:uhm:kafamçokkarıştı:uhm:kafamçokkarıştı
merhabalar arkadaslar
slmlar
çok şeyle uğraştığımızdan uzun süredir giremedim.
Bebeğimde ya kan uyuşmazlığından yada bilinemyen bir kan hastalığından kaynaklanan kansızlık ve su birikmesi oluştu.
Yanlış çıkan testlerimiz de olduğu için onlemimiz biraz gecikti.
Kalp yetmezliği şeklindeki bu durumda, kanım bebeğin kanını istemiyor ve sürekli parçalıyor.
Hiç bir organının bu gecikmişlikten etkilenmediğini ümid ederek, kayıp yoluna girmiş bebeğe karnımda acil kan verilecek
bu akşam ilk kez verilecek.
Ne yaşayacağımı nasıl olacağını bilmiyorum, çok karşılaşılan bir durum değil bu.
Ne soyleyeceğimi bilmıyorum.
tek isteğim dua. Kendiniz, konunuz komşunuz, arkadaşınız kime rastlarsanız kızlar... Adım nida daha once de soylemiştim. Isimle dua daha makbuldür.
şimdiden tşk ederim lütfen unutmayın beni. Karşılaştığınız her bi birey mubarek gunlerde sanırım bizim için onemli...
Kendınıze ıyı bakın kızlar..
hoşgeldinnn vereliniortak
hadiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa yok mu su içeaaaaaaaannnnnnnnnnn sucuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden
pelin işlerini hallettin hıııııııı
maşşallah sana
slmlar
çok şeyle uğraştığımızdan uzun süredir giremedim.
Bebeğimde ya kan uyuşmazlığından yada bilinemyen bir kan hastalığından kaynaklanan kansızlık ve su birikmesi oluştu.
Yanlış çıkan testlerimiz de olduğu için onlemimiz biraz gecikti.
Kalp yetmezliği şeklindeki bu durumda, kanım bebeğin kanını istemiyor ve sürekli parçalıyor.
Hiç bir organının bu gecikmişlikten etkilenmediğini ümid ederek, kayıp yoluna girmiş bebeğe karnımda acil kan verilecek
bu akşam ilk kez verilecek.
Ne yaşayacağımı nasıl olacağını bilmiyorum, çok karşılaşılan bir durum değil bu.
Ne soyleyeceğimi bilmıyorum.
tek isteğim dua. Kendiniz, konunuz komşunuz, arkadaşınız kime rastlarsanız kızlar... Adım nida daha once de soylemiştim. Isimle dua daha makbuldür.
şimdiden tşk ederim lütfen unutmayın beni. Karşılaştığınız her bi birey mubarek gunlerde sanırım bizim için onemli...
Kendınıze ıyı bakın kızlar..
yarım litreyi iştahla devirdim şekerim
haydi kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuualkisalkisalkis
ohh afiyet olsun hemşerimm:teytey:
ben gunde 4-4,5 llıtre su içiyorum zaten
dünyanın en guzel şeyi su çünküzemuszemus
heh varmış benim gibi ördekgillerden biri daha kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae
meraba kizlar
meraba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?