Çalışıyorum kızlar işyerindeyim nababilirim ...
ÜÇe dörde kadar aç kalmakta iyi değil ama hiç olmazsa yanında ekmek arası falan bir şeyler getirsen. Sonuçta insanlar senin halini biliyor bunun ayıbı günahı yok ki.
Ben de yemek yapmaktan nefret ediyorum. Daha da kötüsü mutfağımdan nefret ediyorum. Çok daha kötüsü her gün ne yapacağım diye düşünmeye sinir oluyorum. Zaten beceremiyorum da pek bir şey. Allahtan eşim bu konuda çok yardımcı çoğu zaman işten gelip yemek yapıyor adam ne yapsın. Şimdi de evde bir şey yok. Burada hadi yemeğe çıkıyorum diyenlere özeniyorum bazen. Biri gelsin istiyorum temizlikten falan geçtim. Kap kap yemeğimi yapsın gitsin. Ne güzel olurdu ama. Çalışırken dışarda yiyordum da genelde öğretmenevinde, evde olunca da yemek için dışarı çıkmak abes geliyor.
eeh maşallah kızlar ne çene var bizde dün giremedim izinliydim tam 40 sayfa geçmiş ayyyyyyyyy oku oku bitmiyor bu arada hepinize tünaydın
selam kızlar tekrar yazdıklarınız için sağolllun.benim cnm sıkkın biraz çıkıyorum ben kendinize ii bakın öptümmm hepinizi.
Alıntı:
eslemnur kullanıcısından alıntı
Çalışıyorum kızlar işyerindeyim nababilirim ...
doktorunla konuşsan boya badana süresince rapor vermez mi? benim odamın boyandığı 2 gün raporluydum ben mesela... hem böylece şu yeme içme sorununa da kısa süreli de olsa çözüm getirmiş olurdun
İnan çok iyiolur canım ama ne diyerek rapor alacağım kızlar ben nabıcam böyleya inanın bebeğime bişey olurdiye çok korkuyorum taburalara çıkıp ilaç veriyorum diziyorum eğl kalk hiç dur durak yok allahtan 1 saateve gdyrm yatıyorum geliyorum ağırlık üstümde yorgunum sahura kalkıp bide erkenden kalkıp işe gelmek bide yoğunluk çok yıpranıyorum kızlar çooooook oyüzden böyleyim yoksa bende biliyorum bazı şeyleri ama kızlar bunlar oldukça kendimi fazla veremiyorum ....................
eeee sen misin bizi bırakıp izin alan öde şimdi bedelini laelaelaelaelae
şaka bir yana pazartesi dönünce ben nasıl okuycam acabaaaa kafamçokkarıştı
hoşgeldin ne var ne yok? kızcağızın napıyor
durumu anlat ve bebeğime zarar vermekten korkuyorum bana biraz istirahat veremez misiniz de açık açık.. yani doktorunla da açık konuşamayacaksan kiminle konuşacaksın ki???
sahura eşin için mi kalkıyorsun? akşamdan her şeyini hazırlasan kendi ısıtıp yese olmuyor mu? iş yerindekiler sen yapma demiyor mu?
valla arkadaşım ya senin fazla yüzün yumuşak ya ben fazla katıyım anlamadım ben bu işi :bbo:
pelin gördüüüüüüüüüüüm kocamaan olmuş kız buuu :dance:
kızlar doğum çizginiz çıktımı ya hani şu göbekte çıkan göbek deliği hizasında dümdüz koyu renk bi çizgi
Eşim için kalkıyorumcanım hayır canım kimsenin sen yapma dedği yok ne kadaryapsan okadar iyisin yapmazsan hemen işverenin yüzüdüşüyor ters ters konuşmalar falan yada hiiç konuşmuyor ben bubnun böyle olacağını tahmin ettiğim için başlarda sizi çok üzdüm korktuğumn başıma geliyor bak arkadaşım 3,30 yemeğe gidiyorum 4,30 geliyorum sen eve git yemeğinihazırla yada dinblen demiyo adamya inanın hafta sonu ilaçlar toparlanacak arka tarafleş gibi tiner ve öntarafa geçecekler nabıcam bilemiyorum bu arada 7 de eczane kapanıyo evegidip ne bulursam yiğip yada kendime bişeyler söyleyip hemen uzanmaya çalışıyorum sabah 8,30 akşam 7,00 kızlar siz benim yerimde olsanız nabardınız...
yemek bloglarını falan düzenli şekilde okusan gaza gelmez misin ebru :1rolleyes: çünkü bebeğin katı yiyeceğe geçtiğinde mecbur öğreneceksin hani onu düşünerek şimdiden ufak ufak deneme ayağına sen de aç kalmamış olursun ne dersin CADIARZU hiç yemek yapmayı bilmeyenler için çok basit tarifler içeren siteler var bildiğim kadarıyla
:
Zaten şu anda yapabildiğim yemekleri hep yemek bloglarına borçluyum Bilgeciğim.
Kendim için değil ama bebiş için ne yaparım kara kara düşünüyorum şimdiden. Onu da kocamın başına sararım herhalde mümkün olduğunca tabii. Haftasonları falan. sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?