2009 Aralık Anneleri

Ahhh ahh bizim firma eskiden Zara Cocuk yapiyordu . Aliyordu millet tabi ne gerek var diyip ben almadim dogru durust . Simdi kafami duvarlara vurasim geliyor . klava:

üzülme burcuuu indirimlerini takip edin bence zara nın acaip indirime giriyo.. Özellikle çocuk bölümü ve çok güzel şeyler var gerçekten

günaydıın kızlaar. bende bugün dökülen sadece kendim var sanıyordum ama sanırım hemipiz öyleyiz. ağırlaşmayamı başlıyoruz nee?

baktım kızının cicilerine
hepsi çok şirin
Allah ii gunlerde saglıkla giymeyı nasip etsin

saol cnm hepımızın çoçukları hayırlısyla doğar ve aldığımız cicişleri eskite eskite giyerler inşş :Saruboceq::kedi:

kızlar benim ticker ım bozuldu yine, tickerı yaptıktan sonra 3 tane kod çıkıyor ya, hangisini yapıştıracağım profilime..

meybon dene hepsini tek tek belli oluyo çünkü elbet biri uyarkaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız inşallah lülülülülülü

dünüüüür ben pek cıvığım koru beniiiiiiii laelaelaelaelae

günaydın ooh ne güzel neşelisin :dance:

günaydın kızlar nasılsınız bugün mçetin bkaban arkadaşlık kabul ettim a.s. haberiniz ola
baktım bile cnm
sağlıkla giyer inşallah.
hepsi çok ciciiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar sabah yine gözlerimi çapaktan zor açtım bide altı üstü şişmiş kızlar bebeğim bundan etkilenirmi hareketlerinide hissedemiyorum:=(
bebişin muhtemelen uyuyordur cnm.

gunaydın bende bakmak istyrm aldıklarına

pelin seni öğleden sonra bekliyordukhihoyyyt
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna.s.

günaydın ooh ne güzel neşelisin :dance:

valla kardeş neşeden ziyade artık son enerjiyi harcama durumundan cozutma hali benimki sositosositokafamçokkarıştı
aşırı uykusuzum ve bu hafta yorucu ve de sıcak geçti o yüzden gayrı tükenmek üzereyim beynime vurdu :mymeka:hihoyyytdelikafadulden

kızlar birşey sorucam. benim gibi ayakları şişen varmı bu dönemde. ayak bileklerim çok şişiyor benim şu iki gündür.bacaklarımda da var biraz şişlikler ama özellikle ayak bileğimde. kemik kayboluyor resmen.

peliin deniz nerelerde hiç görünmüyo artık..
bide senin neden hiç resmin yok profilinde CADIARZU

geçen hafta girmişti denız
o da gelecek buluşmamıza
sanırım biri gelmiş yerine ona işi gösteriyor
tabı atmıyorsam oyle kalmış aklımda :)
resimkenımın ve göbegımın bile koymuştum ilk
kimse koymayınca sildim
kaydirigubbakcemile3

var canım var olmazmııııı
epeydir bende o durumdayım akşamları ayak bileklerim görünmüyo nerdeyse
doktora sormuştum sıcaklardan olması normal demişti.
Ama tabi biraz uzatınca iniyo şişlikler sabah kalkıncada hiç olmuyo mesela dikkat et bunlarada

hepimiz şişiyoruz meraklanma ama fazla ödem iyi değil derler yine doktorun da görsün

canım koyda görelim seni birbirimizi bulmamız daha kolay olur. kaydirigubbakcemile3

gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman

yaaaaaaaaaaaaaaaa alıp durmayın hiçbir şeyini yapmayın yaaaa ben kendi kendime yapmıycam diye söz verdim sözümü yiyemiyorum sizi gördükçe de özeniyorum allahım çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :tomato:

kardeşim bende arpacık çıktıgında göz merhemı vermişti 1 kere surdum geçti
sende doktoruna danışsan yazık boşu boşuna çekme hemen geçecek bişeydir beşlki senınde

Canım gittim damla verdi hafif bi damla sana dr.hangi merhemi vermişti inanın çok kötü bide iş iyice işten sıkıldım kızlarben

gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman

oh oh perdelerde hazır yani..
nasıl perde yaptırdın pelincim bende düşünüyorum şu aralar.
bu arada bizim yatak ve dolabımızın siparişini verdik biz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…