pelin sen ne durumdasın şuanda ben kilo aldım ama beni tanımayanlar ne güzel hiç kilo almamışsın diyo(bilseler 11 kilo aldığımı) kaydirigubbakcemile3
Iyyy simdiden icim hos oldu :çok üzgünüm:
Kizlar bisey sorcam . Biz bebisleri hastaneden cikarirken yada ne bilim kontrole filan gotururken battaniye filan mi sarcaz sadece tam kisin ortasinda olcaz ? Battaniye seklinde tulumlar gordum onlardan alsam mi acaba dedim de
Kizlar bisey sorcam . Biz bebisleri hastaneden cikarirken yada ne bilim kontrole filan gotururken battaniye filan mi sarcaz sadece tam kisin ortasinda olcaz ? Battaniye seklinde tulumlar gordum onlardan alsam mi acaba dedim de
onlar biraz daha büyüynce daha ii olur bnce bebekler çk küçük olcak giydiririz battaniyeye sararız pusete koyarız kış olacağı için arabayla gdilir ztn hem hastanelerin içide sıcak oluyoKizlar bisey sorcam . Biz bebisleri hastaneden cikarirken yada ne bilim kontrole filan gotururken battaniye filan mi sarcaz sadece tam kisin ortasinda olcaz ? Battaniye seklinde tulumlar gordum onlardan alsam mi acaba dedim de
,Kızlarya sinir oldum benimle aynı anda hamile kalan kadın var gelmiş aaaaaa sen çok şişmişsin ağırlaşmışsın ben kuş gibiyim falan dedi bunlara bide bikaçiyi tanıdığm arkadaşımda onayladı sinirlerim yerinden oynadı hakbuki sadece 5 kilo aldım...
aman cnm boşver sen onları 5 kilo çok deilki ayına göre gayet normal vereliniortakKızlarya sinir oldum benimle aynı anda hamile kalan kadın var gelmiş aaaaaa sen çok şişmişsin ağırlaşmışsın ben kuş gibiyim falan dedi bunlara bide bikaçiyi tanıdığm arkadaşımda onayladı sinirlerim yerinden oynadı hakbuki sadece 5 kilo aldım...
Kızlarya sinir oldum benimle aynı anda hamile kalan kadın var gelmiş aaaaaa sen çok şişmişsin ağırlaşmışsın ben kuş gibiyim falan dedi bunlara bide bikaçiyi tanıdığm arkadaşımda onayladı sinirlerim yerinden oynadı hakbuki sadece 5 kilo aldım...
Kızlarya sinir oldum benimle aynı anda hamile kalan kadın var gelmiş aaaaaa sen çok şişmişsin ağırlaşmışsın ben kuş gibiyim falan dedi bunlara bide bikaçiyi tanıdığm arkadaşımda onayladı sinirlerim yerinden oynadı hakbuki sadece 5 kilo aldım...
Kızlar şu alta nasıl yapıyosunuz onlar hep birlikte takip edelim bebişlerimizi haftasını?
tarifi zor
sen satı söyle
yapayım ben sana
bebeşin kızmı erkek mı
meybon endişe etmene gerek yok normalde seker yukleme testi 25. ci haftada yapılıyor.
Canım erkek bbebeğimin adı eymen ege olacak 10 mart
benim orda biraz doktor gecmisim kalabalik . Once kamer bey vardi ona gidiyordum cok seviyordum ayrica onu ama ayrildi ordan maalesef. ıkitelli de bir hastaneye gitti. Sonra fatma hanima gittim . Fatma hanimla maalesef sorun yasadim . Aysun guneye gitmeye basladim. Sonra fatma hanimda ayrilmis ordan. Ben su an aysun hanima devam ediyorum. Normalde erkek doktor istesemde olmadigi icin :) aysun hanim aslinda tup bebek merkezinde . Fatma hanimla sorun yasayinca ona yonlendirdi hastane. Ama memnunum acikcasi.
arkadaşlar dayanamıyorum bu hastanenin adını duyunca. Bende mimaroba da oturuyorum yakın olsun diye bende oraya başlamıştım, ilk aslı hanıma gittim yaşadıklarımı anlatsam inanamzsınız okadar lakait ve umursamazki devlet hastanesindeki dr. Ole konuşmaz. Sonra doç selman laçin e başladım, iyi bir dr. Olabilir ama bebeğimin beyninde kist olduğunu söyledi ama söyleyiş şekli ve yaklaşımı bence hiç iyi değildi, hastanenin yönetimi bence hiç iyi değil, muayneye gidiyorum 1,5 saat bekliyorum, randevu almak önemli değil, moralinizi bozmak istemem ama benim yaşadıklarım hiç hoş değildi. Bende bıraktım orasını şimdi international yeşilköy e gidiyorum. Benimde özel sağlık sigortam var, ssk geçmiyor. Ama özel sağlık sigortası olanlara tavsiye edebilirim. Mehmet tevfik ertürk dr. Daha önce orada ameliyat olmuştum hastane çok güzel. Yönetimi oturmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?