ayyy bak şimdi buda söylenmezki canım yaaa ben zaten hamile kaldığımdan beri bir turşu düşkünü oldum turşu suyu ve turşuuuuu.
akşamları çerez niyetine yiyordum ben ama yaz şimdi tuzlu diye yemek istemiyorum.
ah pardon ya kıyamam canın mı çekti offffffff yaa düşünemedim
:kedi: ayy fırça yedik
öznurda haklı ama canım hamişlerin topişinde ettiğimiz muhabbete bak kaydirigubbakcemile3
öznur dua et sen yne turşu dedik ya bulunmaz bşi deseydik napardın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hadi bakın bakaılım teyzeleri
ben aglar vazıyetteyım hala
kızlar geldi yanıma bekarlar daha yaşları küçükler zaten. karnımı sevmeye gelmişler :))) kızımda onlara cevap verdi sağolsun. deli oldular ama kızım kıpıdadıkça korktular bu nesil çok komik yaaa :))))) bunlardan nasıl anne olur bilmem :)))
evet ya çok doğru söyledğin son aylarda şişlik oluyomş tuzlu yemek yüzünden ve ayaklar şişince çok zor oluyomş o yüzen dikkat etmek lazım bu tuz işine artık malum son 3 aya girdik artık opuyorumnanaktanne fırçası ya aşkolsunlmaz:
bulunmicak bişey değil sonuçta bi turşucumuzda var bizim yakında ama ben yemek istemiyorum ödem oluya zaten vücutta tuzluda yemek istemiyorum..
ama bu akşam yiyeceğim anlaşılan bukadar konuştuktan sonra
sagol baharcıgım o kadar çok resım varkı onlara bakıyorum hala
babaya benzettı annemlerde banada benzıyormuş biiraz :)
olsun kocama benzesın ben çok aşıgım kocama
saçlarıda vardı ay ınanamıyorum hala ya
bende çok saçlı dogmuşum o tarafıda bana benzeyecek sanırım :)
Maaşallah minnişine Pelinciğim. Ne kadar da net çıkmış. İlk resimdeki parmaklara bayıldım ben. Miniminicik yaaa. Allah kucağına aldığın günleri de paylaşmayı nasip etsin bizlerle böyle.
çok hoş tatlım yaaa Allah kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin maşallah nazar değmesin küçücüğe
kızlar ii akşamlar hepinize yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?