2009 Aralık Anneleri

opuyorumnanaktan hadi bakalım iyi haftasonları kızlar zemuszemus

unutmayın ki karşınızdaki kim olursa olsun bebeğinizden ve dolayısıyla sizden önemli değil ve olamaz onun için kimsenin üzmesine, sinirlendirmesine, germesine izin vermeyin herkese hak ettiği cevabı verin bırakın onlar üzülsün gerilsin sinirlensin siz bebeğinize bakın gerisini takmayın şakkıdı hadi canlar relaks relaksssssssssss :sm_cool:

inşallah dediğin gibi olur tatlım,artık bıraktım tatlı,reçel tarzı yiyecekleri zaten.diyet işe yarar umarım.

Bende de çıktı, sadece tatlıları bırakmak yetmiyor, benim doktorum diyetisyene yönlendirdi, o da liste verdi ve tam anlamıyla uyman gerekli dedi. Hiç kaçamak olmayacak, birde işin çok püf noktası varmış. Örneğin meyve ile süt yada yoğurdu birlikte tüketmek gerekiyor, meyvedeki şekeri tutabilmek için. Et yiyorsan mutlaka salata, sebze yiyorsan mutlaka yoğurt ve ayran olmalıymış. En çok salataya nar ekşisi konmaması meselesine bozulmuş durumdayım. En önemliside ana yemeklerden sonra, öğle ve akşam 15 dakika yürüyüş yapmak şekeri çok düşüyor ve dengeliyormuş.
uzun süre aç kalmamak şart, öğle akşam yemeği arasında 2 ara öğün yenebilir. meyve ve süt, 1 dilim ekmek peynir gibi 2 sefer.
Üff daha birsürü şey işte.

inşallah dediğin gibi olur tatlım,artık bıraktım tatlı,reçel tarzı yiyecekleri zaten.diyet işe yarar umarım.

valla arkadasım herseyın başı inan moral
şimdi sen uzulursen daha cok sekerın cıkar bebegınde üzülür
kes bütün tatlıyla aranı ve kafana hıcbıseyı takma normal ekmekde yeme
suan en onemlı şey sen ve bebegınsın dunya yansa bosver
bak o zaman nasıl düzelir hersey
ınan tecrubeyle sabıt taktıkca daha cok sorun cıkıyor
takmayınca kendılıgınden duzelıyor sankı laelaelaelaelae

mudoavera sendede gebelik şekeri çıkmış.değerin neydi canım bide diyetinden bahsedermisin biraz.
benimki 1800 kalorilik bi diyet.dediğin gibi zayıflama listelerinden beter valla.
bu gidişle bebeğe kilo aldıracağımıza zayıflıcaz anacım.
ben süt ürünlerini light aldım.
aralarda tek meyve var.
yemeklerdede 100gr kadar et,tavuk,balık,yanına bol salata yarım bardak light yoğurt,iki kaşık makarna ya da pilav.
kahvaltıda az peynir 2 dilim kepek ekmeği,4 zaeytin bol salatalık domates yağsız süt 1 bardak.
çok katı bi diyet yani.
ama ne yapalım yeterki bebeğim sağlıklı doğsun aç yatmaya razıyıum.o beslensin yeter.

sanada ıyı hafta sonları sekerım:dance:
kendıne ve bebişine ıyı bak

kızlar pek bir keyifsizim nedenıde yok
uykumu alamamak olabilir belkide
ben biraz uzanayım en ıyısı
çıkıyorum pazartesi görüşürüz inşallah
hepinize iyihaftasonları bebişlere ve kendınıze iyi bakın

haklısın arkadaşım,artık hiçbişeyi takmıcam kafama.dediğin gibi bebeğimin sağlığı herşeyden önemli.beni bile bile bu halimle üzenleride allaha havale ediyorum.
çok hassas bi dönemden geçiyoruz ama hepimizin etrafında düşünceli insanlar yok malesef.
bugün haftasonu tatili için eşimle bi yerlere kaçmaya karar verdik.iyi gelecek bana.
canım benim moralim düzelsin diye neler yapıyo.
allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin.:Saruboceq:

ıste boyle gıt gez kocanla bosver dısarda kalan tum ınsanlarıda:lepi:
amın onlar ıyıkı var zaten:1hug:
bol bol eglen canım ıyı tatıller

iyi oldu canım verdiğin bilgiler.şu meyve süt yoğurdun yan yana olması önemliymiş.dikkat edicez artık her yediğimize.kesinlikle dışarda yemek yemek yok.asıl o problem oluyo abartıyosun herşeyden yiyosun.
çok geçmiş olsun arkadaşım.
peki sana 100lük yükleme yapıldımı?

