2009 Aralık Anneleri

slm kizlar benim terch yapma secenegim yok burda hep normal yaptiriyolarmis sezeryani sadece ALLAH korusun ters bi durumda tercih ediyolarmis doktorlar yoksa bekleyecen normal dogumu

slm kizlar benim terch yapma secenegim yok burda hep normal yaptiriyolarmis sezeryani sadece ALLAH korusun ters bi durumda tercih ediyolarmis doktorlar yoksa bekleyecen normal dogumu

bence en güzeli valla zaten anne veya bebek bir şekilde riske girerse hemen sezaryene alabiliyorlar... adı üstünde ya "normal" her şeyin normali iyidiiiiiiiiir yerimseniben

ben yeşil çayı sevdiğğm için tüketirim ama kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum.
allah kimseye evlat acısını yaşatmasın:Saruboceq:
taze incir süper:lepi:

inşallah normal olur canım
sağlıklı olsunlar yeterkikaydirigubbakcemile5

karın şişliğin ve vücut şişliğin çok fazla kalmıyor bende ona göre aldımm

şişlikten ziyade alınacak kilolardan korkuyorum ben bahar :kedi: son üç ay kaçınılmaz olarak en çok kilo alınan dönem olacakmış ve doğum yapan arkadaşlarım en az 3er kilo aldıklarını söylüyor ki bu da 3 ayda 9 kilo daha demek :sinifsinif: 10 da şu ana kadar aldığım mafoldumben 19 kiloyla tamamlayabilirsem mucize olacak demektirrrrrrr mafoldumben

bilge korkutma beni yaaaaa o kadar olmayız sanırım off yaaa

canım ben henüz almadım bakıyorum ara ara ama
bende 2 takım alırım diye düşündüm.
sen üç tane almışsın yeter bence
nereden aldım bakalımCADIARZU

ben sana hemen söyliyim. ömüre gittim ömürde bedenler küçük ve hep çiçekli çok ağır şeyler var. baki de pijama takımı kalmamış. özgödede lohusa takımı var ama ben beğenmedim. celeplerde de çiçekli şeyler var. ben düz bişey istediğim için çok gezdim. en sonunda aktaşta buldum. senfoninin pijamalarından aldım. geceliği falan.

oh kızlar sadece bende zannedıyordum zaman ılerledıkce dogum konusuna gelemeye basladık ınanın ole korkmaya basladımkı zamnılerledıkce doguma bırazdaha yaklasıyoruz ben dıkısten ve kesılmekten cpok korkuyorum suan sancı cekmek umrumda deıl belkı o sancıyıda gorunce dıkıs kesılmek umrumda olmayacak ama nasıl dayanırım dıye dusunuyorum bende epıdural dusunuyorum ama daha dr lar hıc konusmadık allahım hayırlısını versın bızı yellı yagmur gıbı anlamadan bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın bızım burdakı hastanelerde artık o uzun gecelıklerı ıstemıyolarmıs kızlar amelıyata gırerken gıyılen elbıseyle doguma alıyolarmıs ben geelık almayı dusunmuyorum 2 3 takım pıjama almayı dusunuyorum oglumdan bana daha hıc fırsat gelmedı ama hala rabbım bızı o yolda eylemesın ınsallah bı an once dogurmayı nasıp etsın

bilge korkutma beni yaaaaa o kadar olmayız sanırım off yaaa

korkutmak için söylemiyorum tatlım ya ama hesap ortada :1no2: ben 10 kiloyu aldım bile... 7. aya ulaşana kadar hiç kilo almasam (ki bu bir hayal şu an haftalık ortalama 450 gr alıyoruz) 7-9 arası 3er kilodan 9 kilo daha gelecek :1no2: yani hakikaten 19 kiloyla tamamlamam mucize olacak mafoldumben

slm canım bende esk lıyım nersınde oturuyosun ben sakarya cad deyım bıde hangı dr a gıdıyordun

Canım sağolasın bugün 100'lük yüklememi yaptırdım. Çok şükür o normal çıktı. Doktor dedi ki demek ki sen dikkat etmemişisin ellilik yüksek çıkmış bu yüzden. Bu normal çıktı diye gevşeme sakın, tatlı ve karbonhidrat alımını kısıtla.
Yav çok sıkıcıydı ama ben güya aralarda dolaşırım eve falan giderim diyordum ama kanı alan kadın kaplan gibi peşimde ayağa kalkınca bile kızdı. Dolaşıp hareket etmemek gerekiyormuş.Çatladım 3 saat yaa. Neyse ki bitti hayırlısıyla bu da.
Aman arkadaşlar siz de dikkat edin benim gibi abartıpta yarım karpuzu falan bitirmeyin bir seferde.

Pelin hadi gözün aydın minişin çok iyiymiş. Kilosuyla ilgili bir şey dedi mi peki doktor sana. Benimki 900 gram çıktı ve doktor çok buldu kilosunu. Belki bir hafta erken döllenme olmuştur falan dedi ama buradaki arkadaşlarında 900 civarı hatırladığım kadarıyla.
Sana 20-21 Kasım dediyse bana da muhtemelen o tarihleri söyler. Sezeryan zaten erken oluyor sanırım bir hafta on gün kadar.

hadi ama kızlar yapmayın böyle tamam bazı insanların acı eşikleri düşük olabilir ama doğum bu bağıracağız 2 saat 3 saat 5 saat sonunda herşey bitecek kucağımıza bizim olan bir melek verecekler ben 2 kez ameliyat oldum sonrası ve öncesi bir sürü ağrı çektim ama sonunda hiçbir şey vermediler :sinifsinif: o narkozun etkisinden ziyade ben bağırmayı tercih ediyorum zemuszemus

hadi canım gözün aydın
3 saat hareketsiz miiiiiiiii fisfisfis kitap örgü gameboy falan götürmeli :1no2: yoksa çıldırmak işten değil :sinifsinif:

bende senfoninin model ve renk seçenekleriNİ ÇOK BEĞENİYORUM

merhaba kızlar bende aranıza yeni geldim.aslında uzun zamandır yazmayı düşünüyordum ama kısmet bugüneymiş.canım çok sıkılıyor kızlar zaman hiç geçmiyor.yakınlarımda arkadaşlık yapabileceğim kimsede yok.zaten fazla dışarı çıkamıyorum bayılma hislerim oluyor çok ayakta kalınca.herkese hayırlı hamilelikler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…