2009 Aralık Anneleri

Yok canim catlatmak gibi olmadi . kötükedihüso

BBAKAN ismi eylül mü olacak bebişinin? bizim de kız olsaydı eylül istiyordukk evleendiğimizden bu yana kısmet 2.sine artık:1hug::1hug:

Evet . Baslarda ben hep Elvin diyordum ama esim israrla istemedi Elvini. Eylem- Eylul -Yade arasinda kaldik sonra Eylul dedik :)

dikkat edeyim bari gerçi çok fazla gerinmiyorum ama arada uykumda yapıyorum

biz bayağı bir aramıştık isim koyacağımız dönemde sonra halası olarak cin Bilge hanım devreye girerekten ehmmmmm şakkıdı
valla 10 kilo oldu canım üstelik de ben zaten şişmanım kaydirigubbakcemile3 daha da ötesi 12-13 yıl önce bir gizli şeker riski geçirdim vs vs ama çok şükür bir terslik yok 28. haftada yükleme testi yapılacak onu bekliyoruz artık

:sm_cool::sm_cool:

tabi canımmmmm...:sm_cool: hatta hediyede iliştirsinler çiçeğe :))) ne zaman doğum günün bu arada

4 ekimde güzelim o zamana koca adam olmuş olacak vallahi doğru dürüst hediye getirmeli annesine kaydirigubbakcemile3 gerçi yeryüzünde olmuş ve olabilecek en güzel hediye kendisi ama işte biz de eğleniyoruz böyle boş boş konuşup opuyorumnanaktan

Yok canim catlatmak gibi olmadi . kötükedihüso

haaaaa iyi o zaman haftasonları da hemen hemen hiç çalışmadığımı da söyleyebilirim şakkıdı :roflol:

bkaban ve bio teşekkür ederim arkadaşlar. hepimize mutlu bir yıl olur inşallah.

aminnnn :Saruboceq:

dikkat edeyim bari gerçi çok fazla gerinmiyorum ama arada uykumda yapıyorum

ya bazen doktorların hastaya göre böyle bilgileri verdiğini düşünüyorum... ben pimpirikli olduğum için benim doktor söyledi sanırım başka kimseden duymadım ben bu gerinme işini mesela :1rolleyes:

nice nice mutlu yıllara cnmm. seneye bebişlertimzile kutlamak nasip etsin allahım

çok güzel bi hediye gerçeken benm kocacım düşünememiş bak .kıskandımm.:)))

tatlı hemşerim sen nasılsın bakalımmmm?çok sıcakmış yine oralarrrr...bu arada annemler taşınmaya kesin karar verdiler bursa ya :)))
canım nerelerdesin yahu özlettin kendini.annenler bebk için mi geliyorlar yanına yoksa.izmir çok sıcak evet cnm.nasıl oğlun iimi nekadar oldu .sağlığın nasıl iisin dimi..

az da kalmış ama ::) gerçekten en büyük ve en özel hediye onlarrr ve sanki hiç gün geçmiyor gibiii bu arada sizde de oluyor mu;?

doğum günün kutlu olsun hayatımm...a.s.Allah sevdiklerinle bebeğinle uzun ömürler versin.. bu arada yarında benim doğum günüm arkdaşlar:kedi:bilemiyorum artıkın..

az da kalmış ama ::) gerçekten en büyük ve en özel hediye onlarrr ve sanki hiç gün geçmiyor gibiii bu arada sizde de oluyor mu;?

gel buraya öpecemmmmm Şeniz ya kime söylesem "sayılı gün nasıl geçmez atma" diyor yok anacım geçmiyor :1no2: deliricem yani... ha tamam şimdi geriye dönüp baktığımda hamile olduğumu öğrendiğim gün daha yeni gibi ama içinde bulunulan gün geçip bitmiyor bir türlü :1no2: eşim de mesela soruyor "şimdi ne kadarlık olduk biz" diye... son sorduğundan iki gün ilerdeyiz diyorum kaydirigubbakcemile3 ona da günler aslında çabuk geçiyormuş ama hamilelik ona da ilerlemiyor nasıl işse bu :bbo:

6. aydan 6 gün aldık teyzesiiii..keyfi yerinde maşallahhhh sadce yürümeyi pek sevmiyoruz hemencecik ağrı yapıyoruzz o otursun yatsın o zaman çok iyi :))) annemler taşınacaklar canımmm kasım gibi bursaya

tabikii canııım merak etmee kimselere demem a.s

canım arkadaşım benimmmmm:1hug:

doğum günün kutlu olsun hayatımm...a.s.Allah sevdiklerinle bebeğinle uzun ömürler versin.. bu arada yarında benim doğum günüm arkdaşlar:kedi:bilemiyorum artıkın..

aaamanıııııııııııııııınnnnnnnn
yarın burada olamayacağıma göre peşinen:

İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUNNNNNNNN ALLAH SEVDİKLERİNLE, ÇOLUĞUNLA ÇOCUĞUNLA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİNNNNNN a.s.:içelim:

ya bu arada hayatım meybon iyi hoş da gerçek ismini bilmiyorum ben senin :çok üzgünüm:

nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle birlikte :))seneye bebişinle kutlaman dileği ile inşallahhh...benim de p.tesi günü d.günümdü muhteşem çiçekler,pastalar ve hediyeler harikaydııı:))))hihoyyyt

yeni yaşınız güzel mutlu mutlu geçer inşallah bebişlerinizle..
ben doğum günü hediyemde geliyo yolda
belki bana süpriz yapıp aynı gün gelir güzel kızım kaydirigubbakcemile2

süperrrrrrrrrrrrr ne kadar çok aslan burcu varmışşşşş:)))şimdiden nice mutlu yıllara canımmmmmmma.s.

ahanda yanağımı uzattımmmm:dance:bana da aynı şeyi söylüyorlar bak geçmez mi hiç diye kocaman oldunuz sen de oğlunda diye ne bileyim şekerim bizde mi gariplik var anlayamadım gittiiiii

yeni yaşınız güzel mutlu mutlu geçer inşallah bebişlerinizle..
ben doğum günü hediyemde geliyo yolda
belki bana süpriz yapıp aynı gün gelir güzel kızım kaydirigubbakcemile2

ne kadar güzel olur değilmiiii?inşallah sağsalim gelir ve doğumgünün için bir de süpriz yapar prensesin:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…