2009 Aralık Anneleri

amaaaaaaan sende kafana takacak şey mi arıyorsun bende 8 kilo aldım.
hem 5 alırsın 25 alırısın onlara neymiş.
senin vucut yapınla onunk bir olamazki. bak bu dobiş hallerini gülümseyerek anacaksın tabi bizdeeee:roflol:

ne güzel, bende evime yakın diye istedim orada doğum yapmak, kontrollere gitmek ama.. Kısmet benim moralimi çok bozdular , insan bir kere soğuyunca da olmuyor gerçekten benimle kimse ilgilenmedi umursamadı, yaşadıklarımı detaylı anlatsan hak verirsiniz benim yaşadıklarıma göre ancak işimden dolayı yazamıyorum:) bankada çalışıyorum gişe yetkilisiyim, :))) hesaplar karışmasın...

selam arkadaşlar. ilk hamile kaldığımda bu topiğe üye olmuştum. sonra ikiz gebelik olduğunu öğrendikten sonra biraz uzak kaldım ama hep takip ettim yazılarınızı.. ama öyle hızlı ilerliyorki sayfalart. okuyp siae yazana kadar akşam oluyor: bi bakıyom herkes evleri,ne dönmeye hazırlanıyor ve ben yazamıyorum.. ben normalde aralık annesi olacaktım ama ikiz olunca kasım anne adayı oldum. ama haftalarımız aynı olduğu için sizleride takip ediyorum..

benim ki de boy ölçemiyor ama ilk beş ay ayın karesi 5. aydan itibaren ayx5 kadar boyu olur demişti belki ona göre hesaplıyordur

canım bebişin boyunu şöyle hesaplıyor doktorlar. usgden çıkan fotolarda fl diye bi kısım vardır. onu 7 ile çarpıyorsun ve bebişinin boyu çıkıyor ortaya. genelde doktorlar bunu kullanıyolar. üç aşağı 5 yukarı tahmin eidyolar böylece:))

benim doktorumda pozisyonu uygunsa baş popo mesafesini sonrada kıvrımlarından bacak ayak mesafesini ölçüp üç aşağı beş yukarı bir tahminde bulunuyor.

Selam herkese! ben daha önce bir kaç defa girmiştim ama hep kimsenin olmadığı zamanlara denk gelmiştim. 24+5 haftalığım. doktor 24. haftada 50 gr şeker yüklemeni yaptır demişti ama ben 1 hafta daha beklemeyi tercih ettim. 25. hafta bitince yaptıracağım. Daha önceki hamileliğimde yüksek çıkmıştı. (169). biraz endişeliyim o yüzden. glikozun tadı hakkında endişeniz olmasın. ben limonlu da içtim limonsuz da. limonsuz biraz ağır ama o kadar kötü değil. limonlu ise şekerli limonata gibi. herkese sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

ah beceriksiz arkadaşım kilo doğum takibi yazan yer varya kendi profilinde işte önce sana verilen linklerden sonuncuyu kopyala sonra o bölüme tıkla yapıştır kaydirigubbakcemile3

Bana link verilmiyoki arkadaşım kopyala yapıştır diyorum ama bişey çıkmıyooo

Bana link verilmiyoki arkadaşım kopyala yapıştır diyorum ama bişey çıkmıyooo

sen hangi adresten oluşturdun tickeri ticker oluşunca linkler veriyor sana kullanman için ben babynamer diye bir yerden yaptım yapımı da çok kolay orayı bir dene istersen sonra 3 link verdi

arkadaşlar bişi sorucam. ben pcos hastasıydım, gonaphene tedavisi ile gebelik oldu. şimdii 21+1'iz. makaleleri okuyorum pco'lularda gebelikte erken doğum riski, yüksek tansiyon riski falan oluyormuş. Tansiyonum bir miktar yükseldi ama şimdilik diyetle kontrol altında. Konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…