2009 Aralık Anneleri

koca göbeklı olarak anlayan anladı :)
aay hani bendede kocaman olunca şaşırdım sory
göbek resmı koyacaktınız
öznur bahar ok demıştı dıgerlerıde yok hala :CüvCüv:
oooo ooooooooooo o hatunlarda iş yok bacım
ahhh meralcim napsin dans ediyo teyzesi biz daha kizimiza bi isim bulamadik ben berfu ismini dusundum ama esim begenmedi begum nisa olabilir aman kararsiziz simdilik cadi diyoruzkaydirigubbakcemile3
yerim ben onu annesi
aman keyfi yerinde olsunda oynasın
berfu da güzel
begüm nisa da cnm.

en sertinden çıtır çıtır şeftali ve yedikçe insanın yiyesi geldiği üzüm aşersinler diye ballandıra ballandıra anlattım abarttım sanki :kedi:

helal san beeeeeeeeeekaydirigubbakcemile2

Slm kızlar bugün girmek bir türlü nasip olmadı. girdim biraz okudum meybona üzüldüüüm. umarım bu sorunu bir an önce halledersiniz canım. onun annesi annede biz ağaç kavuğundan çıkmadık neticede. diğer arkadaşların hepside iyidir inşallah.

bızde havuç ve seftali varrr:cüvcüv::içelim:

merhaba arkadaşım benim dikkatimi bişi çekti.söylemeden yapamıcam tabiki senin kararın ama tikerındaki resmi pek beğenmedim bana şeytanı andırdı oraya ve bebişine pek yakışmamış bu benim fikrim tabii umarım kırmadan fikrimi anlatabilmişimdir:)

en sertinden çıtır çıtır şeftali ve yedikçe insanın yiyesi geldiği üzüm aşersinler diye ballandıra ballandıra anlattım abarttım sanki :kedi:

bızde havuç ve seftali varrr:CüvCüv::içelim:

ooooh yarasınnnnnnnnnnnnnnn :lepi:

çok iyi yapmışın serinus bence de bundan sonra hepimiz öyle anlatalım... herkes de bilsin ki saat 14.30 dedi mi ağızları sulanacak... boş kalmamak için yanlarında getirsinler meyvelerini a.s

allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

BEN DE BUGÜN ELMA VAR KIZLAAARR!!! ŞİRKETTEDE KAVUN VAR BEN ZATEN EGZOTİK MEYVE VE NARENCİYE İTH. İHR. YAPAN BİR FİRMADA ÇALIŞIYORUM.. ARADA BİR NUMUNE GELİYOR TADMAMIZ İÇİN BU İŞE BAYILIYORUMM:jeyyar:

AMIN INSALLAH HEPIMIZ SAGLIKLA KAVUŞURUZ BEBEKLERIMIZE:Saruboceq:
ben ılkınıde kaybettıgım ıcın cok daha hassasım bu konuda :1no2:

ben de öyle canım çok iyi anlıyorum o yüzden üç ay dolana kadar eşim, ben ve doktor biliyordu sadece neler çektik ne korkular yaşadık bi biz biliriz bi Allah :1no2: şimdi çok şükür inşallah tamamına ereriz :Saruboceq:

bende su dolum tsisinde çalışıyorum biri kafama vurmazsa su içmiyorum AYYYY ne tersim ben :mymeka:

aman dur sen egzotik meyveleri ballandıra ballandıra anlatma sakınnnnnnnn yasakkelime bulamayız falan o sakat iş laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…