2009 Aralık Anneleri

Bende yedim iyi geldi :)

ooooooh yarasın dünür alkisalkisalkis

:tomato:bilge tamam tamam.. :roflol:

:roflol: ayılıp bayıltmadan doğurtucam ben seni :roflol: misyon edindim kendime kaydirigubbakcemile3

haydin kızlar evlatlarımızın şerefine birer bardak su içelimmmmmmmm :içelim:
ooooooooohhhh şimdi kudurmaya başlar benimki kaydirigubbakcemile3

bende kan ilaçı kullanıyorum kabız olmamak için bolca kayısı ve hosavı içiyorum

ben eskiden ara ara kabızlık çekerdim ama bu kan ilacınıo kullanmaya başlayalı çok şükür böle bi problemim kalmadı bol sıvı tüketmekte çözüm olabilir..şeftaliden de uzak dursunlar kabızlık çekenler...

kızlar yaa ben bugün hiç iyi değilim sanki bayılacak gibi oluyorum ve acayip midem bulanıyor sabahta karnım çok ağrıyordu offffffff hiç pimpirikli değilim ama bugün kötüyüm

kızlar eşime bu kararımızdan bahsettim, hani hep biranda yiyip içme konusundan.. önce bana gairp gairp bakıp bi kahkaha attı, sonra ne hoş bi dayanışma ya dedi.. bizi destekledi.. bizde uyalım hergün buna..

kızlar yaa ben bugün hiç iyi değilim sanki bayılacak gibi oluyorum ve acayip midem bulanıyor sabahta karnım çok ağrıyordu offffffff hiç pimpirikli değilim ama bugün kötüyüm

bugün neler yedin canım.. bişey mi dokundu, yada mideni mi üşüttün acaba???:teselli:

kızlar eşime bu kararımızdan bahsettim, hani hep biranda yiyip içme konusundan.. önce bana gairp gairp bakıp bi kahkaha attı, sonra ne hoş bi dayanışma ya dedi.. bizi destekledi.. bizde uyalım hergün buna..

erkeklerin bile hislerini gıdıklıyor yani dayanışma halimiz kaydirigubbakcemile5 süperiz biz süperizzzzzzzz evet uyalım uyduralım arzucum Şeniz

Cevizde yiyin kizlar

ceviz ve semizotu, bir de enginar dediler beyin gelişimi için çok faydalıymış a.s

bugün neler yedin canım.. bişey mi dokundu, yada mideni mi üşüttün acaba???:teselli:

yok canım sabah kalktığımdan beri fenayım heralde üşüttüm benim tansiyonumda normalde düşük heralde onun da etkisi var evet bu beraber yeme işi güzel böylece su içmeyi unutmuyorum :kedi:

benim bu toplu yeme içme olayından haberim yoktu çok yi fikir gidip suyumu aldım ve içtim:)

ooh yarasın iyi yapmışsın benim oğlan bir seviniyor su içtiğimde anlatamam tatlı yediğimde bile bu kadar kudurmuyor desem yeridir vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

ooh yarasın iyi yapmışsın benim oğlan bir seviniyor su içtiğimde anlatamam tatlı yediğimde bile bu kadar kudurmuyor desem yeridir vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

benim kızda anası gibi çikolata seviyor ve marka seçiyor ama birde sabahı geceyi anlasa gece saat 4-5 kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3

tamam kızlar bende uyabildiğim kadar uycam.sürekli bil başında olamam evde olduğum için.şuan halimi bi görseni balkonda elimde şişler yün önümde bilgisayar bitaraftan sizi takip ediyorum bi taraftan bebişime yelek örmeye çalışıyorum

yok canım sabah kalktığımdan beri fenayım heralde üşüttüm benim tansiyonumda normalde düşük heralde onun da etkisi var evet bu beraber yeme işi güzel böylece su içmeyi unutmuyorum :kedi:

ne güzel ya opuyorumnanaktan bu hatırlatmaların işe yaraması çok sevindirici kaydirigubbakcemile5
tansiyonun düşük olduğundan eminsen bir ayran içsene arkadaşım... hatta biraz da tuz kat içine yerimseniben karın ağrısı ne tip bir ağrı bilmiyorum ama ben bu ara ishal salgını olduğu için sürekli yoğurt veya ayran tüketiyorum ki bağırsaktaki mikropları öldürsün... o tarz bir ağrıysa bağırsaklarına dolayısıyla karnına da iyi gelebilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…