2009 Aralık Anneleri

teyzesi öykücüğüne kıyamadııııııııı:kedi:
öpüyoruz seni teyzesi

şşşşşşşşş çaktırma o daha bebek anlamaz alınır gücenir falan annesine kıyamadım dersem yerimseniben sen büyüksün idare etceksin meral kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

uykum geldiiii benim
yemekten sonra nasıl bir ağrılık çöküyor üzerime anlatamam

akşam olsada evimize gitsek:1closedeyes:

HII ADINIDA AYNI KOYUYOMUSUZ kaydirigubbakcemile3 SEN NE KOYUCAN ISMINI

ismini kayra koyucam ama az önce çok güzel bir sey oldu eşimin yanına yatmıstım biri içeriden tık tık vuruyor ilk önce anlamadım sonra karnımı açtım baktım gercekten vuruyor içeriden bırı ilk defa hissettim bu çok güzel bir gün yaa şükürler olsun

hadi maşallah bizimkilerden özendi demek ki

kayra ismini hep erkeklerde duydum ama ben begum nisa dusundum ama karar vermedim o hareketleri benim kiz bayadir yapiyo bide baktiginda distan belli oluyo tabi babasinin akli gidiyo meyveli yogurt ydigim zaman zaten dans ediyo onun icin babasi meyveli yogurt almis bana cok hosuma gitti

canım insan dünürünün telefonunu bilmezmi aaaaaaaa :1shok:
alsaydın telefonunu arardın şimdi bak hem bizde öğrenirdik nasılmış burcu :CüvCüv:

ben telefonda donup kalanlardanım be öznurcum sonra kızı vermekten vazgeçer falan diye yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…