2009 Aralık Anneleri

kızlarrr bu arada berna ile konuştum az önce hatırlarsınız herhalde ağrıda görev yapıyordu bursalı kendisi az sonra buraya gelecekkkk:))) bu arada meral neler yapıyor buralarda yok

kızlarrr bu arada berna ile konuştum az önce hatırlarsınız herhalde ağrıda görev yapıyordu bursalı kendisi az sonra buraya gelecekkkk:))) bu arada meral neler yapıyor buralarda yok

oooh kaynatacaksınız yaniiiiiii selam söyle bizden de aldık haberlerini ay sonunda dönecekmiş ağrıya a.s

ne bileyim ya bu zaman geçmeme meselesinde biz mi garibiz millet mi neyse boşver ben seni öpeyim zaman da geçer hem naniknanik Şeniza.s.:1hugpuyorumnanaktan

evettt :))) ilk defa arıyorum telefonla bugünn hemen tanıdı sabah sabah gülme krizine girdikk:)) sabahları ayılmak adına herkese tavsiye ediyorum berna yı aramak lazımmmm:)

tamam o halde :1hug:

Ya bu arada bi mail listesi filan mi yapsak acaba a.s.

:lepi:teşekkür ederim canımm. adım da ARZU..

ben bebeğimi besleyip geliyorum kızlar cokacimcoook kendim için bi şey istiyosam namerdim yani naniknanik
hadi size de afiyet olsunnnnn

kim ikna etti acaba ev sahibini CADIARZU ehmm şakkıdı

memnun oldum Arzucum vereliniortak

Yaptirmazsan tasiniyoruz dedi esim o da yaptirmak zorunda kaldi :) Biraz tehdit oldu

aman neyse burcu taşınma problemi kalmamış negüzel sevindim valla..

İyi oldu bu halde nasil tasinirdim bilmiyorum valla . Ne annem ne esim is yaptirmazdi ama ne olursa olsun yorulcaktim . Bi kere kendi duzenim olmayacakti . Ona daha cok sinir olcaktim .

ben bebeğimi besleyip geliyorum kızlar cokacimcoook kendim için bi şey istiyosam namerdim yani naniknanik
hadi size de afiyet olsunnnnn

Tabi tabi :) Hadi afiyet olsun

günaydın güzeller nasılsınız bugün

Gunaydinlar :)

sağol canımmm....bahar da yoğun sanırım msn de yokkk...
bende bu aralar çok yoğunum yetişemiyorum yazdıklarınıza neyse bernaya çok selma söyleee.ii kaynatın bklmmmm

:lepi:alkisalkisalkis
nice mutlu yıllara cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…