benim ki de doğru hesaplıyor kardeşimin tezkere çizelgesi ile karşılaştırdım aralarında 22 gün var o da doğru tuttu senin sat ve doğum ne zaman ki ben 18 mart doğum 25 aralık ???
hoşgeldin peliiin
geç kaldın bugün bitirebildinmi işleri
kaydirigubbakcemile3 sanırım ekibin gerisi de o sayma işleminde kaydirigubbakcemile3 e bu durumda ya minik kelebek 10 aylık doğuracak ya ticker yanlış hesaplıyor kaydirigubbakcemile3
benim ki de doğru hesaplıyor kardeşimin tezkere çizelgesi ile karşılaştırdım aralarında 22 gün var o da doğru tuttu senin sat ve doğum ne zaman ki ben 18 mart doğum 25 aralık ???
ama zaten minicikler 10 hafta yani 10 ay olarak hesaplanıyor benim bildiğim :CADIARZUfisfisfis
40 hafta mı diyorsun fisfisfis evet öyle hesaplanıyorlar da her ayda tam 4 hafta olmuyor ki benneyaptımki o zaman yılda 12x4=48 hafta olması gerekmez miydi oysa 52 hafta var mirmirmirmir
ay valla kafam karıştı yahu :bbo:
hoşbulduk öznur
nbr nasılsın
ütü bitti anca
nefret ediyorum utu yapmaktan ama hemen yapmazsamda birikiyor daha kabus oluyor
sabah bir gunaydın dıyıp çıkacaktım ama pc açılmadı yıne
sabahtan giremezsem merak etmeyın benı artık ramazan geliyor eşim evden geç çıkar
yemek falan hazırlıgı ögleden sonrayı bulablr benım gelmem
evet canım ethica incirli temizliği tamam ama ssk geçtiği için yer sorun oluyormuş hatta hastasının kürtajını orada yapmış kadın ameliyathanede soyunup giyinmek zorunda kalmış oda yokmuş ben gezmedim medicana yı ( Allah beni ne etsin 2 kere medicano yazmışım:kedi: ) doktorum orada da çalışıyor fiyat normal doğum fiyatı mı tatlım
kaydirigubbakcemile3 sanırım ekibin gerisi de o sayma işleminde kaydirigubbakcemile3 e bu durumda ya minik kelebek 10 aylık doğuracak ya ticker yanlış hesaplıyor kaydirigubbakcemile3
öykümde iyi bende çok iyiyim canımsağol meralcim haklısın..
sen nasılsın,minişin nasıl?
bitti işler öyle değilmi?merhaba
anca vakıt oldu geldim
meybon ve burcucugum iyi haberlerinizi okudum masallah bebişlere
burcu iyi gunlerde kullanmak nasip olsun cıcılerini
selam canım bizde seni öpüyoruzselam kızlar nasılsınız iyi haberlerinizi okuyorum..Dün şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik normal çıktı. yaptırmayan arkadaşlar sakın korkmayın biraz çok tatlı ama limonlu su yani limonata abartılanlar kadar yok...yarım litre su derken 2 tane limon glikoz ve su büyük bardakta... gözünüzü kapatın için :)Bebişler çok seviyor benim erkegim başladı hemen oynamaya onu içince.........Ben daha bebişime çöp bile almadım bazen düşünüyorum oglum anne bana hiç bişey almadın sevmiyormusun der belki ama kararım karar almayacagım...Sizinkilere bakıyorum süper şeyler allah kullanmayı nasip etsin tüm annelere
GHepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun kızlarr
haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaelaelaelaelaeya deminden beri takılmış şekilde tickerları inceliyorum
pelin minik kelebeğe göre bir gün geride olduğu halde minik kelebekin 138, pelinin 108 (ya da 107 hamile hafızası işte kaydirigubbakcemile3) günü var görünüyor doğuma nasıl yani ya:bbo:
benim de 120küsur var görünüyor ki ben en sonlardan biriyim tickerlar doğru hesaplamıyor mu yani kafamçokkarıştı
yat tabide hareketsizlikte çok kötü oluyor öyle değilmiaman napim meralcim yiyip icip yatiyom ama yatmaktan cok sikildim biraz egzersize baslasam iyi olacak bacaklarim cok kasiliyo
bizi merakta bırakma yeter:dance:hoşbulduk öznur
nbr nasılsın
ütü bitti anca
nefret ediyorum utu yapmaktan ama hemen yapmazsamda birikiyor daha kabus oluyor
sabah bir gunaydın dıyıp çıkacaktım ama pc açılmadı yıne
sabahtan giremezsem merak etmeyın benı artık ramazan geliyor eşim evden geç çıkar
yemek falan hazırlıgı ögleden sonrayı bulablr benım gelmem
Hey Allahim :)
iyiyiz bizde canım c.tesiyi bekliyorum bakalım bizim kız nekadar olmuş. Tabi anneside:))
bundan sonra ütü hiiiç bitmeyecek gibi görünüyo..:bbo:
:) Evet cidden pahali hastane ama guzel cidden. Ben muayeneye gitmistim doktorum hemen yatiyorsun filan dedi . Odaya cikardilar beni gorunce sok olmustum 5 yilldizli otel gibi . Hergun oda servisi gelip 2 kere dezenfekte ediyor .Yemekleri ara ogunleri guzel . Hemsireler cok ilgili . Cok temiz yer. 3 gun boyunca oldukca rahattim cidden. 3-4 kere gorevli ugrayip istedim olmadigini gazete gibi soruyolar.
ya gülme dünür yaaaaaa :kedi: benim kafam esas şuna takıldı... benim sat 19 mart ve doğum 24 aralık görünüyor tamam mı? serinus'un sat 18 mart ve doğum 25 aralık görünüyor CADIARZU hem bir gün önce sat hem bir gün sonra doğum nasıl oluyor da oluyor bana bir izah edebilir misin reca etsem :bbo:
canım senin doktorun kim,merak ettim.
bu arada ssk geçiyo hastanede.ama doğum fiyatlarında uzman doktor ve doçent fiyatları değişiyo.doçent olursa sezeryan 3000 küsür gibi bişe oluyo..
:roflol::roflol::roflol:iyice karıştı aklın kız dur biraz:sm_cool:ya gülme dünür yaaaaaa :kedi: benim kafam esas şuna takıldı... benim sat 19 mart ve doğum 24 aralık görünüyor tamam mı? serinus'un sat 18 mart ve doğum 25 aralık görünüyor CADIARZU hem bir gün önce sat hem bir gün sonra doğum nasıl oluyor da oluyor bana bir izah edebilir misin reca etsem :bbo:
evet,bizie hastaneyi gezdiren halkla ilişkilr uzmanı çok yoğun olduğunu hatta bazen odalarının yetmediğini anlatınca eşim orayı beğenmedi.
ama medişcanayı git gez cnm,mutlaka beğenirsin.
senin doktorun kim cnm?bu arada beylikdüzündesin sanırım.ben büyükçekmecedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?