2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun, ilginç bir durummuş.

Bende de gebelik şekeri çıktı, no çukulata, no şeker, no pasta, no tatlı...

Diyet listesi, zayıflama diyetinden beter vallahi, bu gidişle hamile kaldığım kilonun altına düşerim ben doğurana kadar.

Başka çıkan var mı burada acaba?

ah canım allah kımseyı evladıyla denemesın dıye boşuna dememişler
karnında bıle olsa evlat evlat :ecrin_bebek:
senı o kadar ıyı anlıyorumkı ınsallah bebeklerımızı kucagımıza sagsalım aldıgımızda bunların hepsını unutacagızkaydirigubbakcemile5
benım dogurana kadar kaybetme rıskım var herkesın var tabı ama benım bırazdaha fazla dıyelım
ama soyle dusunyorum artık yoksa baska turlu ınsan bazen dayanamıyor
allah bana bu evladı nasıp ettıyse hıcbısey olmaz
nasıp etmedıyse bısey olur ve kaybederım hersey allahdan yanı

gecmıs olsun
ama dıyet lıstesıne uyarsan bebısın cok guzel büyür
cunku ona yararlı bır lıste verıyor doktorlar
hem bosuna kılo almamıs olursun ne guzel

çok doğru diyorsun ben de bir bu düşünceyle bir de "iyi ki belli bir noktaya getirip testler neticesinde kalıp gitmesine karar vermek bana kalmadı" şükrüyle üstesinden gelebildim... yaşamsal riski olan daha büyük bir bebek olup da o karar bana kalsaydı mafoldumben düşünemiyorum bile mafoldumben

neyse çok şükür şimdilik o günler geride kalmış görünüyor allah tüm isteyenlere kötü günleri unuttursun inşallah :Saruboceq:

kızlar bu isme göre ninni vardı ya onu bilisayara atıp cd ye kopyalıyamadım ben mi beceremedim olmuyor mu

hadı bakalım:teytey:
okuyan olupda yardım etmek ısteyenler hu huuuuuualkisalkisalkis

.......ttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10042;30/st/20091220/dt/7/k/8751/preg.png

en baştaki noktaları kaldırıp yerine bir tane h harfi yazıver yerimseniben

allahım korusun gercekden o dahada zor
nasıl kıyar ınsan senağlama dıger tarafdan saglıksız bır bebek nasıl getırılır bu dunyayakafamçokkarıştı
evet halımıze cok cok şükür
guzel guzel yolumuzu tamamlayacagız ınsallahhihoyyyhihoyyyt

ahhhhhhhhhh tamam tamam ya valla bak içiyorum :içelim:

aferinnnnnnnn susuz bırakma çocuğu tepelemiyimmmm Çok üzgünüm çoook

BEN Bİ KULAKLUK ALDIM BİLGİSAYARA DA İNDİRDİM NİNNİYİ DİNLETİYORUM BEBİŞİME

sana da aferinnn ruhunu de besle bebişinin süprizzzzz

inşallah kaydirigubbakcemile5 zafer zafer benimdir diyebilenlerinmiş :lepi: zafer benimdir diyorum şahsen ben şakkıdı turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…