2009 Aralık Anneleri

Ben de öyle ya çok merak ediyorum ama sanırım babasına benzeyecek oğluşum.Ben beyaz tenli kumralım eşim esmer dün öyle bir çift vardı çocuk aynı babaydı ya sanırım bizim de öyle olacak.Zaten benzesin erkek değil mi kızım olursa bana benzer belki ilerde de napalım fukaranın avuntusukaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 Getirecem canım birazdan meyve yiyim uyuyımkaydirigubbakcemile3

Valla canım benim de öyle oldu zaten bu yaz için aldığım kocamann geniş şeyleri giydim hep bu yaz.Yazlıklar olduğu gibi geri dönecek yerlerine giyilmedenkaydirigubbakcemile3 Bakalım kışın napacaz asıl ozaman çıkacak bizim göbekler falan iyice bilmiyorum nerelere sığarım ozamankaydirigubbakcemile3

ınşallah öyledir parmağımın delinmesine razıyım yeter ki o şeyi üç kere daha içmeyeyim. Bir de benim ölçtürdüğüm yerde görevli şeker erimiyor diye suyu fazla koydu ve iki bardağa yakın içirdi.
Ben de damardan alınır diye okumuştum ama parmaktan aldı o daha çok acıttı canımı. Hiç acımadan geçiriyor vallaha iğneyi.
ılk hamilelikte şeker çıkınca ikincisinde de çıkma oranı %60 mış. ıleri yaşlarda da şeker hastası olma ihtimali on kat artıyormuş. Peki sen 100'lüğü ne zaman yaptıracaksın ben yarın sabah yaptırıcam.

Son düzenleme:
aaaaaaaaa kızlarrrrrrr
MEYVE SAATİİİİİİİİİİİ cokacimcoook
bende bugün üzüm var sizde ne var bakalım sengözlerimebaksanab

Ben de yazını görünce ta Akçaylardan alıp getirdiğim mürdüm eriklerime koştum hemen. Ama ne göreyim minik bir kurt yarı beline kadar sarkmış bana bakıyor eriğin içinden. Iyyyy attım hemen. Küçük nektarinlerle idare ediyorum şu anda.

kızlaaaaaaaaaar selam
valla oku oku bitmiyorkafamçokkarıştı
nehir selam canım
ah bu eşlerimizde olmasa o meyve tabaklarını kim hazırlayacak, o cevizleri kim kırıp yememiz için baskı yapacak
allah eşlerimizden razı olsun.
benimki oruç dün evdeydi; aşkım canın ne istiyorsa alayımmı, ye ne olur diye baskı yaptı durdu. allah başımızdan eksik etmesin onları:Saruboceq:

bilge canım yaaaaa snede merak ediyorsundur
bende çok merak ediyorum kuzucum kime benziycek diye...
ah sevebilsek keşkeeeeeeeeeeeeeeeeee:kedi:

ben unuttum bugün meyve getirmeyi :kedi:
aaaaaaaaaaaaaa ben getirdim valla
üzüm ve ermut
kızlar midemden boğazıma doğru inanılmaz bir ateş var gibi, yanıyor resmen nedenki???:sinifsinif:

durmayın saldırın kızlarrrrrrrrrr

allah allah allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
valla saldırırım

Aldım canım yiyorum şimdi meyvemiikaydirigubbakcemile5

aaaaaa niye attın yaaaa protein işte kaydirigubbakcemile3 tamam tamam kestim iğrençliği :mymeka: :roflol:

Ben cumartesi günü yaptıracağım

kafamçokkarıştı pis kurt kuzunun kısmetini yediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:
ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri

pelin dualrımız seninle
allahın izniyle güzel haberlerle dönersin inşallah
randevun kaçta cnm.
ben öyküyü görmeye 5 eylül'de gideceğim. oooooooooofffffff çok var daha:sinifsinif::1no2:

Selam canımma.s. Aminn Allah başımızdan eksik etmesin onları.demin de telde soruyor meyve yedinmi diye banakaydirigubbakcemile3

ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri

her zaman hayatım :Saruboceq: iyi haberlerle gelirsin inşallah :1hug:

allah hakikaten eşlerimizden razı olsun kızlar ama her yerde herkese söylemeyelim de nazara gelmesinler a.s

ben garip bir şekilde merak etmiyorum ya... sadece yeğenime benzemesini çok istiyorum... büyük ihtimalle de benzer çünkü yeğenim abimin neredeyse kopyası ve erkek dayıya çeker derler yerimseniben zaten de neye benzerse benzesin bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği olacak nasılsa kaydirigubbakcemile3

afferin sana meyveni unutmamışsın yerimseniben ben bugün unutanlar olacağını biliyordum çünkü haftasonu girdi araya mide yanması en sık karşılaşacağımız rahatsızlık maalesef be güzelim :1no2: sabahtan beri yediğin şeyleri yaz bakayım ne tetiklemiş olabilir... kronik gastritli insan örneği olarak ben sana söyleyeyim ne kudurtur mideyi yerimseniben

yazık öznura saldırmayın ya kız hiç olmazsa dürüstçe söyledi yarına unutmaz, eve gidince de yemekten önce hemen yer meyvesini :teselli:

Aldım canım yiyorum şimdi meyvemiikaydirigubbakcemile5

afferin annesiiiiiii oğlan şimdi tepişmeye başlar yerimseniben

canım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım

Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.

Allah'ım sen bu bebişlerle bu sıcaklarda akıllarımızı koru yarabbim delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: çok geç kardeş bence çoktan sıyırdık cümleten kaydirigubbakcemile3

canım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım

gebelik.org'da onun hurafe olduğu yazıyor ama sonuçta yüzyıllardır kadınlar buna inandığına göre doğruluk payı olmalı bence CADIARZU

Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.

hadi iyi seyirlerrrrrrr zemuszemus

ya kızlar şuna bakınnnnnnnnn bittim ben bunu örcemmmm
Bebek yeleği( anlatımlı)

bende şeftali ve armut getirdim yiycem az sonra kızlar.. zaten o kadar çok yiyorum ki meyveyi.. elimde değil, dr. um dediki en son kontrolümde "çok mu meyve yiyorsun, bebeğin suyu süper" dedi.. yanlız bir şey var çok şeftali yedim ya burdaki çay servisi yapan hanım bana takılıyor o kadar şeftali yeme çocuk kıllı doğar diyor.. böyle bişey olabilirmi yaa:sinifsinif:

sagol cnm Allah razı olsun
inşallah
reflu denıyor o yanmaya meral bende de oluyor ara ara

bende şeftali ve armut getirdim yiycem az sonra kızlar.. zaten o kadar çok yiyorum ki meyveyi.. elimde değil, dr. um dediki en son kontrolümde "çok mu meyve yiyorsun, bebeğin suyu süper" dedi.. yanlız bir şey var çok şeftali yedim ya burdaki çay servisi yapan hanım bana takılıyor o kadar şeftali yeme çocuk kıllı doğar diyor.. böyle bişey olabilirmi yaa:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…