:1hug:
gule gule canım
ıyı haftasonları sızde ıyı bakın kendınızeee:1hug:

al benden de okadar benimde hiç keyfim yok bugün pelin
sırtımda fena ağrıyo zaten herkese bi kızasım var sorma
bari sen dinlen benim eve gitmeme çok var daha
iyi haftasonlara sana ve minaya

selam kızlar uzun zamandır yoktum değişiklik varmı hayatınızda taşındım o yüzden internetim yok eşimin halasını ziyarete gittik ordan yazıyorum 15 kilo aldım şeker testi banada yapıldı bi şey çıkmadı karnım ağırlaştı fazla hareket edemiyorum nefes nefese kalıyorum

Arkadaşlar bir şey soracam gebelik şekeri çıkanlarda ailesinde şeker hastalığı olanlar var mı? Yada gebelikte alınan kilo fazla mı?Dr.um bana sordu anne baba kardeşlerde şeker hastalığı var mı diye.Ben de yok dedim.Kilon da normal şeker testine gerek yok onun için dedi.Yapmadı.Ama aklıma takılmadı değil

meral uyuyor mu gene? müdürler de yok
yok be canım
dedikodu yaptık kızlarla
birde müdrülerimizden biri emekli oluyor onunla epey muhabbet ettik
günahımı aldınız vallahikaydirigubbakcemile3

rica ederiz oğluşumla şakkıdı

yemekten sonra ağırlık bastı demişti :jeyyar: kesin 15. uykudalar öyküyle :sinifsinif:

naniknanik sen öyle san
yıkılmadım ayaktayııııııımlülülülülülü

canım geçmiş olsun
bozma moralini
sonuç olarak doktordan daha iyi bilecek değilsinya
diyetini uygularsın ve herşey allahın izniyle yoluna girer...

nereye bilgeeeeeeeeeee

sende kendine ve oğluşuna iyi bak cnm.
pazartesi görüşürüüüüzzzz:teytey::teytey:

canım dinlen hemen
tabi yoruldun bugün
minaya ve kendine çoooooook iyi bak
öpüyorum iyi haftasonları

selam esraaaaaaaa
kız özlettin kendini
bizde şükür herşey yolunda
15 kilo aldın hıııııııııı maşallahın var arkadaşım

kızlar bızde kızımla cıkıyoruz
gorusuruz ıyı hafta sonlarıı

hemşerim sanada iyi haftasonları:teytey:

inşallah normal çıkar canım.50lik yüklemede bile 4 saat hastanede kaldım 100lükte 8 saat kadar hastanede geçecek demekki.yeterki sonuç iyi çıksın 12 saat yine beklerim valla.

Teşekkür ederim. Umarım seninki de normale iner. yalnız 4 saat neden hastanede kaldın anlamadım. sonuçları mı bekledin test 1 saat sürüyor yoksa. 100'lük de 3 saat.
bir de doktorun verdiği diyet listesini detaylı yazabilirsen sevinirim. özelden de olabilir.
mudoavea belki sen de yazabilirsin.

Benim ilk hamileliğimde de şeker çıkmıştı. diyetime yarı yarıya dikkat etmiştim. çok bilinçli değildim o zamanlar :) oğlum doğduğunda şekerdüşüklüğü yaşamıştı. bir süre serum verdiler. hemen kucağıma alamadım yani. o yüzden bu sene daha temkinliyim. tamamen dikkat edicem ve aynı şeyleri yaşamayacağım.

bu ağustosta doğum yapan bir arkadaşımda da çıkmasına rağmen çok dikkat etti ve hiçbir sorun yaşamadı.

Allah hepimize sorunsuz doğumlar nasip etsin.

canım benim dr da sordu bizdede yok ama yinede yaptı
benim sonuç normaldi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…