kızlar bişey sorucam size. ben 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı aldım. siz naptınız alan var mı yeterlimiki
slm kizlar benim terch yapma secenegim yok burda hep normal yaptiriyolarmis sezeryani sadece ALLAH korusun ters bi durumda tercih ediyolarmis doktorlar yoksa bekleyecen normal dogumu
ben yeşil çayı sevdiğğm için tüketirim ama kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum.kızlar bişey sorcam, yeşil çay içebilirmiyiz acaba, yada form çayın bebeğe bir zararı olur mu? bilgisi olan yada birilerinden duyan va mı? ben artık bu tuvalete 5 gün sonra gitme olayına dayanıyorum. o kadar yiyorum yiyorum, afedersiniz bağısaklarımın dolduğunun farkındayım ama gelmiyor ki gideyim de rahatlayayım, kuzucumda rahatlasın.. napiiim sizce zararlı olur mu bu çaylar.. kayısı demeyin vallahi eşim malatyalı benim. kayınvalidemler daha yeni malatyadan geldi her sene de gidiyorlar.. ve ben sürekli evimde kayısının her türlüsü oluyor ama bana mısın demez asla.. bu benim için tabi.
allah kimseye evlat acısını yaşatmasın:Saruboceq:amin.allahın izniyle alıcaz buna inanıyorum.28+5 dim birden bire tansiyonum çıktı.ve vucudm daha önceden ödem yapmıştı. onun için herşeyi söylemek için çok erken sadece zaman lazım...allah kısmet derse hepimiz yavrularımızı alıcaz
taze incir süper:lepi:o zaman sana kavun, haşlanmış mısır, taze incir, organik süt ama en çok da sabah aç karnına bir tatlı kaşığı sızma zeytinyağı (diğerleri olmaz riviera veya ayçiçek yağı falan değil) diyelim yerimseniben
valla ben tuhafım heralde normal doğum istiyorum ve korkmuyorum inşallah bir sorun çıkmaz normal doğar adı üstünde herşey normal yüzyıllardır kadınlar doğuruyor bebeğim dergisinde bir yazı okudum dr doğumları anlatıyordu normalden ziyade ben doğal doğum yapıyorum diyor ne kadar az müdahele olursa beden endorfini ( morfin özelliğine sahip hormon) o kadar çabuk salgılar ve ağrı azalır ne kadar çok müdahele yapılırsa beden yolunda gitmeyen bir olay var diye doğum kasılmasını durdurmaya çalışıyormuş hem doğunca bebek güvenecek bir yer arıyormuş ve tek tanıdığı güvendiği o anda anneymiş
karın şişliğin ve vücut şişliğin çok fazla kalmıyor bende ona göre aldımm
kızlar bişey sorucam size. ben 2 tane gecelik 1 tane pijama takımı aldım. siz naptınız alan var mı yeterlimiki
şişlikten ziyade alınacak kilolardan korkuyorum ben bahar :kedi: son üç ay kaçınılmaz olarak en çok kilo alınan dönem olacakmış ve doğum yapan arkadaşlarım en az 3er kilo aldıklarını söylüyor ki bu da 3 ayda 9 kilo daha demek :sinifsinif: 10 da şu ana kadar aldığım mafoldumben 19 kiloyla tamamlayabilirsem mucize olacak demektirrrrrrr mafoldumben
canım ben henüz almadım bakıyorum ara ara ama
bende 2 takım alırım diye düşündüm.
sen üç tane almışsın yeter bence
nereden aldım bakalımCADIARZU
bilge korkutma beni yaaaaa o kadar olmayız sanırım off yaaa
bilge korkutma beni yaaaaa o kadar olmayız sanırım off yaaa
ben sana hemen söyliyim. ömüre gittim ömürde bedenler küçük ve hep çiçekli çok ağır şeyler var. baki de pijama takımı kalmamış. özgödede lohusa takımı var ama ben beğenmedim. celeplerde de çiçekli şeyler var. ben düz bişey istediğim için çok gezdim. en sonunda aktaşta buldum. senfoninin pijamalarından aldım. geceliği falan.
