2009 Aralık Anneleri

Canım İstanbul'dan uçakla 1 saat Kayseri... Yolunuz düşerse seve seve ağırlarız...

sağol canım ben felahiye ye gitmek istiyorum ne bulacaksam oradakaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Valla Felahiye'de ne olduğunu ben de pek bilmiyorum. Hiç gitmedim.. Felahiye'de mi oturmuşunuz 1 yıl?

Tatlı Şeylerı hıÇ sevmezdım Şımdı kendımı durduramıyorum kızlar, erkek bebek bekleyenler bÖyle oluyomuŞ sızde de mevcut mu bu durum?? Artık bayılacak gıbı oluyorum tatlıdan ama hala yıyesım gelıyor..

ilk ercan
can ercan
tan ercan
şeklinde çoğaltabiliriz de örnekleri değil mi. -tatlicadiarzu-
Yav ben bu soyadını ne yapayım istediğim ismi de koyamıyorum ya.

şekerim bende tatlı yemekten şeker gibi oldum ama bunun erkekle kızla alakası yok sanırımkaydirigubbakcemile3

sağol canım ben felahiye ye gitmek istiyorum ne bulacaksam oradakaydirigubbakcemile3

Valla Felahiye'de ne olduğunu ben de pek bilmiyorum. Hiç gitmedim.. Felahiye'de mi oturmuşunuz 1 yıl? [/QUOTE]

evet babam orada şube başkanıymış ev tutmuşuz 1 sene kalmışız hep anlatıyorlar çok merak ediyorum oraları

Canım ayarlı pantolonlar var lastikli . Yan tarafında düğmeleri var karnın büyüdükçe açıyorsun düğmeleri. Ben 13 haftalıkken almıştım hala kullanıyorum.

şekerim bende tatlı yemekten şeker gibi oldum ama bunun erkekle kızla alakası yok sanırımkaydirigubbakcemile3

erkekte tatlı kızda ekşi derler ama bn hiç ekşi yemiyorum kaydirigubbakcemile3 hurafe bnlarda snırım tamamen bünye meselesi herşey bnm aşermem de olmadı cnm b işey çekmedi öyle hiç sizde oldumu :uhm:

ilk ercan
can ercan
tan ercan
şeklinde çoğaltabiliriz de örnekleri değil mi. -tatlicadiarzu-
Yav ben bu soyadını ne yapayım istediğim ismi de koyamıyorum ya.

ilahi ebru çok yaşa senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

erkekte tatlı kızda ekşi derler ama bn hiç ekşi yemiyorum kaydirigubbakcemile3 hurafe bnlarda snırım tamamen bünye meselesi herşey bnm aşermem de olmadı cnm b işey çekmedi öyle hiç sizde oldumu :uhm:

ben turşu suyu hastası oldum oturduğum yerde turşucu yok annemle her dr a gidişte bakırköyde süper bir turşucu var orada kesin içiyoruz

erkekte tatlı kızda ekşi derler ama bn hiç ekşi yemiyorum hurafe bnlarda snırım tamamen bünye meselesi herşey bnm aşermem de olmadı cnm b işey çekmedi öyle hiç sizde oldumu :uhm:

BENİM CANIM NORMALDE BİLE BİRDEN PAT DİYE BİŞEYLER ÇEKERDİ, E ŞİMDİ HERŞEY HERYERDE VAR ESKİSİ GİBİ DE DEĞİL YA İNSAN AŞ ERİYOR MU ERMİYORMU ANLAMIYOR BİLE, ÖZELLİKLE BİRŞEY ALDIRDIĞIM OLMADI EŞİME, AMA ÖNÜME NE GELİRSE AFFETMEDİM..kaydirigubbakcemile3

aynı ben helal sana

ben turşu suyu hastası oldum oturduğum yerde turşucu yok annemle her dr a gidişte bakırköyde süper bir turşucu var orada kesin içiyoruz

bn hamileliğimden önce deli gibi turşu yerdim şimdi tiksindim nedense hiç yiyemiyorum bu hamilelik ilginç bişey yadelikafadulden

ayyy bak şimdi buda söylenmezki canım yaaa ben zaten hamile kaldığımdan beri bir turşu düşkünü oldum turşu suyu ve turşuuuuu.
akşamları çerez niyetine yiyordum ben ama yaz şimdi tuzlu diye yemek istemiyorum.

ah pardon ya kıyamam canın mı çekti offffffff yaa düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…