2009 Aralık Anneleri

sağolun kızlaar
belim ve sırtım çok ağrıdı dün yatakta dönemiyorum bile ne olacak böyle bilmiyorum valla bir iki ay sonra hiç uyku yok bize anlaşılan
AH ÖZNURCUM AH HERŞEY GECEÇEK KUZULAR DOĞACAK SEN O ZAMAN GÖR UYKUSUZLUĞU ANACIMmafoldumben
ben getirdim hatta ufaktan başladım birtanesine. midem bulanıyor çünkü. yedikçe bulanıyor bulandıkça hapşırıyorum ne enteresan bünye var bende :))
AFİYET BAL OLSUN KIZINA BAHARCIM
AY KOCALARIMIZ OLMASA HALİMİZ HARAP VALLAHİa.s
GÜNAYDIN CNM.
AĞRILARLA YAŞAMAYA ALIŞICAZ ARTIK.
YAPCAK BİRŞEY YOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKa.ssositososito
bende de reflü var sor bana sor şekerim nasıl yattığımı ahhhh ahhh işkence. yavrularımız bizi alıştırıyor uykusuzluğa doğunca canımıza okuyacaklar çünkü kaydirigubbakcemile3
OY OY DOĞSUNLARDA UYKUSUZ KALMAYA RAZIYIM.

GÜNAYDIN ARZUUUUUU
KABUSLARA TAKILMA BU KADARDA İKİ AYRI PİKE İLE YATMAYI DENE TATLIM.
YOKCA KOCAN HAVALAR SOĞUMAYA BAŞLADIKÇA SİZİ HASTA EDER:çok üzgünüm:

bige yaaa limonlu ıhlamur içsem geçirir mi bulantımı acep sen bilirsin :))))

NANE LİMON İÇSEN ACABA NASIL OLUR BAHARIM

olurmu bilgecim yaaa.. biz seni çok seviyoruz.. bizi uyarmanıda bazen kızmanıda çok seviyoruz... böyle alıştık sana.. :teselli:

canım sağolasın kimse bir şey dediğinden değil zaten ben kendime sinir oldum kaydirigubbakcemile3 annelik hormonları tavan yapmış durumda e bi de çoğunuz yaş olarak küçüksünüz ya... ablalık/annelik duygularım kudurdu sanırsam :kedi:

bilgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz

buyrun beniiiiiiiimmmmmmmmm Şeniz

bilge saha turunda canım:roflol:

Umut'u kucağıma alayım şampiyonluk turu da atıcam sırnaşık şeyturkbayragi

biz geldik hepinize gunaydın
kızım maşallah 992 gr.olmuş boyu tabi tahmını 36 cm
gayet saglıklı dedi doktor çok şukur
ben 4 boyutlu ultrasona girmek istediğimi söyledım
benı biryere yönlendırdı yarın saat 2 de gidecegım
12-14 kıloyla tamamlaman lazım dedi 9 kılo almışım toplamda yedıklerıme dıkkat etmek lazım artık
bayramdan öncekı hafta 20-21 kasım gibi herşey yolundaysa sezeryan olacagım
ay çok heycan bastı benı tarih konuşunca
kan hapı verdi kan degerim düşük diye
yarını sabırsızlıkla beklıyrm anlayacagınız kızım inşallah net gösterir kendını

:hooray:

sana abla diyelim o zaman, ben hayatta kendimden büyük birine ismiyle seslenemem ki.. ben de 27 ye girdim:kedi: hey allahım ne çabuk dimi ya.. ben daha şunun şurasında geçenlerde 18 yaşındaydım.

maşallah maşallah kızınaaaaaaaaaaaaaa
şekerim kız abla olmuş artık:dance:
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim vallahi.
iyide senin randevun 11-12 değilmiydi:uhm:sen herşeyi halletmişsin bile.
kilo konusuna gelince valla doktorumun dediği kilo geçeli 1 ay oldu neredeyse. bundan sonrasını düşünemiyorum bile:çok üzgünüm:çok hızlı kilo alıcaz artıııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk:kedi:

sagol meralciğim darısı öykunun ii haberlerinle sana
sabah 09:30 daydı benden önce kımsede olmayınca benı aldı hemen
11-12 gibi dönerim demiştim cnm

pelincim gözünaydın bitanemm. bayramda evdesin kızınla o zaman. banada sezeryana karar verirsek seninle aynı zamanlarda olucak.kasım sonu çünkü bayram. bu arada 4 boyutlu ultrason ne kadarmış orda

bunlar ne güzel haberler böyle pelin canımmmm minik kız filan diil artık o kocaman olmuş, teyzesi onu yerrr... demek tarihte belli oldu.. Allah sağlıkla sorunsuzca nasip eder inşallah.. çok sevindim opuyorumnanaktan

canımmm maşallah ben bile bi garip oldum valla duyunca.
kocaman olmuş boyuda baya uzun kızının. 3 ayın kaldı yani şurda..
allah sağlıkla geçirmeyi kısmet etsin son üç ayınıda sağlıkla gelsin mina bebek opuyorumnanaktan
inşallah görürsün yarın kızını bakalım kime benziyo kaydirigubbakcemile2 fotosunu iste mutlaka bizde görelim

pelincim gözünaydın bitanemm. bayramda evdesin kızınla o zaman. banada sezeryana karar verirsek seninle aynı zamanlarda olucak.kasım sonu çünkü bayram. bu arada 4 boyutlu ultrason ne kadarmış orda

sagol baharcıgım
dogum tarihleride dökulmeye baslar yavas yavas sezeryanların
200 tl mış bızım doktorun anlaşması varmış nakıt ödemede 120 dedi

bunlar ne güzel haberler böyle pelin canımmmm minik kız filan diil artık o kocaman olmuş, teyzesi onu yerrr... demek tarihte belli oldu.. Allah sağlıkla sorunsuzca nasip eder inşallah.. çok sevindim opuyorumnanaktan

valla dogru dıyosun arzu benım mınık kız buyumuşde haberım yok :) darısı ii haberlerle size

ay ewt öznur cnm ya az kaldı gibi geldi ilk defa
resmini alacagım inşallah
normal ultrasonda artık pek net anlaşılmıyormu benmı anlamadım
kafasını ölçtu gösterdi ayaklarınıda anladım ama yuzu bu dıyınce hiçbişey anlamadım buyudu dıyemı acaba bende mı bugun algılama sorunu vardı acaba :)
yarın görurum inşallah
anlamasamda sorarım zaten benım fotojenık kızım naz yapmazsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…