sagol baharcıgım
insan hergidişinde mı bir heyecan duyar panik olur
uzanıp koltuga bir 3-5 dk bişey diyene kadar doktor dua ediyorum
heycan basıyor
hadi biz oğluşumla gidiyoruz iyi sohbetler yarın görüşürüz
meyveleri sütü/yoğurdu ve bol su içmeyi unutmayınnnnnnnnnnnn
Neden başkası göremeyecek ben anlamadıımm:kedi: Fotoda daha küçük çıktı canım.
sanırım o yaptı canımlaelaelaelaelaemayalıdır da o şey muhtemelen di mi CADIARZU
mayalı ürünler yapar özellikle bir de alışık olmadığın yağlar da yapar... e haşhaş da zaten kendinden yağlı mümkündür yani ama tahminim maya yerimseniben
senağlama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayalnız kızlar hepimiz alay ettik ya şu şeftali işiyle... bol bol yiyip goril yavrusu doğururmuşuz :roflol: :roflol: :roflol:
laelaelaelaelaeaa batılmı saçı çıkarken yanma yapar lafı valla bravo bana batıl ne varsa biliyorum
her heyecanımız böyle olsun canım arkadaşımsagol baharcıgım
insan hergidişinde mı bir heyecan duyar panik olur
uzanıp koltuga bir 3-5 dk bişey diyene kadar doktor dua ediyorum
heycan basıyor
baktım canım benimArkadaşlar profilime dün akşam çektiğim göbeğimi ekledim.Buraya ekliyim dedim ama bilmiyorum nasıl eklendiğini.Siz de ekleyin bizden öndeki aylardaki anne adayları bunun için topik bile yapmışlar bende onlarınkisine bakıyorum arada.Ayrıca bebek kıyafetleri için de ayrı topikleri var.
:teytey::teyteyhadi biz oğluşumla gidiyoruz iyi sohbetler yarın görüşürüz
meyveleri sütü/yoğurdu ve bol su içmeyi unutmayınnnnnnnnnnnn
:1shok:biz onlarla buluşacagız ya o yuzden görecekler ama sizlerde böyle kuçuk göbişler varken benim resim eklemem yalan olur :)
kızlar ben markete gidiyrm donuncede yemek yapmam lazım
artık kıvırma durumu kalmadı eşler oruçlu olunca mecbur yapacagz yemek
yarın görüşürüz sabahtan doktordayım 11-12 civarı gelirim
biz onlarla buluşacagız ya o yuzden görecekler ama sizlerde böyle kuçuk göbişler varken benim resim eklemem yalan olur :)
kızlar bişey sorcam ben 22 haftalık hamileyim kısmet olursa aralıkta doğum yapıcam akşamları sırt üstü uzandığımda bazen sanki bebek bi tarafta toplanıyomuş gibi kasılma hissediyorum karnım sertleşiyo sizdede oluyomu böyle bişey bu bebeğin hareketimi yoksa kasılmamı anlamadım kasılmaysa erken doğum belirtisi diye okudum bi yerde telaşlandım yardım edin lütfen
kaydirigubbakcemile3Yok canım abartıyorsundur.Ekle de görelim hadi yaa herkes eklesinn nolurkiiiyerimsenibennehir sendeki göbek mi şekerim ayolll sen benimki ni bir görsen. milllet doğurcam sanıyo heleki akşamları :))) gece bende ürküyorum kendi göbeğimden kaydirigubbakcemile3
benim oluyor cnm. hatta dışarıdan bakıldığında belli oluyor yükseklikten ve çok sert oluyor ama ben erken doğum belirtisi die hiç düşünmedim. oynuyodur annesi o içeride :)) meraklanma bence yada için rahat etmiyorsa dr una danış
çok sağol canım benim hamileliğim riskli olduğu için en ufak şeyde telaş yapıyorum
selam kızlar ben 2 bardak su içsem midem şişiyor hamile kalmadan önce yediğim kadar bile yiyemiyorum artık rahatsız oluyorum size de aynı şeyler oluyor mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?