ben geldim tünaydın kızlar.nasılsnız bakalım. bebeklerimiz nasıl.benim göbeğim artık üstten görünüyor bebek kıpırdağında.çok hoş geçen gün eşimle farkettik.karnımın içi resmen belli oynadığı dışından.sizde de oluyor mu.gece uyutmadı beni :)
Günaydın kızlaaropuyorumnanaktan
teşekürler canım bilgin için benim yer açım çok önemli oldugu için çok fazla bebekle iligili bir sey dolduramıcam zamanla bir seyleri atıcam kime yer bulacam ondan sonra bebeğe oda yapıcam.şimdilik sadece yatak odaa sığabilen bir sey düşüyorum.park yataklarıda çok hosuma gidiyor açıksası .çünkü diğer mobılyalar zamanla kırılıyor gevseıyor bu daha iyi olacak bende.inş sağa salim yavrudana kavusursun
ELBİSTANLI: İKİ KAREDEN BİR TAVŞAN PATİK VE YAPILIŞI
Karpuz patik (resimli anlatım )
bnları deneyebilirsin bn karpuz patikten ördüm şimdi tavşanı deniyorumkaydirigubbakcemile5
slm kizlar ya bisey soracam daha bana seker yuklemesi falan yapimadida bugunlerde cok sekerli sey tukettim acaba ondanmi surekli ayaklarim ellerim yaniyo lavaboya cok cikiyorum suyu cok iciyorum aranizda sekeri yuksek cikan varmi sizde nasil belirti vardi
19 mart canım az önce baktım 22+5 miş zaman çabuk geçiyor inş son ayda bu kadar hızlı geçer.Allah hepimize sağlık doğumlar sağlıklı çocuklar versin inş.
günaydınnnnnn
ben de az uyudum ama enerji bombası gibiyim niye ki kaydirigubbakcemile3
ben yaptırdım yeni malesef yuksek cıktı salı gunu 100gr yukletcem seker tuketmeyle alakası yokmuş ben tatlıyı cok severım ama hamılelıgımde tatlıdan tıksındım pek yemıyordum benımde ayaklarım yanıyor tuvalete malum tum hamıleler cıkıyor su da havalar cok sıcak ondan ıcıyorum dıyorumagzım cok kuruyor su gunlerde grip oldum ondan dıyordum ama elım ayagım tıtrıyor gozum bulanık goruyor bayılacakmısım gıbı oluyorum halsızlık var bunlar belırtımı bılmıorum 100gr yuklenınce hersey belı olacak :1no2: dıyet uygulayacam galıba insallah bırsey yoktur sende
canım benim her zaman ki halin kaydirigubbakcemile3
Evet doğru tabii. Daha araştırmalara başlamadım tam olarak.
Yav hamile kaldığımdan beri eşime diyorum ki isim düşün.
Ancak dalga geçti bu zamana kadar. Kız olursa Şükufe oğlan olursa Abdülrezzak koyacakmış. kaydirigubbakcemile3
Hep bana kaldı isim düşünmesi, ben Canberk istiyorum. Soyadımız Ercan. Canberk Ercan acaba çok mu kafiyeli olur falan diye endişelenirken bir akşam geldi bu dedi bebeğimize isim buldum. Ben de sevindim en sonunda bir şey düşünebilmiş diye ne derse beğenirsiniz.
Mercan koyacakmış. Allahaşkına Mercan Ercan olur mu yaa. Çocuk hayatı boyu nefret edecek bizden. Dedim ki bu ismi koyabilmemiz için soyadımızı değiştirmemiz lazım.
Yok anlamıyor adam. Günlerdir Mercan oğlum diye seviyor yaaa.
aramızda 1 gün var benim 18 mart tı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ayyyyyy gelsinler yerim ben onları opuyorumnanaktan
canim gecmis olsun diyet falan verdiyse uygula bari ya ben yukleme daha yapilmadi ya psikolojikmen var saniyorum ayaklarim yaniyoda distan soguk ama iste pazartesi doktora gidicem insallah anlatabilirim seker yuklemesi yapin varmi yokmu kafam rahatlasin off dil bilmemek ne kötuymussmafoldumben insallah seninde normale binmistir
aa ne güzel benim 24 aralık dedi dr sana hangı gun dedi
yeni gelenler ve dahi yemekten gelenler hoşgeldiniz hihoyyyt
bugünkü hamile ofis jimnastiğimizde duvara yaslanmadan amuda kalkıp 45 dakika öyle durmayı deneyimleyeceğiz :hooray:
19 martta benimde sat`...kizimizda aralik 24te ALLAH KISMET EDERSE INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?