Selam arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim.Ne zamandır giremedim nete girdiğimde de çok geçti kimse yoktu..
Geçen hafta tatile gittik eşimle 4günlüğüne falan.Dönünce çok hasta oldum 3gün çok kötüydü.Üşütmüşüm sanırım.Midem ve bağırsaklarım bozulmuş ne yiyebildim ne içebildim.Zorla yediklerim de çıktı hemenmafoldumben
Sizler iyisinizdir umarımkaydirigubbakcemile5 Cumartesi oğluşumu görmeye gidecem saabahları bir uyanıyorum karnımda bir şeyler hareket ediyor çok hoşuma gidiyor yaaopuyorumnanaktan Çok hareketlendi miniğim
Ben yeni dogan yastigi diye bisey gordum nette ondan almayi dusunuyorum . Saga sola donemiyor filan . Yorumlarda alin diyodu ama bilmiyorum tabi .
bnde alıcaktm onlardan ama burda arkadaşlar almış hiç mermnun deiller kullanılmıyo diyolar zaten küçük çoçuk nasıl yatırırsan öle kalıo diolar o yuzden vazgectm almaktan cnm iyice bi araştır öyle al bence
ahh kızlar ne kdr şanslısınız odalar yataklar dolaplar perdeler bn bunların hiç biribini yapamıyorum malesef kıbrısta olduğum için buraya sadece park yatak getirebiliyorum zaten kaldığım evde ki eşyalarda bana ait deil misafirhane tarzı bi ev haziranda türkiyeye taşınacağımız için eşyada getiremiyporum buraya fazla sizleri böyle gördükçe öyle özeniyorumki ne kadar şanslı bebekleriniz a.s birde burda bebeklerin 2.ayında olması gereken verem aşısını yapmıyorlar o yüzden bebek 2 aylık olana kadar türkiyede kalıcam ekim başı gdicedm şubat gibi anca gelicem sanırım işim zor anlıycnz aman kızım iyi olsunda bnde büyüynce alırım o da kızıma opuyorumnanaktan
herşye olur annesi
saglıkla dogsunda inşallah
sen merak etme senın kı bızımkılerden daha sanslı olacak desene tecrubelerden yararlanıp alışveriş yaparsın :)
bnde alıcaktm onlardan ama burda arkadaşlar almış hiç mermnun deiller kullanılmıyo diyolar zaten küçük çoçuk nasıl yatırırsan öle kalıo diolar o yuzden vazgectm almaktan cnm iyice bi araştır öyle al bence
ahh kızlar ne kdr şanslısınız odalar yataklar dolaplar perdeler bn bunların hiç biribini yapamıyorum malesef kıbrısta olduğum için buraya sadece park yatak getirebiliyorum zaten kaldığım evde ki eşyalarda bana ait deil misafirhane tarzı bi ev haziranda türkiyeye taşınacağımız için eşyada getiremiyporum buraya fazla sizleri böyle gördükçe öyle özeniyorumki ne kadar şanslı bebekleriniz a.s birde burda bebeklerin 2.ayında olması gereken verem aşısını yapmıyorlar o yüzden bebek 2 aylık olana kadar türkiyede kalıcam ekim başı gdicedm şubat gibi anca gelicem sanırım işim zor anlıycnz aman kızım iyi olsunda bnde büyüynce alırım o da kızıma opuyorumnanaktan
ben aldım burcu o yastıktan annem çok önemlı dedı çocugun yatarken dönüp nefessiz kalmasını engellıyormuş
maşallah oğluşuna annesi
mide bağırsak sorunları ankarada da çok fazla var ortalıkta bir salgın var ben sütü kestim sürekli yoğurt yiyerek hem kalsiyum alıyorum hem bağırsaklarımı koruyorum ve öyle bir hissiyat var ki o yoğurt mikropları öldürmese ben de salgının bir parçası olacağım :sinifsinif:
çok geçmiş olsun a.s.
Gecmis olsun Nehircim sanirim bu aralar salgin var . Bizim firmada 15 kisi bagirsak enfeksiyonundan hastanede. Sulardan yada yemeklerden dendi ama .
hoşgeldın umarım daha ıyısındır şuan
hepimizin kuzuları hareketlendı maşallah
dediğn gibi çooook hoş bişey
evet dünürcüm aynen budur kaydirigubbakcemile5 ilk alacağım şey bu benim
Tamamdir listeme bunu da ekledim kesin aliyorum o zaman bende .Ya bu arada bisey sorcam toplu olarak yanit verme olayi var ya onun nasil yapiyoruz .
bilgecim bursada da varbizim köyde ikea yok kiiiiiii mafoldumben gerçi belki psikopata bağlayıp gelip istanbuldan alıp getirebilirim CADIARZUalkisalkisalkis
kardeşimin çocuklarında kullanmıştı şimdi ben ondan aldım.
kesinlikle kızlar alın bencedeben aldım burcu o yastıktan annem çok önemlı dedı çocugun yatarken dönüp nefessiz kalmasını engellıyormuş
Selam arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim.Ne zamandır giremedim nete girdiğimde de çok geçti kimse yoktu..
Geçen hafta tatile gittik eşimle 4günlüğüne falan.Dönünce çok hasta oldum 3gün çok kötüydü.Üşütmüşüm sanırım.Midem ve bağırsaklarım bozulmuş ne yiyebildim ne içebildim.Zorla yediklerim de çıktı hemenmafoldumben
Sizler iyisinizdir umarımkaydirigubbakcemile5 Cumartesi oğluşumu görmeye gidecem saabahları bir uyanıyorum karnımda bir şeyler hareket ediyor çok hoşuma gidiyor yaaopuyorumnanaktan Çok hareketlendi miniğim
Tamamdir listeme bunu da ekledim kesin aliyorum o zaman bende .Ya bu arada bisey sorcam toplu olarak yanit verme olayi var ya onun nasil yapiyoruz .
nehircim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol su iç
ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü[/QUOTE]cevap vermek istediğin postun altında "alıntı yap"ın yanındaki mq'ya basıyorsun en son cevap vereceğin postta yine alıntı yap'a basıyorsun bütün metinler cevap kutusunda görünüyor ister en altına ister her
bende ogrensem ıı olacak bırı anlatsın sevabına :)
bende ogrensem ıı olacak bırı anlatsın sevabına :)
ifadesinden sonra araya girerek yazıp gönderiyorsun ciğerim lülülülülülü[/QUOTE]cevap vermek istediğin postun altında "alıntı yap"ın yanındaki mq'ya basıyorsun en son cevap vereceğin postta yine alıntı yap'a basıyorsun bütün metinler cevap kutusunda görünüyor ister en altına ister her
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?