internette ninnilere bakıyodum iice uykum geldi beni uyuttular valla zaten uyucak yer arıyorum. bu arada bebeklerinizin ismine göre ninni söylüyorlar çok hoşuma gitti bakın isterseniz.
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
benim ses kartım yok kiiiiii :çok üzgünüm:
boşver bilge zaten iyice uykusunu getiriyor :)
ayy dinledim varya sanki zilli biliyo kipirdadi sevdi ninniyi
yaaaaa kıyamam hakikaten senin durumunu tahmin etmek zor değil cnmmeralcim uyku deme çok fenayım
aaah keşke öznuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrah meralcim ahhhh evde olsakta uyusak şimdi dimi mirmirmirmir
bende koca bi kase yoğurt yedim şimdi birazdan başlarım uyuklamaya
ben aradım morali çok iyiydi düncanım insan dünürünün telefonunu bilmezmi aaaaaaaa :1shok:
alsaydın telefonunu arardın şimdi bak hem bizde öğrenirdik nasılmış burcu :CüvCüv:
şşşşşş uyanın bakiiimmmmmmmmmmmm :sm_cool:
öznuuuuur elim sendeee :mymeka: lülülülülülü
ayy dinledim varya sanki zilli biliyo kipirdadi sevdi ninniyi
meyve saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
biz şeftali ve muz götürüyoruz bugün sizin menü ne kızlar cokacimcoook
bizimki surekli dans ediyo canim onun icin bunuda dans muzigi sanmistir uyumaz ben biliyom dogmadan uyumaz bu zilli ben anladim
şeftali yemek zor oluyor bizde armut ve üzüm vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
Fatmaaaaaaaaaa delikafadulden
çok halsiz ve de bitkin ve de parmağını kıpırdatamayacak haldeyim ben şahsen sen nasılsın bacım? hihoyyyt alkisalkisalkis naniknanik :sm_cool: :teytey: :dance:
puhahaha bi de yalancı gördüm kendiceğizimi :1ninca:
selam fatmaaaaaa
biz bomba gibiyiz herzamanki gibi yani ya siz?
İİZ CNM SADECE ÇOK YOĞUNUZ.KISKANIYOM SİZİ BİRSÜRÜ KONUŞUYORSUNUZ ÇOK SORACAKLARIM VAR FIRSAT BULAMIYORUM YA BİTTİMİ ALIŞVERİŞLER
teyzesi öykücüğüne kıyamadııııııııı:kedi:
öpüyoruz seni teyzesi
meral ciğim bak kopyaladım
sağol canım arkadaşım.
iyiki sizler gibi arkadaşlarım var:1hug:a.s.
YA SORMAYIN KIZLAR BEN ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM BU ARALAR SOHBETLERİNİZİ ÖZLEDİM VALLAHİ BAK ANCA CEVAP YAZABİLİYORUM.BUGÜNDE ACAYİP GERGİNİM İŞYERİNDE YA HERKESE ÇATASIM VAR
İİZ CNM SADECE ÇOK YOĞUNUZ.KISKANIYOM SİZİ BİRSÜRÜ KONUŞUYORSUNUZ ÇOK SORACAKLARIM VAR FIRSAT BULAMIYORUM YA BİTTİMİ ALIŞVERİŞLER
tünaydın canım
öğlen oldu öğlennnn yeni uyandın sen galiba kaydirigubbakcemile2
şşşşşşşşşş gerginlik yok... Gerilince napıyoruz? En yakındaki ve ilk hakeden kişiye çemkiriyoruz gerginliği atıyoruz yerimseniben ne de olsa hamileyiz biz stress bebeğimize zararlı bırak karşıdakiler çeksin gerginliği şakkıdı
valla benim alışveriş henüz asgari seviyede ne zaman coşup bir anda her şeyi alıcam diye ben de merak ediyorum sanırım annemi bekliyorum ben yaaaa :kedi:
meyve saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
biz şeftali ve muz götürüyoruz bugün sizin menü ne kızlar cokacimcoook
oooooh yarasın kuzuna yerimseniben
ben meyvelerin tam olmamış ekşi hallerini sevdiğim için sorunsuz yiyebiliyorum sadece hemen sonrasında fırlayıp el yıkamak gerekiyor ki zaten bir şey yedikten sonra standart işlem olduğu için sorun yok sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?