kısa kodu seçip profilde ki kilo takip kısmına yapıştırınca olmadı mı CADIARZU
yarasın kuzuna da sana da güzelim
evet öyle yaptım ama olmadı, bilgenin dediği gibi yaptım oldumu acaba!:ecrin_bebek:
Hoşbulduk.. :kedi:
Çok imrandim size ya.. :asigim: Ne güzel bebeklere bişeyler almaya başlamışınız... Bana sanki hep ben böyle bekliycekmişim de bebek doğarken ihtiyacı olan ne varsa kendi getiricekmiş gibi geliyo.. opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bana da öyle geliyordu şimdi paniklemeye başladım seni de görcez mart annesi kaydirigubbakcemile3 kaçıncı haftadasın sen?
12. haftadayım. Daha ikili teste bile girmedim. Karnım falan da çıkmadı ki.. Bazen ben şimdi anne mi oluyorum diyorum.. İnanamıyorum...
12. haftadayım. Daha ikili teste bile girmedim. Karnım falan da çıkmadı ki.. Bazen ben şimdi anne mi oluyorum diyorum.. İnanamıyorum...
hoşgeldin canım siz bekleyin biraz daha hem bak kullanışlı mı değil mi diye bizim deneyimlerden faydalanırsınız
kulübe hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:
başına h koydun mu olmamış çünkü :1no2:
Evet aslında size hamile kıyafetlerinin hangileri kullanışlı rahat oluyo diye sormaya gelmiştim ben... Bi de hamileliğimin başında aldığım bi pantolonu hamileliğimin sonuna kadar giyebilir miyim mesela??
hamileliğim başında annem d.günü hediyesi bana hamile bahçıvanı aldı kot hala onu giyiyorum çok rahat ve daha ilk düğmede sonuna kadar giyerim bir tanede kumaş hamile pantolonu aldım ama kumaşla rahat edemiyorum
Evet aslında size hamile kıyafetlerinin hangileri kullanışlı rahat oluyo diye sormaya gelmiştim ben... Bi de hamileliğimin başında aldığım bi pantolonu hamileliğimin sonuna kadar giyebilir miyim mesela??
daha nelere inanamıyorsun zaman ilerledikçe. tık tık vurmalar. daha sonra gözle görüyorsun hareketlerini. kimbilir daha ilerde neler olucak ama çok güzel bir duygu. zaman geçtikçe daha çabuk anne olmak isticeksin. Allah herkese nasip etsin inşallah.
ben hala inanamıyorum sanki rüya gibi Kayseri en çok gitmek istediğim il babam orada askerlik yapmış annemle bende onunla 1 yıl kalmışız orada
koydum canım
fisfisfis
değişiklikleri kaydet dediğimde alttaki gibi oluyo senin gönderdiğin link,olması gerek ama bi sorun var sanırım
http://<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MeryeM&year=2009&month=12&day=19&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
hadi ben gittim yarın görüşmek üzere kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan
sağolasın teyzesi sositososito
vaaaaaaaay nispet ha ben eşimin soymadığı şeftaliyi yemem havaları şakkıdı e ne diyelim allah muhabbetinizi artırsın kaydirigubbakcemile5
yemem tabi şekerim
canım yaaa sana nispet yapmam ben:kedi:
valla annelere şımarmak gibisi yok herhalde :kedi: bi de onlar alınca insan düşünmüyor ya bir sonraki ay sıkışır mıyım fazla mı para harcadım diye kaydirigubbakcemile3 allahım çok adi oldum yaaaaaaaaaaaa mafoldumben
ooooooooo deha neler neler göreceksin bakalım12. haftadayım. Daha ikili teste bile girmedim. Karnım falan da çıkmadı ki.. Bazen ben şimdi anne mi oluyorum diyorum.. İnanamıyorum...
daha nelere inanamıyorsun zaman ilerledikçe. tık tık vurmalar. daha sonra gözle görüyorsun hareketlerini. kimbilir daha ilerde neler olucak ama çok güzel bir duygu. zaman geçtikçe daha çabuk anne olmak isticeksin. Allah herkese nasip etsin inşallah.
cnm bnm 6 ayım bitio ve karnım daha yeni çıktı bu biraz bünye meselesi sanırım bazılarının karnı 2-3ayda cıkabiliyormuş :kedi:12. haftadayım. Daha ikili teste bile girmedim. Karnım falan da çıkmadı ki.. Bazen ben şimdi anne mi oluyorum diyorum.. İnanamıyorum...
çok güzel tarif etmişsin cnmkaydirigubbakcemile5 amin güzel rabbim kimseyi çoçuksuz bırakmasın :Saruboceq:daha nelere inanamıyorsun zaman ilerledikçe. tık tık vurmalar. daha sonra gözle görüyorsun hareketlerini. kimbilir daha ilerde neler olucak ama çok güzel bir duygu. zaman geçtikçe daha çabuk anne olmak isticeksin. Allah herkese nasip etsin inşallah.
bnm aldıklaırmın belleri kemerli 1 beden aldım zayıf olduğum için karnım büyüdükçe kemerdeki deliği bi sonrakine getiriyorum hamileleiğin sonuna kadar giyebilceğim türden bnm aldıklarım opuyorumnanaktan çeşitleri var mağazalara gittiğin zaman sana bol bol bilgi verirler :lepi:
Aminn.. Hepimizinkini..
Canım İstanbul'dan uçakla 1 saat Kayseri... Yolunuz düşerse seve seve ağırlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?