2009 Aralık Anneleri

doktorum mürüvvet sarıyar incirli de muayenehanesi ben silivri deyim canım annem için gideceğiz muzaffer sarıyara o gün gezeceğim inşallah hepimiz sağlıkla rahatça doğururuz kavuşuruz miniciklerimize ben normal istiyorum inşallah kızım da ister

anladım canım,hayırlısı olsun hakkımızda.bu hastane doktor olayı önemli.inşallah iyi bir doğum hikayemiz olur..

Bende beylikduzundeyim :) Sen hangi doktora gidiyorsun ?

beylikdüzü acıbadem hastanesinde aylin tatlıadım benim doktorum.çooookkk memnunum.ama doğum için kendisine ayrı hastaneye ayrı para vermem gerek.dşünüyorum şu aralar hastanenin doktoru olursa daha az maliyetli olacak.
sen aysun hanımla konuştunmu doğumu cnm,fiyat bilgin var mı?

dun saglık ocagında 10 gun önce dogum yapmış biri vardı
sanırsınızkı hiç hamıle kalmamış hiç dogurmamış o kadar zayıf
dedimki hiçmi kilo almadın 57 le hamıle kalmış 75 le bitirmiş
normal dogum yapmış ve çok fit duruyordu

hımm doktorun sana baya uzakmış cnm.
inşallah allah gönlüne göre verir arkadaşım..

benim bir toplantıya girmem gerekiyor kızlar bugün artık dönemem yarın görüşmek üzere zemuszemus
:teytey::teytey:iyi bak kendineeeeeeeeee

ben 75 ile başladım bakalım ben nasıl görüneceğim:çok üzgünüm:

Dogum hakkinda genel olarak konustuk su an icin cok erken bu konuda gerilmen gereksiz dedi bana . Normal istedigimi soyledigimde zaten ilk secenek normal olmasi dedi kimsenin dogum hikayesini dinlememem gerektigini nette filan izleme dedi ayrica. Fiyat olarak ben 6 milyar diye biliyorum normal dogumu . Ayrica bebege olan harcamalar var . Onlarda ayriymis sanirim. Fiyat olarak baska bi bilgim yok . Tabi bu direk olan ssk olan degil .

YAA NEDEN KıMSE CEVAP VERMıYOO KUZULARIN CıCıŞLERıNE NERDEN BAKIYORUZZZZÇok üzgünüm çoook

bende kendımı merak ettım zaten direk ama
ben normal dogurmak istemdğim için sen daha şanslısın inşallah gönlune göre olursa
normalde daha kolay veriliyormuş kılo

pelin sen ne durumdasın şuanda ben kilo aldım ama beni tanımayanlar ne güzel hiç kilo almamışsın diyo(bilseler 11 kilo aldığımı) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…