2009 Aralık Anneleri

:kedi: ayy fırça yedik

öznurda haklı ama canım hamişlerin topişinde ettiğimiz muhabbete bak kaydirigubbakcemile3

öznur dua et sen yne turşu dedik ya bulunmaz bşi deseydik napardın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar geldi yanıma bekarlar daha yaşları küçükler zaten. karnımı sevmeye gelmişler :))) kızımda onlara cevap verdi sağolsun. deli oldular ama kızım kıpıdadıkça korktular bu nesil çok komik yaaa :))))) bunlardan nasıl anne olur bilmem :)))

ah pardon ya kıyamam canın mı çekti offffffff yaa düşünemedim

ne fırçası ya aşkolsun lmaz:

bulunmicak bişey değil sonuçta bi turşucumuzda var bizim yakında ama ben yemek istemiyorum ödem oluya zaten vücutta tuzluda yemek istemiyorum..

ama bu akşam yiyeceğim anlaşılan bukadar konuştuktan sonra

benim arkadaşım bile soruyo hareket ettikçe korkmuyomusun diye baharcım onların korkması çok normal :)))
insan yaşayınca nekadar güzel bişey olduğunu farkediyo

pelin bu resimler ne kadar net yawww. ayy çok güzel bişeyyy yaaaa. sanırım duygulanman bu yüzden. kime benziyor pelin. babaya mı :)) allah uzun ömür versin yavruna pelincim maşallahhhhhhhhhhhhhh

evet ya çok doğru söyledğin son aylarda şişlik oluyomş tuzlu yemek yüzünden ve ayaklar şişince çok zor oluyomş o yüzen dikkat etmek lazım bu tuz işine artık malum son 3 aya girdik artık opuyorumnanaktan
hadi bakın bakaılım teyzeleri
ben aglar vazıyetteyım hala

cnmmm noldu neyin var :teselli: yardımcı olalaım sana üzülme :sm_confused:

sagol baharcıgım o kadar çok resım varkı onlara bakıyorum hala
babaya benzettı annemlerde banada benzıyormuş biiraz :)
olsun kocama benzesın ben çok aşıgım kocama
saçlarıda vardı ay ınanamıyorum hala ya
bende çok saçlı dogmuşum o tarafıda bana benzeyecek sanırım :)

Maaşallah minnişine Pelinciğim. Ne kadar da net çıkmış. ılk resimdeki parmaklara bayıldım ben. Miniminicik yaaa. Allah kucağına aldığın günleri de paylaşmayı nasip etsin bizlerle böyle.

çok hoş tatlım yaaa Allah kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin maşallah nazar değmesin küçücüğe

Maaşallah minnişine Pelinciğim. Ne kadar da net çıkmış. İlk resimdeki parmaklara bayıldım ben. Miniminicik yaaa. Allah kucağına aldığın günleri de paylaşmayı nasip etsin bizlerle böyle.

çok hoş tatlım yaaa Allah kucağımıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin maşallah nazar değmesin küçücüğe

amin cnm tesekkur ederiz teyzeleri

Pln79 maaşallah çok tatlı yavrun saçları da var sanırım Allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…