2009 Aralık Anneleri

sagol meralciğim darısı öykunun ii haberlerinle sana
sabah 09:30 daydı benden önce kımsede olmayınca benı aldı hemen
11-12 gibi dönerim demiştim cnm
amiiiiiin pelin teyzesi
demek ben yanlış algıladım saati:kedi:
pelincim gözünaydın bitanemm. bayramda evdesin kızınla o zaman. banada sezeryana karar verirsek seninle aynı zamanlarda olucak.kasım sonu çünkü bayram. bu arada 4 boyutlu ultrason ne kadarmış orda
aaaaaay ne güzel acaba biz ne yapacağıııııııııııızzzzzzzzzzz
CADIARZU

merall valla iş ciddiye binmeye başladı yawww. böle iyiydi pelin anlatınca sezeryan günü falan yaklaşıyoruz anlaşılan. Allah hakkımızdda hayırlısını versin hepimizin. normal isityorum ben ya sırf sonrası için.

bahar valla bende çok tısttım bu işten
ah aaaaah büyüdüler iyide kızları çıkartmak kafamçokkarıştı
ay içim fena oldu.
normali bende istiyorumda doğurabilirmiyiz acaba:uhm:
doktorumuz ne diyecek o da önemli. kontrole gittiğimizde konuşalım bakalım ne diyecekler.
rabbim doğum yapacak tüm annelerin hakkında hayırlısı ne ise onu versin:Saruboceq:

isteğe bağlı sezeryan artık yasak demişlerdi güya. sağlık sorunu olursa yapılıcak ayrıca rapor tutuluyor die duymuştum. kuzenimde geçen sene sezeryan istedi korktuğu için. dr u çok zor ikna ettiler. korkudan tansiyonda sorun olur die rapor tutmuşlar

evet bahar yaaa heyecanlandım bende bi garip oldum pelini duyunca..
inşallah bi sorun çıkmazda normal yaparız doğumları..
gerçi normal yapamayacakmışım gibi geliyo bana sanki bişey çıkacak .. hayırlısı tabi

meral iletildi mesaj burcuya aradım
baska bir doktora gitmiş annesının orada
sana bunları hangi doktor söyledı demış herşey yolunda erken dogum rıskın falan yok demış
kanamada olabilir bazı gebelıklerde demış
herşey yolundaymış
şuanda kanamasıda yokmuş çok şukur
dualarımız kabul oluyor bizde şahit oluyoruz çok şukur Allaha
kızların haberi olsun diye yazdım sende ara istersen cnm

aaaayyyyyyy biz nasıl doğuracağız acabakafamçokkarıştı

çokkkk korkuyorum.. genel anesteziden de epiduralden de.. normalden de.. dün arkadaşlarımızın evindeydik eşimle, henüz bebekleri yok.. doğumdan filan konuştuk arkadaşımla o mu bumu şumu bir türlü karar veremedim.. 3 üde beni çok ürkütüyo.. sonunda dünyalar tatlısı bebeğimi görücem tamam bunu bende çok iyi biliyorum ama, çok korkuyorum... ne deseniz beni rahatlatmaz vallahi.. napcam ben.. neden erkekler doğurmuyor, bu kezde onu ameliyathanenin kapısında beklemek beni çok endişelendirirdi..:kedi::tomato::mymeka::1no2::uhm:kafamçokkarıştı

doğururuz meral be hadiii kızlarrrrr bir cesaret. herkes doğuruyor bizde doğururuz. belki zor ama belki doğururken ii sayarız millete ama doğururuz. hadii cesaret lütfe. pelin cnm sende bekle tatlım yaa. sezeryan en son düşüneceğimiz şey olsun.

sanırım o ssk farkı falan alınıyor ya cnm o yuzden yasak
ssk karşılamıyor zaten istege baglı sezryanı
ayrı fiyat veriyorlar
o yuzden boyle bir çözum getirmişler sanırım
normal 750 ise sezeryan 1000se istege baglı sezeryan 2000 fiyatı atyrm tabı bu fiyatları ornek olsun dıye yanı ssk ile ilgisi olmayınca yasakda olmuyor sanırım

çoooooook şükür güzel haber aldık
rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin
ararrım şimdi tatlım,
teşekkürler

aaaaaaayyyyyyyyyy yapmayın kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anladım cnmm. ben de burda nasipse özel hastanede olucak. ssk lıyım ben. bana normal 400 sezeryan 600 dediler (tek kişilik odalar) vip istersen normal 600 sezeryan 750. ssk karşılamazsa sezeryan 3000 tl dedi. vip de bile ameliyat paran değişiyo ona gçre muamale görüyosun galiba :))))))

çok zor bahar ben sezeryan yapayım almayayım
alanada manı olmayayım
Allah herkesın gönlune göre versin inşallah

pelin sezeryan sonrası nolcak ameliyat neticede. yatıp kalkman zor olucak banyon sorun olucak emzirmen sorun olucak. zorunlu olsa başka yapcak bişey yok. sana da kimseyede kıyamıyorum.

inşaallah baharcım inşallah
cesaretimi toplayıp normal doğuracağım diyorum ama acıyada tahammülüm hiç yokkiiiii

birde geçen yıl normal doğum yapan bir arkadaşım sezeryanla yap diye iyi ve kötü yanlarını paylaştı benimle.
ama bu da kişiden kişiye değişiyor yaaaaaawwwwwwww

tabi ya burda da topiclerde okuyorum kimi berbat diyor kimi ii ki sezeryan diyor yada normal. ne bileyim kafam karıştı iice. Allah hayırlısını versin meral. görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…