kızlar kabızlık sorunu yaşayan varmı aranızda hamilelikten dolayı olıuyomuş
Bende vardi ama magnezyumu aldigimda beri hic yok hatta eskisinden daha duzenli.
merhaba arkadaşlar,
ilk defa yazıyorum, ancak keşfettim burayı, ben 22+5 haftalık bir miniğin anne adayıyım. minik kızımı 20 aralık gibi kucağıma alacağım hayırlısıyla. sizlere birkaç sorum var; yarın şeker testine gideceğim adını da tam bilmiyorum testin, doktor 12 saat aç olacaksın dedi ama su içebilirmiyim sormadım o an aklıma gelmedi, az önce okurken dikkatimi çekti, birkaç kişi içilebilir demiş, birkaç kişi kesinlikle içmeyin demiş. içebilir miyim, içemez miyimilk sorum bu. ikincisi çatlaklar için doktorum lierac verdi, bunu kullanıyorum, günde birkez sürüyorum fakat kaşıntı ve gerginlik hissim bir türlü geçmiyor, sürekli krem sürmek de iyi olmaz diye düşünüyorum, acaba psikolojik birşey mi oldu bu bende, yoksa sizlerde de oluyor mu? tavsiyeniz varmı? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. görüşmek üzere.
cnm onu söylediler daha önce ama burda malesef bulamadım turuncu olanlardan var heryerde sinameki ii geliyormıuşl bide şu form çayları ama kızıma dokunur diye onları almıyorum bol sıvı alıyorum yine yok doktorda yardımcı olmuyo hiç normal dio doğum yapanlara sordum burda çoğu bu sorunu yaşamış çekceksşn çaresi yok diolar ama nette okduum makat çatlağı basur falan ameliyatömış tedavisi allah korusunher sabah 3-4 tane kuru kayısı yiyip (ama şu tupturuncu olanlardan değil koyu renk günkurusu tabir edilenlerden) üzerine büyükçe bir bardak ılık su iç arkadaşım büyük ihtimalle düzene girecektir bağırsakların yerimseniben
Biraz bagirsak yumsatici seyler yapsan . Ben kabizlik cektigimde kavun yiyip ustune su iciyordum
oh be yemek yedim keyfim yerine geldi.. kaydirigubbakcemile2
cnm onu söylediler daha önce ama burda malesef bulamadım turuncu olanlardan var heryerde sinameki ii geliyormıuşl bide şu form çayları ama kızıma dokunur diye onları almıyorum bol sıvı alıyorum yine yok doktorda yardımcı olmuyo hiç normal dio doğum yapanlara sordum burda çoğu bu sorunu yaşamış çekceksşn çaresi yok diolar ama nette okduum makat çatlağı basur falan ameliyatömış tedavisi allah korusun
kavun karpuz hemen hemen hergün yiyprum burası çok sıcak olduğu için içim yanıo o yüzden
sanırım doğuma kadar çekşcem bn bu acıyı bebişim ii olsunda napalım katlanırız
sinameki veya form çayının günde bir fincanında sakınca olacağını sanmıyorum... günkurusu bulamıyorsan haşlanmış mısır veya kavun (karpuz değil) veya incir üzerine bol su içerek de bağırsaklarını yumuşatabilirsin... organik sütün de çocuklarda bağırsak düzensizliklerine iyi geldiğini biliyorum, belki yetişkinlerde de aynı etkiyi yapar, pınar'ın var organik sütü onu bir dene derim... ayrıca peynir, şeftali gibi kabız edecek ürün tüketimini mümkün olduğunca azalt... kabızlık kader değildir diyerek sloganımı da atayım tam olsun şakkıdı
sinameki veya form çayının günde bir fincanında sakınca olacağını sanmıyorum... günkurusu bulamıyorsan haşlanmış mısır veya kavun (karpuz değil) veya incir üzerine bol su içerek de bağırsaklarını yumuşatabilirsin... organik sütün de çocuklarda bağırsak düzensizliklerine iyi geldiğini biliyorum, belki yetişkinlerde de aynı etkiyi yapar, pınar'ın var organik sütü onu bir dene derim... ayrıca peynir, şeftali gibi kabız edecek ürün tüketimini mümkün olduğunca azalt... kabızlık kader değildir diyerek sloganımı da atayım tam olsun şakkıdı
hah afferin sana kaydirigubbakcemile5 gözüm üstünde Arzu ona göre :jeyyar:
merhaba arkadaşlar,
ilk defa yazıyorum, ancak keşfettim burayı, ben 22+5 haftalık bir miniğin anne adayıyım. minik kızımı 20 aralık gibi kucağıma alacağım hayırlısıyla. sizlere birkaç sorum var; yarın şeker testine gideceğim adını da tam bilmiyorum testin, doktor 12 saat aç olacaksın dedi ama su içebilirmiyim sormadım o an aklıma gelmedi, az önce okurken dikkatimi çekti, birkaç kişi içilebilir demiş, birkaç kişi kesinlikle içmeyin demiş. içebilir miyim, içemez miyimilk sorum bu. ikincisi çatlaklar için doktorum lierac verdi, bunu kullanıyorum, günde birkez sürüyorum fakat kaşıntı ve gerginlik hissim bir türlü geçmiyor, sürekli krem sürmek de iyi olmaz diye düşünüyorum, acaba psikolojik birşey mi oldu bu bende, yoksa sizlerde de oluyor mu? tavsiyeniz varmı? şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. görüşmek üzere.
arkadaşlar dün kontrolüm vardı.amasyaya gittim.çok güzel bir kontrol geçirdimdoktorum heryerine didik didik baktı kalbi ciğerleri midesi beyni hepsi süper çıktı,suyuda çok iyiymiş üstelik baya hareketliydi ellerine ayaklarına tek tek baktık çok güzeldi ya.üstelik ağzını şapırtadıp duruyodu dilini felan çıkarıyordu doktor dediki sen ne yedin gelirken bende dedim bol bol çikolata yedim hareket etsin die.belli oluyo şuna baksana resmen yalanıyo dedi:)birda sonra bakarken ne olsun bizimki ağzını kocaman açtı doktor bakın esniyo birazdan kapatıcak dikkatli bakın dedi bekliozki kapatsın die baya bi uzun sürünce doktor dediki ilk defa bu kadar uzun bir esneme gördüm hiç kapatmıcak sandım dedi,baya güldük tembel oğlum benim:)böle işte bir ay sonra şeker yüklemesi yapılcak.hayırlısı bakalım...
bn şeftali ve peyniri acayip dercede çok yiyorum ondanmı oluyo ki :1shok: sütü deniycem inş bulurum burda vardır :Saruboceq: haşlanmış mısır yiyorum ama donurulmuş olanlardan alıp haşlıyorum şu tane olanlardan kabızlık kader deil doğru dionda be gülüm ben bu 23 yaşındayım hayatım bopyunca bir kez kabız olduğumu hatırlamıyorum ne zaman bebiş geldi başladı kabızlık anlamadım ben bu işi kafamçokkarıştı allah başınıza vermesin ama çok zor saolun canlarım denicem önerilerinizi bu arada rezene iiçiom günde bir kez oda ii gelmiomuş aklınızda olsun
kabızlık çeken arkadaşlar kan ilacı kullanıyomu acaba ?o ilaçtan içenin bu sıkıntıyı çekeceğini düşünmüyorum süper etkili ya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?