2009 Aralık Anneleri

meraaal ben niye göremiyom yaa... profiline giriyorum, bir bebişin resmi var birde düğün resimleriniz var.. göbüş yok.. hadi ekle beni de nütfeeeeennalkisalkisalkis

Evet doğru tabii. Daha araştırmalara başlamadım tam olarak.

Yav hamile kaldığımdan beri eşime diyorum ki isim düşün.
Ancak dalga geçti bu zamana kadar. Kız olursa Şükufe oğlan olursa Abdülrezzak koyacakmış. kaydirigubbakcemile3
Hep bana kaldı isim düşünmesi, ben Canberk istiyorum. Soyadımız Ercan. Canberk Ercan acaba çok mu kafiyeli olur falan diye endişelenirken bir akşam geldi bu dedi bebeğimize isim buldum. Ben de sevindim en sonunda bir şey düşünebilmiş diye ne derse beğenirsiniz.
Mercan koyacakmış. Allahaşkına Mercan Ercan olur mu yaa. Çocuk hayatı boyu nefret edecek bizden. Dedim ki bu ismi koyabilmemiz için soyadımızı değiştirmemiz lazım.
Yok anlamıyor adam. Günlerdir Mercan oğlum diye seviyor yaaa.

canım benim ben de seni seviyorum Şeniz bak ne güzel işte eşinin ailesinin bu durumu bilmesine de gerek yok üstelik yerimseniben
allahtan eşin her şeyin farkında Arzucum yoksa o zaman kabus olurdu işte :sinifsinif: valla benim söylediğim gibi yeğenime Arda adını koyduğum için Ardalara özel bir ilgim var ve oradan kuduruk olduklarını biliyorum sırnaşık şey bir de çok yakın arkadaşım var sakin olsun diye oğluna Eren ismini koydu kaydirigubbakcemile3 oradan da Erenlere dikkat ediyorum var ya yüzde 99 isimleriyle tezatlar sadece bilgin olsun diye söylüyorum karar size ait tümüyle
ama benim Ardamı ele alırsak kudurukluğunun yanında son derece duygusal, iyi niyetli melek gibi bir çocuk... sadece ele avuca sığmıyor ama kimseyi üzmek, canını yakmak gibi bir çaba içinde değil enerji düzeyi biraz yüksek kuzumun tüketemiyor bir türlü kaydirigubbakcemile3

mercan ercan pek bir olmaz gibi geldi bana ne yalan söyleyeyım

herşeyi hazır nerdeyse baharcım artık erkekte olsa giycek pembeleri yatıcak pembe yataklarda paşa paşa:))

kaydirigubbakcemile3 valla kız bebek mavide duruyor da erkek pembede pek durmuyor gibi geliyor bana kaydirigubbakcemile3 o yüzde 1 olur da kız doğarsa kullanırım uçuk mavileri napayım artık

Ebru ne yap et engel ol çocuk hakikaten nefret eder sizden yaaaa... Bergüzar Korel oğullarının ismini Mercan koyacaklarını açıkladığında da bir garip bakmıştım zaten sizin soyadınızla daha da beter oluyor açıkçası :1no2: yani Can Ercan bile çok daha mantıklı ve iyi geliyor kulağa :1rolleyes:
madem öyle sen öyle bir isim bulacaksın ki eşin küt diye kalacak "evet budur başka bir şey olamaz" diyecek ve konu kapanacak tatlım ya yerimseniben

hadi ben yemeğe gidiyorum kızlar size de afiyet şeker ilik kemik olsun cokacimcoook su içmeyi de unutmayın anacııııııımmmmmmmmmm :içelim:

ben geldim tünaydın kızlar.nasılsnız bakalım. bebeklerimiz nasıl.benim göbeğim artık üstten görünüyor bebek kıpırdağında.çok hoş geçen gün eşimle farkettik.karnımın içi resmen belli oynadığı dışından.sizde de oluyor mu.gece uyutmadı beni :)

konuya gırıyorum ama park yatagı tavsıye ederım kullanan bir anne olarak benım kız 4yasında daha mayıs ayına kadar yattı artık sıgmadı yataga ve ıkıncı ıcın kaldırdık cok rahat oyun ıcın kalmıyorlar ıcınde ama dusme tehlıkesı yok o uyurken rahatlıkla ıs yapa bılırsınız hıc bır tehlıkesı yok sag solu kumas kafasını basını vurmaz benım baby zoo marka bayagı genış yatagımızın yanında duruyordu tekrar kurcaz 3ay sonra ınsallah mobılya besıgıde var odasında bu seneye kadar bır kere bıle yatmadı uyku setınıde hıç kullanmadı oyle odada sus nıyetıne durdu sımdı genc odasına cevırdık yatıyor onada pişmanım keske almasaydım 4yasında sımdı genc odası takım alsaydım

afiyet olsunnnnnnnnnnnn
sanada canııııııııııııııııım

hadi ben yemeğe gidiyorum kızlar size de afiyet şeker ilik kemik olsun cokacimcoook su içmeyi de unutmayın anacııııııımmmmmmmmmm :içelim:
amin olsun valla
yarasın kuzucuklarımıza

selaaaaaaaaaaaaam
çok şükür hepimiz iyiyz canım

artık büyüdüdler annesi
yerim ben onları yerim

büyüdüler canım evet.rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin de :)

meral gördüm sonunda göbüşünü, yerim ben onun içindeki minnoşuuuu... tam kız göbeği Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşine de sanada inşallah.. bende geçen akşam eşime "aşkım göbeğimin resmini çeksene bizim kılzar göstercem" dedim.. hangi kızlara zaten görüyorlar dedi..:roflol: " ya aşkım forumda, aralık anneleri ya bahsediyorum ya sana" dedim.. bana çıldırmışım gibi baktı.. "göbeğini internete mi vericeksin" dedi.. erkek milleti işte olaya neresinden bakıyor :roflol: üff tamam tamam sana anlatana kadar ben kendi resmimi çekerim" dedim çektim, ama foto makinasını unutuyorum hep.. bende koyucam..

teşekürler canım bilgin için benim yer açım çok önemli oldugu için çok fazla bebekle iligili bir sey dolduramıcam zamanla bir seyleri atıcam kime yer bulacam ondan sonra bebeğe oda yapıcam.şimdilik sadece yatak odaa sığabilen bir sey düşüyorum.park yataklarıda çok hosuma gidiyor açıksası .çünkü diğer mobılyalar zamanla kırılıyor gevseıyor bu daha iyi olacak bende.inş sağa salim yavrudana kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…