2009 Aralık Anneleri

bende ilk şişlik gördüğümde doktoruma sordum idrar tahlili yaptı bir sorun yok dedi. sıcaklardan ve fazla ayakta kalmaktan olur dedi. ama o zamankiler azdı şimdi daha fazla. sabahları benimde olmuyor işe gelirken ve oturup ayaklarımı salladığımda artıyor işte.

canım ufak ufak başla artık sende bence 6 aylık oldu çocuk nerdeyse

Ozelikle ayakta durunca filan benimde sisiyor ama sen yine de doktoruna sor. Bende bugun aricam doktoru . Olmayacak yerde sivilce cikmis kocaman .

Bende 7 aylik filan olunca baslicaktim ama ufak ufak basladim bende . Yetistirecek gibi gozukmuyorum . Sanki agirlasiyorum yavas yavas. Aldiklarimi kurmuyorum filan . Bence sende basla artik .

oh oh perdelerde hazır yani..
nasıl perde yaptırdın pelincim bende düşünüyorum şu aralar.
bu arada bizim yatak ve dolabımızın siparişini verdik biz kaydirigubbakcemile2

koyarım tekrar ama sen kesın gördun o resımlerıde hatırlamıyorsun şimdi çok uzun zamandır varsın arkadaş listemde çunku taa o resımlerı ekledıgım gun eklemıştım çogunuzu resim koymak bişey degilde o resıme bakıp benı tanıman çok zor artık :)
hiç benzemıyorum 6 ay öncekı halıme :)
benım yatak odasının yanında kıtaplık olan bir oda vardı oranın storları vardı yeşil
onları soktum dedım bunların ölçusunde bişey istyrm pembenın tonlarında gökkuşagı gıbı bişey begendım birkaç pembe tonu yanı oda boyanmadan takmayacgım ama takılmamış halının resmini eklerim alınca
hadi hayırlı olsun yatak ve dolap bende önumuzdekı ay eşim para veririm dedi
onu beklyrm oda siparişi için

aslında ramazan boyunca iftar saatinde yapabilirim ortalık bomboş olur CADIARZU
ama daha odasını boşaltıp boyatmadık alsam nereye koycam ki :1no2:

canım bizimde oda filan hazır değil bizdede olacak boya işeri ekim başı gibi ben giysilerinin hepsini valize koydum şimdilik hepsi bir arada olsun diye öyle duruyorlar odanın bir köşesinde..

bencede başlamak lazım artık kızlar
boyası veya duvar kagıdı mobilyası gelecek e perdesi
dolapların temızlıgı
aldıgımız cicileri yıkayıp utulemesi
daha agarlaşmdn yapmak lazım

görmüşümdür mutlaka ozaman ama zaten kötü olan hafızam iyice çöktü hiçbişey hatırlamıyorum artık
kafamçokkarıştı

Bende 7 aylik filan olunca baslicaktim ama ufak ufak basladim bende . Yetistirecek gibi gozukmuyorum . Sanki agirlasiyorum yavas yavas. Aldiklarimi kurmuyorum filan . Bence sende basla artik .

ne biliyim ya ben de 7 aylık olsun diye düşünmüştüm bazı şeyleri garantilemek gibi sanki gerçi hiçbir şeyin garantisi yok ama... ben zamanında öyle dedim diye şimdi de eşim pek yanaşmıyor hani son iki ay alacaktık diye :umursamaz:

canım bizimde oda filan hazır değil bizdede olacak boya işeri ekim başı gibi ben giysilerinin hepsini valize koydum şimdilik hepsi bir arada olsun diye öyle duruyorlar odanın bir köşesinde..

bir iki kıyafet falan bizim de var onları da bir çanta halinde kenara koyuyorum da mobilyadır perdedir onlara henüz cesaret edemiyorum ben :sinifsinif:

hemde nasıl şişiyor
doktorum ayakları yukarı kaldır diyor her defasında
akşam yemekten sonra dinlenirken ayaklarımın altın ahep yastık koyuyorum.
sizlerinde dediği gibi akşama kadar ayaklar aşağıda şişiyor(hemde nasıl)

saol cnm inş hayırlı gnlerde ayy akşam rüyamda gördüm kızımıı ne güzel bi duygu yaa rabbim nasip eder inş hayırlısıylaa:Saruboceq:
amin cnm.
hepimiz yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz.
gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman
oy oy oy ben yerim mina'nın perdelerini...

aslında ramazan boyunca iftar saatinde yapabilirim ortalık bomboş olur CADIARZU
ama daha odasını boşaltıp boyatmadık alsam nereye koycam ki :1no2:
bizimde boyamız olmalı. ben pembe istiyorum eşim lila bakalım ne yapacağızsositososito

bencede başlamak lazım artık kızlar
boyası veya duvar kagıdı mobilyası gelecek e perdesi
dolapların temızlıgı
aldıgımız cicileri yıkayıp utulemesi
daha agarlaşmdn yapmak lazım

Evet bencede ufak ufak baslamak lazim. Bende aldiklarimi valizlere koydum yatagini filan hic acmadim zaten oyle duruyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…