süperrrrrrrrrrrrr ne kadar çok aslan burcu varmışşşşş:)))şimdiden nice mutlu yıllara canımmmmmmma.s.
benim adını verdiğim Ardam da aslan teyzesi kaydirigubbakcemile3 hem de senden bir gün sonra yerimseniben 18 ağustoslu o
kızlarrr bu arada berna ile konuştum az önce hatırlarsınız herhalde ağrıda görev yapıyordu bursalı kendisi az sonra buraya gelecekkkk:))) bu arada meral neler yapıyor buralarda yok
meral bugün izinli canım p.tesi burda olur ancak
kızlarrr bu arada berna ile konuştum az önce hatırlarsınız herhalde ağrıda görev yapıyordu bursalı kendisi az sonra buraya gelecekkkk:))) bu arada meral neler yapıyor buralarda yok
oooh kaynatacaksınız yaniiiiiii selam söyle bizden de aldık haberlerini ay sonunda dönecekmiş ağrıya a.s
ne bileyim ya bu zaman geçmeme meselesinde biz mi garibiz millet mi neyse boşver ben seni öpeyim zaman da geçer hem naniknanik Şeniza.s.:1hugpuyorumnanaktan
Ya bu arada bi mail listesi filan mi yapsak acaba a.s.oooh kaynatacaksınız yaniiiiiii selam söyle bizden de aldık haberlerini ay sonunda dönecekmiş ağrıya a.s
ne bileyim ya bu zaman geçmeme meselesinde biz mi garibiz millet mi neyse boşver ben seni öpeyim zaman da geçer hem naniknanik Şeniz:1hugpuyorumnanaktan
dünür ya senin taşınma işi noldu fisfisfis
aaamanıııııııııııııııınnnnnnnn
yarın burada olamayacağıma göre peşinen:
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUNNNNNNNN ALLAH SEVDİKLERİNLE, ÇOLUĞUNLA ÇOCUĞUNLA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİNNNNNN a.s.:içelim:
ya bu arada hayatım meybon iyi hoş da gerçek ismini bilmiyorum ben senin :çok üzgünüm:
Son anda ev sahibi yaptiralim dedi bayramdan sonra kapatcak balkonu ama seneye tasincam gibi .
:lepi:teşekkür ederim canımm. adım da ARZU..
Son anda ev sahibi yaptiralim dedi bayramdan sonra kapatcak balkonu ama seneye tasincam gibi .
kim ikna etti acaba ev sahibini CADIARZU ehmm şakkıdı
memnun oldum Arzucum vereliniortak
aman neyse burcu taşınma problemi kalmamış negüzel sevindim valla..
ben bebeğimi besleyip geliyorum kızlar cokacimcoook kendim için bi şey istiyosam namerdim yani naniknanik
hadi size de afiyet olsunnnnn
günaydın güzeller nasılsınız bugün
:lepi:alkisalkisalkissüperrrrrrrrrrrrr ne kadar çok aslan burcu varmışşşşş:)))şimdiden nice mutlu yıllara canımmmmmmma.s.
6. aydan 6 gün aldık teyzesiiii..keyfi yerinde maşallahhhh sadce yürümeyi pek sevmiyoruz hemencecik ağrı yapıyoruzz o otursun yatsın o zaman çok iyi :))) annemler taşınacaklar canımmm kasım gibi bursaya
oh keyfine düşkün yani annesi..
canım arkadaşım benimmmmm:1hug:
bende bu aralar çok yoğunum yetişemiyorum yazdıklarınıza neyse bernaya çok selma söyleee.ii kaynatın bklmmmmsağol canımmm....bahar da yoğun sanırım msn de yokkk...
nice mutlu yıllara cnmm.:lepi:alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?