Ben de öyle ya çok merak ediyorum ama sanırım babasına benzeyecek oğluşum.Ben beyaz tenli kumralım eşim esmer dün öyle bir çift vardı çocuk aynı babaydı ya sanırım bizim de öyle olacak.Zaten benzesin erkek değil mi kızım olursa bana benzer belki ilerde de napalım fukaranın avuntusukaydirigubbakcemile3kızlar ben bu miniciği çok merak ediyorum acaba nasıl olacak kime benzeyecek yaaa daha 4 ay var eşim meraktan erken doğuracaksın diyor ( aman Allah korusun ) biran önce geçse günler gelse yesem onun ellerini ayaklarını
kaydirigubbakcemile3 Getirecem canım birazdan meyve yiyim uyuyımkaydirigubbakcemile3ben de kimseden ses çıkmayınca dedim "bunlar salladı meyva falan getiren olmadı"
günahını almışım bacım :kedi:
ama diğerleri için halen aynı şekilde düşünüyorum kötükedihüso
a.s :roflol: ben de öyle bir dağılım planlamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
Valla canım benim de öyle oldu zaten bu yaz için aldığım kocamann geniş şeyleri giydim hep bu yaz.Yazlıklar olduğu gibi geri dönecek yerlerine giyilmedenkaydirigubbakcemile3 Bakalım kışın napacaz asıl ozaman çıkacak bizim göbekler falan iyice bilmiyorum nerelere sığarım ozamankaydirigubbakcemile330 da olur artık :)
bende dıyorum kı kendıme ben neden kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarmışım kı hiçbiri olmadı bu yaz bana emınım şimdi kışlıklarda olmayacak :)
dogru dıyorsun cnm saglıkla alalım kucagımıza verilir illaki kilolar yanı inşallah :)
ben unuttum bugün meyve getirmeyi :kedi:
Canım, benim de şeker yüklemem yüksek çıktı. 195 çıktı. ama 100'lükte 3 kere şekerli su içmiyorsun. 1 defa içiyorsun sonra saat başı 1'er defa toplamda açlıkla birlikte 4 defa kan alıyorlar. Benimkini parmaktan değil, damarımdan almışlardı. Ama farklı uygulamalar olabiliyor. Ben 100'lüğün deyüksek çıkacağını düşünüyorum. Çünkü ilk hamileliğimde de çıkmıştı. Ondan sonra da insülin direnci olarak kaldı zaten.
aaaaaaaaa kızlarrrrrrr
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bende bugün üzüm var sizde ne var bakalım sengözlerimebaksanab
nehir selam canımMaşallah canım eşineOnlar olmasa bir çok şeyin altından kalkamazdık sanırım.Benim eşim de benimle çocukmuşum gibi ilgilenir,sıkıntımı paylaşırım moral vermeye çalışır.Dün kendisi oruçlu olduğu halde bana meyve getiriyor , ceviz kırıyor veriyor Allah hiç birimizi ayırmasın eşlerimizden bebeklerimizden sevdiklerimizden:Saruboceq:
bilge canım yaaaaa snede merak ediyorsundurallah hepimize akıl fikir versin kaydirigubbakcemile3 geçen gün de birisi "çıkarıp sevesim geldi" diyordu kaydirigubbakcemile3 ben size söyleyeyim hepimiz bebeğine odaklanmış ve aşırı sevgiden çıldırmış anneler olacağız kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaaaaa ben getirdim vallaben unuttum bugün meyve getirmeyi :kedi:
durmayın saldırın kızlarrrrrrrrrr
ben de kimseden ses çıkmayınca dedim "bunlar salladı meyva falan getiren olmadı"
günahını almışım bacım :kedi:
ama diğerleri için halen aynı şekilde düşünüyorum kötükedihüso
a.s :roflol: ben de öyle bir dağılım planlamıştım zaten kaydirigubbakcemile3
Ben de yazını görünce ta Akçaylardan alıp getirdiğim mürdüm eriklerime koştum hemen. Ama ne göreyim minik bir kurt yarı beline kadar sarkmış bana bakıyor eriğin içinden. Iyyyy attım hemen. Küçük nektarinlerle idare ediyorum şu anda.
İnşallah öyledir parmağımın delinmesine razıyım yeter ki o şeyi üç kere daha içmeyeyim. Bir de benim ölçtürdüğüm yerde görevli şeker erimiyor diye suyu fazla koydu ve iki bardağa yakın içirdi.
Ben de damardan alınır diye okumuştum ama parmaktan aldı o daha çok acıttı canımı. Hiç acımadan geçiriyor vallaha iğneyi.
İlk hamilelikte şeker çıkınca ikincisinde de çıkma oranı %60 mış. İleri yaşlarda da şeker hastası olma ihtimali on kat artıyormuş. Peki sen 100'lüğü ne zaman yaptıracaksın ben yarın sabah yaptırıcam.
kafamçokkarıştı pis kurt kuzunun kısmetini yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBen de yazını görünce ta Akçaylardan alıp getirdiğim mürdüm eriklerime koştum hemen. Ama ne göreyim minik bir kurt yarı beline kadar sarkmış bana bakıyor eriğin içinden. Iyyyy attım hemen. Küçük nektarinlerle idare ediyorum şu anda.
ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri
kızlaaaaaaaaaar selam
valla oku oku bitmiyorkafamçokkarıştı
nehir selam canım
ah bu eşlerimizde olmasa o meyve tabaklarını kim hazırlayacak, o cevizleri kim kırıp yememiz için baskı yapacak
allah eşlerimizden razı olsun.
benimki oruç dün evdeydi; aşkım canın ne istiyorsa alayımmı, ye ne olur diye baskı yaptı durdu. allah başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq:
bilge canım yaaaaa snede merak ediyorsundur
bende çok merak ediyorum kuzucum kime benziycek diye...
ah sevebilsek keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee:kedi:
aaaaaaaaaaaaaa ben getirdim valla
üzüm ve ermut
kızlar midemden boğazıma doğru inanılmaz bir ateş var gibi, yanıyor resmen nedenki???:sinifsinif:
allah allah allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
valla saldırırım
aaaaaa niye attın yaaaa protein işte kaydirigubbakcemile3 tamam tamam kestim iğrençliği :mymeka: :roflol:
ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri
nehir selam canım
ah bu eşlerimizde olmasa o meyve tabaklarını kim hazırlayacak, o cevizleri kim kırıp yememiz için baskı yapacak
benimki oruç dün evdeydi; aşkım canın ne istiyorsa alayımmı, ye ne olur diye baskı yaptı durdu. allah başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq:
üzüm ve ermut
kızlar midemden boğazıma doğru inanılmaz bir ateş var gibi, yanıyor resmen nedenki???:sinifsinif:
valla saldırırım
Aldım canım yiyorum şimdi meyvemiikaydirigubbakcemile5
aaaaaa niye attın yaaaa protein işte kaydirigubbakcemile3 tamam tamam kestim iğrençliği :mymeka: :roflol:
kızlaaaaaaaaaar selam
valla oku oku bitmiyorkafamçokkarıştı
nehir selam canım
üzüm ve ermut
valla saldırırım
Allah'ım sen bu bebişlerle bu sıcaklarda akıllarımızı koru yarabbim delikafadulden
canım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım
Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.
kafamçokkarıştı pis kurt kuzunun kısmetini yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:
pelin dualrımız seninle
allahın izniyle güzel haberlerle dönersin inşallah
randevun kaçta cnm.
ben öyküyü görmeye 5 eylül'de gideceğim. oooooooooofffffff çok var daha:sinifsinif::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?