2009 Aralık Anneleri

valla annelere şımarmak gibisi yok herhalde :kedi: bi de onlar alınca insan düşünmüyor ya bir sonraki ay sıkışır mıyım fazla mı para harcadım diye kaydirigubbakcemile3 allahım çok adi oldum yaaaaaaaaaaaa mafoldumben[/QUOTE]

anneler birtane demekki bizde birtaneyiz zemuszemus

hoşgeldin canım siz bekleyin biraz daha hem bak kullanışlı mı değil mi diye bizim deneyimlerden faydalanırsınız

kaydirigubbakcemile3 bana da öyle geliyordu şimdi paniklemeye başladım seni de görcez mart annesi kaydirigubbakcemile3 kaçıncı haftadasın sen?

12. haftadayım. Daha ikili teste bile girmedim. Karnım falan da çıkmadı ki.. Bazen ben şimdi anne mi oluyorum diyorum.. İnanamıyorum...

12. haftadayım. Daha ikili teste bile girmedim. Karnım falan da çıkmadı ki.. Bazen ben şimdi anne mi oluyorum diyorum.. İnanamıyorum...

kulübe hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:

daha nelere inanamıyorsun zaman ilerledikçe. tık tık vurmalar. daha sonra gözle görüyorsun hareketlerini. kimbilir daha ilerde neler olucak ama çok güzel bir duygu. zaman geçtikçe daha çabuk anne olmak isticeksin. Allah herkese nasip etsin inşallah.

ben hala inanamıyorum sanki rüya gibi Kayseri en çok gitmek istediğim il babam orada askerlik yapmış annemle bende onunla 1 yıl kalmışız orada

hoşgeldin canım siz bekleyin biraz daha hem bak kullanışlı mı değil mi diye bizim deneyimlerden faydalanırsınız

Evet aslında size hamile kıyafetlerinin hangileri kullanışlı rahat oluyo diye sormaya gelmiştim ben... Bi de hamileliğimin başında aldığım bi pantolonu hamileliğimin sonuna kadar giyebilir miyim mesela??
kulübe hoşgeldin kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3
allah sağlıkla tamamına erdirsin :Saruboceq:

Aminn.. Hepimizinkini..

başına h koydun mu olmamış çünkü :1no2:

koydum canım
fisfisfis
değişiklikleri kaydet dediğimde alttaki gibi oluyo senin gönderdiğin link,olması gerek ama bi sorun var sanırım

http://<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=MeryeM&year=2009&month=12&day=19&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>

Evet aslında size hamile kıyafetlerinin hangileri kullanışlı rahat oluyo diye sormaya gelmiştim ben... Bi de hamileliğimin başında aldığım bi pantolonu hamileliğimin sonuna kadar giyebilir miyim mesela??

valla benim gibi 5 ayda 10 kilo alırsan zor biraz kaydirigubbakcemile3

Zaten benim hamileliğim çok isteyip de hiç beklemediğim bi anda gerçekleşti..
Yumurtalıklarımda kistlerim vardı.. Doktor her ay adet görmem için ilaç veriyodu. Son ay ilaç almama rağmen adet göremedim. Bu sefer kist büyüdü kesin ameliyat diyecek derken doktor hamile olduğumu söyledi..
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/294304-okuyun-gorun-allah-nelere-kadir.html burda detayları yazıyo da epey değişik bi hikaye benimkisi.. Onun için daha hala inanamıyorum hamile olduğuma.

ben hala inanamıyorum sanki rüya gibi Kayseri en çok gitmek istediğim il babam orada askerlik yapmış annemle bende onunla 1 yıl kalmışız orada

Canım İstanbul'dan uçakla 1 saat Kayseri... Yolunuz düşerse seve seve ağırlarız...

alla allaaaaaaaa o ilk httpnin ve embed muhabbetinin olmaması gerek nerden çıkıyor ki o densizler

başka bir ticker dene istersen benim yaptığım tickerlarda hep adresini yazdım ve çalıştı bugüne kadar yerimseniben

Canım İstanbul'dan uçakla 1 saat Kayseri... Yolunuz düşerse seve seve ağırlarız... [/QUOTE]

sağol canım ben felahiye ye gitmek istiyorum ne bulacaksam oradakaydirigubbakcemile3

ooooooooo deha neler neler göreceksin bakalım
güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım

daha yolun başındakaydirigubbakcemile3

cnm bnm 6 ayım bitio ve karnım daha yeni çıktı bu biraz bünye meselesi sanırım bazılarının karnı 2-3ayda cıkabiliyormuş :kedi:
çok güzel tarif etmişsin cnmkaydirigubbakcemile5 amin güzel rabbim kimseyi çoçuksuz bırakmasın :Saruboceq:

Canım İstanbul'dan uçakla 1 saat Kayseri... Yolunuz düşerse seve seve ağırlarız...

sağol canım ben felahiye ye gitmek istiyorum ne bulacaksam oradakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…