kızzlar sizde ekleyin ama hem kendi resimlerinizi hemde aldıklarınızı çok keyifli onlara bakmak hemde fikir oluyo böyle birbirimize[/QUOTE
Beni de ekler misin arkadaşım. Ben yapamadım. Göremiyorum. Benim eşim daha bi çorap bile aldırmadı, karşıyız. O kadar hevesliyim ki....(
canım ekledim seni
herkeze iyi akşamlaaaaaaaaaaar
Arkadaşımçok güzel olmuş ama ben gebelik takibidiye yazan yeribulamadım ::
Hu hu kımse yok mu
canım lekelenmen,ağrın falan yoksa öyle demiş olabilir...benimki total plasenta previaydı,o şekilde çok yoğun çalıştım.zamanla biraz yukarı çıkmış ama ben çok yordum kendimi,işlerim çok yoğundu ve 3 hafta önce lekelenme şeklinde kanamam oldu ne yazıkki...kahverengi şekilde.o yüzden dr.um dinlen dedi.kontrolümde de tam manasıyla yukarı çıkmadığını görünce istirahate devam dedi...3 haftadır yatıyorum evde,çok zor geçiyor zaman...bebeğim sağlıklı olsun da yatmaya razıyım ben...sen de dr.un demese bile vakit buldukça yat bacaklarını yukarıya dik ve dinlen...öpüyorum canım Allah sağlıkla bebeişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kizlar resim ekledim bnde bakın gerçi pek bişiler alamadım daha kızımatürkiyeye gtmeyi bekliyorum aldıkça eklerim daha bnlar burda aldıklarım :icecream:
Gunaydin kizlar.
burcu günaydın
bacım kimse yok bugün anlaşılan:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?