günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız inşallah lülülülülülü
dünüüüür ben pek cıvığım koru beniiiiiiii laelaelaelaelae
kızlar benim ticker ım bozuldu yine, tickerı yaptıktan sonra 3 tane kod çıkıyor ya, hangisini yapıştıracağım profilime..
Ahhh ahh bizim firma eskiden Zara Cocuk yapiyordu . Aliyordu millet tabi ne gerek var diyip ben almadim dogru durust . Simdi kafami duvarlara vurasim geliyor .klava:
Ahhh ahh bizim firma eskiden Zara Cocuk yapiyordu . Aliyordu millet tabi ne gerek var diyip ben almadim dogru durust . Simdi kafami duvarlara vurasim geliyor .klava:
:) Gunaydin catlak dunurcum
iyiyiz maşallah sen nasılsın inşallah :)
baktım kızının cicilerine
hepsi çok şirin
Allah ii gunlerde saglıkla giymeyı nasip etsin
kızlar benim ticker ım bozuldu yine, tickerı yaptıktan sonra 3 tane kod çıkıyor ya, hangisini yapıştıracağım profilime..
günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız inşallah lülülülülülü
dünüüüür ben pek cıvığım koru beniiiiiiii laelaelaelaelae
baktım bile cnmgünaydın kızlar nasılsınız bugün mçetin bkaban arkadaşlık kabul ettim a.s. haberiniz ola
bebişin muhtemelen uyuyordur cnm.Günaydın kızlar sabah yine gözlerimi çapaktan zor açtım bide altı üstü şişmiş kızlar bebeğim bundan etkilenirmi hareketlerinide hissedemiyorum:=(
gunaydın bende bakmak istyrm aldıklarına
günaydın ooh ne güzel neşelisin :dance:
peliin deniz nerelerde hiç görünmüyo artık..
bide senin neden hiç resmin yok profilinde CADIARZU
saol cnm inş hayırlı gnlerde ayy akşam rüyamda gördüm kızımıı ne güzel bi duygu yaa rabbim nasip eder inş hayırlısıylaa:Saruboceq:baktım bile cnm
sağlıkla giyer inşallah.
hepsi çok ciciiiiiiiiiiii
.
kızlar birşey sorucam. benim gibi ayakları şişen varmı bu dönemde. ayak bileklerim çok şişiyor benim şu iki gündür.bacaklarımda da var biraz şişlikler ama özellikle ayak bileğimde. kemik kayboluyor resmen.
kızlar birşey sorucam. benim gibi ayakları şişen varmı bu dönemde. ayak bileklerim çok şişiyor benim şu iki gündür.bacaklarımda da var biraz şişlikler ama özellikle ayak bileğimde. kemik kayboluyor resmen.
geçen hafta girmişti denız
o da gelecek buluşmamıza
sanırım biri gelmiş yerine ona işi gösteriyor
tabı atmıyorsam oyle kalmış aklımda :)
resimkenımın ve göbegımın bile koymuştum ilk
kimse koymayınca sildim
kaydirigubbakcemile3
gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman
kardeşim bende arpacık çıktıgında göz merhemı vermişti 1 kere surdum geçti
sende doktoruna danışsan yazık boşu boşuna çekme hemen geçecek bişeydir beşlki senınde
gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?