benim kızda anası gibi çikolata seviyor ve marka seçiyor ama birde sabahı geceyi anlasa gece saat 4-5 kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3
tamam kızlar bende uyabildiğim kadar uycam.sürekli bil başında olamam evde olduğum için.şuan halimi bi görseni balkonda elimde şişler yün önümde bilgisayar bitaraftan sizi takip ediyorum bi taraftan bebişime yelek örmeye çalışıyorum
ne güzel ya opuyorumnanaktan bu hatırlatmaların işe yaraması çok sevindirici kaydirigubbakcemile5
tansiyonun düşük olduğundan eminsen bir ayran içsene arkadaşım... hatta biraz da tuz kat içine yerimseniben karın ağrısı ne tip bir ağrı bilmiyorum ama ben bu ara ishal salgını olduğu için sürekli yoğurt veya ayran tüketiyorum ki bağırsaktaki mikropları öldürsün... o tarz bir ağrıysa bağırsaklarına dolayısıyla karnına da iyi gelebilir bence
sabah işe gelmeden önce anneme uğradım ölçtüm 10-6 şimdi doldurdum ayran içeceğim ben hala çorapla yatıyorum dün gece çıkarttım ama ağustosta heralde insanın ayakları üşümez değil mi kaydirigubbakcemile3
Ne alemde bakıyım guzel annİŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....
Ne alemde bakıyım guzel annİŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....
yok genelde üşümez :1no2: kansızlık mı başladı acaba ya CADIARZU doktorun ne diyor bir daha bi baksa kan değerlerine
zaten kan yok ki bende sabah akşam içiyorum kan ilacını :sinifsinif: şimdi daha iyiyim sanki ilgin için sağol canımŞeniz
yok genelde üşümez :1no2: kansızlık mı başladı acaba ya CADIARZU doktorun ne diyor bir daha bi baksa kan değerlerine
:1shok: fisfisfis :1no2:
yok ben susayım susmazsam üzme riskim çok yüksek :1no2:
zaten kan yok ki bende sabah akşam içiyorum kan ilacını :sinifsinif: şimdi daha iyiyim sanki ilgin için sağol canımŞeniz
canım kansızlığa sadece ilaç çözüm değil biraz kan yapıcı şeylerde tüketin mesela gece yatmadan önce bir fincan pekmez için.
Bende çok kansızlık çektiğim için biliyorum.hamile kalmadan önce her akşam pekmez içiyordum .doktor bile korkmuştu durumumdan:)) şimdi gayet iyiyim ama yanaklarım kırmızı kırmızı hep kaydirigubbakcemile3
CNM NAPIYIM YAA fisfisfis
slm kızlar
canım kansızlığa sadece ilaç çözüm değil biraz kan yapıcı şeylerde tüketin mesela gece yatmadan önce bir fincan pekmez için.
Bende çok kansızlık çektiğim için biliyorum.hamile kalmadan önce her akşam pekmez içiyordum .doktor bile korkmuştu durumumdan:)) şimdi gayet iyiyim ama yanaklarım kırmızı kırmızı hep kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
Selam hosgeldin Pelin
aleyküm selam canım benim nabersin?
uyuşugum bugun bilge göbiş bu hafta dahada buyudu taşımak zor geliyor sanırım
sakın kımse bana daha bu ne ki dur bakalım sonaylarda gör kendını demesın bogarım :)
sen nasılsın bilge
selam pelincim hoşgeldin
kocanmı evdeydi yoksa yine alışverişmi yaptın bakalım bu saate kadar
Merhabalar arkadaşlar.
Geçen hafta Akçay'daydım yeni döndüm. Geçmişi okuyamadım henüz herkes iyidir inşallah.
Ben bebek hareketlerine takmış durumdayım yine. Yarına randevu aldım doktora gidiyorum.Bakalım inşallah her şey yolundadır.
19. haftalarda bundan daha çok oynuyordu şu aralar en fazla günde 2-3 kere hissediyorum hareketlerini. O da toplasan 5-10 dakikayı geçmez. Bazen canımı yakacak kadar sert vuruyor ama o da en fazla bir iki kere günde.
Çok endişelenmeye başladım ben. Geçen buralarda Bilge mi yazmıştı acaba "mayışık bebekler" diye benim oğluş herhalde mayışık bir bebek bilemiyorum ki. Uykucu, uslu bir şey olacak sanırım diye kendimi avutuyorum işte. Yarın bir gideyim de inşallah sorun yoktur.
Fırsat bulunca geçmişe bir göz atarım artık bayağı ilerlemiş sayfalar.
Bu yoğurt ve süt içme saatleri çok iyi olmuş ama ben hamileliğimin başından beri ikisinden de iğrendim halen de hele de yoğurdu yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?