ya bilgecim patlıyorum ama geçmiyor nedense çok gerildim bugün.benm alış verişte daha çok var bklm ne yapacağım odada hala karasızz kaldık yaza doğru alalım diyoruz bi çünkü kışın bizi odada kalacak onun için park yatak aldım 6 -7 aylıkken ayıracağım odasını.şimdimi alsak ozamanmı alsak bilemedik.şuaralar ev kredisine yeniden yapılndırma yaptık biraz taksitlerimiz arttı sıkışmayalım sonra dedikk
Kızlar 2010 Mart annelerinden size ziyarete geldim. Misafir kabul eder misiniz??
ben evde doğruyorum şeftaliyi iş yerinde çatalla yiyorum
kesinlikle çok mantıklı fatmacım bence... Sonuçta bebeğin yatacak yeri var bak ikinci çocuğunu bekleyen arkadaşlarımızdan biri zaten hiç kullanılmıyor yatak odası takımı dedi bugün... şu kriz ortamında, hiçbirimiz de para basmazken sırf aldım demek adına almanın manası yok bence... Zaten uzunca bir süre önce kadın doğum sonra çocuk doktoruna avuç avuç para dökeceğiz sıkışıp bunalmaktansa geç yapmak daha iyi bence de a.s
gerginlik bende nazar değdiğinde çok olur bi nazar duası oku bence kendine yerimseniben
ya bişey soracagım sana mora battanıyelr kıbrısta ucuz diye duydum dogrumu dogruysa ne kadar arkadasa sipariş vercegım kıbrısa uçtugunda alsın dıye bide nerden alabilir hani dolanmasın heryeri yeri belli biryer olursa alıp çıkar
sanırım gerçekten öznurun aldıgının ölçusu kuçuk o yuzden fiyatı o
o zaman sen kesın alacaksan aldıktan sonra tulum ve battanıyenın fiyatını burdan yazarsın bende arkadasa ona göre aldırırım ben öznurun aldıgı modelden topitos tan istyrm 110*140 buyuk olanlarından fiyat ögrenırsen sevınırım bide senın alacagın tulumun fiyatı çok sagol şimdiden
14 mart son adet tarihim
Kızlaar yardım edermisiniz!!!
Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker
şu tikerı nasıl eklicem linkini yapıştırıyorum olmuyo
hic deme bide ben tekim gece uyutmaz gunduzde evde tek olunca kimseye birakip uyuma sansim olmaz hem zilliyi uyutup hem ben yatsam uyanirsa duymam babasida gece 11 buluyo gelmesi napicaksam turkiyee olsa biri bakmasa biri yardimci olurdu kuzenlerin falan annannesi falan ahh ahh kiz kiza oturacaz artik benim zilliyle
senin oğluşunada yarasın annesioooooh yarasın kuzuna yerimseniben
ben meyvelerin tam olmamış ekşi hallerini sevdiğim için sorunsuz yiyebiliyorum sadece hemen sonrasında fırlayıp el yıkamak gerekiyor ki zaten bir şey yedikten sonra standart işlem olduğu için sorun yok sositososito
YA SORMAYIN KIZLAR BEN ÇOK YOĞUN ÇALIŞIYORUM BU ARALAR SOHBETLERİNİZİ ÖZLEDİM VALLAHİ BAK ANCA CEVAP YAZABİLİYORUM.BUGÜNDE ACAYİP GERGİNİM İŞYERİNDE YA HERKESE ÇATASIM VAR
moral bozmak yoooooooooook
üzme kuzunu annesi
selam fatmaaaaaa
biz bomba gibiyiz herzamanki gibi yani ya siz?
