2009 Aralık Anneleri

slm kızlr,bugün 50lik şeker yüklemesi yaptırdım ve sonuç malesef 210 çıktı.doktor gebeliğe bağlı şeker hastalığı dedi.dahiliyeciye yönlendirdi o da diyet verdi 15 günlük,bu süre sonunda 100lük yapalım yine yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.
çok moralim bozuk,çok yüksek çıktı 100lüktede yüksek çıkar büyük ihtimalle.
bebeğime zarar vermez inşallah bu hastalık..
doktor tedavini yaptığın sürece etkilemez moralini bozma desede korkuyorum..

bebekler anne karnında dinledikleri müzikleri doğduktan sonra dinleyince sakinleşiyorlarmış yengemin gelini kızına şarkı söylüyordu doğmadan önce şimdi aşıda filan söylüyor ağlamayı kesip dinliyor benim planımda ninniye alışsın sonra uyuturken ağlarken yardımı olur

geçmiş olsun
bozma morelini ewt yuksek çıkmış ama diyetle rayına oturabılrde
oturmazsada hiç korkma çunku yapılan insülin igneleri veya hapları bebeği etkılemıyormuş cnm

canım hıc uzulme genelde dıyetle çözülüyor gebelık şekeri
ıns 15 gun sonra hersey yoluna girer:Saruboceq:

sıkma canını birtanem yüksek çıkıp diyetle düşüren çok var burada dikkat ettiğin sürece bebişine zarar vereceğini sanmıyorum

evet bende ınternet okumustum boyle bıseyler
bız klasık muzık cdsı aldık onu dınlıyoruz hepp
cok hareketlenıyor artık muzıgı tanıyor sanırım kızım

geçmiş olsun
bozma morelini ewt yuksek çıkmış ama diyetle rayına oturabılrde
oturmazsada hiç korkma çunku yapılan insülin igneleri veya hapları bebeği etkılemıyormuş cnm

sağol canım,inşallah insilüne filan gerek kalmaz.tamamen uyucam artık listeye,aman dikkat kızlar çok tatlı ağır yiyeceklerden kaçının sizde.

ama doktor sana en doğrusunu söylemiş... tedavi olduğun sürece bebeğin tehlikede değil lütfen doktoruna güven ve rahatlamaya çalış... şeker gerginlikle de yükselebiliyor biliyorsun değil mi? diyetini yapacaksın ve düzene girecek buna inan biz de buradan dualarımızla destekleyelim sağlıkla tamamlayın anacık kuzucuk 9 ayınızı olmaz mı? yerimseniben

evet canım bunun hesaplama seklı farklı sanırım
ama bız zaten doktorumun hesabına gore 25+o
sata uymuyoruz yanıopuyorumnanaktan

başka tickerlar da 24+0 hesaplıyor zaten öncekinde varmış arıza... neyse zaten uymuyormuşsun niye sat veriyosun ki o zaman lülülülülülü

sıkma canını birtanem yüksek çıkıp diyetle düşüren çok var burada dikkat ettiğin sürece bebişine zarar vereceğini sanmıyorum

sağol arkadaşım,doktor diyete uyduğun sürece bebeği etkilemez.eğer tedavi için gecikseydik o zaman bebek çok iri doğardı ve normal doğum imkansızlaşırdı dedi.

evet bende ınternet okumustum boyle bıseyler
bız klasık muzık cdsı aldık onu dınlıyoruz hepp
cok hareketlenıyor artık muzıgı tanıyor sanırım kızım

benim erkek kardeşim çok dinler klasik müzik bir sürü cd si var onları yürüttüm ama bebek sever mi sevmez mi bilmiyorum ama bana işkence loreena mckennit emma shaplin kaseti var bende onu dinliyorum oda hafif sakinleştirici diye

bende de 50 gr 195 çıktı. Yarın 100 gr yüklemem var

sağol bitanem.ben streslede etkileneceğini bilmiyodum.bu aralar moralim biraz bozuktu zaten.o da etkiliyo demekki.
inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız zamanı geldiğinde minişlerimizi.rabbim bizleride bebişlerimizide korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…