var canım var olmazmııııı
epeydir bende o durumdayım akşamları ayak bileklerim görünmüyo nerdeyse
doktora sormuştum sıcaklardan olması normal demişti.
Ama tabi biraz uzatınca iniyo şişlikler sabah kalkıncada hiç olmuyo mesela dikkat et bunlarada
yaaaaaaaaaaaaaaaa alıp durmayın hiçbir şeyini yapmayın yaaaa ben kendi kendime yapmıycam diye söz verdim sözümü yiyemiyorum sizi gördükçe de özeniyorum allahım çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :tomato:
kızlar birşey sorucam. benim gibi ayakları şişen varmı bu dönemde. ayak bileklerim çok şişiyor benim şu iki gündür.bacaklarımda da var biraz şişlikler ama özellikle ayak bileğimde. kemik kayboluyor resmen.
canım ufak ufak başla artık sende bence 6 aylık oldu çocuk nerdeyse
yaaaaaaaaaaaaaaaa alıp durmayın hiçbir şeyini yapmayın yaaaa ben kendi kendime yapmıycam diye söz verdim sözümü yiyemiyorum sizi gördükçe de özeniyorum allahım çıldırıciiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm :tomato:
Ozelikle ayakta durunca filan benimde sisiyor ama sen yine de doktoruna sor. Bende bugun aricam doktoru . Olmayacak yerde sivilce cikmis kocaman .
Ozelikle ayakta durunca filan benimde sisiyor ama sen yine de doktoruna sor. Bende bugun aricam doktoru . Olmayacak yerde sivilce cikmis kocaman .
oh oh perdelerde hazır yani..
nasıl perde yaptırdın pelincim bende düşünüyorum şu aralar.
bu arada bizim yatak ve dolabımızın siparişini verdik biz kaydirigubbakcemile2
aslında ramazan boyunca iftar saatinde yapabilirim ortalık bomboş olur CADIARZU
ama daha odasını boşaltıp boyatmadık alsam nereye koycam ki :1no2:
koyarım tekrar ama sen kesın gördun o resımlerıde hatırlamıyorsun şimdi çok uzun zamandır varsın arkadaş listemde çunku taa o resımlerı ekledıgım gun eklemıştım çogunuzu resim koymak bişey degilde o resıme bakıp benı tanıman çok zor artık :)
hiç benzemıyorum 6 ay öncekı halıme :)
benım yatak odasının yanında kıtaplık olan bir oda vardı oranın storları vardı yeşil
onları soktum dedım bunların ölçusunde bişey istyrm pembenın tonlarında gökkuşagı gıbı bişey begendım birkaç pembe tonu yanı oda boyanmadan takmayacgım ama takılmamış halının resmini eklerim alınca
hadi hayırlı olsun yatak ve dolap bende önumuzdekı ay eşim para veririm dedi
onu beklyrm oda siparişi için
ah burcuuu nasılda acır şimdi o :bbo:
oturamıyo musun yoksa dünür CADIARZUfisfisfis:roflol:
Bende 7 aylik filan olunca baslicaktim ama ufak ufak basladim bende . Yetistirecek gibi gozukmuyorum . Sanki agirlasiyorum yavas yavas. Aldiklarimi kurmuyorum filan . Bence sende basla artik .
canım bizimde oda filan hazır değil bizdede olacak boya işeri ekim başı gibi ben giysilerinin hepsini valize koydum şimdilik hepsi bir arada olsun diye öyle duruyorlar odanın bir köşesinde..
gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman
hemde nasıl şişiyorkızlar birşey sorucam. benim gibi ayakları şişen varmı bu dönemde. ayak bileklerim çok şişiyor benim şu iki gündür.bacaklarımda da var biraz şişlikler ama özellikle ayak bileğimde. kemik kayboluyor resmen.
amin cnm.saol cnm inş hayırlı gnlerde ayy akşam rüyamda gördüm kızımıı ne güzel bi duygu yaa rabbim nasip eder inş hayırlısıylaa:Saruboceq:
oy oy oy ben yerim mina'nın perdelerini...gunaydıın meral
öglden sonra kızımın perdeleri bitmiş onları almaya gidecegım dedım sabah gireyım o zaman
bizimde boyamız olmalı. ben pembe istiyorum eşim lila bakalım ne yapacağızsositosositoaslında ramazan boyunca iftar saatinde yapabilirim ortalık bomboş olur CADIARZU
ama daha odasını boşaltıp boyatmadık alsam nereye koycam ki :1no2:
bencede başlamak lazım artık kızlar
boyası veya duvar kagıdı mobilyası gelecek e perdesi
dolapların temızlıgı
aldıgımız cicileri yıkayıp utulemesi
daha agarlaşmdn yapmak lazım
ya ne kadara yaptırdın pelin, perdeyi?
patlar patlaaaaarkaydirigubbakcemile3Vajinada cikmis korktum da bisey olmaz demi yahu patlar filan ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?