günaydın kızlar
kaydirigubbakcemile3ay ciddimisin bilgee... eyvaaah yandık!!!
isim deyince ben aslında ikinci isim olarak babamın adını vermek istiyorum ama, eşimin ailesinin tepkisinden korkuyorum, öyle şeyler yaparlar öyle şeyler söylerler ki, allah korusun üzüntüden sinirden babağimi bile kaybedebilirim... babamın adı coşkun, du.. eşime bir kere açtım konuyu, o da pek uzatmadan üstünde durmadan sadece "aşkım pek iyideğil derler ne biliyim" dedi ve konuyu geçiştirdi.. bende birdaha açmaya cesaret edemedim.. olay çıkartırlar vallahi, oysa çok istiyorum. senağlamadüşünsenize ben babam hasta iken babama moral olsun diye yaptım bu bebeği, ve o çok istediği toruncuğunu göremedi..bu benim hakkım aslında.. ama napiim huzursuzluk çıkmasın aman diye susuyorumbenneyaptımki
günaydın kızlar
benim profilime grirp akbümümden bakabilirsin canımbende bakcam ama göremedim meral:kedi: nerden bakılıyo göbüşe
al bendende o kadar canım.meral 41binkere maşallah göbişinede bebişinede
oh be çok şukur kendı göbişime benzer bir göbiş gördum sonunda
arkadaslar alınmasın ama benım 4 aylık halım gibi göbiş görmekten gına gelmişti
sizlerdende bekliyoruz ama bilgecimo kadar iyi anlıyorum ki seni kaydirigubbakcemile5 ben de memnun oldum valla benimki gibi bir karın görünce :CüvCüv:
unutma bahar unutma canımbende çektim ama hep unutuyorum fotoğraf makinesini getirmeyi
maşallah meralcim ben kızıııım diye bağırıyo göbiş valla
beni gören herkes erkek herhalde diyo kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3ay ciddimisin bilgee... eyvaaah yandık!!!
isim deyince ben aslında ikinci isim olarak babamın adını vermek istiyorum ama, eşimin ailesinin tepkisinden korkuyorum, öyle şeyler yaparlar öyle şeyler söylerler ki, allah korusun üzüntüden sinirden babağimi bile kaybedebilirim... babamın adı coşkun, du.. eşime bir kere açtım konuyu, o da pek uzatmadan üstünde durmadan sadece "aşkım pek iyideğil derler ne biliyim" dedi ve konuyu geçiştirdi.. bende birdaha açmaya cesaret edemedim.. olay çıkartırlar vallahi, oysa çok istiyorum. senağlamadüşünsenize ben babam hasta iken babama moral olsun diye yaptım bu bebeği, ve o çok istediği toruncuğunu göremedi..bu benim hakkım aslında.. ama napiim huzursuzluk çıkmasın aman diye susuyorumbenneyaptımki
kaydirigubbakcemile5
yorum yap o zaman senın daha mı kuçuk göbiş
senın göbek daha sivirimi öznur
ya kızlar bende kızımın ismini kayra olarak düşünüyordum sonra bianda bir inat oldu bende kayra olacak diye .eşimde kızdı sen benimle fikrimi almadın dıye nedense şimdi içim rahat etmıyor gönlüde olmuyor ne yapsam ki
evet canım eşim bile diyo valla korkuyorum burdan erkek çıkacak gibi diye:))
ok biz tasıyoruz bebişleri ama onlar olmasa olmazdı bebişler
bence babanında gönlu olan ortak bir isim olması onemlı
sen bir liste yap begendiklerini eşin gönlune yatanı seçsin
ya benimki 4 doktor tarafından onaylandı %100 erkek dendi hatta kendi doktorum 2. kez onayladı geçenlerde ama benim karnım sivri falan değil kiiiiiiiii :uhm: bence yapıyla da ilgili yaaaaaaaa benneyaptımki
park yatak tarzı düşün derim ben beşik kısa süre kullanılabiliyor sonuçta park yatak biraz büyüdüğünde sen yemek falan yaparken rahat rahat içinde oynayabileceği bir yer olacak üstelik hafif olduğu için evin içinde rahatça yerini de değiştirebilirsin yerimseniben
öznur sen ist neredesın bende istanbuldayım
ya benimki 4 doktor tarafından onaylandı %100 erkek dendi hatta kendi doktorum 2. kez onayladı geçenlerde ama benim karnım sivri falan değil kiiiiiiiii :uhm: bence yapıyla da ilgili yaaaaaaaa benneyaptımki
canım benim baban zaten biliyor Arda'nın onun için yapıldığını adını verip vermemen pek bir şey hakikaten değiştirmez üstelik gerçekten yeni vefat etmiş birinin adını vermenin pek iyi olmadığı söylenir, hele de beklenmedik ve genç kaybedilmiş kişilerin adını pek vermeyin derler hani kaderi benzemesin mantığında... amaaaaaaaa napabilirsin? babanın çok sevdiği bir isim vardır mesela veya baban için babası çok kıymetlidir onun adı da "abdülrezzak" falan değilse onun adını verebilirsin yerimseniben muhtemelen eşinin ailesi babanın babasının adını falan bilmiyordur zaten biliyor da olsalar bu eşinle senin karar vereceğin bir şey... veeeeeee sakın ola bir daha üzüntüden bebeğimi bile kaybedebilirim gibi bir cümle duymayayımlmaz:
sen ANNESİN KIZIM HOOOOOOOOOPPPPPPPPP KENDİNE GEL... kararları eşinle vereceksiniz eşinin ailesi zırvalarsa önce eşin göğsünü siper edecek sonra da sen... çünkü bunun sonu yok... iki gün sonra oğluşun büyüdüğünde okuluna da karar vermek isterlerse ne olacak??? veya sünnetinin nasıl ve nerede yapılacağı konusunda seni dinlememeye kalkarlarsa ne olacak??? durmayacak mısın karşılarında? ANNEYİZ BİZ GÜZELİM BİZİM ÇOCUĞUMUZA DAİR KARARLARI BİZ ALIRIZ ÜSTELİK DE BEBEĞİMİZİN SAÇININ TEK BİR TELİNE ZARAR GELMESİNE İZİN VERMEDEN kötükedihüso
üzülecek biri varsa sen değilsin hele bebeğin hiç değil... hiç kimse için (ki üzgünüm ama buna bebeğinin babası bile dahil) bebeğini üzmeye, stresse sokmaya hakkın yok unutma bunu :teselli:
Park yatakta bakıyordum aslında daha tam karar veremedim. Sonuçta en fazla bir sene kullanılacağı için ideal gibi görünüyor minik karyolalarda hoşuma gidiyor. Bakalım daha kırk kere fikir değiştiririm ben alana kadar.
Park yatakta bakıyordum aslında daha tam karar veremedim. Sonuçta en fazla bir sene kullanılacağı için ideal gibi görünüyor minik karyolalarda hoşuma gidiyor. Bakalım daha kırk kere fikir değiştiririm ben alana kadar.
bencede yapıyla alakalı
öznur bizden daha az belıne kılo almış dahada ince beli varmış demekki
öznur kaç beden kot giyrdun ben 28 gerçi asıl beden 29 du da ben giye giye 28 bedenleri 29 a dönduruyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?