2009 Aralık Anneleri

İnş. canımmhihoyyyt

Allah'ım sen bu bebişlerle bu sıcaklarda akıllarımızı koru yarabbim delikafadulden
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNN
HAKİKATEN BİLGE BAŞKA YERDE SÖYLEMEMEK LAZIM
ŞİMDİ BURADA BİZ BİZEYİZ NAZAR DEĞMEZ DEĞİLMİ AMA.
ŞİMDİ YEDİKLERİMİ YAZARSAM BU KADAR HAMİLEYE AYIP ETMİŞ OLURUM.
HAŞHAŞLI BİRŞEY YEDİM SABAH O RAHATSIZ EDEBİLİRMİ ACABAsositososito

ÖZNUUUUUUUR...
YARINDA UNUTURSAN KÜSERİZ ONA GÖREa.s

canım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım
O DA AYRI BİR KONU
BATIL İNANÇ DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA OLABİLİRMİ:uhm:

Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.

AAAAAAAA NEYMİŞ O SENASINI KAÇIRMAK İSTEMEDİĞİN FİLM MERAK ETTİM BAK ŞİMDİ.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hadi canım ordan
zamanında edep medep ayağına "çok şeftali yeme kabız olursun" diyememiştir birinin kayınvalidesi falan, "kıllı olur" deyip mani olmuştur kaydirigubbakcemile3 olur mu yahu öyle şey kaydirigubbakcemile3 sorsana o teyzeye çok incir yiyeninki de incir çekirdeği kadar çok çilli mi doğuyormuş CADIARZU :roflol:

sagol bilgeciğim

canım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım

batıl inanç öyle birşey yok cnm

Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.

hadi görüşmek üzere iyiseyirler

o sana takılmış arzu olurmu hiç oyle şey

kaydirigubbakcemile3 SAÇMALAMIŞ
OLABİLİRMİ YAAAAAAAAAAAAA
HİÇ GÜLESİM YOKTUkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
sagol cnm Allah razı olsun
inşallah
reflu denıyor o yanmaya meral bende de oluyor ara ara

AH CANIM ARA ARA OLUYORDU AMA BUGÜN SAATLERDİR DEVAM EDİYOR.:çok üzgünüm:

mayalıdır da o şey muhtemelen di mi CADIARZU
mayalı ürünler yapar özellikle bir de alışık olmadığın yağlar da yapar... e haşhaş da zaten kendinden yağlı mümkündür yani ama tahminim maya yerimseniben

delikafaduldendelikafadulden ilahi yaa kıllı olurmuş alemmiş sizin çaycı kaydirigubbakcemile3 olsun anacım senin oğluşun olacaktı erkek adam kıllı olur kaydirigubbakcemile3

yalnız kızlar hepimiz alay ettik ya şu şeftali işiyle... bol bol yiyip goril yavrusu doğururmuşuz :roflol: :roflol: :roflol:

ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri

dualarımız seninle canım inşallah iyi haberlerle gelirsin benim bir sonra ki kontrol bayramdan sonra miniciği görmek için sabırsızlanıyorum offff daha bayrama çok var

Arkadaşlar profilime dün akşam çektiğim göbeğimi ekledim.Buraya ekliyim dedim ama bilmiyorum nasıl eklendiğini.Siz de ekleyin bizden öndeki aylardaki anne adayları bunun için topik bile yapmışlar bende onlarınkisine bakıyorum arada.Ayrıca bebek kıyafetleri için de ayrı topikleri var.

dualarımız seninle canım inşallah iyi haberlerle gelirsin benim bir sonra ki kontrol bayramdan sonra miniciği görmek için sabırsızlanıyorum offff daha bayrama çok var

sagol cnm
benımde eylulun ilk haftasıydıda ben dayanamadım yarına aldım randevuyu
sanırım sonrakıde bayramdan sonra olur
arada 4 boyutlu için de gidip görsem 1 ay çok uzun sure yoksa
gerçi sanırım 32.haftadan sonra 15 gunde bir gidecegız kontrole

hadi biz oğluşumla gidiyoruz iyi sohbetler yarın görüşürüz
meyveleri sütü/yoğurdu ve bol su içmeyi unutmayınnnnnnnnnnnn

maşallah diyorum tek kelımeyle
benı öznur ve burcu haricinde kımse göremeyecek demekkı :) ben senın 2 katınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…