Uyanamamis kimse .Gerci bugun bende cok hos sayilmam.
günaydın kızlar nasılsınız bugün mçetin bkaban arkadaşlık kabul ettim a.s. haberiniz ola
Günaydın kızlar sabah yine gözlerimi çapaktan zor açtım bide altı üstü şişmiş kızlar bebeğim bundan etkilenirmi hareketlerinide hissedemiyorum:=(
Günaydın kızlar sabah yine gözlerimi çapaktan zor açtım bide altı üstü şişmiş kızlar bebeğim bundan etkilenirmi hareketlerinide hissedemiyorum:=(
gunaydın bende bakmak istyrm aldıklarına
aa kimse yokmu altta var görünüo nie yazmıyosunuz uyudunzumu kızlar yoksaa:dance:
cnm ne kadarlık hamilesin bn 23.haftamdayım çok nadir hissediyorum mesela doktorum normal dedi çapaktan sorun olmaz sanırım duymadım yani hc öle bişy
cnm arkadaş olarak ekle beni o zmn görebilirsin fazla bişey yoko zaten bnlar burda bırakcaklarım türkiyeye gdince ordan aldıklarımıda eklerim inşş :kedi: ekim başı gdicem nasip olursa:CüvCüv:
Hepsi birbirinden guzel .İyi gunlerde giyerler insallah.
Hepsi birbirinden guzel .İyi gunlerde giyerler insallah.
teklif ettim msjı yazmadan önce ama daha kabul etmedın
aa kimse yokmu altta var görünüo nie yazmıyosunuz uyudunzumu kızlar yoksaa:dance:
kızlar benim ticker ım bozuldu yine, tickerı yaptıktan sonra 3 tane kod çıkıyor ya, hangisini yapıştıracağım profilime..
öznurda begendıgımız badiden bakmaya gittim dun zaraya ama yoktu
burcu o elbiseleri boleroları görsen zaradakı bitersin erkek bebişler için gömlekler kazaklar
tabı bızım bebişlere göre yoktu onlardan ama bu kış sonu ındırıme girer kesın seneye kış için almak lazım
günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız inşallah lülülülülülü
dünüüüür ben pek cıvığım koru beniiiiiiii laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?