İİZ CNM SADECE ÇOK YOĞUNUZ.KISKANIYOM SİZİ BİRSÜRÜ KONUŞUYORSUNUZ ÇOK SORACAKLARIM VAR FIRSAT BULAMIYORUM YA BİTTİMİ ALIŞVERİŞLER
alışveriş bitermi be güzelim
al al nereye kadar bu alışverişler hiiiiiiiiiiiiç bitmiycek anlaşıldıkaydirigubbakcemile3
teyzesi öykücüğüne kıyamadııııııııı:kedi:
öpüyoruz seni teyzesi
hoşgeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnna.s.Kızlar 2010 Mart annelerinden size ziyarete geldim. Misafir kabul eder misiniz??
hoşgeldinnnn a.s.
oooh yarasın ve de afferin sana bacım :1hug:
meral bak şeftali yemeye niyeti olan napıp edip hallediyorlmaz: kaydirigubbakcemile3
ben akşam evde yiyorum şeftalimi canikom
eşim kendi elleriyle şeftali kivi soyuyor bana
kızlaaar pelin msj attı şimdi doktordan çıkmış çok sağlıklıymış maşallah bebişi bütün organlarına da bakmışlar
4 boyutlu da çok net görmüş fotolarıda ekleyecek gelince ama biraz geç kalırım dedi.(yine alışverişte galiba kaydirigubbakcemile3)
sizede haber vermemi istediiiiiiiii
aynen cnm bnde öle allah yardımcımız olsun:Saruboceq:hic deme bide ben tekim gece uyutmaz gunduzde evde tek olunca kimseye birakip uyuma sansim olmaz hem zilliyi uyutup hem ben yatsam uyanirsa duymam babasida gece 11 buluyo gelmesi napicaksam turkiyee olsa biri bakmasa biri yardimci olurdu kuzenlerin falan annannesi falan ahh ahh kiz kiza oturacaz artik benim zilliyle
bnde türkiyeye annemin yanına gtmeyi bekliyorum valla bi gideyim saldırıcam çarşıya opuyorumnanaktanşşşşşşşşşş gerginlik yok... gerilince napıyoruz? en yakındaki ve ilk hakeden kişiye çemkiriyoruz gerginliği atıyoruz yerimseniben ne de olsa hamileyiz biz stress bebeğimize zararlı bırak karşıdakiler çeksin gerginliği şakkıdı
valla benim alışveriş henüz asgari seviyede ne zaman coşup bir anda her şeyi alıcam diye ben de merak ediyorum sanırım annemi bekliyorum ben yaaaa :kedi:
Kızlar 2010 Mart annelerinden size ziyarete geldim. Misafir kabul eder misiniz??
kızlaaar pelin msj attı şimdi doktordan çıkmış çok sağlıklıymış maşallah bebişi bütün organlarına da bakmışlar
4 boyutlu da çok net görmüş fotolarıda ekleyecek gelince ama biraz geç kalırım dedi.(yine alışverişte galiba kaydirigubbakcemile3)
sizede haber vermemi istediiiiiiiii
hoşgeldinnnn a.s.
önce selam herkese unutmadan yazayım dedim :kedi:
kızlar sordum mora fiyatlarını şu çıtçıtlılar 25 polar olanlar
pelin öznurun aldıkları normal battaniyeler ölçüsü küçük olanlar 25 110-140 olanlar 35 tl pembe yeşil beyaz ve mavi renkleri var normal battaniye tarzı olanlarıda var aynı fiyata ama bana sorarsan bügyük boyut al derim daha güzel ve kullnaışlı geldi bana bnde öyle alıcam kendime satıcı çeşitleri gelicek dedi o yüzden almadım yeni gelenlerede bakayım öyle alıcam
girnede ordu pazarı karşısında canım satış yerleri arkadaşın biliyordur orayı
yok hadi biz sıcaklar hormonlar iyice sıyırdık ama bacım kocalara ne oldu onlarda bir hoşlar bir kızınız olursa teyzesinden isim: meralcan Ercan
senin oğluşunada yarasın annesi
ben akşam evde yiyorum şeftalimi canikom
eşim kendi elleriyle şeftali kivi soyuyor bana
bnde türkiyeye annemin yanına gtmeyi bekliyorum valla bi gideyim saldırıcam çarşıya opuyorumnanaktan
Hoşbulduk.. :kedi:
Çok imrandim size ya.. :asigim: Ne güzel bebeklere bişeyler almaya başlamışınız... Bana sanki hep ben böyle bekliycekmişim de bebek doğarken ihtiyacı olan ne varsa kendi getiricekmiş gibi geliyo.. opuyorumnanaktan
:roflol: Koptum yaaa. Müstakbel kızımızın ismi hazır yani. Okutucam bunları akşam eşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?