amaaaaaaan sende kafana takacak şey mi arıyorsun bende 8 kilo aldım.Kızlarya sinir oldum benimle aynı anda hamile kalan kadın var gelmiş aaaaaa sen çok şişmişsin ağırlaşmışsın ben kuş gibiyim falan dedi bunlara bide bikaçiyi tanıdığm arkadaşımda onayladı sinirlerim yerinden oynadı hakbuki sadece 5 kilo aldım...
acikcasi ben 6 ay oldu oraya gidiyorum en fazla bekledigim simdiye kadar 5 dakika olmustur. Asli hanimi gormustum uyusuk geldigi icin gitmemistim ona . Selman beye hic gitmedigim bilmiyorum tavrini filan ama ben fatma hanimla sorun yasadigimda beni bashekim bile ozur icin aradi .o yuzden yonetim icin en azindan kendi adim icin katilmiyorum aksine ben memnun kaldim yonetimi tavrindan.
benim ki de boy ölçemiyor ama ilk beş ay ayın karesi 5. aydan itibaren ayx5 kadar boyu olur demişti belki ona göre hesaplıyordur
http://babynamey.com/b/mvwge7dtmftwy2llnrqsaz3fnr6ekwknivhcarkhiutw27brgu2tgnzvhf6hy.png
bunu kullanıcı panelınde profil duzenlede gebelik takıp yerine yapıştır
Arkadaşımçok güzel olmuş ama ben gebelik takibidiye yazan yeribulamadım ::
profilde
kilo takip yazan yere kopyala yapıştır
ben çıkıyorum kızlar yarın ögleden sonra görüşürüz inşallah
eeeeeeeee neden görükmüyor ?Teşekkürederim saolun kızlar pln harika olmul ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5
eeeeeeeee neden görükmüyor ?
Yapışmıyooo beceremiyorum ben ya
ben çıkıyorum kızlar yarın ögleden sonra görüşürüz inşallah
ah beceriksiz arkadaşım kilo doğum takibi yazan yer varya kendi profilinde işte önce sana verilen linklerden sonuncuyu kopyala sonra o bölüme tıkla yapıştır kaydirigubbakcemile3
kızzlar sizde ekleyin ama hem kendi resimlerinizi hemde aldıklarınızı çok keyifli onlara bakmak hemde fikir oluyo böyle birbirimize[/QUOTE
Beni de ekler misin arkadaşım. Ben yapamadım. Göremiyorum. Benim eşim daha bi çorap bile aldırmadı, karşıyız. O kadar hevesliyim ki....(
Bana link verilmiyoki arkadaşım kopyala yapıştır diyorum ama bişey çıkmıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?