unutmayın şu makinalarıda ekliyein göbüşlerimeral gördüm sonunda göbüşünü, yerim ben onun içindeki minnoşuuuu... tam kız göbeğiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşine de sanada inşallah.. bende geçen akşam eşime "aşkım göbeğimin resmini çeksene bizim kılzar göstercem" dedim.. hangi kızlara zaten görüyorlar dedi..:roflol: " ya aşkım forumda, aralık anneleri ya bahsediyorum ya sana" dedim.. bana çıldırmışım gibi baktı.. "göbeğini internete mi vericeksin" dedi.. erkek milleti işte olaya neresinden bakıyor :roflol: üff tamam tamam sana anlatana kadar ben kendi resmimi çekerim" dedim çektim, ama foto makinasını unutuyorum hep.. bende koyucam..
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayeni gelenler ve dahi yemekten gelenler hoşgeldiniz hihoyyyt
bugünkü hamile ofis jimnastiğimizde duvara yaslanmadan amuda kalkıp 45 dakika öyle durmayı deneyimleyeceğiz :hooray:
yok hadi biz sıcaklar hormonlar iyice sıyırdık ama bacım kocalara ne oldu onlarda bir hoşlar bir kızınız olursa teyzesinden isim: meralcan Ercan
ilk verdiği tarih 25 ti ama son gidişimde 23 aralık dedi
kuzum yemeğin fazla geldi galiba :bbo: :bbo: :bbo:
19 mart ve erkek buradaaaa şakkıdıbenim aynı 19 mart ve benimde kızım oluyor
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benim aynı 19 mart ve benimde kızım oluyor
:kedi:sormaaaa o kadder güzel o kadder güzeldi ki iş yeri yemeği mafoldumben
19 mart ve erkek buradaaaa şakkıdı
tamam meral öyle olmuyorsa duvara dayanabilirsin sen :teselli:
kızlar hararetle okumanızı tavsiye ederim yerimseniben
http://www.babaolmak.com/index.php/2007/06/17/yenidoganin-gunlugu/
HII ADINIDA AYNI KOYUYOMUSUZ kaydirigubbakcemile3 SEN NE KOYUCAN ISMINI
yeni gelenler ve dahi yemekten gelenler hoşgeldiniz hihoyyyt
bugünkü hamile ofis jimnastiğimizde duvara yaslanmadan amuda kalkıp 45 dakika öyle durmayı deneyimleyeceğiz :hooray:
kızlar hararetle okumanızı tavsiye ederim yerimseniben
http://www.babaolmak.com/index.php/2007/06/17/yenidoganin-gunlugu/
aah bilgi ilem aaaaaaah
engelli site of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa merak etttim:uhm:
ayyy yok ben daha 20 parenda attım kaydirigubbakcemile
Bılgecım bu tıckerler manyak oldugu ıcın artık ben ugrasmıyorm 2 gunden bısey olmaz napım bende
canımsın biricik arkadaşım benima.s.
selam kızlar nasılsınız bakemmmmmm
selam fatmaaaaaaselam kızlar nasılsınız bakemmmmmm
teyzesi öykücüğüne kıyamadııııııııı:kedi::1hug: aşkolsun meralcim naptım ki bi copy-paste elime mi yapışır yerimseniben hamile kadını merakta bırakmak olmaz yazıyı aşerersin falan öykücüğüme zararı olur neme lazım :bbo:
meral ciğim bak kopyaladım
sağol canım arkadaşım.
iyiki sizler gibi arkadaşlarım var:1hug:a.s.
bilge süpermiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?