Canım İstanbul'dan uçakla 1 saat Kayseri... Yolunuz düşerse seve seve ağırlarız...
hadi ben gittim yarın görüşmek üzere kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bana da öyle geliyordu şimdi paniklemeye başladım seni de görcez mart annesi kaydirigubbakcemile3 kaçıncı haftadasın sen?
ilker koyun ebru ya da sadece ilk koyun ilkercan olsun kısa yoldan :roflol:
Tatlı Şeylerİ hİÇ sevmezdİm Şİmdİ kendİmİ durduramıyorum kızlar, erkek bebek bekleyenler bÖyle oluyomuŞ sİzde de mevcut mu bu durum?? Artık bayılacak gİbİ oluyorum tatlıdan ama hala yİyesİm gelİyor..
ilk ercan
can ercan
tan ercan
şeklinde çoğaltabiliriz de örnekleri değil mi. -tatlicadiarzu-
Yav ben bu soyadını ne yapayım istediğim ismi de koyamıyorum ya.
sağol canım ben felahiye ye gitmek istiyorum ne bulacaksam oradakaydirigubbakcemile3
Evet aslında size hamile kıyafetlerinin hangileri kullanışlı rahat oluyo diye sormaya gelmiştim ben... Bi de hamileliğimin başında aldığım bi pantolonu hamileliğimin sonuna kadar giyebilir miyim mesela??
Aminn.. Hepimizinkini..
Tatlı Şeylerİ hİÇ sevmezdİm Şİmdİ kendİmİ durduramıyorum kızlar, erkek bebek bekleyenler bÖyle oluyomuŞ sİzde de mevcut mu bu durum?? Artık bayılacak gİbİ oluyorum tatlıdan ama hala yİyesİm gelİyor..
şekerim bende tatlı yemekten şeker gibi oldum ama bunun erkekle kızla alakası yok sanırımkaydirigubbakcemile3
ilk ercan
can ercan
tan ercan
şeklinde çoğaltabiliriz de örnekleri değil mi. -tatlicadiarzu-
Yav ben bu soyadını ne yapayım istediğim ismi de koyamıyorum ya.
erkekte tatlı kızda ekşi derler ama bn hiç ekşi yemiyorum kaydirigubbakcemile3 hurafe bnlarda snırım tamamen bünye meselesi herşey bnm aşermem de olmadı cnm b işey çekmedi öyle hiç sizde oldumu :uhm:
erkekte tatlı kızda ekşi derler ama bn hiç ekşi yemiyorum kaydirigubbakcemile3 hurafe bnlarda snırım tamamen bünye meselesi herşey bnm aşermem de olmadı cnm b işey çekmedi öyle hiç sizde oldumu :uhm:
ben turşu suyu hastası oldum oturduğum yerde turşucu yok annemle her dr a gidişte bakırköyde süper bir turşucu var orada kesin içiyoruz
erkekte tatlı kızda ekşi derler ama bn hiç ekşi yemiyorum hurafe bnlarda snırım tamamen bünye meselesi herşey bnm aşermem de olmadı cnm b işey çekmedi öyle hiç sizde oldumu :uhm:
BENİM CANIM NORMALDE BİLE BİRDEN PAT DİYE BİŞEYLER ÇEKERDİ, E ŞİMDİ HERŞEY HERYERDE VAR ESKİSİ GİBİ DE DEĞİL YA İNSAN AŞ ERİYOR MU ERMİYORMU ANLAMIYOR BİLE, ÖZELLİKLE BİRŞEY ALDIRDIĞIM OLMADI EŞİME, AMA ÖNÜME NE GELİRSE AFFETMEDİM..kaydirigubbakcemile3
ben turşu suyu hastası oldum oturduğum yerde turşucu yok annemle her dr a gidişte bakırköyde süper bir turşucu var orada kesin içiyoruz
ayyy bak şimdi buda söylenmezki canım yaaa ben zaten hamile kaldığımdan beri bir turşu düşkünü oldum turşu suyu ve turşuuuuu.
akşamları çerez niyetine yiyordum ben ama yaz şimdi tuzlu diye yemek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?