Canım sağolasın bugün 100'lük yüklememi yaptırdım. Çok şükür o normal çıktı. Doktor dedi ki demek ki sen dikkat etmemişisin ellilik yüksek çıkmış bu yüzden. Bu normal çıktı diye gevşeme sakın, tatlı ve karbonhidrat alımını kısıtla.moral bozmak yoooooooooookkkkkkkkkkkk
moral bebeğin en büyük gıdası kızlar üzmeyi yavruları.
şeker çıkan birsürü arkadaş var ama diyetle işi götütüryorlar.
sizler ne ilk ne de son olacaksın. gönlünüzü ferah tutun.
dualarımız sizinle ebrucum
göreceksin herşey yoluna girecek.
günaydın canım
inşallah çıkmazda güzel haberler ile dönersin:lepi:
biz geldik hepinize gunaydın
kızım maşallah 992 gr.olmuş boyu tabi tahmını 36 cm
gayet saglıklı dedi doktor çok şukur
ben 4 boyutlu ultrasona girmek istediğimi söyledım
benı biryere yönlendırdı yarın saat 2 de gidecegım
12-14 kıloyla tamamlaman lazım dedi 9 kılo almışım toplamda yedıklerıme dıkkat etmek lazım artık
bayramdan öncekı hafta 20-21 kasım gibi herşey yolundaysa sezeryan olacagım
ay çok heycan bastı benı tarih konuşunca
kan hapı verdi kan degerim düşük diye
yarını sabırsızlıkla beklıyrm anlayacagınız kızım inşallah net gösterir kendını
bilge senden sonrada yaş sıralamasında ben varım galiba
bende 31 yaşındayım
oh kızlar sadece bende zannedıyordum zaman ılerledıkce dogum konusuna gelemeye basladık ınanın ole korkmaya basladımkı zamnılerledıkce doguma bırazdaha yaklasıyoruz ben dıkısten ve kesılmekten cpok korkuyorum suan sancı cekmek umrumda deıl belkı o sancıyıda gorunce dıkıs kesılmek umrumda olmayacak ama nasıl dayanırım dıye dusunuyorum bende epıdural dusunuyorum ama daha dr lar hıc konusmadık allahım hayırlısını versın bızı yellı yagmur gıbı anlamadan bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın bızım burdakı hastanelerde artık o uzun gecelıklerı ıstemıyolarmıs kızlar amelıyata gırerken gıyılen elbıseyle doguma alıyolarmıs ben geelık almayı dusunmuyorum 2 3 takım pıjama almayı dusunuyorum oglumdan bana daha hıc fırsat gelmedı ama hala rabbım bızı o yolda eylemesın ınsallah bı an once dogurmayı nasıp etsın
Canım sağolasın bugün 100'lük yüklememi yaptırdım. Çok şükür o normal çıktı. Doktor dedi ki demek ki sen dikkat etmemişisin ellilik yüksek çıkmış bu yüzden. Bu normal çıktı diye gevşeme sakın, tatlı ve karbonhidrat alımını kısıtla.
Yav çok sıkıcıydı ama ben güya aralarda dolaşırım eve falan giderim diyordum ama kanı alan kadın kaplan gibi peşimde ayağa kalkınca bile kızdı. Dolaşıp hareket etmemek gerekiyormuş.Çatladım 3 saat yaa. Neyse ki bitti hayırlısıyla bu da.
Aman arkadaşlar siz de dikkat edin benim gibi abartıpta yarım karpuzu falan bitirmeyin bir seferde.
ben sana hemen söyliyim. ömüre gittim ömürde bedenler küçük ve hep çiçekli çok ağır şeyler var. baki de pijama takımı kalmamış. özgödede lohusa takımı var ama ben beğenmedim. celeplerde de çiçekli şeyler var. ben düz bişey istediğim için çok gezdim. en sonunda aktaşta buldum. senfoninin pijamalarından aldım. geceliği falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?