2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız bugün mçetin bkaban arkadaşlık kabul ettim a.s. haberiniz ola

Günaydın kızlar sabah yine gözlerimi çapaktan zor açtım bide altı üstü şişmiş kızlar bebeğim bundan etkilenirmi hareketlerinide hissedemiyorum:=(

Günaydın kızlar sabah yine gözlerimi çapaktan zor açtım bide altı üstü şişmiş kızlar bebeğim bundan etkilenirmi hareketlerinide hissedemiyorum:=(

kardeşim bende arpacık çıktıgında göz merhemı vermişti 1 kere surdum geçti
sende doktoruna danışsan yazık boşu boşuna çekme hemen geçecek bişeydir beşlki senınde

cnm ne kadarlık hamilesin bn 23.haftamdayım çok nadir hissediyorum mesela doktorum normal dedi çapaktan sorun olmaz sanırım duymadım yani hc öle bişy

gunaydın bende bakmak istyrm aldıklarına

cnm arkadaş olarak ekle beni o zmn görebilirsin fazla bişey yoko zaten bnlar burda bırakcaklarım türkiyeye gdince ordan aldıklarımıda eklerim inşş :kedi: ekim başı gdicem nasip olursa:CüvCüv:

teklif ettim msjı yazmadan önce ama daha kabul etmedın

Hepsi birbirinden guzel .İyi gunlerde giyerler insallah.

öznurda begendıgımız badiden bakmaya gittim dun zaraya ama yoktu
burcu o elbiseleri boleroları görsen zaradakı bitersin erkek bebişler için gömlekler kazaklar
tabı bızım bebişlere göre yoktu onlardan ama bu kış sonu ındırıme girer kesın seneye kış için almak lazım

kızlar benim ticker ım bozuldu yine, tickerı yaptıktan sonra 3 tane kod çıkıyor ya, hangisini yapıştıracağım profilime..

günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız inşallah lülülülülülü

dünüüüür ben pek cıvığım koru beniiiiiiii laelaelaelaelae

Ahhh ahh bizim firma eskiden Zara Cocuk yapiyordu . Aliyordu millet tabi ne gerek var diyip ben almadim dogru durust . Simdi kafami duvarlara vurasim geliyor . klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…