2009 Aralık Anneleri

Ne alemde bakıyım guzel annıŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....

benim kızda anası gibi çikolata seviyor ve marka seçiyor ama birde sabahı geceyi anlasa gece saat 4-5 kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3

benimki de akşam 10dan sonra ne kadar saat ayakta kalırsam o kadar saat kuduruyor... geçenlerde 2.30a kadar ayaktaydım benimle birlikte oturdu yercücesi kaydirigubbakcemile3 gündüz sıcaktan bayılıyor mu acaba bunlar yahu CADIARZU

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 süperrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

sabah işe gelmeden önce anneme uğradım ölçtüm 10-6 şimdi doldurdum ayran içeceğim ben hala çorapla yatıyorum dün gece çıkarttım ama ağustosta heralde insanın ayakları üşümez değil mi kaydirigubbakcemile3

yok genelde üşümez :1no2: kansızlık mı başladı acaba ya CADIARZU doktorun ne diyor bir daha bi baksa kan değerlerine

Ne alemde bakıyım guzel annİŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....

:1shok: fisfisfis :1no2:
yok ben susayım susmazsam üzme riskim çok yüksek :1no2:

yok genelde üşümez :1no2: kansızlık mı başladı acaba ya CADIARZU doktorun ne diyor bir daha bi baksa kan değerlerine

:1shok: fisfisfis :1no2:
yok ben susayım susmazsam üzme riskim çok yüksek :1no2:

CNM NAPIYIM YAA fisfisfis

zaten kan yok ki bende sabah akşam içiyorum kan ilacını :sinifsinif: şimdi daha iyiyim sanki ilgin için sağol canımŞeniz

canım benim lafı bile olmaz yerimseniben su içmede sorunun yok di mi? seneler önce babam düşüp bayıldı... apar topar hastaneye gittik orada tekrar 2 kez falan bayıldı bir sürü tetkik... hastanede yattı 1-2 gün ve çıkan sonuç ne biliyor musun? vücut susuz kalmış onun dışında allaha bin şükür hiçbir sorunu yokmuş :1no2: su sıcak günlerde zaten hepimize bu derecede lazım ama hele ki gebelikte hiç ihmal edilmemesi gereken bir şey... su içemiyorsan o baygınlık hissi ondan da olabilir aklında bulunsun... yanında yörende sürekli su bulunsun gördükçe aklına düşer içersin hiç olmazsa a.s
bir de kanın için çekirdekli kuru üzüm, pekmez tüketmek faydalı olur kan değerlerin yükselir gerçi zaten biliyorsundur eminim yerimseniben

Merhabalar arkadaşlar.
Geçen hafta Akçay'daydım yeni döndüm. Geçmişi okuyamadım henüz herkes iyidir inşallah.
Ben bebek hareketlerine takmış durumdayım yine. Yarına randevu aldım doktora gidiyorum.Bakalım inşallah her şey yolundadır.
19. haftalarda bundan daha çok oynuyordu şu aralar en fazla günde 2-3 kere hissediyorum hareketlerini. O da toplasan 5-10 dakikayı geçmez. Bazen canımı yakacak kadar sert vuruyor ama o da en fazla bir iki kere günde.
Çok endişelenmeye başladım ben. Geçen buralarda Bilge mi yazmıştı acaba "mayışık bebekler" diye benim oğluş herhalde mayışık bir bebek bilemiyorum ki. Uykucu, uslu bir şey olacak sanırım diye kendimi avutuyorum işte. Yarın bir gideyim de inşallah sorun yoktur.
Fırsat bulunca geçmişe bir göz atarım artık bayağı ilerlemiş sayfalar.
Bu yoğurt ve süt içme saatleri çok iyi olmuş ama ben hamileliğimin başından beri ikisinden de iğrendim halen de hele de yoğurdu yiyemiyorum.

Ne alemde bakıyım guzel annİŞler...kızlar yenı kalktım orucum ama bakalım nereye kadar dayanacagımm....

haklısınız benı ılgılendırmez
artık oruç hakkında konuşmakta istemyrm ama son kez yazacagım
lutfen arkadaslar bebişlerin tam gelişme dönemı ve havalar bu kadar sıcak ve iftar vaktı bu kadar uzunken oruç tutmak pek akıl karı degil sizin suyunuza yedıgınıze muhtaç biri var içinizde ona zulum etmeyın elhamdurillah bizde muslumanız bızde oruç borcumuz olsun istemeyız ama şuan kendımız için degil bebegımız için bu ibadete katılamıyoruz
hıı dedıgım gıbı senı ılgılendırmez dıyebilirsin haklısındırda ama sadece uyarmak istedim
bu topikte bırdahada oruç mevzusu yapmam zaten bu son arkadaslar

aleyküm selam canım benim nabersin?

a.s öperim o kırmızı yanaklarından ben seniiiii opuyorumnanaktan sen anlat işte neler artırır nasıl giderilir bu kansızlık illeti :jeyyar:

selam pelincim hoşgeldin
kocanmı evdeydi yoksa yine alışverişmi yaptın bakalım bu saate kadar

:) hoşbulduk öznurcugum
ay nasıl tanıyorsunuz benı artık dımı
ben birkaç bişey aldım yıne ama artık kıyafet alacagımız bıttı
perdelerini aldım kızımın
artık sadece lohusa gecelıgı falan o tarz şeylerimiz kaldı
sanırım bana çalışmamak yaramadı eskıden çalışıp para kazanırdım şimdi sıkıntıdan para harcar duruma geldım sonum hayır olsun :)

hoşgeldin ebru
sanmıyorum birşey çıkacagını normal bence hareket sayısı ama yarın gıt bakalım için rahatlasın.bende salı gunu gıdecegım kızımı görmeye 1 ay olacak görmeyelı çok merak edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…