beşiktaştayım canım ben sen nerdesin
bende küçükçekmecedeyim.Uzakmşız baya
ara renkler almaya çalış sonra elinde patlamasın cnm benim gibi :)))))) gerçi benimkiler turkuaz dı kız da giyiyor turkuaz. hele anası turkuaz manyağıysa kızıda giyiversin :))
meral ayakta çek oturarak yayılıyor göbişler
pek anlaşılmıyor
2008 aralık (veya herhangi bir ay işte) annelerine danışabilirsin yerimseniben mutlaka oda yapmayan yatak/beşik türevi bir şey almış olanlar vardır... bence en sağlam en güvenilir bilgi yeni annelerden gelir kardeş kaydirigubbakcemile5
vereliniortak seni seviyorum bilge ya..:1hug:. aslında eşim babamı çok seviyordu onun ismini koymayı isterde o da ailesinin edeceklerinden çekiniyor.. babam arda ismini çok severdi bende o yüzden onu seçtim. aliye nin oğlu vardıya arda bayılıyodu o çocuğa akıllı uslu bilmiişş... bende ilk ismini arda yaparım, içim daha mutlu olur..
hem elbetteki eşimde bende gerektiğinde göğsümüzü yuvamızın önüne siper ederiz, heleki yavrumuzla ilgili kararlar için ama, o kadar çok yıprandık öyle kötü şeyler yaşadık ki işte elimizden geldiğince tabiri caizse eşşek arısının kıçına çöp dürtmemeye çalışıyoruz.. böyle işte babam ardayı severdi arda oluyor ozaman KESİN
Evet doğru tabii. Daha araştırmalara başlamadım tam olarak.
Yav hamile kaldığımdan beri eşime diyorum ki isim düşün.
Ancak dalga geçti bu zamana kadar. Kız olursa Şükufe oğlan olursa Abdülrezzak koyacakmış. kaydirigubbakcemile3
Hep bana kaldı isim düşünmesi, ben Canberk istiyorum. Soyadımız Ercan. Canberk Ercan acaba çok mu kafiyeli olur falan diye endişelenirken bir akşam geldi bu dedi bebeğimize isim buldum. Ben de sevindim en sonunda bir şey düşünebilmiş diye ne derse beğenirsiniz.
Mercan koyacakmış. Allahaşkına Mercan Ercan olur mu yaa. Çocuk hayatı boyu nefret edecek bizden. Dedim ki bu ismi koyabilmemiz için soyadımızı değiştirmemiz lazım.
Yok anlamıyor adam. Günlerdir Mercan oğlum diye seviyor yaaa.
meraaal ben niye göremiyom yaa... profiline giriyorum, bir bebişin resmi var birde düğün resimleriniz var.. göbüş yok.. hadi ekle beni de nütfeeeeennalkisalkisalkis
herşeyi hazır nerdeyse baharcım artık erkekte olsa giycek pembeleri yatıcak pembe yataklarda paşa paşa:))
Evet doğru tabii. Daha araştırmalara başlamadım tam olarak.
Yav hamile kaldığımdan beri eşime diyorum ki isim düşün.
Ancak dalga geçti bu zamana kadar. Kız olursa Şükufe oğlan olursa Abdülrezzak koyacakmış. kaydirigubbakcemile3
Hep bana kaldı isim düşünmesi, ben Canberk istiyorum. Soyadımız Ercan. Canberk Ercan acaba çok mu kafiyeli olur falan diye endişelenirken bir akşam geldi bu dedi bebeğimize isim buldum. Ben de sevindim en sonunda bir şey düşünebilmiş diye ne derse beğenirsiniz.
Mercan koyacakmış. Allahaşkına Mercan Ercan olur mu yaa. Çocuk hayatı boyu nefret edecek bizden. Dedim ki bu ismi koyabilmemiz için soyadımızı değiştirmemiz lazım.
Yok anlamıyor adam. Günlerdir Mercan oğlum diye seviyor yaaa.
bende park yatak almayı düşüyorum hem kullanım hemde yer açısından ve daha sonra katlanıp diğer çocuga saklanabılır bir şey .araştırdım hatta ben imse yok almayın falanda demıyor kullanan herkes cok memnun kalmıs
sanada canııııııııııııııııımafiyet olsunnnnnnnnnnnn
amin olsun vallahadi ben yemeğe gidiyorum kızlar size de afiyet şeker ilik kemik olsun cokacimcoook su içmeyi de unutmayın anacııııııımmmmmmmmmm :içelim:
ben geldim tünaydın kızlar.nasılsnız bakalım. bebeklerimiz nasıl.benim göbeğim artık üstten görünüyor bebek kıpırdağında.çok hoş geçen gün eşimle farkettik.karnımın içi resmen belli oynadığı dışından.sizde de oluyor mu.gece uyutmadı beni :)
konuya gırıyorum ama park yatagı tavsıye ederım kullanan bir anne olarak benım kız 4yasında daha mayıs ayına kadar yattı artık sıgmadı yataga ve ıkıncı ıcın kaldırdık cok rahat oyun ıcın kalmıyorlar ıcınde ama dusme tehlıkesı yok o uyurken rahatlıkla ıs yapa bılırsınız hıc bır tehlıkesı yok sag solu kumas kafasını basını vurmaz benım baby zoo marka bayagı genış yatagımızın yanında duruyordu tekrar kurcaz 3ay sonra ınsallah mobılya besıgıde var odasında bu seneye kadar bır kere bıle yatmadı uyku setınıde hıç kullanmadı oyle odada sus nıyetıne durdu sımdı genc odasına cevırdık yatıyor onada pişmanım keske almasaydım 4yasında sımdı genc odası takım alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?