Bende yedim iyi geldi :)
:tomato:bilge tamam tamam.. :roflol:
kabızlık çeken arkadaşlar kan ilacı kullanıyomu acaba ?o ilaçtan içenin bu sıkıntıyı çekeceğini düşünmüyorum süper etkili ya....
hay maşşallahhh hepimizin her kontrolü böyle güzel sonuçlar versin inşallah
çok saol cnm inşallah hepinizinkide böle sağlıklı olur .kilosu da 519 gr bana az gibi geldi ama doktorum normal dedi.çok tatlıydı çıkarıp sevesim geldi canım oğlum :)hihoyyyt
bende kan ilaçı kullanıyorum kabız olmamak için bolca kayısı ve hosavı içiyorum
hay maşşallahhh hepimizin her kontrolü böyle güzel sonuçlar versin inşallah
çok saol cnm inşallah hepinizinkide böle sağlıklı olur .kilosu da 519 gr bana az gibi geldi ama doktorum normal dedi.çok tatlıydı çıkarıp sevesim geldi canım oğlum :)hihoyyyt
sırnaşık şey allah iyiliğini versin çıkarıp sevesim geldi diyo yaaaaaaa :roflol: aman annesi dursun durduğu yerde yasakkelime çıkarma sakın naniknanik
kızlar yaa ben bugün hiç iyi değilim sanki bayılacak gibi oluyorum ve acayip midem bulanıyor sabahta karnım çok ağrıyordu offffffff hiç pimpirikli değilim ama bugün kötüyüm
kızlar yaa ben bugün hiç iyi değilim sanki bayılacak gibi oluyorum ve acayip midem bulanıyor sabahta karnım çok ağrıyordu offffffff hiç pimpirikli değilim ama bugün kötüyüm
evet hadi sular içilsin...:içelim: hadiiiii kımıldayııınnnnnnnn....biraz sonrada meyve yeriz...
sırnaşık şey allah iyiliğini versin çıkarıp sevesim geldi diyo yaaaaaaa :roflol: aman annesi dursun durduğu yerde yasakkelime çıkarma sakın naniknanik
haklısın canım 4 ay daha sabredeyim de sonra bol bol severim.anlıcan çok kanım kaynadı dün bebişime .bu arada ben 4 kilo almışım doktorum iyi dedi..
kızlar eşime bu kararımızdan bahsettim, hani hep biranda yiyip içme konusundan.. önce bana gairp gairp bakıp bi kahkaha attı, sonra ne hoş bi dayanışma ya dedi.. bizi destekledi.. bizde uyalım hergün buna..
Cevizde yiyin kizlar
haklısın canım 4 ay daha sabredeyim de sonra bol bol severim.anlıcan çok kanım kaynadı dün bebişime .bu arada ben 4 kilo almışım doktorum iyi dedi..
iyi olmaz mı yaaaa ben 10 kilo aldım :çok üzgünüm:
bu arada seçil ve geçmişi okumamış olma ihtimali olan arkadaşlarımıza da bildirelim...
her gün 10.30 süt veya yoğurt saatimiz, 14.30 meyve saatimiz herkes işe gelirken çantasına bir kutu süt veya yoğurt ve bir tane meyve atacak ve birlikte yiycez onları yerimseniben bir de arada sırada aklına esen kim olursa su içmemizi hatırlatacak hep birlikte su göndericez ufaklıklara :içelim:
bugün neler yedin canım.. bişey mi dokundu, yada mideni mi üşüttün acaba???:teselli:
benim bu toplu yeme içme olayından haberim yoktu çok yi fikir gidip suyumu aldım ve içtim:)
ooh yarasın iyi yapmışsın benim oğlan bir seviniyor su içtiğimde anlatamam tatlı yediğimde bile bu kadar kudurmuyor desem yeridir vallahi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
yok canım sabah kalktığımdan beri fenayım heralde üşüttüm benim tansiyonumda normalde düşük heralde onun da etkisi var evet bu beraber yeme işi güzel böylece su içmeyi unutmuyorum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?