2009 Aralık Anneleri

kesinlikle çok mantıklı fatmacım bence... sonuçta bebeğin yatacak yeri var bak ikinci çocuğunu bekleyen arkadaşlarımızdan biri zaten hiç kullanılmıyor yatak odası takımı dedi bugün... şu kriz ortamında, hiçbirimiz de para basmazken sırf aldım demek adına almanın manası yok bence... zaten uzunca bir süre önce kadın doğum sonra çocuk doktoruna avuç avuç para dökeceğiz sıkışıp bunalmaktansa geç yapmak daha iyi bence de a.s

gerginlik bende nazar değdiğinde çok olur bi nazar duası oku bence kendine yerimseniben

saolasın cnm benm .buarada bende karpuz yiyiyorummm

önce selam herkese unutmadan yazayım dedim :kedi:

kızlar sordum mora fiyatlarını şu çıtçıtlılar 25 polar olanlar

pelin öznurun aldıkları normal battaniyeler ölçüsü küçük olanlar 25 110-140 olanlar 35 tl pembe yeşil beyaz ve mavi renkleri var normal battaniye tarzı olanlarıda var aynı fiyata ama bana sorarsan bügyük boyut al derim daha güzel ve kullnaışlı geldi bana bnde öyle alıcam kendime satıcı çeşitleri gelicek dedi o yüzden almadım yeni gelenlerede bakayım öyle alıcam
girnede ordu pazarı karşısında canım satış yerleri arkadaşın biliyordur orayı

kızlaaar pelin msj attı şimdi doktordan çıkmış çok sağlıklıymış maşallah bebişi bütün organlarına da bakmışlar
4 boyutlu da çok net görmüş fotolarıda ekleyecek gelince ama biraz geç kalırım dedi.(yine alışverişte galiba kaydirigubbakcemile3)
sizede haber vermemi istediiiiiiiii

14 mart son adet tarihim

ttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Meryem&year=2009&month=12&day=19&babycount=1

kopyaladıktan sonra en başına bir h harfi ekleyip bunu yapıştırmayı dene yerimseniben harf eksiltmezsem linke dönüştürüyor o zaman da doğru kopyalanmıyor

Son düzenleme:

Normalde başucumda düğün yapılsa çalgı sesini duymazdım. Çocuğun olunca yatakta dönse uyanıyorsun. Aynı odada biraz kestirirsin o uyudukça. Muhakkak da uyanırsın, annelik böyle birşey işte. Kulakların radar gibi çalışıyor.

senin oğluşunada yarasın annesi

oooh süper haber kaydirigubbakcemile2

aynen cnm bnde öle allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
bnde türkiyeye annemin yanına gtmeyi bekliyorum valla bi gideyim saldırıcam çarşıya opuyorumnanaktan
Kızlar 2010 Mart annelerinden size ziyarete geldim. Misafir kabul eder misiniz??

hoşgeldin 2010 annesi nasılsın :1hug:a.s.

teşkkürler öznurcum
pelindende güzel haberler geldi çok şükür
herşeyin yolunda olması ne güzel yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugünümüze binlercekez şükür etsek azdır:Saruboceq:

hoşgeldinnnn a.s.

Hoşbulduk.. :kedi:

Çok imrandim size ya.. :asigim: Ne güzel bebeklere bişeyler almaya başlamışınız... Bana sanki hep ben böyle bekliycekmişim de bebek doğarken ihtiyacı olan ne varsa kendi getiricekmiş gibi geliyo.. opuyorumnanaktan

daha bizde almadik yatak falan ama dediginiz gibi oyun parki bissuru var burda onlardanmi alsam cokta ucuz ama simdi ilk yatacagi kucuk besik degilde sert böyle kartonda degil bir bebek yataracagi bizey veriyolar besik aalana kadar diye devlet veriyoda bende genc odasi gibi olan besiklerden alayim diyorum

senin oğluşunada yarasın annesi
ben akşam evde yiyorum şeftalimi canikom
eşim kendi elleriyle şeftali kivi soyuyor bana

sağolasın teyzesi sositososito
vaaaaaaaay nispet ha ben eşimin soymadığı şeftaliyi yemem havaları şakkıdı e ne diyelim allah muhabbetinizi artırsın kaydirigubbakcemile5

bnde türkiyeye annemin yanına gtmeyi bekliyorum valla bi gideyim saldırıcam çarşıya opuyorumnanaktan

valla annelere şımarmak gibisi yok herhalde :kedi: bi de onlar alınca insan düşünmüyor ya bir sonraki ay sıkışır mıyım fazla mı para harcadım diye kaydirigubbakcemile3 allahım çok adi oldum yaaaaaaaaaaaa mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 bana da öyle geliyordu şimdi paniklemeye başladım seni de görcez mart annesi kaydirigubbakcemile3 kaçıncı haftadasın sen?

:roflol: Koptum yaaa. Müstakbel kızımızın ismi hazır yani. Okutucam bunları akşam eşime.

ilker koyun ebru ya da sadece ilk koyun ilkercan olsun kısa yoldan :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…