merhaba arkadaşlar ben 50gr lık seker yuklemesini yaptırdım hiçde zor olmadı ac karnına tatlı bıraz mıgede bulandırıyor 1saat dayandım kan verdım daha sonra eve gelınce cıkartım benım normalde mıgdem cok hafıftık cıkarmak ıstedıgım an cıkartırım o yuzden cıkartım belkıde neyse sonuc sınır 140 olması gerekıyormuş benım 188cıktı cok yuksek cıktı onun ıcın yarın tekrar sıra alcaz daha sonra dıyet vereceklermış gun verceklermış 100gr yuklencekmiş 4saat beklıcekmışim 4kez falan kan alıncakmış cok endıselenıyorum bebışıme bısey olacak dıye moralım cok bozuldu bayagı bır hastahane kan dr ugrasacaz yani :1no2:
Benim de 145 çıktı. Yarın 100'lük yaptıracağım. 50'lik yüksek çıkanların %20 sinde 100'lükte yüksek çıkıyormuş o zaman gebelik diyabeti var deniyor. Ama araştırdığım kadarıyla bunun bebeğe pek bir zararı yokmuş. Çünkü bu durum bebeğin organ gelişimi tamamlandıktan sonra oluştuğu için eğer diyete de dikkat edilirse bebeğe bir zararı olmuyormuş ve hamilelik sonrası normale dönüyormuş. Yalnız gebelik diyabeti çıkanlarda ileri yaşlarda diyabet gelişme riski 10 kat artıyormuş.
İnşallah 100'lük testlerimiz iyi çıkar da bunları düşünmek zorunda kalmayız.
moral bozmak yoooooooooookkkkkkkkkkkkmerhaba arkadaşlar ben 50gr lık seker yuklemesini yaptırdım hiçde zor olmadı ac karnına tatlı bıraz mıgede bulandırıyor 1saat dayandım kan verdım daha sonra eve gelınce cıkartım benım normalde mıgdem cok hafıftık cıkarmak ıstedıgım an cıkartırım o yuzden cıkartım belkıde neyse sonuc sınır 140 olması gerekıyormuş benım 188cıktı cok yuksek cıktı onun ıcın yarın tekrar sıra alcaz daha sonra dıyet vereceklermış gun verceklermış 100gr yuklencekmiş 4saat beklıcekmışim 4kez falan kan alıncakmış cok endıselenıyorum bebışıme bısey olacak dıye moralım cok bozuldu bayagı bır hastahane kan dr ugrasacaz yani :1no2:
dualarımız sizinle ebrucumBenim de 145 çıktı. Yarın 100'lük yaptıracağım. 50'lik yüksek çıkanların %20 sinde 100'lükte yüksek çıkıyormuş o zaman gebelik diyabeti var deniyor. Ama araştırdığım kadarıyla bunun bebeğe pek bir zararı yokmuş. Çünkü bu durum bebeğin organ gelişimi tamamlandıktan sonra oluştuğu için eğer diyete de dikkat edilirse bebeğe bir zararı olmuyormuş ve hamilelik sonrası normale dönüyormuş. Yalnız gebelik diyabeti çıkanlarda ileri yaşlarda diyabet gelişme riski 10 kat artıyormuş.
İnşallah 100'lük testlerimiz iyi çıkar da bunları düşünmek zorunda kalmayız.
günaydın kızlar bnde yarın gidiyorum doktora şeker yüklemesi için inş bişy çkmaz:çok üzgünüm:
günaydınlaaaar herkeseee
çok fenayım ben bugün dün gece hiç uyuyamadım nerdeyse.. başım ağrıyoooooooo
günaydınlaaaar herkeseee
günaydınlaaaar herkeseee
bilge kalplerimiz birmiş şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?