2009 Aralık Anneleri

benim ki de doğru hesaplıyor kardeşimin tezkere çizelgesi ile karşılaştırdım aralarında 22 gün var o da doğru tuttu senin sat ve doğum ne zaman ki ben 18 mart doğum 25 aralık ???

hoydeeeee benim sat 19 mart doğum 24 aralık?? nası yani yaaaaa kafamçokkarıştı

hoşgeldin peliiin
geç kaldın bugün bitirebildinmi işleri

hoşbulduk öznur
nbr nasılsın
ütü bitti anca
nefret ediyorum utu yapmaktan ama hemen yapmazsamda birikiyor daha kabus oluyor
sabah bir gunaydın dıyıp çıkacaktım ama pc açılmadı yıne
sabahtan giremezsem merak etmeyın benı artık ramazan geliyor eşim evden geç çıkar
yemek falan hazırlıgı ögleden sonrayı bulablr benım gelmem

kaydirigubbakcemile3 sanırım ekibin gerisi de o sayma işleminde kaydirigubbakcemile3 e bu durumda ya minik kelebek 10 aylık doğuracak ya ticker yanlış hesaplıyor kaydirigubbakcemile3

ama zaten minicikler 10 hafta yani 10 ay olarak hesaplanıyor benim bildiğim :CADIARZUfisfisfis

ama zaten minicikler 10 hafta yani 10 ay olarak hesaplanıyor benim bildiğim :CADIARZUfisfisfis

40 hafta mı diyorsun fisfisfis evet öyle hesaplanıyorlar da her ayda tam 4 hafta olmuyor ki benneyaptımki o zaman yılda 12x4=48 hafta olması gerekmez miydi oysa 52 hafta var mirmirmirmir
ay valla kafam karıştı yahu :bbo:

iyiyiz bizde canım c.tesiyi bekliyorum bakalım bizim kız nekadar olmuş. Tabi anneside:))
bundan sonra ütü hiiiç bitmeyecek gibi görünüyo..:bbo:

evet,bizie hastaneyi gezdiren halkla ilişkilr uzmanı çok yoğun olduğunu hatta bazen odalarının yetmediğini anlatınca eşim orayı beğenmedi.
ama medişcanayı git gez cnm,mutlaka beğenirsin.
senin doktorun kim cnm?bu arada beylikdüzündesin sanırım.ben büyükçekmecedeyim.

kaydirigubbakcemile3 sanırım ekibin gerisi de o sayma işleminde kaydirigubbakcemile3 e bu durumda ya minik kelebek 10 aylık doğuracak ya ticker yanlış hesaplıyor kaydirigubbakcemile3

aaa canım ben hiç günlere bakmıyorum yaaa-tatlicadiarzu-
haftaya dikkat ediyorum hep ki o da doğru ilerliyo..

sağol meralcim haklısın..
sen nasılsın,minişin nasıl?
öykümde iyi bende çok iyiyim canım
çalışıyoruz kızımla.
sonra buradaki güzel muhabetlere eşlik ediyoruz.

merhaba
anca vakıt oldu geldim
meybon ve burcucugum iyi haberlerinizi okudum masallah bebişlere
burcu iyi gunlerde kullanmak nasip olsun cıcılerini
bitti işler öyle değilmi?
maşallah arkadaşıma nazar değmesin

selam canım bizde seni öpüyoruz
iyi bakın kendinizeeeeeeeeeeeeee:teselli:

haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelae

aman napim meralcim yiyip icip yatiyom ama yatmaktan cok sikildim biraz egzersize baslasam iyi olacak bacaklarim cok kasiliyo
yat tabide hareketsizlikte çok kötü oluyor öyle değilmi
gel doğum izni gel
bizi merakta bırakma yeter:dance:

ya gülme dünür yaaaaaa :kedi: benim kafam esas şuna takıldı... benim sat 19 mart ve doğum 24 aralık görünüyor tamam mı? serinus'un sat 18 mart ve doğum 25 aralık görünüyor CADIARZU hem bir gün önce sat hem bir gün sonra doğum nasıl oluyor da oluyor bana bir izah edebilir misin reca etsem :bbo:

canım senin doktorun kim,merak ettim.
bu arada ssk geçiyo hastanede.ama doğum fiyatlarında uzman doktor ve doçent fiyatları değişiyo.doçent olursa sezeryan 3000 küsür gibi bişe oluyo..

allahım kafam allak bullak oldu ama bir hamilenin bu kadar üzerine gelinmez kaydirigubbakcemile3 gerçi o tarih her dr ziyaretinde değişiyor son kontrolde 23 aralık dedi ama tickeri 25 yaptım diye öyle yazdım valla onu bunu bilmem ağrı başlayınca basacağım çığlığı artık ister 23 olsun ister 25 ister 31kaydirigubbakcemile3

canım senin doktorun kim,merak ettim.
bu arada ssk geçiyo hastanede.ama doğum fiyatlarında uzman doktor ve doçent fiyatları değişiyo.doçent olursa sezeryan 3000 küsür gibi bişe oluyo..

Benim orda biraz doktor gecmisim kalabalik . Once Kamer bey vardi ona gidiyordum cok seviyordum ayrica onu ama ayrildi ordan maalesef. Ikitelli de bir hastaneye gitti. Sonra Fatma Hanima gittim . Fatma Hanimla maalesef sorun yasadim . Aysun Guneye gitmeye basladim. Sonra Fatma Hanimda ayrilmis ordan. Ben su an Aysun Hanima devam ediyorum. Normalde erkek doktor istesemde olmadigi icin :) Aysun Hanim aslinda tup bebek merkezinde . Fatma hanimla sorun yasayinca ona yonlendirdi hastane. Ama memnunum acikcasi.

:roflol::roflol::roflol:iyice karıştı aklın kız dur biraz:sm_cool:

Bende beylikduzundeyim :) Sen hangi doktora gidiyorsun ?

benim bir toplantıya girmem gerekiyor kızlar bugün artık dönemem yarın görüşmek üzere zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…