2009 Aralık Anneleri

ohhhh çok şükür mina abla olmuşşşşş opuyorumnanaktan
bizi bırakıp kasım annelerine gitmek yok ama pelin tamam mıııııı :sinifsinif:

sana abla diyelim o zaman, ben hayatta kendimden büyük birine ismiyle seslenemem ki.. ben de 27 ye girdim:kedi: hey allahım ne çabuk dimi ya.. ben daha şunun şurasında geçenlerde 18 yaşındaydım.

arzuuuuuuuu benim 8 yaşındaki yeğenim ismimle hitap ediyor bana kaydirigubbakcemile3 yaşlı hissederim ben abla denirse :sinifsinif: zaten realage var ya mehmet öz'ün... ona göre hesapladığımda benim biyolojik yaşım 28 civarında yerimseniben iyi bakıyorum yani kendime bir de o kadar sigarayla kilo olmasa herhalde 25in de altına inerdim sositososito

bilge senden sonrada yaş sıralamasında ben varım galiba
bende 31 yaşındayım

yaşlanmadığın sürece yaş almak güzel şey be meral di mi??? kaydirigubbakcemile5

nası yani fisfisfis doğurabilir miyiz acaba ne demek yahu kaydirigubbakcemile3 bugüne kadar içerde kalan çocuk duymadım ben elbet doğururuz bir şekilde yerimseniben

demiştiiiiim ben demiştiiiiiiiimmmmmmmm hihoyyyt çok şükür allahım bir güzel haber daha :Saruboceq:
ah bu doktorlar aahhhhhhh lmaz: yahu stressten erken doğurtacaktı kadını :mymeka:

merak etme arzucum allah hepimizi bir avazda kurtaracak görürsün hiç beklemediğimiz kadar kolay geçecek doğumlar sonra gelsin sıpalar

kızlar ben çıkıyorum ögleden sonra görürüşüz
iyi bak kendine cnm
pelin sezeryan sonrası nolcak ameliyat neticede. yatıp kalkman zor olucak banyon sorun olucak emzirmen sorun olucak. zorunlu olsa başka yapcak bişey yok. sana da kimseyede kıyamıyorum.

normaldede dikiş oluyor ama
birde poponun üzerine oturamıyor, idrarrını yaparken canın yanıyor ve birde nemli bölge olduğundan dolayı enfeksiyona açık oluyor
ay allahım yaaaaaa

günaydın kızlar...opuyorumnanaktan
herkes iyidir inşallah... biz de bebeğimle iyiyiz çok şükür.Ramazanda biraz zor oluyor ama idare edicez artık. yemekhanemiz kapandı, dışardan aparatif yemek zorunda kalıyorum.sağlıklı beslenemicek bebeğim:1no2: meyvemi sütümü evden getiriyorum...evde olmayı çok isterdim çook!
dün dra gittik yine 10 günde 1 gidiyorum haftaya yine gidicem,napiyim 1 ay bekleyemiyorum.rahim boynu 36 mm ydi, şimdi 35 olmuş.enfeksiyon var ondan olabilirmiş. siz de dikkatli olun arkadaşlar 25 mm ve altında olursa risk altına giriliyormuş.erken doğum olabilirmiş.

eğer doğum o kadar yaşanılmaz bir olay olsaydı kadınlar sadece bir kez doğurur bir daha bunu asla denemezlerdi diyorun dr un biri sitede. doğruda diyor bence

eğer doğum o kadar yaşanılmaz bir olay olsaydı kadınlar sadece bir kez doğurur bir daha bunu asla denemezlerdi diyorun dr un biri sitede. doğruda diyor bence

al benden de o kadar bahar kaydirigubbakcemile5
ömrüm boyunca normal doğumdaki kesi olayından tırstım ve hep epidural sezaryen yaptırırım diyordum... hamile kaldıktan sonra deli cesareti geldi kaydirigubbakcemile3 önce epidural normal dedim şimdi de katateri taktırıp dayanamazsam epidural versinler ben de sonuna kadar hissede hissede "full normal" (nasıl bir tabirse bu da kaydirigubbakcemile3) doğurayım diyorum şakkıdı
ya zaten adı üstünde... NORMAL doğum... normali bu ve ekstra durumun yoksa normali yok saymanın bir anlamı yok... aşırı stress, aşırı korku bunlar da ekstra duruma girer bu arada herkesin kararına saygım sonsuz belirteyim de yanlış anlaşılma olmasın vereliniortak

inşallah inşallah bilgecim:Saruboceq:

oğluşum acıkmış ben yemeğe gideyim herkese afiyet şeker olsun kızlar
bu arada su içmeyi unutmayın yerimseniben

