2009 Aralık Anneleri

ıyi akşamlar arkadaşlarım. Hoşçakalın. Ağrıdan hiç rahatım yok. Umarım ağrısız günde dayanır yazabilirim sizlere.

merhaba arkadaşlar,nasılsınız bayadır geçmişi okumaya çalışıyorum çok hızlısınız maaşallah yetişemiyorum...hastaneler hakkında baya konuşmuşsunuz ben tokat erbaada oturuyorum ama doktor için amasyaya gidiyorum ve doğumda orada doğum hastanesinde olcak.amasyada ve erbbada özel hastane yok bende doktorumdan çok memnunum bu yüzden hastaneyi pekde önemsemiyorum hem devlet bide doğum hastanesi olunca daha güvenilir die düşünüyorum .inşallahda öle olur tabii bakım ve temizlik konusunda özeller gibi olamaz ama napalım doktorumdan memnun oluncada başka yere gitmek istemedim sizce de doğru düşünüyouyum?

Herkese merhabalar ,,

Bugün detaylı ultrason baktırdım.. Herşey süper çıktı bir sorun yok dedi doktorum.. Çok mutlu oldum.hep korkuyordum Allaha Şükür herşey yolundaymış..

Bu arada tatildeyken Doktora gitmiştim , başka doktora tabi, bana plesentamın biraz aşağıda olduğunu söylemişti .. Ama bugün doktorum biraz yukarı çıktığını ve yavaş yavaş da çıkacağını söyledi.Buna da ayrıca çok sevindim...

Tatil dolayısıyla uzun süre giremedim bayağı bir mesaj olmuş oku oku bitmiyor :)

kizlar resim ekledim bnde bakın gerçi pek bişiler alamadım daha kızıma türkiyeye gtmeyi bekliyorum aldıkça eklerim daha bnlar burda aldıklarım :icecream:

teskkurler canım bılgılndırmen ıcın..sımdı dha ıyı anladım :))
amın canım benım cumlemız bı avazda kucagımıza saglıcakla alalım ısallah bebıslerımızı ...amın :)

kızlar günaydın
bugün keyifler nasıl?
öykümde bende bomba gibiyiz maşallah ama biraz uyku mahmurluğu var:sm_cool::dance::sm_cool::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…