2009 Aralık Anneleri

hallettım cnm
çok sıcak bugun istanbul
şu eylulude atlatsak serınler herhalde hava
aman haaa istirahat et birazcık
birazdanda yemek yapmaya kalkarsın sen şimdi.
çok şükür son aylarımız serin havalara denk gelecek

ohh afiyet olsun hemşerimm:teytey:
ben gunde 4-4,5 llıtre su içiyorum zaten
dünyanın en guzel şeyi su çünküzemuszemus
selam hemşerim
sanada afiyet olsun
valla gec eyatarken dahi koca duble bardaklarla su içiyorum gece tuvalete her kalktığımda 1-1,5 bardak suyu muhakkak içyorum
kurbağa var sanki içimde
kızım susuz kalmasın dimi ama

e heşerim anlat bakalım
kaç haftalıksın
dr kim?
şimdiye kadar nerelerdeydin?

arzu nerelerde bugün ya hiç sesi çıkmıyor sengözlerimebaksanab

hu huuuuuuuuuu arzu
dikkat dikkat aralık anneleri topiğinden arzu isimli koca göbişli bir annemiz kayıptır.
görenlerin duyanların en kısa sürede bizlere haber vermeleri rica olunur.naniknanik
heh varmış benim gibi ördekgillerden biri daha kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae

uzattım ayaklarımı oturuyorum meralcıgım
yok bugun yemek yapmayacagım eşim beşiktaşın maçına gitcek beşiktaşta açıcakmış orucu bende dunden kalmaları yerim :)

iyiyim kizlar bende suyu cok iciyorum cunku lavaboya cok cikiyorum ondan su icesim geliyo simdide puding yedim size yaziyorum siz napiyosunuz

maşallah göbişine canım bayağı kocaman olmuş minacık içerde rahat rahat kıpırdansın :ecrin_bebek:

[
selam hemşerim
sanada afiyet olsun
valla gec eyatarken dahi koca duble bardaklarla su içiyorum gece tuvalete her kalktığımda 1-1,5 bardak suyu muhakkak içyorum
kurbağa var sanki içimde
kızım susuz kalmasın dimi ama

e heşerim anlat bakalım
kaç haftalıksın
dr kim?
şimdiye kadar nerelerdeydi

yarasın kızına canım ınsallahhihoyyyt
gece tuvalet olayı bıraz zor oluyor ama onada ınsan alısıyorsırnaşık şey
25+0 suan canım yanı son adet tarıhımden 1 hafta ondeyız kızımlaaa
doktorum FATİH ÖĞÜÇ
gercı eskısehırdekı tum doktorları denedım daha önce hepsını yakınen tanırımdelikafadulden
ılk bebegımı kaybettım cunku ıkıncı bebekde paranoyak oldum
kan pıhtılasması sorunu cıkdı suan gunluk ıgne yapıyorum daha dogrusu esım yapıyoropuyorumnanaktan
aslında hergun gırıp duzenlu okuyorum ama yazmakda bırazcık tembelım sanırım

hemen meyvemi yanıma alıp geliyorum cnmcokacimcoook

mürdüm eriği ve şeftali diyorum yok mu artırannnnnnnnnn delikafadulden
su benim de öyle meral her gece başucumdaki sürahi bitiyor :içelim: sünger gibiyim yeminle kaydirigubbakcemile3

iyiyim kizlar bende suyu cok iciyorum cunku lavaboya cok cikiyorum ondan su icesim geliyo simdide puding yedim size yaziyorum siz napiyosunuz
afiyet olsun ben meyve yiyorum
su içmek şart
çok şükürki içebiliyoruz
öykümde bende iyiyiz dilek teyzesi büyümeye devam, yaramazlıklara devam yani

seninki ne durumda?

maşallah göbişine canım bayağı kocaman olmuş minacık içerde rahat rahat kıpırdansın :ecrin_bebek:

serinus kimin göbeğininden bahsediyorsun

kizlar muzlu sut yapin icin benim kiz cok seviyo dans ediyo sizin bebislerde sevinsin ama hazirini almayin evde siz yapin köpuklu köpuklu icin yarasin

ahhh meralcim napsin dans ediyo teyzesi biz daha kizimiza bi isim bulamadik ben berfu ismini dusundum ama esim begenmedi begum nisa olabilir aman kararsiziz simdilik cadi diyoruzkaydirigubbakcemile3

sende ne meyve var canım sengözlerimebaksanab

bunu kasten meyve aşerilsin diye sorup söylüyorum belki birinin canı çeker de eve giderken alıp çocuğuna meyve gönderir alkisalkisalkis

en sertinden çıtır çıtır şeftali ve yedikçe insanın yiyesi geldiği üzüm aşersinler diye ballandıra ballandıra anlattım abarttım sanki :kedi:

maşallah annesi kocaman olmuş bebişin
kız mı erkek mi peki?
seninle aynıyız öyle görünüyor.
benimde 25+1 oldu allahın izniyle

peki iğneleri doğum yapana kadarmı kullanmalısın?
kandaki pıhtılaşma hamileliğini nasıl etkiliyor.
kusura bakma merak ettim daha önce duymadım sanırımsositososito

mürdüm eriği ve şeftali diyorum yok mu artırannnnnnnnnn delikafadulden
su benim de öyle meral her gece başucumdaki sürahi bitiyor :içelim: sünger gibiyim yeminle kaydirigubbakcemile3

aynen bir surahi su sabaha kadar bitiyorkaydirigubbakcemile5
maşallah ama içelim güzelleşelim hatunlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…