çatıııııııııııııııırrrrrrrrr çatıııııııııııııııırrrrrrrr normal doğuracağız ok:lepi:

boşverin sstrese gerek yok zamanı gelince bakarız. bebeğimizi kucağımıza aldığımız anı düşünün siz

Bencede çok haklısın..zaman neyi gösterir bilemeyiz dimi.. bende sezeryenden korkuyordum ama zaman varya zaman ilk evladımı ölü olarak normal dogum yaptım tam 2 gün boyunca sancı çektim. Allah herkese hayırlısını versin zamanı gelince herşey oluyor. normal diyosun sezeryan oluyo sezeryan diyosun normal oluyo...Allah onları kucagımıza almayı nasip etsin her acıya deger

öle tabi cnm bende saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi. hayırlısı olsun

canım ya alah kimseye göstermesin böyle acıyı..
inşallah sorunsuz alıcaz kuzularımızı kucağımıza
neden öyle olmuştu peki önceki hamileliğin ve kaçıncı ayındaydın?
mahsuru yoksa tabii

kızlar bişey sorcam, yeşil çay içebilirmiyiz acaba, yada form çayın bebeğe bir zararı olur mu? bilgisi olan yada birilerinden duyan va mı? ben artık bu tuvalete 5 gün sonra gitme olayına dayanıyorum. o kadar yiyorum yiyorum, afedersiniz bağısaklarımın dolduğunun farkındayım ama gelmiyor ki gideyim de rahatlayayım, kuzucumda rahatlasın.. napiiim sizce zararlı olur mu bu çaylar.. kayısı demeyin vallahi eşim malatyalı benim. kayınvalidemler daha yeni malatyadan geldi her sene de gidiyorlar.. ve ben sürekli evimde kayısının her türlüsü oluyor ama bana mısın demez asla.. bu benim için tabi.

amin.allahın izniyle alıcaz buna inanıyorum.28+5 dim birden bire tansiyonum çıktı.ve vucudm daha önceden ödem yapmıştı. onun için herşeyi söylemek için çok erken sadece zaman lazım...allah kısmet derse hepimiz yavrularımızı alıcaz

canım bende de vardı o sorun dr gece yatarken 1 fincan doğadan form çayı var onu iç dedi bazıları yeşil çay iyi diyor bazıları kötü diyor ama form çayı dr önerdi

o zaman sana kavun, haşlanmış mısır, taze incir, organik süt ama en çok da sabah aç karnına bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı (diğerleri olmaz riviera veya ayçiçek yağı falan değil) diyelim yerimseniben

valla ben tuhafım heralde normal doğum istiyorum ve korkmuyorum inşallah bir sorun çıkmaz normal doğar adı üstünde herşey normal yüzyıllardır kadınlar doğuruyor bebeğim dergisinde bir yazı okudum dr doğumları anlatıyordu normalden ziyade ben doğal doğum yapıyorum diyor ne kadar az müdahele olursa beden endorfini ( morfin özelliğine sahip hormon) o kadar çabuk salgılar ve ağrı azalır ne kadar çok müdahele yapılırsa beden yolunda gitmeyen bir olay var diye doğum kasılmasını durdurmaya çalışıyormuş hem doğunca bebek güvenecek bir yer arıyormuş ve tek tanıdığı güvendiği o anda anneymiş

valla bana da garip bir güven geldi çatır çatır doğururum diyorum kaydirigubbakcemile3 eşim inanamıyor hani epidural sezaryen dışında mümkün değil diyordun ne oldu diye dalga geçiyor benimle :kedi: ama benim de allah izin verirse tek isteğim normal doğurmak kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…