2009 Aralık Anneleri

hoşgeldın umarım daha ıyısındır şuan
hepimizin kuzuları hareketlendı maşallah
dediğn gibi çooook hoş bişey

Ben yeni dogan yastigi diye bisey gordum nette ondan almayi dusunuyorum . Saga sola donemiyor filan . Yorumlarda alin diyodu ama bilmiyorum tabi .

bnde alıcaktm onlardan ama burda arkadaşlar almış hiç mermnun deiller kullanılmıyo diyolar zaten küçük çoçuk nasıl yatırırsan öle kalıo diolar o yuzden vazgectm almaktan cnm iyice bi araştır öyle al bence

ahh kızlar ne kdr şanslısınız odalar yataklar dolaplar perdeler bn bunların hiç biribini yapamıyorum malesef kıbrısta olduğum için buraya sadece park yatak getirebiliyorum zaten kaldığım evde ki eşyalarda bana ait deil misafirhane tarzı bi ev haziranda türkiyeye taşınacağımız için eşyada getiremiyporum buraya fazla sizleri böyle gördükçe öyle özeniyorumki ne kadar şanslı bebekleriniz a.s birde burda bebeklerin 2.ayında olması gereken verem aşısını yapmıyorlar o yüzden bebek 2 aylık olana kadar türkiyede kalıcam ekim başı gdicedm şubat gibi anca gelicem sanırım işim zor anlıycnz aman kızım iyi olsunda bnde büyüynce alırım o da kızıma opuyorumnanaktan

herşye olur annesi
saglıkla dogsunda inşallah
sen merak etme senın kı bızımkılerden daha sanslı olacak desene tecrubelerden yararlanıp alışveriş yaparsın :)

herşye olur annesi
saglıkla dogsunda inşallah
sen merak etme senın kı bızımkılerden daha sanslı olacak desene tecrubelerden yararlanıp alışveriş yaparsın :)

bk hiç bu yönden bakmamıştım doğru söylüyosun pelincim:1hug: saol valla güldürdün yüzümü a.s.

senin kızın daha şanslı bizim gereksiz yere aldığımız şeyler yerine hep işine yarar şeyler alacak annesi ona yerimseniben veya bizim aldığımız ve çok çabuk bozulan ürünlere para vermeyecek annesi çünkü biz şikayetlerimizi söylüyor olacağız yerimseniben her şeyin en iyilerini alabileceksin iyi yönünden baksana şekerim kaydirigubbakcemile5

Gecmis olsun Nehircim sanirim bu aralar salgin var . Bizim firmada 15 kisi bagirsak enfeksiyonundan hastanede. Sulardan yada yemeklerden dendi ama .

hoşgeldın umarım daha ıyısındır şuan
hepimizin kuzuları hareketlendı maşallah
dediğn gibi çooook hoş bişey

Çok sağolun arkadaşlar.Çok şükür iyiyim dün,bugün.Anneme gittim hastalanınca çok güzel baktı banaopuyorumnanaktan Salgın olabilir burda da belki eşim de hastalandı dün ben iyi oldum o hastalandı bana bulaştırdın diyor:umursamaz:
Hepimizin bebeklerine maşallah arkadaşlar
Rüyamda oğlumu emzirdiğimi görmüştüm yok böyle bir his çok güzeldiopuyorumnanaktan

bizim köyde ikea yok kiiiiiii mafoldumben gerçi belki psikopata bağlayıp gelip istanbuldan alıp getirebilirim CADIARZUalkisalkisalkis
bilgecim bursada da var
bende bir ara gidip bakacağım cnm.

kardeşimin çocuklarında kullanmıştı şimdi ben ondan aldım.
faydasını görürüz bu yastığın. tavsiye ediliyor şekerler.

ben aldım burcu o yastıktan annem çok önemlı dedı çocugun yatarken dönüp nefessiz kalmasını engellıyormuş
kesinlikle kızlar alın bencede

canım hoşgeldin
hasta olmana üzüldüm çok geçmiş olsun
şimdi nasılsın peki toparlanabildinmi.

oğluşunu görüp sen şimdi moralde depolarsın iyide olursunkaydirigubbakcemile2

yavrularımız artık hareketlendi cnm.
bazen uyumakta dahi zorluk çekiyorum. hareketler ve tekmeler inanılmaz kuvvetlendi artık.
allah hepimizin yavrusunu nazarlardan saklasın

Tamamdir listeme bunu da ekledim kesin aliyorum o zaman bende .Ya bu arada bisey sorcam toplu olarak yanit verme olayi var ya onun nasil yapiyoruz .

cevap vermek istediğin postun altında "alıntı yap"ın yanındaki mq'ya basıyorsun en son cevap vereceğin postta yine alıntı yap'a basıyorsun bütün metinler cevap kutusunda görünüyor ister en altına ister her [/QUOTE] ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü

ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü[/QUOTE]

Tesekkurler dunurcum kaydirigubbakcemile5

bende ogrensem ıı olacak bırı anlatsın sevabına :)

Oldu galiba Pelin

mesajların alt kısmında "MQ (alıntı yap) var onlara tıklayıp en son hangi mesaja cevap vereceksinizde ALINTI YAP'a tıklayıp aralara cevapları yazaıyorsunuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz

ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü[/QUOTE]

çok şukur ne o oyle her mesaja ayrı msj yazıyrduk

Tamamdir listeme bunu da ekledim kesin aliyorum o zaman bende .Ya bu arada bisey sorcam toplu olarak yanit verme olayi var ya onun nasil yapiyoruz .

deneme yapyrm olmuştur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…