ohhhhh yarasın sana da gelinime de dünür :içelim: ben de yoğurdumu yedim paşa paşa oturuyorum oğluşumla cokacimcoook
bu ara 4te çıkıyorum normal mesai saatim de 5 hani çatlatmak gibi olmasın da şakkıdı
aman durmasın özledik seni yahu :1hug: demek Arda ha? benim yeğenimin adı üstelik de adını ben koydum opuyorumnanaktan sağlığımız iyi çok şükür bugün bir ağırlık var üstümde ama genel olarak gayet iyi gidiyoruz
BBAKAN ismi eylül mü olacak bebişinin? bizim de kız olsaydı eylül istiyordukk evleendiğimizden bu yana kısmet 2.sine artık:1hug::1hug:
seninde doğum günün kutlu olsuun o zaman canıım. bende aynı dilekleri senin için bulunuyorum. daha doğrusu hepimiz için inşallah.
Yok canim catlatmak gibi olmadi . kötükedihüso
Evet . Baslarda ben hep Elvin diyordum ama esim israrla istemedi Elvini. Eylem- Eylul -Yade arasinda kaldik sonra Eylul dedik :)
karnınızın fazla gerilmesinden hoşlanmayız demişti.. kulaçla yüzmeyin demişti mesela orada ileri doğru uzanma hareketi var ya zorlanabilir karnınız ve dolayısıyla bebeğiniz onun için mümkün olduğunca yapmayın demişti
ama benim de çok gerinesim geliyor ilerledikçe kendimi daha çok mayalı hamur gibi hissediyorum sanki gerinsem açılacakmışım gibi :1no2:
çok cici bir isim ARDA :)) birden erkek olduğunu öğrendiğimizde aklıma geldiii:)))kilo alımın nasıl gidiyor bu arada ben fazla gittim bişi mi var diye şeker yüklemesi yaptılar eğer almaya devam edersem diyet olacak sanırımmmm:çok üzgünüm:
teşekkür ederim hayatımmm:)))kaç yaşına bastın :uhm:
dikkat edeyim bari gerçi çok fazla gerinmiyorum ama arada uykumda yapıyorum
26 bitti canım. peki sen?
:sm_cool::sm_cool:
tabi canımmmmm...:sm_cool: hatta hediyede iliştirsinler çiçeğe :))) ne zaman doğum günün bu arada
Yok canim catlatmak gibi olmadi . kötükedihüso
bkaban ve bio teşekkür ederim arkadaşlar. hepimize mutlu bir yıl olur inşallah.
dikkat edeyim bari gerçi çok fazla gerinmiyorum ama arada uykumda yapıyorum
aramızda kalsın tamam mııkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 30 u uğurladıkkkk:a015:
nice nice mutlu yıllara cnmm. seneye bebişlertimzile kutlamak nasip etsin allahımkızlar dün benim doğum günümdü.. herkes bizdeydii. çok güzel bi gece geçirdim. gerçi onun öncesinde tuvalette çalışma vardı alaturka tuvaleti alafrangaya çevirdik ama zor işmiş bir sürü pislik toz toprak çıktı. ama sağolsun görümcem yanımdaydı. bana süpriz pasta yapmış sönmeyen mumlardan falan almış. canım kocişimde çoook güzel bi nevresim takımı almış saten bittim valla. küçük küçük hediyelerde aldım çok mutlu oldum. inşallah seneyede bebişimiz kucağımızda gireriz yeni yaşlarımıza hepimiz..
