2009 Aralık Anneleri

kızlar bebeğim büyüyor kısmına konu açtım,aralık anneleri nin göbüşleri diye ve resmimi ekledim..burda genelde sohbet oluyor diye oraya koydum..görelim güzel göbüşlerinizi...

Bebeklerimize sesimizi ulaştırmanın önemini vurgular doktorlar. Ben de bunu için bir yöntem buldum.Bilenler mutlaka vardır.Ben denedim her seslenişimde oğlum tekme attı..Sanki duyuyor beni..yöntem şu

Bir tane steteskop alın ve bunu kulaklıklarını göbeğinizin yanlarına koyun.sonra da daire yani sesi algılayan kısımdan da konuşun.. Sonuç süper opuyorumnanaktan

Duyuyordur tabii annesi bu haftadan itibaren dışardan gelen sesleri duyabilirmiş. Tepki vermeye de başlarlarmış.

merhaba arkadaşlar ben 50gr lık seker yuklemesini yaptırdım hiçde zor olmadı ac karnına tatlı bıraz mıgede bulandırıyor 1saat dayandım kan verdım daha sonra eve gelınce cıkartım benım normalde mıgdem cok hafıftık cıkarmak ıstedıgım an cıkartırım o yuzden cıkartım belkıde neyse sonuc sınır 140 olması gerekıyormuş benım 188cıktı cok yuksek cıktı onun ıcın yarın tekrar sıra alcaz daha sonra dıyet vereceklermış gun verceklermış 100gr yuklencekmiş 4saat beklıcekmışim 4kez falan kan alıncakmış cok endıselenıyorum bebışıme bısey olacak dıye moralım cok bozuldu bayagı bır hastahane kan dr ugrasacaz yani :1no2:

Benim de 145 çıktı. Yarın 100'lük yaptıracağım. 50'lik yüksek çıkanların %20 sinde 100'lükte yüksek çıkıyormuş o zaman gebelik diyabeti var deniyor. Ama araştırdığım kadarıyla bunun bebeğe pek bir zararı yokmuş. Çünkü bu durum bebeğin organ gelişimi tamamlandıktan sonra oluştuğu için eğer diyete de dikkat edilirse bebeğe bir zararı olmuyormuş ve hamilelik sonrası normale dönüyormuş. Yalnız gebelik diyabeti çıkanlarda ileri yaşlarda diyabet gelişme riski 10 kat artıyormuş.
İnşallah 100'lük testlerimiz iyi çıkar da bunları düşünmek zorunda kalmayız.

Hiç korkma Ebru, benim ilk hamilelikte iki yükleme de yüksek çıktı. Sonra bir diyet verdiler. Onu harfiyen uyguladım. Hiç sorun çıkmadı. Şimdi hamileliğin başından beri ancak ayda bir iki defa tatlı yemişimdir. Ben de yüklemeyi eylül başında yaptıracağım. İlkinde yüksek çıktığı için ikincide de yüksek çıkma ihtimali fazla oluyormuş. O yüzden şekerli şeyler yememeye çalışıyorum ama ekmek, makarna, patates yiyorum. 100'lük yüksek bile çıksa birşey olmaz, doktoruna güven. O sana yol gösterecektir.

İlkinde yüksek çıktığında ikincide de yüksek çıkıyormuş derken ikinci hamileliği kastettim. İkinci yüklemeyi değil. Yanlış anlaşılma olmasın.

Evet canım ilk hamilelikte yüksek çıkınca ikincide de %60 çıkabiliyormuş. Umarım seninki iyi çıkar.
Benim şekere pek düşkünlüğüm olmadı aslında ki normalde çok severdim hamileliğimde çok az yedim. Yalnız çok fazla karpuz yiyordum. Bir oturuşta yarım karpuzu götürüyordum resmen. Doktor ondan olmuş olabilir dedi. Artık bir dilim yiyorum korkumdan.

günaydın kızlar bnde yarın gidiyorum doktora şeker yüklemesi için inş bişy çkmaz:çok üzgünüm:

moral bozmak yoooooooooookkkkkkkkkkkk
moral bebeğin en büyük gıdası kızlar üzmeyi yavruları.
şeker çıkan birsürü arkadaş var ama diyetle işi götütüryorlar.
sizler ne ilk ne de son olacaksın. gönlünüzü ferah tutun.

dualarımız sizinle ebrucum
göreceksin herşey yoluna girecek.

günaydın kızlar bnde yarın gidiyorum doktora şeker yüklemesi için inş bişy çkmaz:çok üzgünüm:

günaydın canım
inşallah çıkmazda güzel haberler ile dönersin:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…