2009 Aralık Anneleri

kaydirigubbakcemile5 hepimiz aynıyız ondan mı dersin bahar kaydirigubbakcemile3
bak şimdi başağrısı ve uykusuzluktan yine meyvesini de getirmeyi unuttu öznur yerimseniben demiştin dersin kaydirigubbakcemile3

ben getirdim hatta ufaktan başladım birtanesine. midem bulanıyor çünkü. yedikçe bulanıyor bulandıkça hapşırıyorum ne enteresan bünye var bende :))

kaydirigubbakcemile5 hepimiz aynıyız ondan mı dersin bahar kaydirigubbakcemile3
bak şimdi başağrısı ve uykusuzluktan yine meyvesini de getirmeyi unuttu öznur yerimseniben demiştin dersin kaydirigubbakcemile3

ama bi hamilenin üzerine de böyle gidilmezki canım getirdim meyvemi bugün..canım kocacım yıkayıp hazırlamış bide sandviç yapmış kahvaltı için. opuyorumnanaktan
o olmasa bukadar dikkat edemem kendime zaten:kedi:

günaydııın kızlaar. inşallah bu günümüz diğer günlerden daha güzel geçer. keyifler nasııl? benimde dün geceden beri kasıklarımda ağrı var. ara ara giriyor ama beni korkutuyor. inşallah birşey olmaz da geçer bir an önce.

sağolun kızlaar
belim ve sırtım çok ağrıdı dün yatakta dönemiyorum bile ne olacak böyle bilmiyorum valla bir iki ay sonra hiç uyku yok bize anlaşılan

iki önerim olacak öznurcuğum
birincisi hamile yastığı yerimseniben boyu bayağı uzun C şeklinde bir şey (allahım kaçıncı kez aynı cümleyi kuruyorum acaba :kedi:) sonrasında emzirme yastığı olarak da kullanılıyor... sırtını yaslayarak veya sarılarak yattığında bayağı bir dinlendiriyor ben çok memnunum en azından a.s

ikincisi gastriti olan insanlara nasıl uyuduklarını sor göstersinler yerimseniben sırtına ve beline mümkün olduğunca fazla ve yumuşak yastıkla destek yapıp olabildiğince "oturur pozisyonda" uyumayı dene... oturarak uyumak beklediğinden dinlendirici bir uykudur merak etme ben gastrit çeken bir şahsiyet olarak denedim onayladım a.s

bende de reflü var sor bana sor şekerim nasıl yattığımı ahhhh ahhh işkence. yavrularımız bizi alıştırıyor uykusuzluğa doğunca canımıza okuyacaklar çünkü kaydirigubbakcemile3

ben getirdim hatta ufaktan başladım birtanesine. midem bulanıyor çünkü. yedikçe bulanıyor bulandıkça hapşırıyorum ne enteresan bünye var bende :))

kaydirigubbakcemile3 hakikaten alemsin bahar yahu
miden bulanıyorsa hazmı daha kolay ve tuzlu şeyler yesene kızım ya meyve zor hazmedilir biliyosun yerimseniben

afferin ya eşine kaydirigubbakcemile5 helal olsun tebrik ve teşekkürlerimi ilet yemin ederim gözlerim doldu :gitme: allah razı olsun
getirdim diyo yaaaaaa işi eşin yapmış getirdim diyosun olmaz ki böyle hamile hanımcım kaydirigubbakcemile3
oooh yarasın kuzucuğuna annesiiiiiii

günaydınnn zemuszemus bu haftaların en önemli özelliği ne biliyor musun???
sebepsiz karın/kasık (göbek bölgesi işte) ağrısı... yanında başka bir gösterge olmadığı müddetçe karın kaslarının açılmaya çalışmasına bağlı ağrılar sancılar olduğu söyleniyor yerimseniben

hadi bunların açıklaması var da bizim 9 ay aralıksız yaşadığımız paranoyanın açıklaması ne ola ki :bbo:

sağol önerilerin için canım benim
aslında bende düşünmüştüm o yastıktan almayı ama gördüklerim gerçekten çok büyüktü biz zaten yatağa zor sığışıyoruz kaydirigubbakcemile3 onunla hiç sığmayız diye düşündüm..

