pelincim kilosu maşallah çok güzel topaç bişey doğurcan galiba sen :))))
pelin neden sezeryan ? engel bir durum mu var cnm benim atladığım
amiiiiiin pelin teyzesisagol meralciğim darısı öykunun ii haberlerinle sana
sabah 09:30 daydı benden önce kımsede olmayınca benı aldı hemen
11-12 gibi dönerim demiştim cnm
aaaaaay ne güzel acaba biz ne yapacağıııııııııııızzzzzzzzzzzpelincim gözünaydın bitanemm. bayramda evdesin kızınla o zaman. banada sezeryana karar verirsek seninle aynı zamanlarda olucak.kasım sonu çünkü bayram. bu arada 4 boyutlu ultrason ne kadarmış orda
merall valla iş ciddiye binmeye başladı yawww. böle iyiydi pelin anlatınca sezeryan günü falan yaklaşıyoruz anlaşılan. Allah hakkımızdda hayırlısını versin hepimizin. normal isityorum ben ya sırf sonrası için.
merall valla iş ciddiye binmeye başladı yawww. böle iyiydi pelin anlatınca sezeryan günü falan yaklaşıyoruz anlaşılan. Allah hakkımızdda hayırlısını versin hepimizin. normal isityorum ben ya sırf sonrası için.
aaaayyyyyyy biz nasıl doğuracağız acabakafamçokkarıştı
isteğe bağlı sezeryan artık yasak demişlerdi güya. sağlık sorunu olursa yapılıcak ayrıca rapor tutuluyor die duymuştum. kuzenimde geçen sene sezeryan istedi korktuğu için. dr u çok zor ikna ettiler. korkudan tansiyonda sorun olur die rapor tutmuşlar
çoooooook şükür güzel haber aldıkmeral iletildi mesaj burcuya aradım
baska bir doktora gitmiş annesının orada
sana bunları hangi doktor söyledı demış herşey yolunda erken dogum rıskın falan yok demış
kanamada olabilir bazı gebelıklerde demış
herşey yolundaymış
şuanda kanamasıda yokmuş çok şukur
dualarımız kabul oluyor bizde şahit oluyoruz çok şukur Allaha
kızların haberi olsun diye yazdım sende ara istersen cnm
çokkkk korkuyorum.. genel anesteziden de epiduralden de.. normalden de.. dün arkadaşlarımızın evindeydik eşimle, henüz bebekleri yok.. doğumdan filan konuştuk arkadaşımla o mu bumu şumu bir türlü karar veremedim.. 3 üde beni çok ürkütüyo.. sonunda dünyalar tatlısı bebeğimi görücem tamam bunu bende çok iyi biliyorum ama, çok korkuyorum... ne deseniz beni rahatlatmaz vallahi.. napcam ben.. neden erkekler doğurmuyor, bu kezde onu ameliyathanenin kapısında beklemek beni çok endişelendirirdi..:kedi::tomato::mymeka::1no2::uhm:kafamçokkarıştı
sanırım o ssk farkı falan alınıyor ya cnm o yuzden yasak
ssk karşılamıyor zaten istege baglı sezryanı
ayrı fiyat veriyorlar
o yuzden boyle bir çözum getirmişler sanırım
normal 750 ise sezeryan 1000se istege baglı sezeryan 2000 fiyatı atyrm tabı bu fiyatları ornek olsun dıye yanı ssk ile ilgisi olmayınca yasakda olmuyor sanırım
doğururuz meral be hadiii kızlarrrrr bir cesaret. herkes doğuruyor bizde doğururuz. belki zor ama belki doğururken ii sayarız millete ama doğururuz. hadii cesaret lütfe. pelin cnm sende bekle tatlım yaa. sezeryan en son düşüneceğimiz şey olsun.
doğururuz meral be hadiii kızlarrrrr bir cesaret. herkes doğuruyor bizde doğururuz. belki zor ama belki doğururken ii sayarız millete ama doğururuz. hadii cesaret lütfe. pelin cnm sende bekle tatlım yaa. sezeryan en son düşüneceğimiz şey olsun.
inşaallah baharcım inşallah
cesaretimi toplayıp normal doğuracağım diyorum ama acıyada tahammülüm hiç yokkiiiii
birde geçen yıl normal doğum yapan bir arkadaşım sezeryanla yap diye iyi ve kötü yanlarını paylaştı benimle.
ama bu da kişiden kişiye değişiyor yaaaaaawwwwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?