2009 Aralık Anneleri

pelin sen ne durumdasın şuanda ben kilo aldım ama beni tanımayanlar ne güzel hiç kilo almamışsın diyo(bilseler 11 kilo aldığımı) kaydirigubbakcemile3

9 kılo aldım öznur sorma benıde tanıyanlar baya bir almışsın diyolar
tanımayanlar dun saglık ocagında mesela a hiç o kadarlık durmuyosun dıyolar ben hertarafımdan aldım kılo sanırım o yuzden şişko kadınlar olur ya oyle gezınıyorum artık

Kizlar bisey sorcam . Biz bebisleri hastaneden cikarirken yada ne bilim kontrole filan gotururken battaniye filan mi sarcaz sadece tam kisin ortasinda olcaz ? Battaniye seklinde tulumlar gordum onlardan alsam mi acaba dedim de

Kizlar bisey sorcam . Biz bebisleri hastaneden cikarirken yada ne bilim kontrole filan gotururken battaniye filan mi sarcaz sadece tam kisin ortasinda olcaz ? Battaniye seklinde tulumlar gordum onlardan alsam mi acaba dedim de

ondan alabilirsin burcu
bana eltim verdi onlardan çok kullanışlı bişey
oda kışın doğum yapmıştı ve hep onu kullandı içi elyaflı onların baya kalın yani..

ewt burcu battanıyeye saracgz
mantıklı onlarda ama zaten araba ısınıp öyle ındırırız bebişleri battanıye kafi hastanede sıcak oluyr

Kızlarya sinir oldum benimle aynı anda hamile kalan kadın var gelmiş aaaaaa sen çok şişmişsin ağırlaşmışsın ben kuş gibiyim falan dedi bunlara bide bikaçiyi tanıdığm arkadaşımda onayladı sinirlerim yerinden oynadı hakbuki sadece 5 kilo aldım...

onlar biraz daha büyüynce daha ii olur bnce bebekler çk küçük olcak giydiririz battaniyeye sararız pusete koyarız kış olacağı için arabayla gdilir ztn hem hastanelerin içide sıcak oluyo

,

sinir olmaya değmez insan çünkü insanlarda artık düşünce ve denge kalmamış herkes aynı artık

aman cnm boşver sen onları 5 kilo çok deilki ayına göre gayet normal vereliniortak

aaaaa boşver canım 5 kilo birşey değil ki heralde alacaksın orada insan yetişiyor boşver bunları sadece kıskançlıklarından konuşuyorlar hem her kadın aynı olmuyor ki bazılarının karın kasları daha sıkı göbek çıkmıyor bazılarında daha fazla çıkıyor takma boşveeeeer:teselli:

Istersen 15 kg alirsin onlara ne . Takma bosver sallama bile . Senin ve bebeginin sagligi yerinde olsun yeter .

Kızlar şu alta nasıl yapıyosunuz onlar hep birlikte takip edelim bebişlerimizi haftasını?

arkadaşlar dayanamıyorum bu hastanenin adını duyunca. Bende mimaroba da oturuyorum yakın olsun diye bende oraya başlamıştım, ilk aslı hanıma gittim yaşadıklarımı anlatsam inanamzsınız okadar lakait ve umursamazki devlet hastanesindeki dr. Ole konuşmaz. Sonra doç selman laçin e başladım, iyi bir dr. Olabilir ama bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi ama söyleyiş şekli ve yaklaşımı bence hiç iyi değildi, hastanenin yönetimi bence hiç iyi değil, muayneye gidiyorum 1,5 saat bekliyorum, randevu almak önemli değil, moralinizi bozmak istemem ama benim yaşadıklarım hiç hoş değildi. Bende bıraktım orasını şimdi international yeşilköy e gidiyorum. Benimde özel sağlık sigortam var, ssk geçmiyor. Ama özel sağlık sigortası olanlara tavsiye edebilirim. Mehmet tevfik ertürk dr. Daha önce orada ameliyat olmuştum hastane çok güzel. Yönetimi oturmuş.

Acikcasi ben 6 ay oldu oraya gidiyorum en fazla bekledigim simdiye kadar 5 dakika olmustur. Asli Hanimi gormustum uyusuk geldigi icin gitmemistim ona . Selman beye hic gitmedigim bilmiyorum tavrini filan ama ben Fatma hanimla sorun yasadigimda beni bashekim bile ozur icin aradi .O yuzden yonetim icin en azindan kendi adim icin katilmiyorum aksine ben memnun kaldim yonetimi tavrindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…