bio teşekkür ederim canım. umarım doğurduktan sonra o paranoyalardan da kurtuluruz dicem ama kendi söylediğime kendim bile inanmıcam.

alışırsınız kaydirigubbakcemile3 daha olmadı sevgili eşine kanepe yolu görünür kaydirigubbakcemile3 ben onsuz odadan odaya gitmiyorum vallahi tv karşısında belime destek olarak kullanıyorum uyumaya gittiğimde sarılıyorum resmen yastıkla yaşıyorum bu ara :roflol: eşim bozuluyor olabilir bu duruma ama daha bir şey demedi bakalım

herkese günaydın.. her yerim ağrıyor.. özellikle sabah kalktığımda sanki uyumamışımda üzerimden defalarca kamyon geçmesine izin vermişim gibiydi.. ağlamak istedim resmen.. benim yaramaz aşkım da canı sağolsun üstümü açar hep gecemafoldumbensabah 5 gibi malumunuz lavaboya kalktığımda göbüşüm belki bebişim bile buz kesilmiş sırtım artık donmaktan ağrımaya geçmişti.. artı bir ton saçma sapan kabuslar gördüm.. bir kaplan beni kovaladı.. ben bir cenaze töreninde tuttum cenaze sahibine takı taktım mafoldumbensabaha kadar uyudum mu çile mi çektim hiç bişey anlamadım.. sonuç : kendimi bitmiş hissediyorum.. ama birazdan geçer gibi geliyor..

bilgecim çubuk ta yiyiyorumm yanında :))) midem boş kalmasın amaç

ben de yalnız bakar mısın her şeye burnumu sokuyorum kaydirigubbakcemile3 yok "meyve zor hazmedilirmiş tuzlu ye"miş kadın sana ne dese kalacam kabak gibi :roflol: ben az bi çenemi tutmayı öğrensem di mi yaaa :kedi:

bio teşekkür ederim canım. umarım doğurduktan sonra o paranoyalardan da kurtuluruz dicem ama kendi söylediğime kendim bile inanmıcam.

a.s :roflol: alkisalkisalkis ben de inanmıcam valla şekerim bence doğurduktan sonra daha da paranoyaklaşıcaz kaydirigubbakcemile3

bende bir sürü kabus gördüm ayrıca midem bulanıyor başım dönüyor ama geçer geçer düşme üstüne.

ah ben sana kıyamaaaaammmmmmmmm :teselli: Şeniz
hayatım üstünün açılmasına çözüm kolay iki ayrı pike/battaniye neyse işte kullanırsan bebişinle sıcacık uyursunuz yerimseniben
saçma rüyaların üstünde durmuyoruz neden? "hamilenin rüyası çıkmaz" da ondan... cenaze sahibini boşver sen takıyı bana tak kaydirigubbakcemile3
bence de birazdan geçer biz tavan yaptırırız şimdi enerjine opuyorumnanaktan hihoyyyt

kendimden sıkıldım yeminle mafoldumben ayağım ağrıyor şunu al, belim ağrıyor bunu yap, onu ye bunu içme höt de zört deme
amma çok biliyorum ben yaaaa :sinifsinif: ben az bi dolanayım kızlar sinir oldum kendime sürekli öğreten adam modundayım çok gıcıkkkkkkkk :mymeka:

bige yaaa limonlu ıhlamur içsem geçirir mi bulantımı acep sen bilirsin :))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allahım aklıma mukayet ol sinirlerim bozuldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

genelde limonlu şeyler iyi gelir baharcım ama ben mide bulantısında mentollü bir şeyleri tercih ederim şahsen bana daha iyi gelir fisfisfis

olurmu bilgecim yaaa.. biz seni çok seviyoruz.. bizi uyarmanıda bazen kızmanıda çok seviyoruz... böyle alıştık sana.. :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…