2009 Aralık Anneleri

meralcim uyku deme çok fenayım
yaaaaa kıyamam hakikaten senin durumunu tahmin etmek zor değil cnm

ah meralcim ahhhh evde olsakta uyusak şimdi dimi mirmirmirmir
bende koca bi kase yoğurt yedim şimdi birazdan başlarım uyuklamaya
aaah keşke öznuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım insan dünürünün telefonunu bilmezmi aaaaaaaa :1shok:
alsaydın telefonunu arardın şimdi bak hem bizde öğrenirdik nasılmış burcu :CüvCüv:
ben aradım morali çok iyiydi dün
hatta kuafördeydi şekerler.

şşşşşş uyanın bakiiimmmmmmmmmmmm :sm_cool:
öznuuuuur elim sendeee :mymeka: lülülülülülü

uyandım uyandırıldım işler ah işler

meyve saatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden

biz şeftali ve muz götürüyoruz bugün sizin menü ne kızlar cokacimcoook

bizimki surekli dans ediyo canim onun icin bunuda dans muzigi sanmistir uyumaz ben biliyom dogmadan uyumaz bu zilli ben anladim

şeftali yemek zor oluyor bizde armut ve üzüm vaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

oooooh yarasın kuzuna yerimseniben
ben meyvelerin tam olmamış ekşi hallerini sevdiğim için sorunsuz yiyebiliyorum sadece hemen sonrasında fırlayıp el yıkamak gerekiyor ki zaten bir şey yedikten sonra standart işlem olduğu için sorun yok sositososito

hic deme bide ben tekim gece uyutmaz gunduzde evde tek olunca kimseye birakip uyuma sansim olmaz hem zilliyi uyutup hem ben yatsam uyanirsa duymam babasida gece 11 buluyo gelmesi napicaksam turkiyee olsa biri bakmasa biri yardimci olurdu kuzenlerin falan annannesi falan ahh ahh kiz kiza oturacaz artik benim zilliyle

YA SORMAYIN KIZLAR BEN ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM BU ARALAR SOHBETLERİNİZİ ÖZLEDİM VALLAHİ BAK ANCA CEVAP YAZABİLİYORUM.BUGÜNDE ACAYİP GERGİNİM İŞYERİNDE YA HERKESE ÇATASIM VAR

şşşşşşşşşş gerginlik yok... gerilince napıyoruz? en yakındaki ve ilk hakeden kişiye çemkiriyoruz gerginliği atıyoruz yerimseniben ne de olsa hamileyiz biz stress bebeğimize zararlı bırak karşıdakiler çeksin gerginliği şakkıdı

valla benim alışveriş henüz asgari seviyede ne zaman coşup bir anda her şeyi alıcam diye ben de merak ediyorum sanırım annemi bekliyorum ben yaaaa :kedi:

ya bilgecim patlıyorum ama geçmiyor nedense çok gerildim bugün.benm alış verişte daha çok var bklm ne yapacağım odada hala karasızz kaldık yaza doğru alalım diyoruz bi çünkü kışın bizi odada kalacak onun için park yatak aldım 6 -7 aylıkken ayıracağım odasını.şimdimi alsak ozamanmı alsak bilemedik.şuaralar ev kredisine yeniden yapılndırma yaptık biraz taksitlerimiz arttı sıkışmayalım sonra dedikk

Kızlar 2010 Mart annelerinden size ziyarete geldim. Misafir kabul eder misiniz??

ben evde doğruyorum şeftaliyi iş yerinde çatalla yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…