İnşallah sağlıkla kucağına alırsın birtanem Allah sana ve bebişine sağlık versin :ecrin_bebek:
amin arkadasım allah tüm bebekleri korusun:Saruboceq:
bende su dolum tsisinde çalışıyorum biri kafama vurmazsa su içmiyorum AYYYY ne tersim ben :mymeka:
merhaba arkadaşım benim dikkatimi bişi çekti.söylemeden yapamıcam tabiki senin kararın ama tikerındaki resmi pek beğenmedim bana şeytanı andırdı oraya ve bebişine pek yakışmamış bu benim fikrim tabii umarım kırmadan fikrimi anlatabilmişimdir:)[/QUOTE
hehe aslında bende hep aynı seyı dusunuyorum gordukce ama
soyle bısey var ben tıcker yapmayı beceremedım benım ıcın bır arkadasım onu yapmıs
bende yapmıs artık kırılmasın dıye koydum
ama guzel tıcker yapabılen arkadaslar varsa 13 mart son adet tarıhı
yenılıklere acıgım :lepi:
tabıkıde kırılmadım
İYİ CANIM SADECE BENİM FİKRİM DEĞİLMİŞ SEVİNDİM İNAN BENİMKİNİDE KARDEŞİM YAPTI YAPIYIM DİCEM AMA BENDE BECEREMEM İNŞALLAH BECERİKLİ Bİ ARKADAŞ ÇIKARDA DEĞİŞTİRİR BU TİCKERI:)
ben de öyle canım çok iyi anlıyorum o yüzden üç ay dolana kadar eşim, ben ve doktor biliyordu sadece neler çektik ne korkular yaşadık bi biz biliriz bi Allah :1no2: şimdi çok şükür inşallah tamamına ereriz :Saruboceq:
su içççççççççç :mymeka:
geçmiş olsun, ilginç bir durummuş.
Bende de gebelik şekeri çıktı, no çukulata, no şeker, no pasta, no tatlı...
Diyet listesi, zayıflama diyetinden beter vallahi, bu gidişle hamile kaldığım kilonun altına düşerim ben doğurana kadar.
Başka çıkan var mı burada acaba?
İYİ CANIM SADECE BENİM FİKRİM DEĞİLMİŞ SEVİNDİM İNAN BENİMKİNİDE KARDEŞİM YAPTI YAPIYIM DİCEM AMA BENDE BECEREMEM İNŞALLAH BECERİKLİ Bİ ARKADAŞ ÇIKARDA DEĞİŞTİRİR BU TİCKERI:)
hadı bakalım:teytey:
okuyan olupda yardım etmek ısteyenler hu huuuuuualkisalkisalkis
ah canım allah kımseyı evladıyla denemesın dıye boşuna dememişler
karnında bıle olsa evlat evlat :ecrin_bebek:
senı o kadar ıyı anlıyorumkı ınsallah bebeklerımızı kucagımıza sagsalım aldıgımızda bunların hepsını unutacagızkaydirigubbakcemile5
benım dogurana kadar kaybetme rıskım var herkesın var tabı ama benım bırazdaha fazla dıyelım
ama soyle dusunyorum artık yoksa baska turlu ınsan bazen dayanamıyor
allah bana bu evladı nasıp ettıyse hıcbısey olmaz
nasıp etmedıyse bısey olur ve kaybederım hersey allahdan yanı
sizin tahmini doğum tarihi ile cinsiyet neydi?
hadı bakalım:teytey:
okuyan olupda yardım etmek ısteyenler hu huuuuuualkisalkisalkis
çok doğru diyorsun ben de bir bu düşünceyle bir de "iyi ki belli bir noktaya getirip testler neticesinde kalıp gitmesine karar vermek bana kalmadı" şükrüyle üstesinden gelebildim... yaşamsal riski olan daha büyük bir bebek olup da o karar bana kalsaydı mafoldumben düşünemiyorum bile mafoldumben
neyse çok şükür şimdilik o günler geride kalmış görünüyor allah tüm isteyenlere kötü günleri unuttursun inşallah :Saruboceq:
sanırım benım ıcın bu soru
13 mart sat
cınsıyetımız kız
ahhhhhhhhhh tamam tamam ya valla bak içiyorum :içelim:
BEN Bİ KULAKLUK ALDIM BİLGİSAYARA DA İNDİRDİM NİNNİYİ DİNLETİYORUM BEBİŞİME
allahım korusun gercekden o dahada zor
nasıl kıyar ınsan senağlama dıger tarafdan saglıksız bır bebek nasıl getırılır bu dunyayakafamçokkarıştı
evet halımıze cok cok şükür
guzel guzel yolumuzu tamamlayacagız ınsallahhihoyyyhihoyyyt
http://legacy.sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers8-27-1261123200-0.png
yukarıdaki linki yapıştır canım, bakalım olcak mı?
.......ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20091220/dt/7/k/8751/preg.png
en baştaki noktaları kaldırıp yerine bir tane h harfi yazıver yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?