AH ÖZNURCUM AH HERŞEY GECEÇEK KUZULAR DOĞACAK SEN O ZAMAN GÖR UYKUSUZLUĞU ANACIMmafoldumbensağolun kızlaar
belim ve sırtım çok ağrıdı dün yatakta dönemiyorum bile ne olacak böyle bilmiyorum valla bir iki ay sonra hiç uyku yok bize anlaşılan
AFİYET BAL OLSUN KIZINA BAHARCIMben getirdim hatta ufaktan başladım birtanesine. midem bulanıyor çünkü. yedikçe bulanıyor bulandıkça hapşırıyorum ne enteresan bünye var bende :))
AY KOCALARIMIZ OLMASA HALİMİZ HARAP VALLAHİa.sama bi hamilenin üzerine de böyle gidilmezki canım getirdim meyvemi bugün..canım kocacım yıkayıp hazırlamış bide sandviç yapmış kahvaltı için. opuyorumnanaktan
o olmasa bukadar dikkat edemem kendime zaten:kedi:
GÜNAYDIN CNM.günaydııın kızlaar. inşallah bu günümüz diğer günlerden daha güzel geçer. keyifler nasııl? benimde dün geceden beri kasıklarımda ağrı var. ara ara giriyor ama beni korkutuyor. inşallah birşey olmaz da geçer bir an önce.
OY OY DOĞSUNLARDA UYKUSUZ KALMAYA RAZIYIM.bende de reflü var sor bana sor şekerim nasıl yattığımı ahhhh ahhh işkence. yavrularımız bizi alıştırıyor uykusuzluğa doğunca canımıza okuyacaklar çünkü kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN ARZUUUUUUherkese günaydın.. her yerim ağrıyor.. özellikle sabah kalktığımda sanki uyumamışımda üzerimden defalarca kamyon geçmesine izin vermişim gibiydi.. ağlamak istedim resmen.. benim yaramaz aşkım da canı sağolsun üstümü açar hep gecemafoldumbensabah 5 gibi malumunuz lavaboya kalktığımda göbüşüm belki bebişim bile buz kesilmiş sırtım artık donmaktan ağrımaya geçmişti.. artı bir ton saçma sapan kabuslar gördüm.. bir kaplan beni kovaladı.. ben bir cenaze töreninde tuttum cenaze sahibine takı taktım mafoldumbensabaha kadar uyudum mu çile mi çektim hiç bişey anlamadım.. sonuç : kendimi bitmiş hissediyorum.. ama birazdan geçer gibi geliyor..
bige yaaa limonlu ıhlamur içsem geçirir mi bulantımı acep sen bilirsin :))))
bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
olurmu bilgecim yaaa.. biz seni çok seviyoruz.. bizi uyarmanıda bazen kızmanıda çok seviyoruz... böyle alıştık sana.. :teselli:
bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
bilge saha turunda canım:roflol:
süt/yoğurt saatiiiiiiiiiiiiii :içelim: cokacimcoook
bilge sorması ayıp kaç yaşındasın..:kedi:
canım sağolasın kimse bir şey dediğinden değil zaten ben kendime sinir oldum kaydirigubbakcemile3 annelik hormonları tavan yapmış durumda e bi de çoğunuz yaş olarak küçüksünüz ya... ablalık/annelik duygularım kudurdu sanırsam :kedi:
ah annecik ah
buyrun beniiiiiiiimmmmmmmmm Şeniz
Umut'u kucağıma alayım şampiyonluk turu da atıcam sırnaşık şeyturkbayragi
biz geldik hepinize gunaydın
kızım maşallah 992 gr.olmuş boyu tabi tahmını 36 cm
gayet saglıklı dedi doktor çok şukur
ben 4 boyutlu ultrasona girmek istediğimi söyledım
benı biryere yönlendırdı yarın saat 2 de gidecegım
12-14 kıloyla tamamlaman lazım dedi 9 kılo almışım toplamda yedıklerıme dıkkat etmek lazım artık
bayramdan öncekı hafta 20-21 kasım gibi herşey yolundaysa sezeryan olacagım
ay çok heycan bastı benı tarih konuşunca
kan hapı verdi kan degerim düşük diye
yarını sabırsızlıkla beklıyrm anlayacagınız kızım inşallah net gösterir kendını
maşallah maşallah kızınaaaaaaaaaaaaaa
şekerim kız abla olmuş artık:dance:
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim vallahi.
iyide senin randevun 11-12 değilmiydi:uhm:sen herşeyi halletmişsin bile.
kilo konusuna gelince valla doktorumun dediği kilo geçeli 1 ay oldu neredeyse. bundan sonrasını düşünemiyorum bile:çok üzgünüm:çok hızlı kilo alıcaz artıııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:
12-14 kıloyla tamamlaman lazım dedi 9 kılo almışım toplamda yedıklerıme dıkkat etmek lazım artık
pelincim gözünaydın bitanemm. bayramda evdesin kızınla o zaman. banada sezeryana karar verirsek seninle aynı zamanlarda olucak.kasım sonu çünkü bayram. bu arada 4 boyutlu ultrason ne kadarmış orda
bunlar ne güzel haberler böyle pelin canımmmmminik kız filan diil artık o kocaman olmuş, teyzesi onu yerrr... demek tarihte belli oldu.. Allah sağlıkla sorunsuzca nasip eder inşallah.. çok sevindim opuyorumnanaktan
canımmm maşallah ben bile bi garip oldum valla duyunca.
kocaman olmuş boyuda baya uzun kızının. 3 ayın kaldı yani şurda..
allah sağlıkla geçirmeyi kısmet etsin son üç ayınıda sağlıkla gelsin mina bebek opuyorumnanaktan
inşallah görürsün yarın kızını bakalım kime benziyo kaydirigubbakcemile2 fotosunu iste mutlaka bizde görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?