide çok güzel ÇAĞAN.
o hiç belli olmaz cnm.
slm. Ben işimin yoğunluğundan dolayı yazamıyorum, ama sürekli takip ediyorum yazdıklarınızı.. Doktorun kim öncelikle? Avcılar hospital kötü bir hastane değil eşim ameliyat olmuştu doktorlarıda iyi diye biliyorum. Fikir vermek istedim.
cnm şeker yüklemesi için benim doktorumda 26+0 da yaptır dedi.yani o zamanlar normal.
ethica incirlimi bahsettiğin yer canım,medicana mı diğeri?
benim doktorumda ethica demişti ama avcılar size daha yakın karar sizin dedi.ben ethicayı gezdim gayet temiz,çok ilgili çalışanlar.ama eşim pek beğenmedi.
beylikdüzü medicanayı gezdik orası süper 5 yıldızlı otel resmen.doğum için 3000 tl filan istiyolar ama kendi doktoru yaparsa.
merhaba
anca vakıt oldu geldim
meybon ve burcucugum iyi haberlerinizi okudum masallah bebişlere
burcu iyi gunlerde kullanmak nasip olsun cıcılerini
merhaba
anca vakıt oldu geldim
merhaba
anca vakıt oldu geldim
cnm şeker yüklemesi için benim doktorumda 26+0 da yaptır dedi.yani o zamanlar normal.
ethica incirlimi bahsettiğin yer canım,medicana mı diğeri?
benim doktorumda ethica demişti ama avcılar size daha yakın karar sizin dedi.ben ethicayı gezdim gayet temiz,çok ilgili çalışanlar.ama eşim pek beğenmedi.
beylikdüzü medicanayı gezdik orası süper 5 yıldızlı otel resmen.doğum için 3000 tl filan istiyolar ama kendi doktoru yaparsa.
sağol meralcim haklısın..
sen nasılsın,minişin nasıl?
merhaba
anca vakıt oldu geldim
Bende beylikduzu medicanaya gidiyorum basindan beri. Rahatsizlandigim icin kaldim da orda. Gercekten cok cok temiz ve cok ilgililer. Allahtan ozel saglik sigortam var diyorum yoksa cidden pahali.
sk geçiyormuş ben o yüzden orayı düşündüm yoksa ben doğuma eşim yoğun bakıma girer kaydirigubbakcemile3
hay Allah ıyılıgını versin bilge bana saydırdın şimdi gunleri :)
son adet tarıhıme göre benım dogru hesaplıyor tıcker
merhaba
anca vakıt oldu geldim
hay Allah ıyılıgını versin bilge bana saydırdın şimdi gunleri :)
son adet tarıhıme göre benım dogru hesaplıyor tıcker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?