walla doğumgünü çocuğu olmak çok şımartıcı bişi yaa hele bu senee:)))benim oğlumdan çiçek geldiii hem de 2 buket :))) birini eşim göndermiş arda adına birini de annemler kız kerdeşimle yollamışlarr ben şokk tabiii:)) gelmeden böyleyse dedim gelince nasıl olur bilmiyorummmmm:sm_cool:
canım nerelerdesin yahu özlettin kendini.annenler bebk için mi geliyorlar yanına yoksa.izmir çok sıcak evet cnm.nasıl oğlun iimi nekadar oldu .sağlığın nasıl iisin dimi..tatlı hemşerim sen nasılsın bakalımmmm?çok sıcakmış yine oralarrrr...bu arada annemler taşınmaya kesin karar verdiler bursa ya :)))
4 ekimde güzelim o zamana koca adam olmuş olacak vallahi doğru dürüst hediye getirmeli annesine kaydirigubbakcemile3 gerçi yeryüzünde olmuş ve olabilecek en güzel hediye kendisi ama işte biz de eğleniyoruz böyle boş boş konuşup opuyorumnanaktan
haaaaa iyi o zaman haftasonları da hemen hemen hiç çalışmadığımı da söyleyebilirim şakkıdı :roflol:
aminnnn :Saruboceq:
ya bazen doktorların hastaya göre böyle bilgileri verdiğini düşünüyorum... ben pimpirikli olduğum için benim doktor söyledi sanırım başka kimseden duymadım ben bu gerinme işini mesela :1rolleyes:
kızlar dün benim doğum günümdü.. herkes bizdeydii. çok güzel bi gece geçirdim. gerçi onun öncesinde tuvalette çalışma vardı alaturka tuvaleti alafrangaya çevirdik ama zor işmiş bir sürü pislik toz toprak çıktı. ama sağolsun görümcem yanımdaydı. bana süpriz pasta yapmış sönmeyen mumlardan falan almış. canım kocişimde çoook güzel bi nevresim takımı almış saten bittim valla. küçük küçük hediyelerde aldım çok mutlu oldum. inşallah seneyede bebişimiz kucağımızda gireriz yeni yaşlarımıza hepimiz..
az da kalmış ama ::) gerçekten en büyük ve en özel hediye onlarrr ve sanki hiç gün geçmiyor gibiii bu arada sizde de oluyor mu;?
nice nice mutlu yıllara cnmm. seneye bebişlertimzile kutlamak nasip etsin allahım
çok güzel bi hediye gerçeken benm kocacım düşünememiş bak .kıskandımm.:)))
o daha büyük bir süpriz yapacaktır hayatımmmmmma.s.a.s.
canım nerelerdesin yahu özlettin kendini.annenler bebk için mi geliyorlar yanına yoksa.izmir çok sıcak evet cnm.nasıl oğlun iimi nekadar oldu .sağlığın nasıl iisin dimi..
tabikii canııım merak etmee kimselere demem a.s
doğum günün kutlu olsun hayatımm...a.s.Allah sevdiklerinle bebeğinle uzun ömürler versin.. bu arada yarında benim doğum günüm arkdaşlar:kedi:bilemiyorum artıkın..
kızlar dün benim doğum günümdü.. herkes bizdeydii. çok güzel bi gece geçirdim. gerçi onun öncesinde tuvalette çalışma vardı alaturka tuvaleti alafrangaya çevirdik ama zor işmiş bir sürü pislik toz toprak çıktı. ama sağolsun görümcem yanımdaydı. bana süpriz pasta yapmış sönmeyen mumlardan falan almış. canım kocişimde çoook güzel bi nevresim takımı almış saten bittim valla. küçük küçük hediyelerde aldım çok mutlu oldum. inşallah seneyede bebişimiz kucağımızda gireriz yeni yaşlarımıza hepimiz..
nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte :))seneye bebişinle kutlaman dileği ile inşallahhh...benim de p.tesi günü d.günümdü muhteşem çiçekler,pastalar ve hediyeler harikaydııı:))))hihoyyyt
doğum günün kutlu olsun hayatımm...a.s.Allah sevdiklerinle bebeğinle uzun ömürler versin.. bu arada yarında benim doğum günüm arkdaşlar:kedi:bilemiyorum artıkın..
gel buraya öpecemmmmm Şeniz ya kime söylesem "sayılı gün nasıl geçmez atma" diyor yok anacım geçmiyor :1no2: deliricem yani... ha tamam şimdi geriye dönüp baktığımda hamile olduğumu öğrendiğim gün daha yeni gibi ama içinde bulunulan gün geçip bitmiyor bir türlü :1no2: eşim de mesela soruyor "şimdi ne kadarlık olduk biz" diye... son sorduğundan iki gün ilerdeyiz diyorum kaydirigubbakcemile3 ona da günler aslında çabuk geçiyormuş ama hamilelik ona da ilerlemiyor nasıl işse bu :bbo:
yeni yaşınız güzel mutlu mutlu geçer inşallah bebişlerinizle..
ben doğum günü hediyemde geliyo yolda
belki bana süpriz yapıp aynı gün gelir güzel kızım kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?