her zaman hayatım :Saruboceq: iyi haberlerle gelirsin inşallah :1hug:
allah hakikaten eşlerimizden razı olsun kızlar ama her yerde herkese söylemeyelim de nazara gelmesinler a.s
ben garip bir şekilde merak etmiyorum ya... sadece yeğenime benzemesini çok istiyorum... büyük ihtimalle de benzer çünkü yeğenim abimin neredeyse kopyası ve erkek dayıya çeker derler yerimseniben zaten de neye benzerse benzesin bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği olacak nasılsa kaydirigubbakcemile3
afferin sana meyveni unutmamışsın yerimseniben ben bugün unutanlar olacağını biliyordum çünkü haftasonu girdi araya mide yanması en sık karşılaşacağımız rahatsızlık maalesef be güzelim :1no2: sabahtan beri yediğin şeyleri yaz bakayım ne tetiklemiş olabilir... kronik gastritli insan örneği olarak ben sana söyleyeyim ne kudurtur mideyi yerimseniben
yazık öznura saldırmayın ya kız hiç olmazsa dürüstçe söyledi yarına unutmaz, eve gidince de yemekten önce hemen yer meyvesini :teselli:
afferin annesiiiiiii oğlan şimdi tepişmeye başlar yerimseniben
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNAllah'ım sen bu bebişlerle bu sıcaklarda akıllarımızı koru yarabbim delikafadulden
HAKİKATEN BİLGE BAŞKA YERDE SÖYLEMEMEK LAZIMher zaman hayatım :Saruboceq: iyi haberlerle gelirsin inşallah :1hug:
allah hakikaten eşlerimizden razı olsun kızlar ama her yerde herkese söylemeyelim de nazara gelmesinler a.s
ben garip bir şekilde merak etmiyorum ya... sadece yeğenime benzemesini çok istiyorum... büyük ihtimalle de benzer çünkü yeğenim abimin neredeyse kopyası ve erkek dayıya çeker derler yerimseniben zaten de neye benzerse benzesin bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği olacak nasılsa kaydirigubbakcemile3
afferin sana meyveni unutmamışsın yerimseniben ben bugün unutanlar olacağını biliyordum çünkü haftasonu girdi araya mide yanması en sık karşılaşacağımız rahatsızlık maalesef be güzelim :1no2: sabahtan beri yediğin şeyleri yaz bakayım ne tetiklemiş olabilir... kronik gastritli insan örneği olarak ben sana söyleyeyim ne kudurtur mideyi yerimseniben
yazık öznura saldırmayın ya kız hiç olmazsa dürüstçe söyledi yarına unutmaz, eve gidince de yemekten önce hemen yer meyvesini :teselli:
O DA AYRI BİR KONUcanım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım
Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.
bende şeftali ve armut getirdim yiycem az sonra kızlar.. zaten o kadar çok yiyorum ki meyveyi.. elimde değil, dr. um dediki en son kontrolümde "çok mu meyve yiyorsun, bebeğin suyu süper" dedi.. yanlız bir şey var çok şeftali yedim ya burdaki çay servisi yapan hanım bana takılıyor o kadar şeftali yeme çocuk kıllı doğar diyor.. böyle bişey olabilirmi yaa:sinifsinif:
her zaman hayatım :Saruboceq: iyi haberlerle gelirsin inşallah :1hug:
canım yanlış hatırlamıyorsam bebişin saçı çıkarken yanma yapıyormuş geçmiş olsun canım
Yav takıldım buraya kaldım kalkamıyorum. Sinemaya gidecektim 13 seansına kaldıramadım popomu. Şimdi 16 seansını da kaçırmak üzereyim. Hadi ben gidiyorum kendinize ve bebişlerinize çoook iyi bakın.
bende şeftali ve armut getirdim yiycem az sonra kızlar.. zaten o kadar çok yiyorum ki meyveyi.. elimde değil, dr. um dediki en son kontrolümde "çok mu meyve yiyorsun, bebeğin suyu süper" dedi.. yanlız bir şey var çok şeftali yedim ya burdaki çay servisi yapan hanım bana takılıyor o kadar şeftali yeme çocuk kıllı doğar diyor.. böyle bişey olabilirmi yaa:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 SAÇMALAMIŞbende şeftali ve armut getirdim yiycem az sonra kızlar.. zaten o kadar çok yiyorum ki meyveyi.. elimde değil, dr. um dediki en son kontrolümde "çok mu meyve yiyorsun, bebeğin suyu süper" dedi.. yanlız bir şey var çok şeftali yedim ya burdaki çay servisi yapan hanım bana takılıyor o kadar şeftali yeme çocuk kıllı doğar diyor.. böyle bişey olabilirmi yaa:sinifsinif:
sagol cnm Allah razı olsun
inşallah
reflu denıyor o yanmaya meral bende de oluyor ara ara
HAKİKATEN BİLGE BAŞKA YERDE SÖYLEMEMEK LAZIM
ŞİMDİ BURADA BİZ BİZEYİZ NAZAR DEĞMEZ DEĞİLMİ AMA.
ŞİMDİ YEDİKLERİMİ YAZARSAM BU KADAR HAMİLEYE AYIP ETMİŞ OLURUM.
HAŞHAŞLI BİRŞEY YEDİM SABAH O RAHATSIZ EDEBİLİRMİ ACABAsositososito
aa batılmı saçı çıkarken yanma yapar lafı valla bravo bana batıl ne varsa biliyorum
yalnız kızlar hepimiz alay ettik ya şu şeftali işiyle... bol bol yiyip goril yavrusu doğururmuşuz :roflol: :roflol: :roflol:
ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri
ben sabah kızımı görmeye gidecegım dualarınız bizimle olsun teyzeleri
dualarım seninle pelincim. bende sabırsızlanıyorum valla görmek için.
yalnız kızlar hepimiz alay ettik ya şu şeftali işiyle... bol bol yiyip goril yavrusu doğururmuşuz :roflol: :roflol: :roflol:
dualarımız seninle canım inşallah iyi haberlerle gelirsin benim bir sonra ki kontrol bayramdan sonra miniciği görmek için sabırsızlanıyorum offff daha bayrama çok var
Arkadaşlar profilime dün akşam çektiğim göbeğimi ekledim.Buraya ekliyim dedim ama bilmiyorum nasıl eklendiğini.Siz de ekleyin bizden öndeki aylardaki anne adayları bunun için topik bile yapmışlar bende onlarınkisine bakıyorum arada.Ayrıca bebek kıyafetleri için de ayrı topikleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?