2009 Aralık Anneleri

eşinle ortak istegini olmasıda önemlı cnm yoksa tabı hakkın ama eşin isteseydi jest olsun dıye teklıf ederdı zaten sana boşver arzu takma hayırlı saglıklı olsunda ogluşun gerisi boş

günaydın kızlar

gunaydın

bende bakcam ama göremedim meral:kedi: nerden bakılıyo göbüşe
benim profilime grirp akbümümden bakabilirsin canım
ama arkadaş listemde yoksan göremezsin
dur ekliyeyim seni
al bendende o kadar canım.
alın size kocaman göbeeeeeeek
hiçbirimize nazar değmesin inşallaaaaaaaaaah

o kadar iyi anlıyorum ki seni kaydirigubbakcemile5 ben de memnun oldum valla benimki gibi bir karın görünce :CüvCüv:
sizlerdende bekliyoruz ama bilgecim
bende çektim ama hep unutuyorum fotoğraf makinesini getirmeyi
unutma bahar unutma canım
merak ediyoruz
maşallah meralcim ben kızıııım diye bağırıyo göbiş valla
beni gören herkes erkek herhalde diyo kaydirigubbakcemile3

aynen öyle canım
kızım ben diyor göbişima.s:roflol:

canım benim baban zaten biliyor Arda'nın onun için yapıldığını adını verip vermemen pek bir şey hakikaten değiştirmez üstelik gerçekten yeni vefat etmiş birinin adını vermenin pek iyi olmadığı söylenir, hele de beklenmedik ve genç kaybedilmiş kişilerin adını pek vermeyin derler hani kaderi benzemesin mantığında... amaaaaaaaa napabilirsin? babanın çok sevdiği bir isim vardır mesela veya baban için babası çok kıymetlidir onun adı da "abdülrezzak" falan değilse onun adını verebilirsin yerimseniben muhtemelen eşinin ailesi babanın babasının adını falan bilmiyordur zaten biliyor da olsalar bu eşinle senin karar vereceğin bir şey... veeeeeee sakın ola bir daha üzüntüden bebeğimi bile kaybedebilirim gibi bir cümle duymayayım lmaz:

sen ANNESıN KIZIM HOOOOOOOOOPPPPPPPPP KENDıNE GEL... kararları eşinle vereceksiniz eşinin ailesi zırvalarsa önce eşin göğsünü siper edecek sonra da sen... çünkü bunun sonu yok... iki gün sonra oğluşun büyüdüğünde okuluna da karar vermek isterlerse ne olacak??? veya sünnetinin nasıl ve nerede yapılacağı konusunda seni dinlememeye kalkarlarsa ne olacak??? durmayacak mısın karşılarında? ANNEYıZ BıZ GÜZELıM BıZıM ÇOCUĞUMUZA DAıR KARARLARI BıZ ALIRIZ ÜSTELıK DE BEBEĞıMıZıN SAÇININ TEK BıR TELıNE ZARAR GELMESıNE ıZıN VERMEDEN kötükedihüso

üzülecek biri varsa sen değilsin hele bebeğin hiç değil... hiç kimse için (ki üzgünüm ama buna bebeğinin babası bile dahil) bebeğini üzmeye, stresse sokmaya hakkın yok unutma bunu :teselli:

Son düzenleme:
ya kızlar bende kızımın ismini kayra olarak düşünüyordum sonra bianda bir inat oldu bende kayra olacak diye .eşimde kızdı sen benimle fikrimi almadın dıye nedense şimdi içim rahat etmıyor gönlüde olmuyor ne yapsam ki

ok biz tasıyoruz bebişleri ama onlar olmasa olmazdı bebişler
bence babanında gönlu olan ortak bir isim olması onemlı
sen bir liste yap begendiklerini eşin gönlune yatanı seçsin

evet canım eşim bile diyo valla korkuyorum burdan erkek çıkacak gibi diye:))

ya benimki 4 doktor tarafından onaylandı %100 erkek dendi hatta kendi doktorum 2. kez onayladı geçenlerde ama benim karnım sivri falan değil kiiiiiiiii :uhm: bence yapıyla da ilgili yaaaaaaaa benneyaptımki

ok biz tasıyoruz bebişleri ama onlar olmasa olmazdı bebişler
bence babanında gönlu olan ortak bir isim olması onemlı
sen bir liste yap begendiklerini eşin gönlune yatanı seçsin

ya gidiyor saçma sapan nerede isim varsa onları seçiyor oda beni deli ediyor listeyı bende yapsam memnun olmayacak ki o kayra isminede cok alıştım 7 .ceddimede duyurdum:)

ya benimki 4 doktor tarafından onaylandı %100 erkek dendi hatta kendi doktorum 2. kez onayladı geçenlerde ama benim karnım sivri falan değil kiiiiiiiii :uhm: bence yapıyla da ilgili yaaaaaaaa benneyaptımki

bencede yapıyla alakalı
öznur bizden daha az belıne kılo almış dahada ince beli varmış demekki
öznur kaç beden kot giyrdun ben 28 gerçi asıl beden 29 du da ben giye giye 28 bedenleri 29 a dönduruyordum :)

Park yatakta bakıyordum aslında daha tam karar veremedim. Sonuçta en fazla bir sene kullanılacağı için ideal gibi görünüyor minik karyolalarda hoşuma gidiyor. Bakalım daha kırk kere fikir değiştiririm ben alana kadar.

ben kromozonundan belli olmasına ragmen dun yıne sordum doktora kız dımı dıye :)
bugun renklıye bakanada sorarım son kez
sizde bu gidişinizde tekrar sorun baya buyuduler sonuçta artık belli eder iyicene kendını

öznur sen ist neredesın bende istanbuldayım

beşiktaştayım canım ben sen nerdesin

bencede öle canım
3 doktor kız dedi banada ama herzaman % 1 lik bir ihtimal varmış haberin olsun

vereliniortak seni seviyorum bilge ya..:1hug:. aslında eşim babamı çok seviyordu onun ismini koymayı isterde o da ailesinin edeceklerinden çekiniyor.. babam arda ismini çok severdi bende o yüzden onu seçtim. aliye nin oğlu vardıya arda bayılıyodu o çocuğa akıllı uslu bilmiişş... bende ilk ismini arda yaparım, içim daha mutlu olur..

hem elbetteki eşimde bende gerektiğinde göğsümüzü yuvamızın önüne siper ederiz, heleki yavrumuzla ilgili kararlar için ama, o kadar çok yıprandık öyle kötü şeyler yaşadık ki işte elimizden geldiğince tabiri caizse eşşek arısının kıçına çöp dürtmemeye çalışıyoruz.. böyle işte babam ardayı severdi arda oluyor ozaman KESİN

bende park yatak almayı düşüyorum hem kullanım hemde yer açısından ve daha sonra katlanıp diğer çocuga saklanabılır bir şey .araştırdım hatta ben imse yok almayın falanda demıyor kullanan herkes cok memnun kalmıs

2008 aralık (veya herhangi bir ay işte) annelerine danışabilirsin yerimseniben mutlaka oda yapmayan yatak/beşik türevi bir şey almış olanlar vardır... bence en sağlam en güvenilir bilgi yeni annelerden gelir kardeş kaydirigubbakcemile5

bencede yapıyla alakalı
öznur bizden daha az belıne kılo almış dahada ince beli varmış demekki
öznur kaç beden kot giyrdun ben 28 gerçi asıl beden 29 du da ben giye giye 28 bedenleri 29 a dönduruyordum :)

öyle sanırım pelincim
kaydirigubbakcemile3 benimde 27-28 di bedenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…