2009 Aralık Anneleri

slmlar
çok şeyle uğraştığımızdan uzun süredir giremedim.
Bebeğimde ya kan uyuşmazlığından yada bilinemyen bir kan hastalığından kaynaklanan kansızlık ve su birikmesi oluştu.
Yanlış çıkan testlerimiz de olduğu için onlemimiz biraz gecikti.
Kalp yetmezliği şeklindeki bu durumda, kanım bebeğin kanını istemiyor ve sürekli parçalıyor.

Hiç bir organının bu gecikmişlikten etkilenmediğini ümid ederek, kayıp yoluna girmiş bebeğe karnımda acil kan verilecek

bu akşam ilk kez verilecek.
Ne yaşayacağımı nasıl olacağını bilmiyorum, çok karşılaşılan bir durum değil bu.
Ne soyleyeceğimi bilmıyorum.

tek isteğim dua. Kendiniz, konunuz komşunuz, arkadaşınız kime rastlarsanız kızlar... Adım nida daha once de soylemiştim. Isimle dua daha makbuldür.

şimdiden tşk ederim lütfen unutmayın beni. Karşılaştığınız her bi birey mubarek gunlerde sanırım bizim için onemli...

Kendınıze ıyı bakın kızlar..

Kızlar bende acıktım ama yiğemiyorum yanımda herkes oruçlu 3+4 gibi eve gidiyorum evdede ne yemek yapıcamı bilemiyorum hepatıştırmalara geçiyo siznasıl idare ediyosunuz?

onlar oruç sen hamilesin canım
aranızdaki farka bak.
hem daha önce bu konuyu seninle paylaşmıştık. oğlunu düşünde düzgün birşeyler yeeee kütfen
ben yemeğe çıkıyorum desem sana kimse karışmaz
3-4'e kadar aç susuz ölürüm valla
saçmalamada çık dışarıda adam gibi birşeyler ye
birdaha butür konularda yorum yapmıcam
of geriliyorum yaaaaaaaaaaaaklava:

evet cnm kıbrıstada öyle hiç sağa sola bakma istersen hemen durup yol verirler yayalara sinayl veriyoruz mesela arabadayız yine bekler karşıdan gelen biz geçelim diye o kadar saygılılar türkiyede olsak ohooo
ahh ahh bnm kızım ne zaman yapğcak siz böyle anlatınca çok özeniyorum çok az hareket edio bnm ki ara sıra tekme atıo o kadar hiç dışardan belli olmuyo iç karnın geniş heralde dio arkadaşlarım karnımda pek fazla çıkmadı bnm görenler oğlun olcak diyokaydirigubbakcemile3 hayır ama kızım olcak Şeniz
ayy bnde 11 eylülde yaptırcam bana limon getir yanında dediler ama sende öyle deneytebilirsin ayrıca akşam 8den sonra bişşy yeöme dedi aç gel dedi yasakkelime
araba şirket arabasıymış 250 tl ceza kesmişler halada tutanak yazılıyomuş ne ceza varsa yıkmışlar adama. sanırım daha fazla ödicekmiş. ohh içim rahatladı
eee eden bulur hak etmişti iki canlı birini korkutmaya hakkı yok çeksin ceazsınısengözlerimebaksanab
canımm iyi olmana sevindim inş herşey yoluna girer zamanla bu minik uğur böcüğünüz şans getirsin size hihoyyyt

Kızlar bende acıktım ama yiğemiyorum yanımda herkes oruçlu 3+4 gibi eve gidiyorum evdede ne yemek yapıcamı bilemiyorum hepatıştırmalara geçiyo siznasıl idare ediyosunuz?

sana bişey derlermi yada tuhaf tepki verirlermi yesen .. ama olur valla herşey olur bu ülkede hamile diye saygıda duymazlar, yazıktır yesin de demezler.. klava:

ÜÇe dörde kadar aç kalmakta iyi değil ama hiç olmazsa yanında ekmek arası falan bir şeyler getirsen. Sonuçta insanlar senin halini biliyor bunun ayıbı günahı yok ki.

Ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum. Daha da kötüsü mutfağımdan nefret ediyorum. Çok daha kötüsü her gün ne yapacağım diye düşünmeye sinir oluyorum. Zaten beceremiyorum da pek bir şey. Allahtan eşim bu konuda çok yardımcı çoğu zaman işten gelip yemek yapıyor adam ne yapsın. Şimdi de evde bir şey yok. Burada hadi yemeğe çıkıyorum diyenlere özeniyorum bazen. Biri gelsin istiyorum temizlikten falan geçtim. Kap kap yemeğimi yapsın gitsin. Ne güzel olurdu ama. Çalışırken dışarda yiyordum da genelde öğretmenevinde, evde olunca da yemek için dışarı çıkmak abes geliyor.

nidacım dularımız seninle tatlım. Allah acil şifa versin

nida canım benim, ALLAH YANINIZDA OLSUN İNŞALLAH.. çok çok çok üzüldüm.. ne dicemi şuanda bilemiyorum bir dakika

Çook büyük geçmiş olsun. Dualarımız seninle ve bebeğinle olacak canım. ınşallah sağ sağlim kucağına alacaksın. Bizi de gelişmelerden haberdar et mümkün olabildiğince.
Allah yardımcın olsun.

nidacım allah bebeğini sana bağışlasın biran önce bebeğin sağlığına kavuşsun ve sağ salim annesinin kucağına gelsin inşallaaaaaah.
allah sanada sabır versin tabi sakın stres yapma sen biliyosun burda biçok kişi sorunlarla karşılaştı ve üstesinden geldi sen iyi ol bebeğinde iyi olacak allahın izniyle

allah yardımcınız olsun cnm bebeğini sana bağışlasın rabbim dualrımız seninle:Saruboceq:
hayırlı haberlerle gelrsn inş

Allah senin ve bebeginin yardimcisi olsun . Burdaki butun herkes gibi benimde dualarim seninle olacak. Allah saglikla bebegini kucagina almaya nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun ,Allah yardımcın olsun dualarım seninle.Hep olumlu düşün olumlu olacak inşallah.:Saruboceq:

internete falan bakmıordum, neler okuyacağımı biliyordum çnk az çok; kayıp.. körlük şaşılık felç, sağırlık veya iç organ sorunu.. o sorun şu sorun bu sorun...
sırf sizlerin halis dualarını alabilmek için güç bela düğmelere gitti elim.
oruç açma zamanlarında, dier dua zamanlarında aklınızdan geçirin, çevrenize de soyleyin nolur kızlar..
sağlıklı kalın..

Allah acil şifalar versin Nida dualarımız seninle ve bebeğinle :Saruboceq:

Rabbim yardımcın olsun dualarımız seninle içini ferah tut

arkadaşlar bugün malum cuma... cuma namazına giden tanıdıklarınıza Nida ve bebeğinden bahsetsenize ben babamı aradım bile

Nidacığım şimdi annemle babamla konuştum babam cuma namazında, annem de sela sırasında adınıza dua edecekler... tabii ki biz de buradan :Saruboceq:
bu arada annem dedi ki "içini ferah tutsun Allah onlara gayret kuvvet verecek, sağlıkla sıhhatle kucağına alacak çocuğunu". sonra da bir aile dostumuzun oğlu var 1971 veya 72 doğumlu yanlış hatırlamıyorsam (özetle benden büyük ve ben 34 yaşındayım) taaaa o senelerde onda da kan uyuşmazlığından anne karnında kan değişimi yapmışlar ve şimdi sapasağlam hayatını sürdürüyor... onu anlattı annem... içini ferah tutsun o zaman bile sorun çıkmadıysa şimdi de çıkmaz dualarımız onunla dedi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…