2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar bu dört boyutluyu ne kadara yaptırıyoruz sadece onda mı böyle net resim veriyo, 3 boyutlu var benim dr umda o olmaz mı acaba

pelincimmm maşallah mina'ya gerçekten babaya benziyo galiba:))
çook tatı bi kız bu maşallaaaaah

sagol öznurcugum

pelin aynı zamandayız ya biz demekki benimde kızım bu kadar büyüdü. offf yaa çok duygulandımm pelinnnn :sinifsinif:

ewt bahar kocaman kız oldular :)

Pln79 maaşallah çok tatlı yavrun saçları da var sanırım Allah hayırlısıyla doğumunu nasip etsin inş.

hay maaşallah ya.. Allah nazalardan korusun..yerim ben bunu ya, canım canımm..

amın arkadaslar inşallah saglıkla kucagımızda olan resimlerini paylaşırız

pelin maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ne güzel çok net çıkmış..bende cuma ayrıntılıya giricem inş bende böyle görebilirim kızımı..

pelin maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ne güzel çok net çıkmış..bende cuma ayrıntılıya giricem inş bende böyle görebilirim kızımı..

şekerlib bişeyler ye de git canım daha çok hareket ediyorlar nçikolata şekerli çay gibi

846 gr çıktı kızlar dun doktorum 992 olçmuştu ya bu daha gelişmiş ultrasonmuş sanırım bu dogru

maşallah annesi abla olmş minamız artık opuyorumnanaktan cnm o ölçümler tahmini oluyormş zaten kesin deillermiş genelde ortalaması olarak düşün hep

ben cuma günü ayrıntılı aynı zamanda 4 boyutlu ultrasona giricem,kendi dr um bakmıyor iyi bir uzman radyologa yönlendirdi, 200 tl vericem..

ewt cnm 4 boyutlu
200 tl fiyatı ama benım doktorla anlaşması varmış nakıtte 120 dedıler

bnde burda 150 tl vermiştim gittiğim yer sadece detaylı ultrason mr vs çekim merkezi uzman bi doktor var oranın sahibi ama türkiyede daha pahalıymş die duymştıum

ben cuma günü ayrıntılı aynı zamanda 4 boyutlu ultrasona giricem,kendi dr um bakmıyor iyi bir uzman radyologa yönlendirdi, 200 tl vericem..

banada ayrıntılı baktı tum organlarına tek tek bakıp anlattı resmını verdi
bır bayandı doktor ben daha önce baska yerde girmiştim ayrıntılıya
bu o kadar ayrıntılı ve açıklayıcı anlattıkı
birde annem babam ablamın 2 kızı hepsini aldı odaya sinema seansı gibiydi
26 vee 32 . haftalar arası daha net görunru alınıyormuş 4 boyutluda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…