evet,bizie hastaneyi gezdiren halkla ilişkilr uzmanı çok yoğun olduğunu hatta bazen odalarının yetmediğini anlatınca eşim orayı beğenmedi.
ama medişcanayı git gez cnm,mutlaka beğenirsin.
senin doktorun kim cnm?bu arada beylikdüzündesin sanırım.ben büyükçekmecedeyim.
benim bir toplantıya girmem gerekiyor kızlar bugün artık dönemem yarın görüşmek üzere zemuszemus
profildeki albümlere ekleniyooooKIZZZLLAARR BEBEKLERE ALINAN CİCİLER NERELERE EKLENİYOO fisfisfis
anladım canım,hayırlısı olsun hakkımızda.bu hastane doktor olayı önemli.inşallah iyi bir doğum hikayemiz olur..
Benim orda biraz doktor gecmisim kalabalik . Once Kamer bey vardi ona gidiyordum cok seviyordum ayrica onu ama ayrildi ordan maalesef. Ikitelli de bir hastaneye gitti. Sonra Fatma Hanima gittim . Fatma Hanimla maalesef sorun yasadim . Aysun Guneye gitmeye basladim. Sonra Fatma Hanimda ayrilmis ordan. Ben su an Aysun Hanima devam ediyorum. Normalde erkek doktor istesemde olmadigi icin :) Aysun Hanim aslinda tup bebek merkezinde . Fatma hanimla sorun yasayinca ona yonlendirdi hastane. Ama memnunum acikcasi.
Bende beylikduzundeyim :) Sen hangi doktora gidiyorsun ?
yok yok merakta bırakmam ben sizleri
meral sen kızını ne zaman göreceksın
doktorum mürüvvet sarıyar incirli de muayenehanesi ben silivri deyim canım annem için gideceğiz muzaffer sarıyara o gün gezeceğim inşallah hepimiz sağlıkla rahatça doğururuz kavuşuruz miniciklerimize ben normal istiyorum inşallah kızım da ister
:teytey::teytey:iyi bak kendineeeeeeeeeebenim bir toplantıya girmem gerekiyor kızlar bugün artık dönemem yarın görüşmek üzere zemuszemus
dun saglık ocagında 10 gun önce dogum yapmış biri vardı
sanırsınızkı hiç hamıle kalmamış hiç dogurmamış o kadar zayıf
dedimki hiçmi kilo almadın 57 le hamıle kalmış 75 le bitirmiş
normal dogum yapmış ve çok fit duruyordu
beylikdüzü acıbadem hastanesinde aylin tatlıadım benim doktorum.çooookkk memnunum.ama doğum için kendisine ayrı hastaneye ayrı para vermem gerek.dşünüyorum şu aralar hastanenin doktoru olursa daha az maliyetli olacak.
sen aysun hanımla konuştunmu doğumu cnm,fiyat bilgin var mı?
:teytey::teytey:iyi bak kendineeeeeeeeee
ben 75 ile başladım bakalım ben nasıl görüneceğim:çok üzgünüm:
bende kendımı merak ettım zaten direk ama
ben normal dogurmak istemdğim için sen daha şanslısın inşallah gönlune göre olursa
normalde daha kolay veriliyormuş kılo
YAA NEDEN KİMSE CEVAP VERMİYOO KUZULARIN CİCİŞLERİNE NERDEN BAKIYORUZZZZÇok üzgünüm çoook
bende kendımı merak ettım zaten direk ama
ben normal dogurmak istemdğim için sen daha şanslısın inşallah gönlune göre olursa
normalde daha kolay veriliyormuş kılo
hımm doktorun sana baya uzakmış cnm.
inşallah allah gönlüne göre verir arkadaşım..
YAA NEDEN KİMSE CEVAP VERMİYOO KUZULARIN CİCİŞLERİNE NERDEN BAKIYORUZZZZÇok üzgünüm çoook
cnm profilimize ekliyoruz ayri b'r top'k yopk bakmak 'sted'['n arkada;in 'sm'ne tikla ordan bak eğer yoksa albüm eklememiştiropuyorumnanaktanYAA NEDEN KİMSE CEVAP VERMİYOO KUZULARIN CİCİŞLERİNE NERDEN BAKIYORUZZZZÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?